349
Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
-
#269 Hát röviden 10-15 eurot megér (többet ne adj érte ) Igen még nagyon van mit javítani rajta félek hogy ez is a soha el nem készült játékok listáját fogja gyarapítani, a fraps 13 és 25 kötött váltakozik átlag 19 -21 nekem, Az ai autókról ne is beszéljünk mindenen át lehet menni fák viz stb fizikát se látok nagyon benne kerékfelfüggesztés stb . némelyik vontatmány se igazán fényesen dolgozok rossz animáció,Tehát minden úgy van ahogy Endy leírta! -
endy papp #268 Nos ezzel tolhatod bárhogy annyira optimalizálatlan ,még mindig ,mint kb 2-3 éve volt....
Mint írtam is a hardverem sokkal erősebb lett mint amikor korábban kipróbáltam de épp oly sz@rul fut ,most is.
Pedig majd minden update-nél írják hogy "reszeltek" rajt,de észre nem nagyon venni.
Az hogy, hogy kell vele játszani.....bárhogy ahogy neked tetszik,már persze amit a játék enged és lehetőséged van rá.
Én a 60%-os akcióban vettem a múltkor ,a lényeget leírtam,azóta nem indítottam el....
Nem kértem vissza a pénzem,annyit megért? talán ,majd egyszer mikor késznek kiáltják ki, megint szánok rá időt....
Addig is ott szerencsére az FS.
Ezzel a játékkal csak idegesíteném magam.
Szerintem előbb tolom az FS 21-el mint ez kész lesz....de remélem nem lesz igazam....
Igazából csak azért nem kértem vissza a pénzem mert most már kíváncsi vagyok ugyan mikor és hova fog jutni.
Ha az FS Claas Dlc-ért is kiadtam ennyit, akkor ezt is kibírom.....egyszer csak elkészül.... -
#267 Én pont most vettem meg és kicsit elkeserítettél Fingom nincs hogy kell vele játszani még videókat nézegetek és próbálgatom. Kicsit fogja a gépet
Utoljára szerkesztette: marko37, 2019.12.01. 07:21:01 -
#266 totál várható volt -
endy papp #265 Ez megy már több éve ...
Tolják még ,még ,még.........a vége meg 20.......... -
endy papp #264 Előre szólok ,hosszú lesz.....vagy nem .
Majd nem teszt sem lett, mert már az első fél órában ,sírva menekültem volna ettől a játéktól,de rászántam 107 percet...
Még van időm meggondolni magam.....legyen é refund
Leírhatnám 1 -2 mondatban is sőt egyben is.
EZ A JÁTÉK AZ ELMÚLT 2 ÉVBEN ALAP DOLGOKBAN MOST IS OTT TART AHOL 17-BEN.
Magyarán még mindig egy rakás "gülle" "mist"
Mivel megvannak a 2 évvel ezelőtti videóim és képeim is így van bizonyíték arra amit írni fogok.
A játék épp oly optimalizálatlan.
Van hogy 20 fps is produkál,külső nézetből még úgy ahogy elmegy.
Mind ezt a semmi közepén 1 trakival.
Azóta 2x jobb PC hardverrel tolom,mint akkor
Gyalogosan teljesen jó az fps,csak az a gond hogy ez nem séta simulátor....
Ha a tükröket kikapcsolom ,valamivel jobb a szitu.....
A grafika semmit nem változott.
Médium grafon se jobb az fps sokkal, de bűn ronda.
High-on szép ,de akadozik.
Full graf esélytelen,max 18 fps
A menü még mindig ugyan az.
Bele került az "xbox támogatás" de képtelenség mindent azzal irányítani,kell még egérrel is tökölődni,ha nem akarsz agy..szt kapni....
A kormányt meg se próbáltam,minek ugyan ott tart azon a téren is...
Az állítólagos "fizika" ami a gépekben van ,egy járdaszegélynél akkorát ugrik mint egy szöcske.
A belsőből a kamera mozgás is rossz.
A nézetet még mindig nem lehet normálisan beállítani.
A napszak váltás már annyira ,nem nagy szám, az FS19 és Seasons mod együtt ,szerintem,messze veri.
Az eső most is csak az ami volt.
A gépek kidolgozottsága elmarad még az fs17-től is,a 19 veri.
Arról nem is beszélve hogy a kerekeknél egymásba "fonódnak" a gépek kerekei,mint ha nem is lenne ott semmi.
