349
Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
-
#109 pár stream holnapra
-
Daditsx #108 Nem kell ráizgulni. Alpha állapot még mindig csak kicsit több tesztelővel. Képekkel és egy fun véleményével semmivel se megy az ember. Lesz gameplay youtube-on úgyis. És roadmap alapján kb. 80%-os állapotba van a játék. Vannak dolgok amik még el se készültek. -
mokuci74 #107 Velemeny biztosan lesz, gameplay tolem sajnos nem,mert a vilag vege mogott vagyok ket megalloval , igy a feltoltesem kkhhhmm.....
-
#106 nemtom van e valami titoktartási szerződés ,de ha nincs egy gameplaynek jobban örülnék,vagy egy véleménynek :) -
mokuci74 #105 Amint lejön, lövök neked egy képet az installrol... ;) -
#104 hiszem ha látom :) -
Daditsx #103 https://www.cattleandcrops.com/en/news/12614 -
#102 Sziasztok!
új "hír" az oldalon :
https://www.cattleandcrops.com/en/news/12613
A nyári időre való tekintettel az alap mapból mutat két képet.
Gondolom a fény-árnyék megjelenítést próbálták meg megmuatni -
endy papp #101 Ez jóóóóóó.
Ha így kapkodnak az elkövetkező 2 évben nem hogy dlc-t ,nem adnak ki hozzá de a játék se készül el véglegesre,
Vagy egy félkész játékhoz már tolják a dlc-et.
Kicsit sem éhesek ezek a fiúk,.
Már jól enne valamit villantaniuk,mert ez így az állandó tologatással (már semmilyen konkrét időpont nincs semmiről) Naggyon gáz.......
"We have news for those of you who want to participate in our server test run:
We expect that a week from friday (06.09.2017) you can download a testfile from our server with our launcher.
If you want to support the development of Cattle and Crops or upgrade your current pre-order-package you are welcome to do so: after we received a number of requests we increased the number of the package Season Pass 2 Years from 500 to 650. This includes the game as well all the DLCs that will be released in the following two years.
For those of you who want to exchange views about Cattle and Crops and other topics in our forum: We raised the number of characters for the user profile and the posts. We’re looking forward to your input!
The development of CnC goes at full pace. We are tuning the ingame content, enhancing the AI, decorating the maps and the village and working on the overall performance.
A piece of good news at the end: The latest driver update from NVIDIA fixed the graphic-bug that has caused a render error in the game." -
Daditsx #100 -
Daditsx #99 -
mokuci74 #98 Roadmap -
Daditsx #97 Erről fél éve szó volt. :) -
McEachran3 #96 Joskin timelapse -
endy papp #95 Az hogy mi fog be kerülni a korai és későbbiekbe a játékban márt korábban leírták, listázták,gondolom ez megint változott,remélem jó irányba.
Türelmetlenül várjuk hogy minél előbb kijöjjön valami,értelmes kipróbálható verzió,de eddig csak a magyarázkodás és a tologatás ment.
Gondolom ez a videó megint csak figyelem elterelés ,3 hónap után illő volt megint virítani valamit.
Biztos sok embert megmozgat hogy a pótkocsi használata közbe mennyire eszi és mit a gépen.
Fusson min. 60 fps-es átlagban azt csókolom.
Sajna ezt az fs széria sem tudja már rég óta
Nem mellesleg thx a fordítást és az infót.
-
#94 Köszi a fordítást. -
mokuci74 #93 -
McEachran3 #92 Our newest dev log video introduces our modular system for vehicle series which enables us to create a multitude of variations of a model series while keeping the needed video memory low. As an example, take a look at the Joskin Delta-CAP series (5025/12DR100 through 5525/16DR120 with a capacity of 12.1 through 15.97 m³). The video shows finished ingame models (except for the separate lights) while the video itself has been rendered in Blender.
Video in HD: https://youtu.be/W8UzQy8QbeQ
Our performance optimizations have yielded very good results. We could even more than double the frame rates in critical areas such as displaying a huge amount of objects. Simultaneously we’ve been able to fix a large pile of bugs.
We’re continuing to optimize the tutorials, such as the ones for fruit transport, field work, animal feeding and the biogas plant. The employees have received improved driving skills: turn maneuvers perform better, complex chains of drivers on the field are in their final stages, and repeating tasks can now be assigned.
Looking ahead, we’d like to give you an accurate and detailed insight into the development. For that purpose we’re building a roadmap section on our website that’ll list most game functions, vehicles and features including their respective progress status. At the same time we’ll specify which game elements will be available at the start of the Early Access phase, and which features will be added during that phase or will be included with the release version of the game.
Röviden magyarul:
Ez a videó bemutatja azt a moduláris rendszert aminek köszönhetően, egy modellt több variációban is elkészíthetnek, míg a szükséges vram-ot alacsonyan tartják.(kevesebbet kell dolgozzon a videó kártya) Lásd ez a Josikin modell 4 variációban is benne lesz a játékban 12 köbmétertől egészen 16 köbméterig. Ez a modell már kész modell, így fog bekerülni a játékba.
Ez a módszer állításuk szerint elég jól bevált, kritikus helyeken ahol kevés szokott lenni az FPS(pl. ahol sok tárgyat kell egyszerre megjeleníteni) meg tudták duplázni az FPS számot. Emelett ki tudtak javítani egy rakás bugot.
A játékbeli munkásosnak a képességein sikerült még csiszolni, sokkal pontosabban fordulnak már. Egyszerre több munkás is dolgozhat egy földön, lánc szerűen, illetve most már egy elvégzett munka után, gombnyomásra meg lehet ismételtetni az adott munkát.
