Rainbow Six: Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hétvégén ingyenes a Siege, minden platformon, lehet ajánlgatni haveroknak, nagymamának, rosszakaróknak! Indulhat a kacsavadászat :)
<#violent>

Félreértesz, én nem TKzok sohasem, én kapom sajnos :)

Hát... Belefogsz majd jönni,sokat ne tkzz mert akkor ist kicket kapsz
Én Season 4 kezdetekor fogok elkezdeni rankedezni. Kíváncsi leszek, bár én konzolon nyomom. Azt már megszoktam, hogy mindennap jön a kick, de szerintem ők sem tudják miért. Néha TK, de az mostanság ritka. Nem értem miért elvárható hogy lehozzak 1v5-ös meccset...

Csak annyi,hogy haverom ki c4 ezi a falat és elkezd káromkodni chatbe neki,mert megsebződött ... én meg írom,hogy Szar lehet... Erre fejbe lő ott kickikkelt és játszott tovább..
Mi volt?

Teljes szívemből gratulálni tudok XeNoX_97 nevű gyereknek.
Ekkora egy idióta embert még nem láttam...
Megerősítve.
Köszi, majd írd már meg hogy mire jutottatok :)

Igen ,szerintem ez még "él" a játékban
Bár most hogy mondod kipróbálom egy haverommal.. :D
Jelenleg szerintetek a mute jammer le tud fogni 2 nagy reinforcmentet ha középre teszem?

November közepe/vége.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sziasztok, mikor jönnek az új japán operátorok?
Tudja vki?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Üdv tegnap kezdtem el a gamet, ha esetleg van valakinek kedve tolni egy pár kört. Uplay nevem: BombbandiB Nagyszerű lenne magyarokkal játszani.

A casual matchmaking teljesen rossz. Az ismerőseimmel mind goldosak vagyunk és nagyon sokszor sorol össze minket a játék platinásakkal és diamondosokkal.

A ranked már rendben van. Ha igazságot akarsz, akkor ott többnyire megkapod.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Béluska74
Jah meg is van : We are aware of an issue affecting multiple games on all platforms. We please ask for your patience whilst we investigate.
Dolgoznak rajta mi? Röhög a vakbelem!

If you give a little love you can get a little love of your own

Béluska74
Csak nekem rossz ma a játék vagy általános sz@rakodás van már megint? Az meg mi komoly már (megint!),hogy full platinás csapa ellen kellet küzdenem? Én gold1-ben vagyok.

If you give a little love you can get a little love of your own

giornalista
//www.youtube.com/embed/jTp0MY9fTcc

no, megvettem az új gépemet, ennek örömére elkezdtem rögzíteni a játékmeneteimet, hiszen még nincs tele az internet FPS gameplay videókkal :) ígérem, nem fogom teleszemetelni a topikot, meg full amatőr az egész, movie maker, stb., de ha valakinek van négy üres perce és semmi ötlete, hogy mit csináljon, akkor íme :))
Komolyan mondom, tökönszúrom magam... Elkezdtem támadóként a shieldekkel ismerkedni, azon belül is Montyval pörgö mostanában. Szerintem nagyon jó kis OP, csak az emberek többsége nem érti szerintem, és nem tudnak segíteni neki.
T-Huntban bomb defuse van Cafe tetején. Védem a lépcső felőli ajtót, 4 embernek csak a nagy bejáratra kell figyelnie, de nem sikerült... Érdekes, mert Border map-on meg van amikor lent középen van a védendő és ott kb. 5 oldalról tudnak jönni, de eddig mindig megoldottuk.
Tök jó kis csapatjátékot lehetne tolni (ami a játék lényege), de mindenki rushol, meghalnak 1 perc alatt és egyedül maradsz...

Haliho! Csináltam egy Discord szervert nekünk Magyaroknak, ha valakit érdekel, és tudja hogy mi az akkor itt van a invite link: https://discord.gg/qjd8aQc

Ugyan böngészőből is működik, de érdemes letölteni. (háttérban futo alkalmazás, TS/IRC ötvözete)
Ha többen leszünk, itt is lehet majd keresni játékosokat.. beszélgetni, etc...
Utoljára szerkesztette: TFoNe, 2016.09.26. 12:21:33
Blackbeard shield :D
Our Lord is not impressed.

