3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#707 Hát én nem tudom, de blizz igazán betehetne más módokat is ládaszerzésre, mert már 10es szint felett is elég hosszú idő 1 szint és eddig csupa hulladék volt benne. -
#706 Mai csoportképek:)
-
#705 Nekem a bétában D.va nagyon bejött, jó kis tank. -
#704 Engem felvehet bárki, csak maximum megkérdezem hogy kicsoda az illető üzenetben. Illetve péntek estétől pörög. -
hawkie22 #703 Akinél még nem vagyok felvéve HS miatt, az itt is felvehet: Doki#2742 -
#702 szétküldtem még a hiányzó meghívókat, köszi a listát -
antiqueA #701 Szóval van barátnőd! Fujj, szexista! -
Árnyvadász #700 Ebben a játékban nem lehet előhozni olyasfajta kezelőfelületet gombkombinációval, mint ami Origin, Uplay vagy Steam alatt van? Erre gondolok: Shift-F1, Shift-F2 vagy Shift-Tab, ami a többi szolgáltatónál működik. Vagy a Battlenet kliens az ilyet nem tud?
-
#699 Ennyit tudtam összeírni a fórumról, de ha hozza valaki a haverját, családtagját máris többen vagyunk.:)
TBlint#2635
jazzyke#2300
Kumiho#2179
TLGreg#2643
Nacura#2198
MadWolf#11626
CalebJoe#2312
Dessan#2403
Rastafunrise#2191
P3dr0#1681
-
#698 Én is mentem velük pár kört. Kicsit egyoldalú volt a meccs, mert előkaptak 3 Reinhard-ot meg 2 Bastiont, aztán állítsd meg a konvojt.
És még XP sem járt értük a Custom Game miatt, ettől függetlenül jó móka volt, de mint tudjuk, mindenből ki kell nyerni az értéket.
Kevés az idő és sok a tennivaló. Overwatch-ra sem jut annyi időm, mint amennyit megérdemelne. + Hivatalos fordításom is van, munkahelyen is állandó túlóra van, barátnő is van (mondjuk neki baromira bejön a játék + a CE is, pedig nem kedveli a játékszoftvereket).
6 órát játszottam eddig, abból 5 óra Widowmaker volt. A maradék Tracer/Soldier és Pharah volt.
Tegnap egy Tracer is befigyelt, egyből 20 killt összeszedtem vele. Tett is valami megjegyzést ilyenkor, nem igazán emlékszem rá, de nagyot mosolyogtam tőle. Hatalmas figura az a csaj.
Illetve 1 Pharah és 1 Mercy Leg skint is nyitottam. Nyilván nem Widowmaker, pedig azokat gyűjtöm először. Lootboxot kéne venni finom euroért, hátha...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.26. 10:41:52 -
#697 Hehehe hahaha. :) -
#696 Prohardver OverWatch fórum. -
#695 Ja tudom, én hívtalak be, csak aztán már lépnem kellett :) -
#694 Link?
MÁSh: https://youtu.be/2iqdrt7-6Po
6 eszkimo vs 6 ijasz. -
#693 Az ok, bar senkinel nem latom igy hirtelen es az enyemben pl ott van. Csak azert kerdezem, mert kaptam par felkerest es nem vagom kiktol. -
#692 Ott voltam tegnap este .btag. :) -
#691 TBT a nickek mellé rakja ki az azonosítókat, akinek olvasta az aláírásában, többre a Noire Widowmaker skin bámulása közben nincs ideje. :D
Btw, ha már skinek, akkor részemről Mercy Devil vagy Imp skinje a bejövős. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.26. 08:25:19 -
#690 Gyere PH!-ra, mi ott toljuk együtt. Ott elég jó kis banda jött össze. -
#689 Nincs itt valami lista amiben az sg-s jatekosok vannak osszeszedve? -
ChipHazard #688 Van kedvetek néha együtt tolni? -
#687 Eheti brawl-ban azért kicsit magasabb sebzéseket lehet összehozni az alacsony cd miatt. -
Evoluti0N #686 -
#685 Az a baj a Brawl-al, hogy a tank karakterek nagyon OP.-k benne. Sok hp, egy healer és sok sikert a megölésükhöz. Tracer is mpnként teleportál, 3mpnként lép vissza, csak kicsi a burstye az 1000 hp-s monstrumok ellen. :(
Mercynek kb 15mp-nként összejön egy revive, aztán hajrá. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.26. 00:25:43 -
antiqueA #684 Micsoda egy szexista vagy, fujj. -
#683 Azért ennyira nem egyszerű Torbjörn-el könnyű szétlőni kivéve ha nem nyomta be az ultimate-et.