Ez az úgy mond "dinamikus " talaj is egy nagy kamu, oké hogy egy nagy és mélynek látszó keréknyom keletkezik ,de ha átmegy rajt a traki akkor olyan mint ha nem lenne épp oly biliárd asztal szerűen siklik tova a tarki,semmi döccenő...
A szántást kipróbáltam de semmi ,ugyan az mint volt,nem esek hasra tőle,még ha a talaj talán jobban is néz ki műveléskor mint az fs, ez édes kevés.....
A fákon még mindig át lehet menni de még bizonyos objektumok részein is.....
Csak tudnám akkor mire fogy el az a sok energia a sok kifestős objektum eszi ...
Szerintem ez a játékmotor ,egy ..ar ,ahogy írták valami nem kerek vele, ,nem véletlen térnek át valami másra ha jól olvastam.
A sor hosszú ,felesleges mindenről írni ki kell próbálni.
Az éjszakai lámpa fények amik a tarkiból jönnek nekem nem tetszik,nem írom hogy szerintem rossz ,mert tuti az eddigi sok felsorolt dologra is tuti sokan azt mondanák áááá az nem úgy van, jóóóóó az....akkor farmra fel.
Az új funkciókat nem próbáltam,fűnyírás,stb, stb...
Minek ha az alapok még mindig ezer sebből véreznek.
Összegezve, szívesen írtam volna pozitívumokat ,amik 17ben még talán voltak,de egy szóval, ez a játék botrányos....
Ez nem farm szim,csak az szeretne lenni valamikor,20..-ben!!!!?????
Bocs ha valakit megbántottam,de megvettem ,pénzért ,igaz korai hozzá férésű játéknak kikiáltott,de az év végére a kiírás szerint már 1.0 kellene lennie.....így asszem jogos a negatív véleményem.
Ez még annyira "Korai hozzáférésű játék"
Nekem tuti ,túl korai,megakadt 3 évvel ezelőtt,azóta rakják rá a terhet ,de tartok tőle nem fogja bírni ,már most is megrokkant...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.10.29. 16:14:50 -
endy papp #263 A Próféta szóljon belőled...... -
mokuci74 #262 Hat figyelj, a timeline-hoz kepest a 0.7 update 2 hetet csuszott, ha ez a tendencia marad a hatralevo ( 0.8 , 0.9, 1.0 ) frissiteseknel, akkor az plusz 6 het a timeline-hoz kepest, tehat szerintem a 2020 marcius realis lehet. De hat majd kiderul :)
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.10.29. 08:55:53 -
endy papp #261 Még nem vettem meg de tervezem......
Ahogy ennek a pozitív hsz.-nak az írója is szeretné ha kész lenne......
"Looking forward to see these changes, hope that will be before year 2030, and multiplayer before 2050 please, thanks! I want to play it before my death." -
mokuci74 #260 Udv a klubban -
endy papp #259 Nos ezen már érdemes elgondolkodnom.....
Cattle and Crops vásárlása
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: november 1.
-60%29,99€
11,99€
Kosárba tesz????????
Mostanában ennél olcsóbb nem hinném hogy lesz,de aztán kész legyen az év végére ,de hogy melyik év, az nagy kérdés????
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.10.29. 07:17:01 -
endy papp #258 Nos igen...a sok pénzt úgy értettem hogy az Fs19, 6000 HUF is sokaknak sok volt anno
Örülök hogy egyet értettünk....
A játék motorját még mindig "túrják ,ha olvastad a korábbi és mostani update leírásokat.
Tudják ők is hogy nem kerek a dolog még messze nem.....ezen a téren sem.
De így van, meglátjuk mit hoz a jövő.
Nekem pl.: alap a normális 3 moncsis megjelenítés amit az FS 15 már tudott
Ehhez kapcsolódóan használható FOV állítás.
Normális játékvezérlő támogatás(ebben ami még egyenlőre van az bocs de "kaki" az xbox-ot is pár hónapja tették bele a hozzá kapcsolódó menüvel ami hajaz a pure farmingra.....)
Ne keljen már egérrel matatni játék közben ha valamit használni szeretnék.
Ja és igen 2 trakival és egy kombival azért ne akadozzon a kép.
A Magyar nyelv itt asszem csak álom marad....de ettől még megvenném.
Nem vagyok csóró én sem ,de csak is valami komolyabb akcióban adnék érte pénzt,vagy ha hibátlan(na ettől tartok..) ,de akkor már az FS 23-nál járunk ami ezt simán verni fogja ....
Hogy mire is alapozom az utóbbit .
Ha vissza tekintek az FS 15-re nagyon sokat fejlődött.