{-}7 <#violent>

Amúgy grat, habár én már jó régen nem láttam senkit Glazzal menni repcsis mapon, sokan kimennek érte hogy pisztollyal levadásszák amíg egyhelyben fekszik. Arra már rájöttem, hogy ebben a játékban nem jó egy helyben feküdni (nem, még védőként sem).

giornalista

ezt a két képet szeretném megmutatni nektek :))) az elsőn másodszor lettem MVP úgy, hogy először mentem Glazzal a repülős pályán. nagyon élveztem, azt hiszem, kezdek egyre pontosabb lenni, több headshotom is volt vele, illetve egyszer 1v4-ről 1v1-re mentettem egy meccset Bandittel, és végül csak azért ölt meg Blackbeard, mert mire áttörtem a kurva pajzsát, már csak 3 HP-m maradt a sorozatos tűzharc és peakelések után (szorított az idő, mert bent volt az objective mellett, ha nem lépek, azért nyer), és egy kósza pisztolylövedékkel eltalált.

a második kép igazából csak nekem érdekes, de talán mindenki másnak is, aki szokott repülni: a csomagvizsgálók ezt látják röntgengképként egy bőröndből :) ez egy elég lightosan megpakolt bőrönd egyébként, de nagy pacsi a játékkészítőknek, hogy teljesen igazi képet tettek be, nem valami rajzolt gagyit.
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.09.25. 21:05:41
realisticon T-huntban, Montyval beálltam ajtóba és vagy 6-7 tango nem tudott átjönni, semmit csinálni. lehet javították a pajzsokat?

Esetleg még azt nézd meg hogy Uplayen behozod a játék oldalát és oldalt van olyan hogy Tulajdonságok, majd File-ok ellenőrzése. Ezt futtasd le, hogy ez dob-e valamilyen hibát...
Olvastam hogy sokaknak előjött ilyen hiba, Cloud Sync kikapcs. sokaknak bejött, admin joggal indítás is...

Le van frissítve win7-10 ugyanaz. Újra rakta már gamet is.semmit nem ir ki csak nem tölt be semmit neki. Azt mondta tört verzió elindult ezért vette meg.
Ez így elég kevés info... VGA driverek legyenek lefrissítve, Windows is, minden eszközdriver legyen friss, ez az alap. Utána próbálja az Uplay-en újratelepíteni a játékot. Ír valami hibát?

Haver megvette gamet Amd+ATI vga és nem tölt be játék neki. miért lehet az?
Ez a shooting csali, majd C4 dobó jónak hangzik, majd gyakorlom. Olyanokra gondolok, hogy pl. Consulate pályán pl. Visa trapdoor alá bedobod mikor lent vagytok a server roomban. Az egyik kamera pont azt a bejáratot veszi, ill. az egész szobát, de odalátni elvileg. Nézed mikor jönnek és ha a hatch közelébe érnek Bumm!

C4 az olyan, hogy nem érdemes használni, amíg ténylegesen nincs szükség rá, lerakni pocsékolás. Pajzsos ellen hatékony, de rá se szabad egyből odadobni, mert számít rá, ha látja hol vagy. Ilyenkor mindig megtorpannak egy kicsit, ha azt látják, hogy kaphatnak egy bombát az arcukba. Ilyenkor meg szoktam őket lőni párszor, célzás nélkül, hogy azt gondolja már nincs nálam, vagy elhasználtam. Olyankor mindig felbátorodnak, aztán amikor megindul, jöhet a "right in your face" :) Adott esetben menekülési utat is lehet vele robbantani, ha szorul a hurok, meg bombánál szokták a két bomba közötti falat kirobbantani, hogy rá lehessen látni "A"-ról "B"-re és fordítva.

Amúgy ezért is ment a nyavajgás, hogy jaj, az a fránya c4-, valszeg ezért is vették el az operátorok felétől. Érdekes, hogy pont Pulse-tól nem, akinek semmi szüksége rá, anélkül is elég erős. Néha meg se lehet közelíteni a megvédendő területet, olyan lehetetlen helyeken dobálja ki a c4-et, hogy az agyad eldobod. Úgyhogy sajnos kell a C4, mert ha nem lenne, akkor meg a pajzsosok ellen menne az ajvékolás, hogy nem lehet őket megölni egy az egyben.

