1026
-
#824 hát olyan 30 ranked lehet összen -
#823 Nem a kilométeres lagok, azok mostanában tényleg vannak, hanem a hitbox és az hogy mindenki unhit... Egyáltalán nincs nagy baja a hitboxnak, csak itthon szarok a netszolgáltatók, tisztelet a kivételnek. Ugyanezt elolvashatod a CS:GO topicban, meg kb mindenhol. Mindenki sír, hogy minden játék szerverei szarok. Nem, a magyar netek a szarok kivéve kb Digi, meg elvétve egy két helyen pár szolgáltató.
Mivel magyarázom? Az összes online játék redditje meg fórumjai tele vannak sírva ilyenekkel, mert minden hülye a játékot kezdi szidni bármi baj van, ahelyett, hogy a háza táján söprögetne picit, vagy legalább körülnézne. Azt mivel magyarázod, hogy a streamerek 99%-a gondtalanul önfeledten játszik? Nekik pont jó nem? Gondolom úgy állítja be az UbiSoft.
@msnforever2: Nekem mondod? Quake1 óta játszom a neten :D Csak mindig mindenki a ping-gel jön közben meg majdnem utolsó szempont az említett problémánál.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.01.04. 20:58:57 -
msnforever2 #822 "A ping meg válaszidő nem vonalminőség"
hát, khm... akkor mi? a packet loss, jitter, ping, sávszél mind a vonalminőség tárgya. sőt, ide sorolhatnám akár azt is, hogy NAT-olt-e a cím vagy se és ha igen akkor STUN-al megkerülhető-e, vagy csak TURN-el vagy ICE-al. Igaz utóbbiak már inkább a szolgáltatás minősége, nem konkrétan a "vonal"-é. Nem csak a packet loss miatt lehet az, hogy lövöd a fejét és nem hal meg, mármint abban az esetben ha akit lőssz az még mozog is. Régen betárcsázós nettel pl 220-250-es volt a ping, és mindig az ember elé kellett lőni, és akkor adta be a lövést, tehát oda ahol szerinted 2 tized másodperc múlva lesz. -
Samurai84 #821 Nincs semmi köze az UPC packet losshoz... Úristen. Szerinted akkor a világon a százezer R6 játékos mind az UPC packet loss miatt szórja tele a netet a sirámaival? Több haverom inviteles azt mivel magyarázod?
A netcode, hitbox, server gondok kb. megjelenés óta megvannak, a matchmaking meg csak hab a tortán.
-
#820 Azt ugye tudod, hogy pontosan leírtad a UPC-s packet loss jelenséget ugye? :D A nem szokott gond lenni helyett pont az a gond amit írtál... Elveszik a golyód az éterben. Hidd el jó nettel nem ilyen, nézz streamereket :) A ping meg válaszidő nem vonalminőség, nem összekeverni a kettőt.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.01.04. 09:58:58 -
Samurai84 #819 Nem szabadna ilyeneket csinálnia. Sokszor kapsz ilyen irreális összeválogatást? Mióta rankedezel összességében?
Casualt ne nézd, mert ugyan ott is vezet rólad statisztikát és megpróbál valamilyen szinten hasonló ellenfelet keresni de ez szinte sohasem sikerül.
Mi konzolon rankedban majdnem mindig azonos skill-el rendelkező embereket kapunk, ráadásul úgy, hogy a csapat nagyon vegyes értsd coopertől kezdve a goldig van minden. Amúgy jónak tűnhet az Ubi rendszere, de irritáló nagyon :D Pl. én is gold2-ben vagyok, de a skillem az max. bronze 4 lenne. Nem azt nézi a játék mennyire játszok jól, hanem hogy jó csapatokkal hogyan tudom magam felhúzni ide. Ez akkor lesz probléma, ha összekerülünk 5 húzott goldos 5 valódi goldossal és láss csodát kiszopunk de irdatlanul, akkor mit lát a rendszer? Hogy veszítettünk ugyanolyan skill ellen > derank. Ami érthető.
