Rainbow Six: Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#violent>#violent>
Ekkora egy idióta embert még nem láttam...
Bár most hogy mondod kipróbálom egy haverommal.. :D
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Tudja vki?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A ranked már rendben van. Ha igazságot akarsz, akkor ott többnyire megkapod.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Dolgoznak rajta mi? Röhög a vakbelem!
If you give a little love you can get a little love of your own
If you give a little love you can get a little love of your own
no, megvettem az új gépemet, ennek örömére elkezdtem rögzíteni a játékmeneteimet, hiszen még nincs tele az internet FPS gameplay videókkal :) ígérem, nem fogom teleszemetelni a topikot, meg full amatőr az egész, movie maker, stb., de ha valakinek van négy üres perce és semmi ötlete, hogy mit csináljon, akkor íme :))
T-Huntban bomb defuse van Cafe tetején. Védem a lépcső felőli ajtót, 4 embernek csak a nagy bejáratra kell figyelnie, de nem sikerült... Érdekes, mert Border map-on meg van amikor lent középen van a védendő és ott kb. 5 oldalról tudnak jönni, de eddig mindig megoldottuk.
Tök jó kis csapatjátékot lehetne tolni (ami a játék lényege), de mindenki rushol, meghalnak 1 perc alatt és egyedül maradsz...
Ugyan böngészőből is működik, de érdemes letölteni. (háttérban futo alkalmazás, TS/IRC ötvözete)
Ha többen leszünk, itt is lehet majd keresni játékosokat.. beszélgetni, etc...
Utoljára szerkesztette: TFoNe, 2016.09.26. 12:21:33
Our Lord is not impressed.
{-}7 <#violent>#violent>
Amúgy grat, habár én már jó régen nem láttam senkit Glazzal menni repcsis mapon, sokan kimennek érte hogy pisztollyal levadásszák amíg egyhelyben fekszik. Arra már rájöttem, hogy ebben a játékban nem jó egy helyben feküdni (nem, még védőként sem).
ezt a két képet szeretném megmutatni nektek :))) az elsőn másodszor lettem MVP úgy, hogy először mentem Glazzal a repülős pályán. nagyon élveztem, azt hiszem, kezdek egyre pontosabb lenni, több headshotom is volt vele, illetve egyszer 1v4-ről 1v1-re mentettem egy meccset Bandittel, és végül csak azért ölt meg Blackbeard, mert mire áttörtem a kurva pajzsát, már csak 3 HP-m maradt a sorozatos tűzharc és peakelések után (szorított az idő, mert bent volt az objective mellett, ha nem lépek, azért nyer), és egy kósza pisztolylövedékkel eltalált.
a második kép igazából csak nekem érdekes, de talán mindenki másnak is, aki szokott repülni: a csomagvizsgálók ezt látják röntgengképként egy bőröndből :) ez egy elég lightosan megpakolt bőrönd egyébként, de nagy pacsi a játékkészítőknek, hogy teljesen igazi képet tettek be, nem valami rajzolt gagyit.
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.09.25. 21:05:41
Olvastam hogy sokaknak előjött ilyen hiba, Cloud Sync kikapcs. sokaknak bejött, admin joggal indítás is...
Amúgy ezért is ment a nyavajgás, hogy jaj, az a fránya c4-, valszeg ezért is vették el az operátorok felétől. Érdekes, hogy pont Pulse-tól nem, akinek semmi szüksége rá, anélkül is elég erős. Néha meg se lehet közelíteni a megvédendő területet, olyan lehetetlen helyeken dobálja ki a c4-et, hogy az agyad eldobod. Úgyhogy sajnos kell a C4, mert ha nem lenne, akkor meg a pajzsosok ellen menne az ajvékolás, hogy nem lehet őket megölni egy az egyben.
Nem tudom mit gondoltak a kedves fejlesztők, ez az újfajta gránát kb annyit tesz, mintha paradicsommal dobálnánk az ellenséget. Sima huntban a terrorista se bír megdögleni tőle, ha nem kap belőle kettőt, vagy nem ragasztod a szeme közé bohócorrnak.
Amúgy tudtok valami jó C4 használatával kapcsolatos videót? Védekezésben Mute-ot nyúzom egy ideje, de a C4-et nem tudom hasznosan felhasználni. Hova érdemes rakni? Vagy csak dobálózzak vele? Egyéb trükk?