Nyilván ezt is fogják még fejleszteni ha "kész" lesz,ha akarnak vele távolabbi dolgokat is és eladást produkálni.
Eladás: tudom nem csak a steam-es van sőt többen vették meg anno mikor még ott fenn sem volt de, a steam-en nem fog eladási "csúcsokat" dönteni,ha egyszer kikerül a "mókuskerékből"
Ha lehet hinni a hivatalos oldal kimutatásának kb 10 ezer az össz. A steam-en gyenge 600-de ebből tuti jó páran "refundoltak" ahogy az FS-nél is nyilván.
Csak az FS 19, Karácsonyra át fogja lépni csak a steam-es eladásokban a 10 ezret,már nem jár messze tőle,ehhez jön a dobozos na és a multi platform konzolosok ami tuti nem kevés megint......
Na nem mint ha ezektől a számoktól lenne jó -vagy rossz egy játék csak azért valahol számít.
Anno az FS17 is döcögősen (sok elégedetlenséggel indult) mára csak steam-en 13 ezer felett adtak el,már akkor is volt konzolos verzió.
Vissza térve erre a játékra ,anno próbáltam, már tudta a napszakot,még akkor a fs19 nem volt sehol, nagyon tetszett,a deformálódó talaj is,a eső is jól mutatott, az hogy el lehetett süllyedni kapartatni trakival.
Valami féle fizika is volt benn,azóta rengeteg új dolog bekerült, azért valljuk be ezeknek működni is kellene,de alap dolgok még gyerek cipőben járnak,2 hónap alatt ezek nem fognak megoldódni.
Nyilván örülnék én is ha már legkésőbb a tavasszal az mondhatnám hogy ez igen az Fs már nem pálya ,de erre még jövő ilyenkor sem látok sok esélyt,de ne legyen igazam.
-
mokuci74 #257 Es igen. A ritka kivetelek egyike, hogy szinte mindenben egyetertunk :) . Kiveve talan a "befizettek egy csomo penzt" dologban..En 30 euroval backeltem, ezt nem mondanam sok penznek(max 2 orai munkam) persze kinek mi a sok penz, ez igaz.
Az, hogy elvesznek a reszletekben, jo is meg nem is. Nekem amugy a legnagyobb bajom a jatek motorja, felek, hogy nem tudjak megoldani majd a konstans 60 fps-t,(persze nincs high end gepem, de egy i56600k 16 Gb DDR4 GTX 1060 6Gb ne droppoljon mar az fps, ezen a cuccon pl a Division 2 highon konstans 60 fps olyan latvannyal hogy juj ) a kezdetekhez kepest ugyan hatalmas a fejlodes sebesseg teren, de kozel sem eleg.
Majd meglatjuk ;) -
endy papp #256 Szívesen tesztelném én de nincs meg.
Vagyis nem vettem meg ,már korábban leírt okok miatt sem.
Talán egyszer fél áron ha már érdemben használható....
De pár gondolat kipróbálás nélkül is letesztelhető, a látottak fényében.
Ha nem így van valami akkor majd akinek megvan és már évek óta "használja " tesztelgeti,majd megcáfol ebben-abban.
De az olvasottak és látottak fényében nagyon soká lesz ez még kész......
Nagyon elvesznek a részletekben........
Az FS, most hogy már jó és működőképes a Seasons mod ,a Global Company, modok tömege van,mapok jobbnál jobbak,késznek mondható én annak tekintem.
Szerintem,abban hogy itt van valami féle talaj deformáció,a talajon megáll az eső és a hígtrágya,még előbbre van,de a többivel talán soha nem ér fel az FS-el.
De az FS-nél igaz nem süpped el a kerék úgy mint itt ,de simán elkapar nagyobb súllyal és nem győzöm vissza váltani a sebességeket és le is fullad,a súly alatt a felfüggesztés leül,ha túlterhelem el sem húzza,azt amit alapból még elbírt, igaz kell egy mod beiktatása, a sebességváltás hoz még egy ,de olyat ez soha nem fog tudni szerintem,amit egy modder az FS-ben megcsinált,annyira komplex,na bumm.....
Az eső még nyilván kezdetleges az FS-ben ez a C@C még jobb,de a földön kívül nem látni hogy eső volt ...gondolok itt a szélvédőn minimum,de akár a gépeken is megjelenő vízcseppekre.
Nyilván mindenkinek szíve joga mit és hogy szeret, én is szeretném ezt de ,még nagyon messze a vége mire KÉSZ lesz.
