3813
  • JaSoN HuNTeR #625
    Hol lehet a legolcsóbban megvenni? 576ban a 16.000-ért egy picit soknak tartom érte.
  • McHaals
    Bocsánat, rosszul írtam, lehetséges az 1v1, de csak custom game módban
  • Pio
    Lesz unboxing? :)
  • TBTPumpa
    Sneak peek:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 20:03:26
  • TDC Geronimo
    Meg
  • Malakai
    Achivementek vannak, amikor megcsinálod kapsz is bizonyos nyereményeket, de nem ládát, kizárólag spray-ek, ha jól láttam. Ha megvan az amit ad, akkor gondolom ugyanaz, mint ládánál, a "tárgy" ritkaságától függően creditben kapod meg az értékét.
  • Pio
    Jaja, lehetne daily küldetés craftolós alapanyagért, a heti játékmód is adhatna valami rewardot kipróbálásért, satöbbi...
    Szerintem amúgy idővel ezek is jönnek, ahogy a ranked play is.
  • Maak
    Megvetted ratyi? :d
  • Maak
    Megvetted ratyi? :d
  • TDC Geronimo
    challangek pl nem tudom miért nincsenek. Osztogathatnának azokért is ládákat.
  • Pio
    Le a kalappal, tényleg nuku lagg és nem hinném, hogy ez azért van, mert kevesen vették meg a játékot...
    Engem viszonylag hamar behívtak bétázni és akkor játszottam utoljára, tudtam, hogy megvevős, ment is a preorder és mivel tudtam, hogy úgyis reset lesz gondoltam kivárom a megjelenést. Ahhoz képest a játék rengeteget fejlődött sokkal szebb lett, balanszoltabbnak tűnik, az interfész ezerszer jobb, mindent kijavítottak, amit akkor kifogásoltam.
    A lootládázás tetszik, bár ahhoz képest mennyi minden van bennük elég lassan gyűlnek. Később lesz más lehetőség is szerezni vagy csak a szintlépés? Mondjuk annyira nem para, ha ingyen kapunk majd minden további kontentet, akkor szedjenek csak ezzel nyugodtan pénzt, ha sok ingyen kontent lesz, lehet támogatásképp valamikor veszek majd párat.
  • Kly
    Előre is köszönöm :)
  • ChipHazard
    Jo, majd küldök egy pm-et, de nem kell viszonzásul semmi, nem használom öket ugy sem, szal mielött kidobom legalább valakinek jo lessz.
  • Kly
    Örömmel fogadnám az Overwatch mellé kapott ajándék Hearthstone kulcsokat :)
    Megegyezés szerint ellenszolgáltatást is tudok nyújtani.
  • TBTPumpa
    Nálam nincs gond a TS-sel, meg a kommunikációval sem. HotS-szal már sok fórumtársammal játszottam. Játszanék most is, ha ők aktívabbak lennének, mert nekem még mindig bejön a HotS is, csak a többieknek nem.
    Talán az újragondolt Rankrendszer majd visszavonzza őket.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 14:37:01
  • Overburner
    Na megjött iPon-tól a nyomott lemezzel valami eszméletlen király az egész csomagolás. Nagy nagy like. Blizzard mondjuk megadja a módját mindig. De ez a lemez nagyon bejön.
  • böröczk
    Az a poszter nagyon popec, lattam :D
    Mi nyomtattunk magunknak fotopapirra otthon par artworkot :,D

De szerintem, ha lesz idom jatek munka es kresz tanulas kozott, en is alkotok valamit, csak meg ki kell talalni, ki a kedvenc karakterem.
    Jatek-es karakterstilusra igy elsore OZVEGYmaker, aztan meg meglatom...

Elegge kezdo vagyok, tok bendzsonak erzem magam,pedig anno sokat fpseztem, cod mw2ben is 1200 oram van a steam szerint :D.
    Bele kell jonni es meg kell meg ismernem a karaktereket.