Ha van egy darab húzójátékos, akkor az felhúz mindenkit, de nem fogja a valódi tudásotokat tükrözni. Viszont nem tudom hogyan lehetne egy csapatalapú játékban mérni a valós tudást?
Hitreg, netcode... Szerintem nem fogják tudni kijavítani. Nem értek a programozáshoz, de szerintem egy egy éves játékban már javíthatták volna. A nethez szerintem nincs köze, én is UPCn vagyok, 50-80as ping, ezzel nem szokott gond lenni. Ubi fos szerver a ludas.
Múlt héten pl. mindannyiunknak az volt a problémája hogy teljes tárakat tudott megenni az ellenség és nem akartak elhullani. Jön Ash a 4 speed 0 head hitbox végtelen armorjával és csak nézel mint Rozi a moziban. Ellenfeleknél néha mehet a 2-300-as ping is, nálunk 150-ért kicsapja társamat, ez is érdekes. Na így találj el valakit
Van baj. -
Maceehun13 #818 Én már az új karakterek óta nem játszom a játékkal(biztos ,ha most elindítanám kb mintha 1-es player lennék mikor 77-es vagyok)Egyszerűen felcsesz amit az Ubisoft csinál [Netcode,Hitbox ] -
#817 Hát én már ezt nem hiszem el ami ebbe a játékba megy néha ........
Hogy lehet valami ennyire el.....
Mind ezt Silver III-ba..
A másik haveral casual nyomtam ellenbe 2gold 2plat 100level felett úgy hogy 61leven vagyok haver meg csak 19........
Valamiről csak én maradtam le?? Valaki tud választ ? -
#816 Pedig az a te neted... Nekem is ilyen, de szar is a UPC. Packet lossod van 99%. Ugyanezzel szívok, a többiek pedig mondják, hogy semmi baja a szervereknek és én tudom, hogy rossz a netem, ami csak játékokban nyilvánul meg (fix 5-10% PL). Rossz a jel zaj viszony, épp most mondom le, mert fél éve leszarják a problémámat. -
janik #815 Ez egy rakás szar, lagos játék már kb. ez a 20.-ik ilyen pedig 30-80 között mozog a pingem. Látom az ajtónal az ellenfél fegyver csövét ami nem rám néz majd kiírja hogy meghaltam azt nézem a killcamet. Ja hogy ő már rám fordult, nálam ezt már nem jelenítette meg mert gondolom késet. Hát ennek kurva nagy értelme van ebbe a játékba. Mikor itt is azért a másodperc tört része is számít nem hogy egy egész másodperc kiesik az én gépemnél. Pedig abszolút nincs szar netem se gépem.
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.01.02. 19:28:02 -
Samurai84 #814 Szia!
itt nézz körül, bár ahogy látom nem sok PCs vitte fel magát, de láttam pár arcot. Tudsz platform szerint is keresni.
https://siegrs.gg/
Nekem kezd az lenni a bajom a játékkal (PS4-n), hogy akarsz menni egy casual-t és egyszerűen esélytelen hogy bármit tudj belőle élvezni, mert az egész játék már tele van Plat1-Diamond szintű játékosokkal akik vagy felaprítanak kb. 20 mp alatt, vagy csak a trollkodás megy. Nem tudom hogy egy új játékos ha ezt meglátja így első tapasztalatként, akkor nem megy el a kedve örökre az amúgy zseniális játéktól...
Tudom hogy a casual az egy tét nélküli játszótér, de valahogy el kellene választani a noobokat (mint jómagam) és a gyémántokat egymástól.
-
DonPedro22 #813 Sziasztok csapatot keresek ranked meccsekre, random emberekkel sajnos nem tudok gold 4 fölé menni pedig többre is képes vagyok de mindig valami idiótákat kapok csapattársnak. Uplay: DonPedr0 -
Samurai84 #812 Emlékeim szerint PCn van az options-ben FOV csúszka és azt hiszem 60 az alapbeállítása.
-
Atrax47 #811 Hali, kérnék egy kis segítséget.