Vannak olyan dolgok amik nekem (szerintem nem csak nekem) nagyon fontosak,de simán elképzelhető hogy ebben talán csak évek múlva lesznek benn,most nem mennék bele részletekbe.
Az FS már évek óta tudja,ja igen alap dolgokról beszélek.....
Összegezve: én már (és még sokan mások is) 1 éve is (sőt korábban is) látták hogy ez egy nagyon jó farmos játék lesz ,de még nagyon sokat kell várni rá, akik meg előre befizettek egy alfa-béta állapotú játékért egy csomó pénzt azok csak teszteljék.
A Steam-en ez látható "MEGJELENÉS DÁTUMA:2017. jún. 9." tudom hogy "Korai hozzáférésű játék" ennél fogva ahogy eddig kb 3-4x toltak a "valós" megjelenés dátumán és most sem lesz ez másként,bármi elképzelhető .......
Én is drukkolok hogy akár jobb legyen az FS-nél de esélyt ,nem nagyon látok rá,a közel jövőben tuti nem.
Még annyit lehet szidni az FS de itt is csak úgy megy, bele teszünk egy csomó új dolgot ahogy most is a legújabb update-val és majd a következőben a javítások nagy része az előző újítások javításával telik.
Csak ezt már kb 4 éve húzzák így....
Tudom ezért kapni fogok de fát még mindig nem tudok benne vágni ,talán soha nem.....
Ja ja vegyek favágó szimet.......
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.10.26. 06:02:34 -
mokuci74 #255 Szerintem sem lesz Q4 1.0 , en most a 2020 Q1-re tippelek....Most ugyan kijott a 0.7 season update, de ez ket honap alatt nem lesz kesz az tuti.
@endy papp tesztelj le :)
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.10.24. 08:12:07 -
#254 Na eltelt fél év,gondoltam ránézek ismét hol tartanak. és 2019 q4re megjelenést tervez a srác,timeline alapján
néztem pár vidit hol tart,sztem nem lesz ebből év végi kiadás. -
mokuci74 #253 Grassland Part II v.0.4.0 https://www.cattleandcrops.com/en/news/12709
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2018.12.21. 06:44:12 -
mokuci74 #252 Jah, elb***m, gyulanak akartam -
endy papp #251 Gondolom ezt nem nekem szántad...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.05. 19:17:30 -
mokuci74 #250 https://www.cattleandcrops.com/kickstarter -
Daditsx #249 steam -
gyula87 #248 Hol vehetem meg a játékot? -
endy papp #247 Uraim köszönöm mindenkinek!!!!!
Nehéz a döntés mivel én 3 monitoron szeretném használni így korábban azt eléggé rosszul ,kezelte,szerintem most sem kezeli másképp, 1-en meg nem szeretném használni.....
A fov miatt nem lehetett rendesen beállítani,ahogy olvasom a kormány is még a korábbi általam ismert stádiumban van.
Ez az egérrel való maszatolás is számomra eléggé nyűgös.
Nyilván sokat fejlődött,de asszem ,még kivárok,jövő ilyenkor is lesz B.F. akkor már a mostani kiírás szerint 1 hónap lesz az 1.0-ig,inkább akkor nézek rá ,ha akkor sem lesz megfelelő az én elvárásaimnak,az ki fog derülni 2 órán belül ha nem lesz olyan akkor refund.
Kíváncsi leszek mit alkotnak az elkövetkező 1 évben...
