1026
-
harras25 #1026 Sziasztok !
Ahogy olvasom az operatorokkal nem érdemes sokat vesződni.
De észrevettem hogy tegnap az utolsó órákban hiába én soroztam meg az ellent, rendszeresen megfordultak és lelőttek.
Mégis jobbak a fegyvereik ? Vagy leesett a pingem ? A játék futása lendületes maradt.
Egyébként életkoromból és ügyességemből adódóan meg mivel tényleg kezdő vagyok a newcomer meccsekbe neveztem, de néhányan már ott is nagyon durván tolták. Átmentem a normál quick meccsekre és semmivel nem tűnt nehezebbnek.
A végén meg az előbb említett jelenség miatt totálmindegy volt..... -
Kami1028 #1025 Sziasztok!
Technikai kérdésem lenne.
Az mitől lehet, hogy teljesen random elkezd laggolni a játék és egészen addig nem is hagyja abba, amíg vége nincs a meccsnek, vagy ki nem lépek az aktuális játékból?
Driverek a legújabbak vannak fenn, a játék steam-es, a netem is egész jó, gépigény is megvan.
Próbáltam újratelepíteni is, de az se oldotta meg a problémát.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával és tudja mi rá a megoldás, az kérem ne tartsa magában.
Előre is köszi! -
Csimp #1024 A seasontól függ, hogy mennyibe kerülnek az operátok a gyárik 500 renow-al nőnek egészen 2 ezerig, aztán 15 ezer, 20 és 25 ezer renow-ba kerűlhetnek, ha standardot edition-t vettél akkor csak a "Recruit" nevű operátorod van meg amit nem lehet felszerelni irányzékkal vagy grippel.
Utoljára szerkesztette: Csimp, 2019.12.30. 21:22:39 -
Rony94 #1023 Az összeset meg kell venni, igen. Az alap operátorok olcsók, a DLC-sek emlékeim szerint fejenként 25 ezerbe kerülnek. -
#1022 No megvettem. Nézegettem az operátorokat és egyik se elérhető. Az létezik, hogy mindet meg kéne vennem? Nem kéne valami alapnak járni hozzá?
-
Rony94 #1021 Elég az alap is. (A Starter pack-ot meg ne vedd!!!)
Annyi az egész, hogy vannak DLC-s karakterek és azokat játékpénzből ki kell majd váltanod őket. Ha napi szinten sokat játszol, egy fél év alatt simán kioldhatod az összeset. Ha ez megvan, akkor már be is érted a többieket. De nem ez a lényeg, a lényeg az, hogy sosem leszel hátrányban (maximum pályaismeret és tapasztalat hiány miatt), ez nem Pay 2 Win. -
#1020 Egy olyan kérdésem volna, hogy mi a különbség a különböző kiadások között? Elég csak az alapot megvenni vagy mindenki le fog nyomni? -
Alanw #1019 Kevesebb mint 8 euro https://www.fanatical.com/en/game/tom-clancy-s-rainbow-six-siege-standard-edition
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2019.05.12. 22:00:15 -
Alanw #1018 Alap hogy kabellel mindig jobb -
#1017 A kezdőképernyő 15ig marad addig nézegetni kell. -
TomStorm #1016 Hogy tudom másképp indítani?
A Game viszont nem semmi!Már régóta meg akartam venni amúgy.Olyan amit gondoltam.Jó lesz sok időre ahogy For Honor is.. -
yossarianHUN #1015 Április elsejei mód, ha nem tetszik, nem muszáj azt indítanod. -
TomStorm #1014 És valami idétlen zene.
Mindjárt törlöm is szerintem -
TomStorm #1013 Megvettem és ilyen macik jönnek be menüben és rózsaszín háttér.
Most ez komoly?? -
toza #1012 olcso steamen... -
Rittihilatti #1011 R6 HARDMODE CHALLENGE
Sziasztok!
Érdekel ez innen valakit?
Rajta voltam a témán, hogy nevezzünk egy csapatot ismerősökkel, de nem igazán mutatott egyikük sem érdeklődést.
Ha esetleg valaki gondolkozik a nevezésen, nincs ki a létszám és kell egy ötödik ember, jövök szívesen. -
#1010 Sziasztok
Egy 'apro' problemaba utkoztem.
Korabban semmilyen lag problemam nem volt a jatek alatt. Nemetorszagban elek es konstans 9 a pingem. A tavalyi oktoberi nagy frissitest most raktam csak fel es azota a jatek alatt ugral a pingem, laggolok iszonyatosan. Nyilvan nem tudom pontosan h a frissites okozza e a hibat de mas valtozas nem törtent. Megpingeltem a googlet, hagytam par percig futni es az eredmeny; 100%, nem volt csomagvesztes. Tehat a szolgaltatonal nem lehet gond. Wifin megy az adatatvitel, talan tul erzekeny a jatek es ezert csak ennel erzekelem a hibat. Kiprobalom kabellel is bar ketlem h segitene.