A megjelenés napján feltettem a játékot, tök jól ment de mivel megteltt a meghajtó át kellett tennem a játékot egy másik meghajtóra. A grafkai beállításokat értelem szerűen nem maradtak meg. Most a játékban a látószögem olyan nagy hogy semmit nem találok el. Olyan mint ha az AVP ben az aliennel mennék. valaki nem tudja hogy ez miért van? nem találtam olyan beálltást ami ezt befolyásolja.A HD textura pakk? -
#810 Na tessék, az Ubinak annyira bejött a Siege dlc modellje, hogy ezt tekinti példának a jövőben. Szerintem is, ha már KELL BELE DLC, akkor ilyen legyen, mint itt. -
NikeCortez #809 Annyit javítottak, olvastam GameStaron, hogy a nyakat is "headshootnak" rakták be...sztem kb ennyi a javítás.
OFF:
Update Failed : nem Crash-re gondolok meg ilyenekre, csak ingame mintha szétkapcsolna a szeró (nem gamelés közben).
Pl: Végeztem a meccsel, megyek a menübe...állandóan megy a server VAILDATE és kidobja (RETRY és Cancel) tehát erre gondolok.
Nem msot kezdődött, régóta jelen van, csak most vettem rá magam ,hogy leírom. -
Rony94 #808 Akkor passzolom. Úgy tűnik rohadt szerencsés vagyok mostanában. -
Samurai84 #807 Sajna nem tudom már neked belinkelni a reddit postot, mert nem találom, de a videóban, leugrik Capitao a hatchből, Jager nyakonlövi, szépen szétplaccsan a vérpaca (headshot), majd egyszercsak Jager elterül mint egy zsák szar... Mindezt úgy, hogy Cap. kb. féloldalasan volt neki, de valahogy a szuper hitreg, és a netcode összehozta neki a kill-t :D
-
#806 Az a baj hogy átfutottam a javítási listát és semmi arra utaló jel nincs amitől javult volna a hitreg,hitbox, netcode.
Tehát ez a része ugyanaz a játéknak.
Egyszerűen csak lehet hogy most neked "adta" be akár többször is, azt amit kell. Aztán majd ha játszol további 5 meccset, azokban meg az ellennek fogja beadni. Totál random az egész még mindig. -
Rittihilatti #805 Nekem ez a feeling már egy korábbi update-nél megvolt, asszem írtam is akkor. Most nem érzékelek különösebb változást a játékmenetben. A nyaklövés is rendben van, elvégre ettől csak életszerűbb lesz a játék. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy vannak hibák, olyanok is, amiket egyetlen nagy update sem javított még ki (pl hostage bug). -
Maceehun13 #804 Engem még mindig ellőnek ugyanúgy -
Rony94 #803 Most akkor lehet idióta vagyok, de érzésre SOKKAL jobb lett a netcode. Most már olyan lövések bejönnek nekem amik az update előtt lehetetlenek lettek volna.
Update előtt az ellenfél peekelt, én már rég tudtam hogy onnan fog jönni az ellenfél ezért fedezékbe mentem és célra tartottam. Jött az ellenfél és lelőtt.....prefire nélkül lelőtt.....BULLSHIT. Ebben a helyzetben nekem kellett volna jól kijönnöm.
Update után ugyanez a helyzet: én lövöm le a gyereket. És ez nem csak egyszer fordult elő, hanem egy csomószor.
1 nap alatt lehetetlen hogy hipp-hopp jó játékos lettem. Egyszerűen jobb lett a játék. Ja és azt tegyük hozzá hogy most már a nyaklövés is headshotnak számít.
Úgyhogy ha engem kérdeztek, hosszú idők óta végre kaptunk egy tisztességes update-et. -
#802 "
Szerintem az update teljesen jó lett. A netcode-ról ne is beszéljünk, végre úgy működik ahogy működnie kéne. "
Remélem most csak direkt hazudtál. -
Rony94 #801 Ez most a PC verzió amiről beszéltek? Mert ott nekem minden rendben van. Egyetlen egyszer volt egy meccs közbeni crash, de az előtt már számtalan meccset lejátszottam gond nélkül.