-
mokuci74 #246 @endy papp
Frezer kollegaval egyetertek. Egy-ket aprosag ami igy hirtelen eszembe jut (pro es kontra egyarant a teljesseg igenye nelkul)
Kontra :
Fps droppok tovabbra is vannak sajnos, kulonosen a vilagitas fel/le kapcsolasanal, a fejlesztok szerint atalakitason megy keresztul a jatek motorja az osszhatas valoban jobb sokkal mint 3 honapja pl. , nagyjabol stabil a 40-60 fps FHD high settingsen persze ez is attol fugg mit csinalsz eppen :)
A kerkenyomok meg mindig mindig csak egy meretben "keletkeznek" a fejlesztok szerint kesobbi parameterezes kerdes a dolog egyenlore igy marad
A segitok foglalkoztatasa eleg korulmenyes, kulonosen ha tobb feladatot is ki akarsz adni egymas utan ugyanannak az embernek, de alapvetoen jol teszik a dolgukat
Az egesz UI es annak kezelesen lenne meg mit javitani, remeljuk ugy is lesz
Jopar funkcio is csak konzolbol erheto el, mint pl a lekaszalt fu allapotat is (nedvessegtartalom tekinteteben) csak igy lehet nyomonkovetni
,kicsit korulmenyes
Pro :
A gepek es eszkozok koszolodnak, telephelyen lemoshato (folyoba belehajtva egyenlore semmi nem tortenik)
Mukodik az uzemanyag fogyasztas
A segito a terkepen megadott tetszoleges ponthoz viszi a gepet
A kerekek nem blokkolnak le amint ralepsz a fekre (aszfalton; ezelott 20-30 m csuszas volt), csak a teljes megallas elott egy kicsivel, akkor is csak az elso kerek, szantofoldon van egy kis blokkolas a puhabb talaj miatt ez talan realis is, bar az eletben nem ultem traktorban, aki mar igen az majd kijavit ha okorseget beszelek
A napszakok, felhok, arnyekok stb nem irom mert azt lattad elozoleg is
Szoval hirtelen ennyi, 15 € nem a vilag vege, ha endy papp lennek en megvennem :D -
#245 Pár verziót kihagytam, de a legutóbbi leárazáskor megvettem, mert nincs kedvem vacakolni a telepítésekkel. Vannak új gépek amelyek továbbra is nagyon szépen ki vannak dolgozva. Szerintem jobban fut már a játék mint pár verzióval korábban. Egyre több funkció aktiválódik. Az irányítás, nos az szokatlan az FS-hez képest, de a kormány már beállítható csak nem olyan egyszerűen, bár szerintem ha rászánjuk az időt akkor szépen be lehet lőni az irányítást. Pár küldetést megcsináltam 1-2 hibát leszámítva egész élvezhető az egész. Furcsa mód néha maguktól életre kelnek a gépek :D Itt nem egyértelmű, hogy mikor és ki irányít. Ez főleg visszatöltésnél fordult elő, hogy nem akarta újra a kezembe adni az irányítást pl a kombinál.
Nem tudom mit írjak még röviden ennyi a lényeg. -
#244 amúgy gameplay németül
-
#243 ne,vegyél mély levegőt,szuszááá,ne vegyél semmi elővételben,majd ha megjelent és látod mit kapsz a pénzedért :D Nekem sincs meg,de néha rámjön hogy megveszem,ahogy a star citizent is,de fél óra és elmúlik hál istennek :Dmajd ha kijött és jó lesz :D -
endy papp #242 Na és mik a tapasztalatok jobb lett,már érdemben használható ,hogy fut ,a kormit hogy kezeli ,vagy még mindig az egérre billre támaszkodik azzal kell @arakodni???
Írhatnál róla pár sort talán meggyőzöl és megveszem.....holnapig akcióban ,mert többet ,sőt még ezt is sokallom érte ,nem ér...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.26. 11:15:11 -
#241 Jött egy combos 3.3 GB-os frissítés
Early-Access-Update-Release v0.3.0.0 - Grassland
-
endy papp #240 15 euro a steam-en akciósan,szerintem ennyiért jövő ilyenkor is örülnek ha valaki megveszi,de legalább akkor már látszani fog hogy megjelenik é valaha kész verzió és milyen állapotban van épp.
Gondoltam rá hogy megnézem ,de 2 óra elég kevés hogy kiderüljön jelen állapotában érdemes rá szánni időt.
Az értékelések meg eléggé vegyesek.
Asszem kivárom a jövő évi akciót ,akkor teszek egy próbát.....addig meg csak had fejlesszék.
A mostani kiírás szerint jövő év vége a kész megjelenés,de ez már az évek során eléggé sokszor változott.
-
Gerileveri #239 Mire ez kijön már meguntuk a farming 21-et. (ami mellesleg kb mindent fog tudni amit ez) -
#238 Akit esetleg érdekel a játék most 60%-os kedvezmény van rá a Steamen.
Cattle and Crops - 60% -
#237 hát kb:D de lehet hogy az fs 2021et is :D -
endy papp #236 Mire megjelenik pont megunjuk az FS-t.....
About Cattle And Crops News
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.08.06. 22:07:12 -
Daditsx #235 lesz még 90% is rajta :P -
endy papp #234 Gondolod hogy ez valaha is be fog következni???...... -
#233 Tolhattak volna most rá egy 50%-ot is, mindig csak 30 :) -
#232 inkább megveszem teljes áron ha kész lesz és jó lesz :) -
mokuci74 #231 Julius 5-ig ismet 30% kedvezmennyel kaphato Steam Summer Sale -
#230 Oh, mostmár látom. Köszi.