Mindenkit visszaigazolok, csak nekem kozos jateknal fontos a ts vagy egyeb HANGkommunikacios eszkoz.
    Tok jo lenne csapatban jatszani, nem idegenekkel, de meg nem minden jatekos pajtasomnak van meg a jatek.
  • TBTPumpa
    Töröltem, a továbbiakban is törölve lesz. Fölösleges minden nap 5x beírni, akit érdekel, úgyis megtalálja, de ne legyen már azzal tele ez a fórum.

Megjött a CD Galaxistól a csomag, szép nagy Traceres poszterrel, meg bombabiztos csomagolással. Nagyon igényesen becsomagolták a CE-t, nagy pacsi a CD Galaxisnak érte! Már várom a meló végét, hogy kibonthassam és játszhassak vele.
  • böröczk
    Vicces volt, hogy mindenki nekiallt sztrimelni ido elott, mi lett volna, ha nem 20 percet kesik a launch, hanem 5 orat? :D
  • ChipHazard
    Én is , várom a futárt hogy hozza. :)
  • Maala
    Én meg csak ülök itt, kulcs nélkül. :)
  • Evoluti0N
    Nem akarok dolgozni menni!!!!
  • Yserac
    Azt még nem tudni, hogy mi alapján működik a rejtett MMR. Gondolom pontosság, gyógyítás, sebzés, győzelmi arány és az ajánlások is bele számíthatnak a meccs végén.
  • Maxtreme
    Igen? Redditen olvastam 1 fórumba.
    Köszi, akkor így már meggondolandó.
  • HeadHunter86
    Nem tudom te mit olvastál. De még decemberben ők jelentették ki, hogy patch formájában ingyen jönnek a hősök és a pályák.
  • Rhonin7
    Hali! hogyan működik a skill rendszer? mit néz? ,hogy hánszor szavaznak rád a meccs végén? vagy,hogy mennyi az átlagpontszámod? hogyan működik ez pontosan?

• Maxtreme
    ok, neten utánalesve megkaptam a választ. Ez így felejtős részemről :)
  • Maxtreme
    Srácok.
    A jövőben érkező hősök fizetősek, vagy egy "patch" formájában megkapja őket mindenki?
  • YafMe
    Pár perc és indul a móka a streamen, ha van kedvetek nézzetek be :) Induljon az őrség!
    https://www.twitch.tv/magyaroverwatchtv
  • Fpocok
    Kipróbáltam. Buttery smooth.
    Sajnos most meló.
  • Sheltem
    Ok akkor ebből adódik a következő kérdésem. Egyedül tudok játszani, tehát van olyan szerverkereső , ami az aktuális elért skill alapján sorsol be csapatba? Vagy ha szerencsém van jó csapatba kerülök ha nem akkor szopóág? Több hülye kérdésem nem lesz, de ez még elég lényeges vétel előtt.
    Régóta akarok már egy jó kis "fun" fps-t ahol azért a "skill" is számít.
  • McHaals
    akkor van 1v1, ha épp nincs ott senki más :D
    egyébként nincs ilyen mód benne
  • Sheltem
    Srácok nekem új dolog még az Overwatch(munkatársak hívták fel a figyelmemet) ezért 1 kérdésem lenne.
    Mindenhol olvasom, hogy "team based", van azért kidolgozott 1v1 mód is benne? Nekem az a "szívem csücske".
  • Malakai
    Mégha ide való is, ez már spam.

Légy aktív tagja a témának és rakd inkább aláírásodba...
  • McHaals
    Próbáltam este korán lefeküdni, hogy hajnalban tudjam tolni, és sikerült is 5-ig aludni :)
  • Evoluti0N
    Megy!
  • CalebJoe
    Már eltűnt a dátum de még nem megy asszem time to sleep lesz.:(
  • oneal1
    valami más nyűg lesz itt, nem az hogy sokan vagyunk. Szerintem a bétára többen indítottak mint most és az nagyon laza start volt
  • Evoluti0N
    Én még próbálkozom kicsit, de van egy olyan érzésem, h mindenki más ezt csinálja és nem sokra jutok vele. Szal még kicsi szenvedés, utána sleep és majd napközben remélhetőleg menni fog. :)
  • oneal1
    csesszék meg :D legalább akkor aludtam volna :D