Nem tudom mit gondoltak a kedves fejlesztők, ez az újfajta gránát kb annyit tesz, mintha paradicsommal dobálnánk az ellenséget. Sima huntban a terrorista se bír megdögleni tőle, ha nem kap belőle kettőt, vagy nem ragasztod a szeme közé bohócorrnak.
shieldesek alá szokták bedobni bár ez elég alap
Tegnap hajnali 1ig nyomtam :) Thermite bug még mindig létezik. A lighting rendszert ne is firtassuk, pedig állítólag ezek patchelve vannak.
Amúgy tudtok valami jó C4 használatával kapcsolatos videót? Védekezésben Mute-ot nyúzom egy ideje, de a C4-et nem tudom hasznosan felhasználni. Hova érdemes rakni? Vagy csak dobálózzak vele? Egyéb trükk?

És adják vissza Caveira-nak a c4-et.
Én kb. megjelenés óta tolom, de még sosem találkoztam ezzel a buggal... :D
Shield OPokat javíthatnák már, mert szeretnék sokszor velük is menni, de egyelőre esélytelen. Múltkor T-Huntban mondom, megyek Montyval úgyis ritkán nyúzom szegényt. Akkor ment fel a pumpa mikor társam bedob egy flasht, tango blind, erre odamegyek megpróbálom lecsapni pajzzsal és még mielőtt odaérnék, keresztülkéselt a pajzson... Blitznél hasonló, annyi különbséggel hogy a pajzsa semmit nem véd, ill. van mikor kb. Tachanka MG-je sem állítja meg, van mikor egy P9 keresztüllövi alul és bead egy headshotot :D Hiába állsz szemtől szembe, annyira elkúrt hitbox-a van szegénynek hogy ihaj.

Áh, ez egy régi és elég gyakori bug, sajnos. Gondolom azért lőtte le azonnal, mert ebből a bugból nincs kiút, úgymond. Legalábbis én úgy tudom, úgyhogy ilyenkor le szoktuk lőni a túszt. Ez a leggyorsabb megoldása a problémának.
giornalista
ma egy nagyon érdekes bugba szaladtunk bele. Favela, Hostage attack, a sárga épület legfelső szintjén volt a túsz (amit kívülről három irányban is körbe lehet reinforce-olni, lépcső vezet fel, plusz egy széles ajtó a tetőre).

mindketten balfaszok voltunk, nálunk nem volt Thermite, így arccal előre törtünk a túszra, az enemytől meg többen is roamingoltak, ezért a tűzharc után a következő történt: mi ketten bejutottunk a túszhoz, eközben Valkyrie, az utolsó opfor roamingolt, de észlelte a bajt és a tetőn keresztül célba vett minket. konkrétan tehát ketten ültünk a túszon támadók, fedezékben, és egy védő kintről, a tetőről figyelte, hogy ne nyúljunk hozzá. már önmagában ez nem volt semmi.

Valkyrie persze folyamatosan spottolva volt, mint enemy detected outside. megpróbáltam leszedni, de nem sikerült, meghaltam, 1v1 marad a támadónk. Valkyrie ezután fedezéket keresett és újratöltött, ekkor üvölteni kezdett mindneki a rádióban az utolsó támadónak, hogy fogja meg a túszt és rohanjon le vele a lépcsőn!

így is tett, kurva nagy volt, rohan a tússzal a lépcsőn, már egy szinttel lejjebb jár, Valkyrie sehol - majd egyszercsak: Round Won, enemy killed the hostage :O :O :O

nem értjük, de a kill cam válaszol: a - feleslegesen keresett - fedezékéből eszmélő Valkyrie berontott a túsz szobájába, ahol a TÚSZ (!!) konkrétan a saját helyén állt és mozogtak a lábai! nyilván automatikusan lelőtte, mivel azt hitte, hogy az ellenfél játékosát látja, és ezzel megnyertük a meccset.

ilyen bugot sem láttam még soha, és a chat reakciók alapján senki más sem... mindenesetre már az alapszitu, a védekezésbe fordult támadás is nagyon izgalmas volt :)

(a minap pedig majdnem meglett az első ace-m, Bandit MP7-jét nagyon csípem, végül 4 kill és 1 assist lett a vége, és a 4 kill mindegyike gyönyörű headshot :D kurva jó érzés volt!)
Elolvastam a változtatások listáját, úgy kb negyedórája játszom mióta letöltődött a patch.