Szerintem az update teljesen jó lett. A netcode-ról ne is beszéljünk, végre úgy működik ahogy működnie kéne.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2016.11.20. 10:57:11 -
Maceehun13 #800 Nálam az jön elő hogy le alt+tabolok a játékból majd vissza nyomok egy tab-ot vagy space-t és kidob a játék -
NikeCortez #799 Sziasztok!
Már régebb óta tolom, de most Update után verte ki a Biztosítékot...
Játék indításánál kb 4.-5. indításra indul a game (Failed Update)
Ez meccsek közt is elő jön, és a menüben afkolok egy 20 percet, akkor is...
Valami volt ez ügyben? Másoknál is van(volt) azt tudom...csak semmit nem találtam az orvoslásra..
ty az infót :) -
Samurai84 #798 Na azért vannak itt bajok rendesen. Kezdve a Hibana-s játéklefagyásoktól az Echo által sokkolt ellenfelek body-animációjának elkefélődéséig minden... Tudom hogy Blitz bugos, de Echo simán keresztüllőtt a pajzsomon, ill. olvastam hogy egy extended Monty-t is sikerült már keresztüllőnie. A ranked rendszert szerintem az Ubi sem tudja hogyan működik :D Lejátszottam a 10 bevezető ranked meccset, hogy besoroljon... Silver 1 lettem, úgy hogy a random idiótákkal folytatott küzdelemben 10/3 meccs lett lehozva. Ez azért gond, mert ha ez mindenkinek így számol, akkor itt vannak érdekes dolgok... Én olyan max. copper 4-nek gondolnám magam, fogalmam sincs ezt hogy szülte meg a rendszer.
-
Samurai84 #797 @msnforever2: Félreértesz, maszk van twitch-en csak nem az a hempergős bőrszerű hanem egy ilyen pulóveranyag szerű dolog... Nem tudom a nevét.
Genyó Echo úgy felnyomta az agyvizemet, abba kellett hagyjam... Nagyon kész. Értő kezekben nagyon nagy szopatás mikor lesokkolja a fejedet.
Hibanat én le szoktam jammelni. Öröm nézni hogy x kairos jammed mikor feltolja a falra aztán jön a felismerés hogy oh itt ugyan nem jutnak be -
Rittihilatti #796 Ez így már sokkal életszerűbben hangzik. Szerintem nem is az a cél, hogy átmenjenek rajta, arra ott az ajtó. Két különböző irányból belőni egy helyiségbe izgibbnek tűnik, bár, szinte már senki nem kempel az objective mellett. -
Rony94 #795 Hibana fegyverében összesen 3 töltény van (azaz, 3x6). Egyszer meghúzza a ravaszt és kilő 6 darab bizbazt. A robbanás után ezen a kirobbantott résen még sehogy sem lehet átmenni.
Viszont ha kétszer lő a fegyverével (egymás alá), akkor guggolva már át lehet menni rajta.
Ha viszont mind a 3-at kilövi, akkor kapjuk meg azt az eredményt amit egy Thermite-al tudnánk elérni.
3 lövés után kifogy Hibana fegyvere. Úgyhogy teljesen jól meg van oldva. Akit kérdeztél embert az vagy hazudott vagy félreértett valamit. -
Rittihilatti #794 Akkor nem ugyanazt a játékot játsszuk, szerintem pont, hogy most került fel rá a szopómaszk :D Vagy nemtom, épp játék közben jutott ez eszembe tegnap este, hogy mennyire vicces :D
Jól néz ki amúgy ez a Hibana csajszi, volt alkalmam megfigyelni, minden körre jutott egy season pass-os. Nekem egyáltalán nem tűnik japánnak, ami végül is nem baj. Rákérdeztem az egyik csókánál aki használta, hogy mennyi tölténye van a speckó fegyveréhez. Azt mondta 3x3, ha ez igaz, szerintem az kicsit sok, már a reinforcolt falak számára tekintve is, arról meg ne is beszéljünk, hogy egyik operátor sem kapott a speciális cuccából 2-3nál többet.
