3813
  • Malakai
    25-ből csak 1 legendary, lagnagyobb credit meg 150 volt. :P
  • WhiteStar
    Betaban rengeteg op skint nyitottam, most viszont... Pfhejj, elhagyott fortuna, voice meg spray dogivel. Pedig már lvl 23
  • WhiteStar
    Ez itt elég kevés embert érdekel valószínűleg, nem fogjuk veled együtt utalni, mert te nem elvezed a játékot.
  • Fpocok
  • Vízihangya
    Sziasztok!
    Magyar társakkal játszanék szívesen én is. :)
    Orion#2469
  • jazzy
    Jah na ezért van kikapcsolva itt is és csben is:)
  • TDC Geronimo
    16 ládát nyitottam eddig, 1 epic volt az is currency. A többi kék spray, logo meg voice line...

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 16:04:05
  • Maala
    Szerintem egész jó, legalábbis még nem találkoztam idiótákkal, de ha találkoznék, csak megnyomnám a P betűt, és offolnám a retardot. :)

Csak kár, hogy ráléptem Beta vége fele a fülesemre, ami így kuka lett. :-P
  • TBTPumpa
    Igen, bár nem szükséges TeamSpeak, hisz játékon belül van Voice chat, ami ugyanúgy a játék szerverén fut - csak ugye mikrofon kell. Ez akkor fun, amikor vadidegenek esetén engedélyezed ezt az opciót, tegnap orosz és spanyol játékosok eszmecseréjét hallgattam. Egy élmény volt Widowmaker francia beszólásai mellett.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.27. 15:08:37
  • jazzy
    Most mire megy ki a játék? Először embereket keresel játszani, utána eladnád a 11ezres játékot 7ért, utána egészen jó haverokkal de nem ér meg 15öt. Szeretnél csapattársakat, eladni szeretnéd, vagy szeretnéd hogy utáljuk együtt?
  • JaSoN HuNTeR #737

Adtam neki még egy esélyt, így haverokkal egészen jó de nem ér meg szerintem 15.000ft-ot.
  • jazzy
    Minél több annál jobb, bár valami beszéd nem ártana, most is 6an játszottunk de sajnos nem beszéltünk, így nem annyira hatásos
  • böröczk
    O dehogy, jazzyvel szoktunk jatszogatni,meg baratom jon, amikor tud, szoval eddig max harman voltunk premade. Ugyhogy ha van kedved, csatlakozz, marha jazzybro is aldasat adja ra, bar gondolom, igen :D
  • Maala
    Nekem 24 lootboxból eddig asszem 3 legendary esett, 2 skin (Wright skin Reaperhez, és Roadhoghoz a lentebb is látható törzsi skin) és 1x 500 credit tegnap este. :) Nyugtával zártam a napot, már csak 220 credit kell a Devil Mercy skinhez. -.-"
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.27. 13:54:23
  • TBTPumpa
    Ez ismert probléma nálam is, csak olyanhoz esik skin, akikkel nem is játszom. :)

Teljes a csapatotok?
  • Malakai
    Valószínüleg tölti be a karaktermodellt olyankor, de fps esést én nem tapasztaltam.
  • böröczk
    Jaja, tegnap Jazzy megkapta Parah legkiralyabb legendary skinjet (jelenleg arra gyujtom az ingame lovet), nekem olyanokhoz esnek recolor skinek, akikkel nem is jatszom...
  • penge96
    Sziasztok!

Csak én tapasztalom, hogy meccs közben, ha egy játékos karaktert vált (csapattárs vagy ellenfél, mindegy), akkor az FPS-em rendesen le megy 1-2 másodpercig? Normális ez valamellyest, vagy nem?
  • TBTPumpa
    Nekem eddig 10 lootboxból 7 esetén dobott skint. A maradék 3 apróság volt. Ez olyan, mint a Hearthstone-ban a kártya boosterek. Mázli kérdése az egész, az csak mese habbal, hogy az euros fizetés garantált legendary-t tartalmaz, míg a játékbeli fizetőeszköz nem. Ugyanakkora az esély mindkét esetben.

Dat Widowmaker
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.27. 09:05:54
  • Rhonin7
    5x szerencse? előtte meg 9x semmi a sima szinteknél ? :P no way
  • ChipHazard
    Az igen az szép hogy mind a 12-en rád szavaztak, Grat.
  • mkfdd
    Elegem lett mercyből :)
  • CalebJoe
    Olvastam hogy már sokan kérték hogy rakjanak bele valami mentési rendszert, de még nem rakták bele legalábbis nem láttam ilyesmit, addig meg marad a shadowplay.
  • Maala
    Nincs valami módja a highlight egyszerű elmentésének? Volt ma egy Reinhardtos PotG, amire azért büszke vagyok. :)
  • Fpocok
    Első körben tökéletesen működött a tervünk :D

• szomferi
    a fizetősben is ugyanaz van, mint a nem fizetősben, csak szerencséd volt
  • CalebJoe
    A videó elején az a csapda, érdemes meglesni a többi funny momentet is kurva jók.

• Rhonin7
    vettem lootboxot...a fizetősben van skin meg pénz.....a simában nincs semmi csak spray meg voice :D LOL
  • CalebJoe

nyomott 2 alap skint
  • FalseHeLL
    Igy tessek healelni meg ha veszitetek is.

• jazzy
    Hát az enyém meg honnan van meg :D

De persze mehetünk játszani:)
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.05.26. 19:58:44
  • JaSoN HuNTeR #716
    Hát de tényleg nem értem mi ebben a játékban a nagy huha...?? Kb 10 perc után jöttem rá hogy ez nem nekem való, e, szerintem Free2play játéknak lenne való. Ez nem ért meg nekem 11.000 magyar forintot.

Amúgy 7k-ért eladó az accountom.
  • ozimak
  • RatBaG #714
  • JaSoN HuNTeR #713
    refund vagy valami?
  • JaSoN HuNTeR #712
    Esetleg nincs rá lehetőség hogy visszavonom és vissza kapom a pénzt?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.26. 19:03:24
  • JaSoN HuNTeR #711
    Ha valakit érdekel van egy eladó accountom 7000ért. Nekem ez annyira nem tetszik.
  • Pio
    Simán noymsz egy o-t és ott a friendlistád.
  • JaSoN HuNTeR #709
    Mateo0019#2739 vegyetek fel és játszunk együtt!!!!!

Van TS -en csoport akikkel lehet együtt játszani?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.26. 17:31:47
  • Pio
    pio#2585 néven vagyok elérhető, de előre szólok, hogy igencsak casualban tolom az ipart. :)