Shield OPokat javíthatnák már, mert szeretnék sokszor velük is menni, de egyelőre esélytelen. Múltkor T-Huntban mondom, megyek Montyval úgyis ritkán nyúzom szegényt. Akkor ment fel a pumpa mikor társam bedob egy flasht, tango blind, erre odamegyek megpróbálom lecsapni pajzzsal és még mielőtt odaérnék, keresztülkéselt a pajzson... Blitznél hasonló, annyi különbséggel hogy a pajzsa semmit nem véd, ill. van mikor kb. Tachanka MG-je sem állítja meg, van mikor egy P9 keresztüllövi alul és bead egy headshotot :D Hiába állsz szemtől szembe, annyira elkúrt hitbox-a van szegénynek hogy ihaj.
mindketten balfaszok voltunk, nálunk nem volt Thermite, így arccal előre törtünk a túszra, az enemytől meg többen is roamingoltak, ezért a tűzharc után a következő történt: mi ketten bejutottunk a túszhoz, eközben Valkyrie, az utolsó opfor roamingolt, de észlelte a bajt és a tetőn keresztül célba vett minket. konkrétan tehát ketten ültünk a túszon támadók, fedezékben, és egy védő kintről, a tetőről figyelte, hogy ne nyúljunk hozzá. már önmagában ez nem volt semmi.
Valkyrie persze folyamatosan spottolva volt, mint enemy detected outside. megpróbáltam leszedni, de nem sikerült, meghaltam, 1v1 marad a támadónk. Valkyrie ezután fedezéket keresett és újratöltött, ekkor üvölteni kezdett mindneki a rádióban az utolsó támadónak, hogy fogja meg a túszt és rohanjon le vele a lépcsőn!
így is tett, kurva nagy volt, rohan a tússzal a lépcsőn, már egy szinttel lejjebb jár, Valkyrie sehol - majd egyszercsak: Round Won, enemy killed the hostage :O :O :O
nem értjük, de a kill cam válaszol: a - feleslegesen keresett - fedezékéből eszmélő Valkyrie berontott a túsz szobájába, ahol a TÚSZ (!!) konkrétan a saját helyén állt és mozogtak a lábai! nyilván automatikusan lelőtte, mivel azt hitte, hogy az ellenfél játékosát látja, és ezzel megnyertük a meccset.
ilyen bugot sem láttam még soha, és a chat reakciók alapján senki más sem... mindenesetre már az alapszitu, a védekezésbe fordult támadás is nagyon izgalmas volt :)
(a minap pedig majdnem meglett az első ace-m, Bandit MP7-jét nagyon csípem, végül 4 kill és 1 assist lett a vége, és a 4 kill mindegyike gyönyörű headshot :D kurva jó érzés volt!)
Gyerekek, ez egy vicc...
Twitch is nagyon gáz most, a drónja kibaszottul OP.
:(
első indításkor nem indul el a Battle Eye service, majd mindent Task managerből kell zárni, és másodjára-negyedjére-hatodjára indul csak el a játék...
Másik dolog, ma azért kaptam a TK-t, mert level 85 vagyok, bronze és hogy ahhoz képest béna vagyok... Ezt még Rankeden elfogadnám, de Casualban? Nem vagyok pro, nincs is időm annyit játszani, szórakozni megyek Casualba...
Srácaimmal most szereznénk be a játékot, de ha a Gold Edition (3db) így már elég húzós lenne. Az lenne a kérdés, ha csak az alap verziót vesszük meg, akkor sok minden kimarad?
Később megvennénk a Season Pass-t, de anélkül is játszható marad? Tehát vannak az alap tartalommal szerverek, és vannak is rajtuk?
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.07. 15:49:01
Rank. Silver 3 10 meccs után.
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198082222819/
uplay: Nippy019
(aki nem akarja megézni: Matimi0, Levelcap, xFactor és JackFrags összeálltak játszani egy kicsit, de Matimi0-t leszámítva egyiküknek sem megy igazán, bénáznak. az első jelenet egy gyönyörű bug: LevelCap gránátot dobna, de miközben dobja, lefagy nála a kliens, a szerveren viszont a kezében "fő" a gránát és végül fel is robban, és kinyírja saját magát, illetve egy vagy két csapattársát is :DDDDD nem tudom, én nagyon röhögtem :D)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/