Hamarosan patchelniük kell, ez biztos. Eddig soha nem omlott még össze a játék, a frissítés után kétszer lépett ki a játékból hibaüzenet nélkül, nem egyszer tapasztaltam fagyást, akadozást. A túsz továbbra is képes bebuggolni, nem értem ezt miért nem lehet kijavítani, ezer éves probléma. A killcamokkal sem stimmel valami, Doc pl tegnap az elsősegélypisztolyával ölt, jó, nyilván nem így történt, de ezt lehetett látni kívülről, szóval vannak bajok.
Az új pálya amúgy nem rossz. Kicsit nagyobb mint gondoltam, szerintem túl sok benne a felesleges rész és grafikai elem, de abszolút játszható. A favela öngólja után nagyon kellett a jó pont, ezt én most megadnám. Elrendezésre gyakran az az érzésem van, miközben megyek, mintha egy korábbi pálya lenne, csak más textúrákkal. Még nem jöttem rá melyikre hajaz, de addig jó... -
#793 Ha multiplayer,. akkor én csak a Battlefield-et tudtam elképzelni. Annak idején nagyon szerettem a SWAT3-at, és el is felejtettem, hogy milyen jó is ez a kicsit lassabb, taktikázós, óvakodós játékmenet (multiban). Először én is nagyon szkeptikus voltam ezzel a játékkal, nem is vettem meg a megjelenéskor, de aztán pár hónapja az egyik ingyen hétvégén csak kipróbáltam, azóta is tolom, bár nincs annyi időm rá. De pont ezért is tetszik, mert gyorsan lemegy néhány kör, és az elég is. -
msnforever2 #792 be tudnál tenni ide légyszi egy képet az új szopómaszk nélküli twitchről? nem találtam képet a játék meg nincs meg már de érdekel -
Samurai84 #791 A próféta beszéljen belőled a perkekkel kapcsolatban...
A mapot amúgy te is játszhatod, ahhoz sem kell SP :)
Tegnap mentem pár kört (természetesen az új karikat nem tudtam kipróbálni élesben, mert lecsaptak rájuk gyorsan). Hibanát egyszer jól lemute-oztam Favelán, öröm volt nézni, le is hoztuk, persze jó volt a csapatom is. Tetszik a csajszi felszerelése, az AR nagyon kezes, a pisztoly szerintem az eddigi legjobb (P229). A gadgejét csak T Huntban tudtam kipróbálni, brutál nagyon. A shotty érdekes, olyan is-is kategória, odabasz - de lassú. Echo az nekem valahogy nem ütött akkorát. Nem is értem teljesen... Mikor felemelkedik akkor cloakol a szerkezet? Tudsz vele spot-olni? Más is hozzáfér vagy csak Echo?
Vannak hibák... Párszor ilyen 4-5mp-re lefagy a játék, aztán újra megy tovább (konzol), menüben eltűnt az operátor és csak a fegyver látszott, stb.
Újrarajzolták sok helyen a karakterek bemutató képét is, a Twitch pl. valami ocsmány lett szegény. Az komolyan mintha az Overwatchból lett volna kiszedve. Persze végre eltűnt róla a szopómaszk, de olyan mint valami meselény vagy nem tudom :D
Az SAS uniformokra inkább nem is mondok semmit. Nem semmi kreativitás, tényleg. Remélem sokan fogják használni a zöld kabátokat, mert úgy világít mint a Szabadságszobor.
Az új SP vásárlást én még eldöntöm, lássuk mit ígérnek. -
#790 szerintem a Ubisoft most befektet. ha végigcsinálják a Season 2-t, akkor két évig folyamatosan ellátták ingyenes tartalommal a játékot (ingyenessel, amit előbb elérsz, ha előfizetsz, tiszta sor).
a színfalak mögött nyilván gőzerővel dolgoznak egy új Rainbow Six Siege-n. ha most jól bánnak a játékosbázissal, brutális eladásokat produkálhatnak majd az új játékkal. és a legjobb úton haladnak efelé.