Komplex tutorial készül a játékhoz, ezeken is dolgoztak.
Egy új fület fognak létrehozni nemsokára az oldalukon ami listázni fogja a fő játék funkciókat, járműveket stb. hozzájuk kapcsolva, hogy épp hol állnak az adott dolog fejlesztése/játékba ültetésében. Szintén tisztázódni fog minél hamarább, hogy milyen játékelemek fognak bekerülni az Early Access verzióba, és mik fognak bekerülni majd a teljes játékba.
Bocs a fordítási hibákért, sietnem kellett, remélem azért érthető volt. -
mokuci74 #91 -
Daditsx #90 Ha jól állnának akkor illett volna már valamit mutatni belőle, hogy "haladnak". De sajna azon a pár trailer-en kívül semmi más nem jött ki. Az ilyen hozzáállás kelti az emberekbe a gyanút, hogy nagy átbaszás az egész. Már nem is írnak fix hónapot hanem csak "coming soon."
De azért reménykedek én is benne, hogy valami jó kis játék jön ki. -
endy papp #89 Mivel először 2016-os megjelenés volt írva..... benéztem de semmi nem történt.
Most is benézek március végén mivel arra lett ígérve a korai hozzáférésű játék megjelenése.
De már most tudni hogy heteket csúszik.
Akkor szerintem nem velem van a baj hanem azokkal a "fejlesztőkkel" akik csak tologatják,ilyen olyan indokkal,most ép programozót keresnek,no meg még több embert aki befizeti előre a játék árát ,hogy majd egyszer legyen belőle valami,ha ők úgy gondolják.
De erre ahogy látom egyre kevesebb a remény hogy még az idén sor kerül.
Elhiszem hogy te és még sokan nagyon várjátok(hidd el én is,pedig én nem fizettem olyanért amiről mutatnak pár képet és videót) a megjelenést mivel befizettétek előre a zsetont ,de ettől még elég gáz ez az egész úgy ahogy van.
A végleges novemberre van-volt ígérve akkor is benézek majd,meg persze ha már értékelhető információ lesz a játékról......
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.02.26. 17:59:20 -
McEachran3 #88 Köszönjük endy hogy fáradságot nem ismerve, időről időre előbukkansz, és megosztod velünk az értékes, és kárörvendéssel átszőtt , aktuális mondanivalódat a játékról, mindig jól esik olvasni.
Remélem majd akkor is be-be nézel majd, amikor kijött a játék. -
endy papp #87 Hogy miért is nem lepődtem meg ezen....ebből kiindulva tuti hogy az idén nem lesz kész,de remélem minél többen előre befizetik a nagy semmire a pénzt.... -
Daditsx #86 De azért ez is LoL ahogy időzítettem. Épphogy ideírtam és máris közzétették. :) -
#85 Úgy látszik már bevett szokás lesz náluk a csúszás... -
mokuci74 #84 Csuszik....... :( -
Daditsx #83 Nagy a csend. 5 nap múlva március és semmi info a pontos dátumról. :( -
endy papp #82 Én inkább kipróbálom majd ,akkor tudok jobban véleményt alkotni,a gameplay vidikből nehéz a fizikáról komplex képet alkotni,de ez csak az én véleményem.
Ha az autós szimekből indulok ki ott így van.
Még arra is kivi leszek milyen vezérlő támogatás lesz hozzá,mennyire hatékonyan támogatják a kormikat,és lesz é értelme kormival hajtani.
Elméletileg 2 hónap.... -
#81 azért én megnézném mozgás közben is,a fizikával vagy annak hiányával simán el lehet tolni az egészet :D
és gameplay vidiben,nem trailerben és előzetesben :)
pl itt már az sem tettszik ahogy a kerék a talajhoz ér,lehetne ott alul egy kis lapulás. apróság de szúrja az ember szemét :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.30. 09:00:38 -
endy papp #80
Ha ilyen lesz a játék ,gondolom abból való,akkor nagyon ott lesz a toppon,csak a pc-k is bírják full grafon.
Nem mellesleg gondolom a lényeges infók nyilvánosak lesznek ,már ha nem maguknak készítik a játékot és bevételt szeretnének,akkor minél több promó kell nekik hogy egyszer valaha is elkészüljön az évtized farmszime
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.30. 08:59:55 -
McEachran3 #79 Rakosgatok majd be érdekes infókat :) -
Daditsx #78 Jan.28. óta aki megvette valamelyik csomagot létre tudja hozni az account-ját. Továbbá hozzáfér a fórumhoz ahol lehet kérdezni és tájékozódni. Ha van itt ilyen akkor onnan talán tud csepegtetni valami infot ide :) -
#77 Mifelénk a kukások jönnek szakadó esőben is......nem várják meg hogy kisüssön a nap..... -
McEachran3 #76 Van hogy nincs választás.
Sok a föld, kevés az idő, és főleg ha nincs elég gép akkor másokat is meg kell érni, hogy segítsenek, vagy fel kell bérelni őket. És van, hogy nem lehet ideális körülményekhez időzíteni mindent. -
#75 Az ilyen gazdának gratulálok :) -
McEachran3 #74 1.
2.
3.
4.
Csak néhány példa a való életből :) -
#73 Jól mutat videón :) Kár hogy a valóságban a felázott talajra értelmes gazda nem viszi ki gépét, mert tudja, hogy elsüllyed. És bizony muszáj megvárni amíg jó idő nem lesz, és fel nem szárad, aratás ide vagy oda. -
mokuci74 #72 Odabasz...... Mikor lesz mar marcius..... :)
Egyebkent meg Kellemes Unnepeket mindenkinek ! -
McEachran3 #71 -
#70 Újabb képek.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.11.27. 14:13:44