Gyerekek, ez egy vicc...
giornalista
ahhoz képest, hogy ez Rainbow Six SIEGE lenne, elveszik a breaching charge-ot az operátorok egy részétől, egy teljesen useless gimickie szar miatt...

Twitch is nagyon gáz most, a drónja kibaszottul OP.

:(
Be se merek lépni a játékba...
lol, thermite breach nélkül? :D:D:D a többi is elég gáz...
giornalista
másnak is borzasztóan nehézkes az indítás mostanában?

első indításkor nem indul el a Battle Eye service, majd mindent Task managerből kell zárni, és másodjára-negyedjére-hatodjára indul csak el a játék...
Nektek hogy tetszik az új patch? Szerintem ez az eddigi leggázabb... Kezdve a hülye impakt gránátokkal, a drón fázisos twiccsel... Thermite-től elveszik a breach charge-ot, ez no comment. Elveszik a szögesdrótokat, ami talán a leghasznosabb kütyü volt. Nem értem ezt miért kellett... A támadóknak meg jár a claymore, amit szintén nem teljesen értek... Eddig még embert nem láttam belefutni... Az még nem is lenne akkora hülyeség, de a twitch az így nem jó, nagyon gáz. Úgy lenne jó szerintem, hogy maradna a hatótávolsága, esetleg ugorjon is, de ne induljon már a drónozási fázisban, és ne legyen 2 belőle... Ezt nem tudom hogyan tesztelték ki, de szerintem sehogy. Olvastam hogy voltak rankeden olyan meccsek, hogy mire elkezdődött a meccs nem volt már egy kamera sem, és nem voltak kütyük amik feltartották volna a támadókat.
Másik dolog, ma azért kaptam a TK-t, mert level 85 vagyok, bronze és hogy ahhoz képest béna vagyok... Ezt még Rankeden elfogadnám, de Casualban? Nem vagyok pro, nincs is időm annyit játszani, szórakozni megyek Casualba...

Szia, a seasson pass már nem ér szinte semmit az ára se éri már meg. Én is megakartam venni,de sztem már nincs értelme.Azért nincs szerintem értelme,mert már csak 1 DLC-s ,,csapatot" kapsz azok is a japánok lesznek.
Onikaan
Köszönöm!
Panzeradler
Season pass, csak annyit add, hozzá, hogy előbb és ingyen játszhatsz az új operatorokkal. Ennyi. Akinek nincs meg annak 25k egy operator a DLC-sek közül. Én pl nem vettem meg mert csak Frost tetszik azok közül, azt meg inkább kifarmoltam.
Onikaan
Sziasztok!

Srácaimmal most szereznénk be a játékot, de ha a Gold Edition (3db) így már elég húzós lenne. Az lenne a kérdés, ha csak az alap verziót vesszük meg, akkor sok minden kimarad?
Később megvennénk a Season Pass-t, de anélkül is játszható marad? Tehát vannak az alap tartalommal szerverek, és vannak is rajtuk?
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.07. 15:49:01
cody1994
Üdv, Embereket keresek rankedhez akár a végén csapattá alakulva.
Rank. Silver 3 10 meccs után.
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198082222819/
uplay: Nippy019

giornalista
egy kis érdekesség, a videó első jelenete rögtön ez, másfél perc :))

//www.youtube.com/embed/1i4RvirIDMA

(aki nem akarja megézni: Matimi0, Levelcap, xFactor és JackFrags összeálltak játszani egy kicsit, de Matimi0-t leszámítva egyiküknek sem megy igazán, bénáznak. az első jelenet egy gyönyörű bug: LevelCap gránátot dobna, de miközben dobja, lefagy nála a kliens, a szerveren viszont a kezében "fő" a gránát és végül fel is robban, és kinyírja saját magát, illetve egy vagy két csapattársát is :DDDDD nem tudom, én nagyon röhögtem :D)
Eddig se használtam egyiket se, ezután sem fogom :)
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ámen!