3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#747 25-ből csak 1 legendary, lagnagyobb credit meg 150 volt. :P -
#746 Betaban rengeteg op skint nyitottam, most viszont... Pfhejj, elhagyott fortuna, voice meg spray dogivel. Pedig már lvl 23 -
#745 Ez itt elég kevés embert érdekel valószínűleg, nem fogjuk veled együtt utalni, mert te nem elvezed a játékot. -
#744 -
Vízihangya #743 Sziasztok!
Magyar társakkal játszanék szívesen én is. :)
Orion#2469
-
#742 Jah na ezért van kikapcsolva itt is és csben is:) -
#741 16 ládát nyitottam eddig, 1 epic volt az is currency. A többi kék spray, logo meg voice line...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 16:04:05 -
#740 Szerintem egész jó, legalábbis még nem találkoztam idiótákkal, de ha találkoznék, csak megnyomnám a P betűt, és offolnám a retardot. :)
Csak kár, hogy ráléptem Beta vége fele a fülesemre, ami így kuka lett. :-P -
#739 Igen, bár nem szükséges TeamSpeak, hisz játékon belül van Voice chat, ami ugyanúgy a játék szerverén fut - csak ugye mikrofon kell. Ez akkor fun, amikor vadidegenek esetén engedélyezed ezt az opciót, tegnap orosz és spanyol játékosok eszmecseréjét hallgattam. Egy élmény volt Widowmaker francia beszólásai mellett.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.27. 15:08:37 -
#738 Most mire megy ki a játék? Először embereket keresel játszani, utána eladnád a 11ezres játékot 7ért, utána egészen jó haverokkal de nem ér meg 15öt. Szeretnél csapattársakat, eladni szeretnéd, vagy szeretnéd hogy utáljuk együtt? -
Adtam neki még egy esélyt, így haverokkal egészen jó de nem ér meg szerintem 15.000ft-ot. -
#736 Minél több annál jobb, bár valami beszéd nem ártana, most is 6an játszottunk de sajnos nem beszéltünk, így nem annyira hatásos -
#735 O dehogy, jazzyvel szoktunk jatszogatni,meg baratom jon, amikor tud, szoval eddig max harman voltunk premade. Ugyhogy ha van kedved, csatlakozz, marha jazzybro is aldasat adja ra, bar gondolom, igen :D -
#734 Nekem 24 lootboxból eddig asszem 3 legendary esett, 2 skin (Wright skin Reaperhez, és Roadhoghoz a lentebb is látható törzsi skin) és 1x 500 credit tegnap este. :) Nyugtával zártam a napot, már csak 220 credit kell a Devil Mercy skinhez. -.-"
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.27. 13:54:23 -
#733 Ez ismert probléma nálam is, csak olyanhoz esik skin, akikkel nem is játszom. :)
Teljes a csapatotok? -
#732 Valószínüleg tölti be a karaktermodellt olyankor, de fps esést én nem tapasztaltam. -
#731 Jaja, tegnap Jazzy megkapta Parah legkiralyabb legendary skinjet (jelenleg arra gyujtom az ingame lovet), nekem olyanokhoz esnek recolor skinek, akikkel nem is jatszom... -
#730 Sziasztok!
Csak én tapasztalom, hogy meccs közben, ha egy játékos karaktert vált (csapattárs vagy ellenfél, mindegy), akkor az FPS-em rendesen le megy 1-2 másodpercig? Normális ez valamellyest, vagy nem? -
#729 Nekem eddig 10 lootboxból 7 esetén dobott skint. A maradék 3 apróság volt. Ez olyan, mint a Hearthstone-ban a kártya boosterek. Mázli kérdése az egész, az csak mese habbal, hogy az euros fizetés garantált legendary-t tartalmaz, míg a játékbeli fizetőeszköz nem. Ugyanakkora az esély mindkét esetben.
Dat Widowmaker
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.27. 09:05:54 -
Rhonin7 #728 5x szerencse? előtte meg 9x semmi a sima szinteknél ? :P no way -
ChipHazard #727 Az igen az szép hogy mind a 12-en rád szavaztak, Grat. -
mkfdd #726 Elegem lett mercyből :) -
#725 Olvastam hogy már sokan kérték hogy rakjanak bele valami mentési rendszert, de még nem rakták bele legalábbis nem láttam ilyesmit, addig meg marad a shadowplay. -
#724 Nincs valami módja a highlight egyszerű elmentésének? Volt ma egy Reinhardtos PotG, amire azért büszke vagyok. :) -
#723 Első körben tökéletesen működött a tervünk :D
-
#722 a fizetősben is ugyanaz van, mint a nem fizetősben, csak szerencséd volt -
#721 A videó elején az a csapda, érdemes meglesni a többi funny momentet is kurva jók.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rhonin7 #720 vettem lootboxot...a fizetősben van skin meg pénz.....a simában nincs semmi csak spray meg voice :D LOL -
nyomott 2 alap skint
-
#718 Igy tessek healelni meg ha veszitetek is.
-
#717 Hát az enyém meg honnan van meg :D
De persze mehetünk játszani:)
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.05.26. 19:58:44 -
#716 Hát de tényleg nem értem mi ebben a játékban a nagy huha...?? Kb 10 perc után jöttem rá hogy ez nem nekem való, e, szerintem Free2play játéknak lenne való. Ez nem ért meg nekem 11.000 magyar forintot.
Amúgy 7k-ért eladó az accountom. -
#715 -
#714 -
#713 refund vagy valami? -
#712 Esetleg nincs rá lehetőség hogy visszavonom és vissza kapom a pénzt?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.26. 19:03:24 -
#711 Ha valakit érdekel van egy eladó accountom 7000ért. Nekem ez annyira nem tetszik. -
Pio #710 Simán noymsz egy o-t és ott a friendlistád. -
#709 Mateo0019#2739 vegyetek fel és játszunk együtt!!!!!
Van TS -en csoport akikkel lehet együtt játszani?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.26. 17:31:47 -
Pio #708 pio#2585 néven vagyok elérhető, de előre szólok, hogy igencsak casualban tolom az ipart. :)