én is rendkívül szkeptikus voltam a játékkal szemben, nyáron vettem csak meg, miután kipróbálhattam ingyen és beleszerettem. tökéletes időtöltés volt a Battlefield 1 előtt. azóta mondjuk nem sokat játszottam vele, de majd visszatérek biztosan, mert nagyszerű ez a játék. és az biztos, hogy ha lesz új R6S, meg fogom venni, engem kilóra megvettek ezzel a koncepcióval végül. -
#789 nem igazán értem akkor ezt a rantet. továbbra is tartom, hogy a piacon lévők közül ez az egyik olyan játék, ahol nem az jön át, hogy a készítőket csak a pénz érdekli. az a Star Wars Battlefront, amit kiadtak tartalom nélkül. az tényleg fél játék. a Battlefield legalább önálló játék a kiegészítők nélkül is, de ott is minden másért már fizetni kell.
az SP-t én sem vettem meg, elég jók a basic operátorok is, a térképeket úgyis megkapjuk 2 hét után gond nélkül. most lehet új SP-t venni, aki akar, de kérdés, hogy mi lesz benne a unique tartalom.
de perkekről szó sincs, nem is volt, meggyőződésem, hogy nem is lesz. a játék halálát jelentené. a Ubisoft merészet húzott ezzel, ismeretlen vizekre evezett, cserébe nagyot szakított, hiszen rengetegen játsszák a játékot, van egy elhivatott playerbase, felesleges lenne ezt néhány dollárért tönkretenni.
cosmetic dolgokat el tudok képzelni, de kizárt, hogy ennél tovább menjenek. a pay to win egy nap alatt kinyírná ezt a játékot. feleslegesen aggódsz :) -
Rittihilatti #788 Jaaaaaaa! Hogy meg is volt az update! -
Rittihilatti #787 Érdemes elolvasni a játék mechanikájában történő változtatásokat is. -
Samurai84 #786 Nem rossz a Claymore, én mindig használom. Okozott már egy pár anyázást mikor leraktam elmentem csinálni really big fucking hole-t és közben Jager vagy a kis mitugrász haverja a Bandit megpróbált hátbadurrantani. Azt sajnálom hogy Thermiteként nekem kell figyelnem arra hogy ez ne történjen meg. A társaknak általában kényelmesebb a hátamat vagy a charge felhelyezést figyelni mint az ablakokat...
Ashmite népszerű lesz, de szerintem Thermite kelleni fog. A lukakon keresztül még nem lesz secure area és a túsz sem fog átférni rajta. Echo-t meg majd meglátjuk. De végre egy három armoros védő op! -
Rittihilatti #785 Lehet igazság abban amit mondasz. Mondhatjuk, hogy a P90 a kedvenc fegyverem. Megkapta Doc is, megkapta Rook is, mégse használom, nem tudok lőni vele. Capitao fegyvere oda lő, ahová mondom, szinte semmi visszarúgása nincs, nem hord szét. Twitch és Blackbeard fegyója hasonlóan használható még, de mióta szétbaszták Blackbeard páncélját, neki se sok haszna van.
Vallatást csak akkor csinál valaki, ha már nagyon unatkozik. Az elején kipróbáltam párszor, aztán már nem érdekelt. Földrekerült, megöltem, mentem tovább.
Sok a panasz, hogy ráférne Tacsankára egy kis boost. Nagyon egyszerű. Pajzsot kell rakni körbe a géppuskára, olyat ami Montagne-nak van, hogy csak hátulról, vagy C4-el lehessen elintézni. A puska forgási szögét lecsökkenteni kb az egynegyedére, a fel-le szállási animációját pedig megnövelni fél-egy másodperccel.
A jövőben Thermite is mellőzhetőbb lesz, ha a japán csaj azt tudja, amit olvastam. Már most poénkodnak vele, hogy Thermite felcsinálta Ash-t, így lett a kis Hibana :D Claymore (támadónak tök felesleges és ellenkezik a játék logikájával) helyett gránát, normális fegyver, medium armor és ki tudja, talán még játszom is vele. Echo első hallásra inkább csak trollkodásra lesz jó.
Utoljára szerkesztette: Rittihilatti, 2016.11.17. 17:02:48