Mas is talalkozott mar ezzel a problemaval? Van vmi ötletetek h mi okozhatja ezeket a nagy lag spike-okat? Elöre is köszi -
toza #1009 leertekelodott. most vegyel! -
-
Jaqen #1007 Hali! Azt akarom kérdezni, hogy a Starter edition miben különbözik a Standard-től?
Illetve ezen a konfigon elfut e a játék valamilyen szinten:
i5-650 3,2Ghz
GTX750TI OC
8GB DD3 RAM -
cyber #1006 Üdv!
Köszönöm a választ.
Még azt se adja be.
Csak az R6 ikonját tudom kiválasztani rá klikkelek de nem történik semmi. -
Rony94 #1005 A Xsolla-t még betölti neked? Ahol ki kell választani hogy PayPal-al vagy bankkártyával fizetsz. Vagy már azt se? -
cyber #1004 Üdv!
Tisztelettel kérdezném hogy játékon belül miért nem tudok R6-ot venni?
Nálam lehet a gond vagy másnál sem megy ha nálam van a baj akkor mi lehet a gond?
Vagy akkor honnan tudnék vásárolni?
A válaszotokat előre is köszönöm! -
ezserossz #1003 sziasztok
Vettem egy gépet első sorba munka miatt(i5 8600k gtx 1050ti 16gb ram 500gb ssd) de gondoltam újra elkezdek játszani pcn is (amúgy Xboxon szoktam) Felraktam a rainbow six sieget és játék közbe meg áll a kép és ki crashel a játék van hogy 2 perc után de van hogy 20 perc után és ezt a hiba üzenetet kapom
nem tudjátok mi lehet a gond??
már újra raktam uplayt és játékot is az se segített
https://kepkuldes.com/images/887d9324f0d3fcb185ec03a6b26f7682.jpg -
#1002 :DD -
#1001 Az ubi direkt így csinálta meg. Random a pálya kiválasztása ,hogy ne csak mondjuk a House legyen állandóan. A kilépkedések ellen nem tudsz mit tenni ez az R6 community hibája sajnos tele lett a játék f@szakalapokkal. -
#1000 TÉK -
#999 sziasztok. most, hogy ingyenes hétvége van, kipróbáltam ajátékot, érdekes, nem rossz.
annyi kérdésem lenne csak, hogy vajon pályát hogy lehet választani? sehogy? van valami tipp? úgy vettem észre, ha behozza azt a pályát amit szeretnék, maradhatok azon, de számítsak rá hogy el tünnek majd az emberek. :( -
undY1ng #998 Viszont az outbreak-es küldetés mapokon leesik 40 fps-re is. Ez mitől lehet? :D
Ismerősömnek teljesen egyező gépe van, szintúgy HDD-n és neki 60+. De ahogy írtam, a multival nincs baj... de ezek a missziók.... -
#997 amíg magas textúra beállítás mellett tolod, és HDD ről (főleg ha nem 7200rpm, ...) addig sokkal gyorsabb nem is lesz. -
undY1ng #996 60 FPS megvan, csak ez a lassú betöltés a frusztráló. Bár találtam 1-2 dolgot, amivel jobb lett (Texture very high > high, nvidia shadowplay off). Pedig egyáltalán nincs rossz gépem: i5 6600, gtx 970 4gb, 16 gb ram. Persze nem SSD-n van a játék, mert nincs annyi hely sajnos.. be kéne ruházni egy 250-esre is. -
Rony94 #995 Amiknél megvan a fix 60 fps, az már fasza. A többi rád van bízva. Az árnyékokat érdemes legalább mediumon hagyni, mert lowon gyakorlatilag kikapcsolja őket a játék és ez taktikai szempontból nem túl előnyös. -
undY1ng #994 Milyen grafikai beállítások az ajánlottak? -
undY1ng #993 Van, de úgy is él még ez a bug. -
#992 gyorsabb hattertarat hasznalj:) -
undY1ng #991 Van valami megoldás arra, hogy ha a Textúra legnagyobb beállításon van, akkor ne töltsön sokat a pálya? -
pRoject2HUN #990 Custom Game NoLife -al :)
https://www.youtube.com/watch?v=H-_uSyGBd28 -
#989 kösz -
#988 Uplay-es igen. Legalábbis az enyém az volt. -
#987 Dobozos verzió uplayes, nem pedig steames ugye? nem látom értelmét amiért a dobozos steames lenne, de gondoltam megkérdem.