1026
-
#22 Csak tipp, de úgy tűnt, hogy amíg meg nem találják a támadók a túszt, addig láthatatlan.
Rendezett videóban utána észreveszi, a többiből meg úgy láttam, hogy utána mintha már óvatosabban mászkálna, meg hamar kilépnek már. Egyébként meg biztos valami kis cucc (itt). -
#21 senki nem veszi észre a drónt? ennyire apró vagy láthatatlan?? -
#20 Belőled is az alreget adják! :D -
Stief #19 Riddickel értek egyet, miért kell előre pufogtatni? Komolyan annyi lelki nyomi van! -
#18 csak nekem tűnik a graf
őskövület plasztikusnak? -
#17 Milyen így? Ebben semmi nonplusszultra nincs. Frankó papírból van minden és lehet lyukasztgatni.
Amiknél "átverés" volt azok amúgy is jól néznek ki, nem kell itt gerjeszteni a semmit....
Ennek a kinézete kb xbox 360 szint semmi kiemelkedő nincs benne nem volna mit kamuzna ezzel.
Értelmes szingle híján amúgy se érdekel.
-
#16 És ha ez mire kijön ugyanígy fog kinézni?:o vagy ha szebben akkor meg igazad van :c -
#15 WD-ben megvan minden amit az E3-on mutogattak, csak kicsit bele kellett piszkálni, szóval ... -
Novotsik #14 beetetés,elkurvult a játékvilág -
Novotsik #13 Átbaszás , olyat mutatnak amivel soha nem fogunk játszani,erre értem az átbaszást. Dogs-nál is mutattak egy olyan prezentációt amivel soha nem fog senki játszani! Akkor faszért olyat mutatnak amivel úgy se fog senki játszani -
#12 Mert még nincs kész, te fogyatékos. Mondjuk live-ban nyomták az adott pályát, nem gyanús? Magyarul az egy játszható verziója a játéknak, amit a videókon látsz.
Azért, mert a Watch Dogs grafikája szarabb lett, mint az első prezentáción, most már mindegyik játéké kötelezően szarabb lesz? Arról nem is beszélve, hogy ez itt egyáltalán nem egy elképzelhetetlen szint.
Annyira szeretem, hogy minden balfasznak jártatnia kell a pofáját az interneten.
"miért nem a végleges butított verziót mutogatják??? Átbaszás :S"
Ezt írtad, te szerencsétlen. Neked már megvan a végleges, butított verzió? Nincs. Akkor honnan tudod, hogy butítva lesz? -
Novotsik #11 miért nem a végleges butított verziót mutogatják??? Átbaszás :S
ez a kérdés kimaradt az előzö hsz-emből :) -
Novotsik #10 remek, meg szép lenne ha kapnánk egy ilyen játékot amit most mutogatnak,de ilyen játékkal nem fogunk játszani... Miért nem olyat mutatnak mint a watch dogs-nál trailerek faszák voltak, a végleges játék meg ahhoz képest LOW a végleges játéknak a grafikája. -
#9 Hát, a SWAT srácok egyenként lennének felakasztva, ha olyanokat csinálnának, mint a RB fiúk a videókban, :) -
Sith #8 Esetleg még annyit tennék hozzá hogy ez inkább SWAT sok mint R6...
(igen tudom nem lesz olyan mint régen de azért nosztaligiázni csak szabad... )
-
#7 Ezek már nem voltak úgy agyonrendezve, szóval jobbak. :) -
SZUsszan #6
-
#5 Ezt a load of bullshitet. OMG. -
#4 az akkor volt. nem fogsz te már R6-ban 2 golyóval világot menteni....
el kell adni a játékot, és ehhez akció kell! -
Sith #3 Emlékeim szerint "régen" az egész mission alatt lőttem el annyit mint itt az első 2 percben... erre a bepirosodik a képernyő efektre sem emlékszem..
Viszont a mozgás animáció az szerintem zseniális -
#2 ha inkább a taktikázásra helyezik a hangsúlyt az agyatlan lövölde helyett akkor nagy sikere lehet -
#1 E3 2014 - Rainbow Six Siege bejelentve.
A Ubisoft az E3-as sajtókonferenciáján utolsó meglepetésként leleplezte a Rainbow Six Siege-et, mely kifejezetten a multiplayert célozza meg. A bemutatóban egy pre-alfa verzióból felvett többjátékos meccset láthatunk, ahol öt anti-terrorista harcol öt túszejtővel. A kör elején megtervezhetjük, honnan szeretnénk lecsapni az épületre, ahol a rosszarcúak fogva tartják a túszt, onnantól pedig az a célunk, hogy valahogy, de leginkább élve kihozzuk az áldozatot. A Rainbow Six Siege kiemelten épít a rombolhatóságra: ahogy azt a bemutatóban is láthatjuk, a ház gyakorlatilag minden részét ki lehet robbantani vagy lőni, igazából a játékos kreativitására van bízva, hogyan oldja meg a helyzetet.Lesz single, co-op, pvp multi és ai elleni multi is.
A Rainbow Six Siege az új konzolokra és PC-re készül, és valamikor 2015-ben jelenik majd meg.
Info: Ipon