Ma is jó volt.
damage rekordom:)
-
#682 Amikor a menübe érve is Widowmaker fogad...
A véremben van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.25. 22:21:48 -
#681 Köszi a véleményt.
És igen a hangomat és az előadásmódomat többen is mondták már, hogy csiszolásra szorulna. Főleg azt, hogy modoros, felolvasó filingje van a hangomnak.
Ezt igyekszem fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.05.25. 21:46:59 -
#680 Jaja, multikilleket szereti kiemelni, meg néha shutdown-t, gondolom ha nincs multikill a meccsen. :)
A videó meg jópofa, még Symmetra tud nagyon hasonló lenni PotG-ben, amikor a kis turretjei ölnek sorban, ő meg a pálya másik felén van, nyugiban ácsorog.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.05.25. 21:22:31 -
Pio #679 Mintha csak az én első play of the game-emről készült volna....
U.I.: A második pedig egy paylodra rányomott D.Va ulti volt 4 killel... :D -
#678 Ezen rohadt jót nevettem! :D -
#677 Umm, tényleg volt még több OW videó? Csak az elsőt láttam. -.- Mondjuk nem is értettem, honnan van ez a sok Lore. :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.25. 20:36:51 -
Pio #676 Szerintem egész jó lett, 1-2 poén nagyon ült, néhány meg erőltetett volt, de összességében simán nem bántam meg, hogy végignéztem, szóval részemről ha készül folytatás azt is linkeld bátran.
Érezni, hogy nem vagy egy profi/rutinos előadó, megkockáztatom, hogy alapvetően egy introvertáltabb személyiség lehetsz, de ettől csak még derekabb, hogy bevállalod és megcsinálod, az előadásmód pedig úgyis javulni fog idővel. -
#675 Természetesen elfogadom, ha a videóm nem tetszik valakinek, de azt azért senki ne higgye, hogy a videóm fikázás.
Ez csupán csak egy paródia és senki ne vegye komolyan.
Maga a játék nekem is piszkosul tetszik ;)
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.05.25. 19:53:31 -
#674 -
#673 Lol, loot boxból Wight Reaper (lila) és Russet (S76) skin. :o -
#672 Ez nagyon szar. -
antiqueA #671 Köszönjük, 10 mp-ig bírtam a Dancsó copydat, emellé még nagyon gyenge is. -
#670 -
#669 Éjjel 4ig toltam, és először nekem is ez volt az érzésem. Aztán rájöttem, hogy az emberek még noobok, és odaát is 6 dps van. Ha szarban a csapat, váltok Luciora vagy Mercyre, és easy win. Akár 1tank 1healer ellen is. Az emberek még nem tudnak játszani. -
mkfdd #668 Open bétában nem volt ennyi bamba ember mint most. :( Soloban is normálisan lehetett menni mert majdnem mindig volt együttműködés, meg mindenki azt hozott ami kellett. Én nem vagyok support mániás, de ahhoz képest meg állandóan supporttal kell mennem mert soha senki nem tölti be a szerepet. Ez így hosszútávon tényleg csak haverokkal jó mert egyedül rémálom. Már kezdésnél a fejemet fogom mikor mi támadunk és 3 sniper van a csapatban tank meg healer egy szál se... Aztán a csodálkozás megy ha 5 perc alatt kikapunk.