1026
  • Rittihilatti
    Tegnap meló előtt még volt alkalmam játszani 1-2 kört, kíváncsi voltam, hát beléptem. Az új pályát sajnos nem dobta be, bár azt szerintem inkább majd külön fedezzük fel, nem élesben.

Mondjátok, hogy nekem semmi se jó, szerintem mindkét operátor haszontalan, egyiket se fogom használni. Először is, ahogy kinéznek, az egy vicc. A hapsi olyan mint Shania Twain amikor a sivatagban énekel xD Az asszonyon az a bukósisak meg nemtom...kabaré :D

Valószínűleg akkor gondjaim vannak az angol szövegértéssel, mert esküdni mertem volna, hogy a bemutató videóban a csóka úgy magyarázta, spiné felrakja az ablakot, kifelé lehet látni-lőni, befelé nem. Ha jobban belegondolok, ez így nem igazán logikus, de játékmenet szempontjából lett volna értelme. Persze csak az én szemszögemből, aki védekezni jobban szeret, mint támadni, tényleges funkciója miatt még ha követlen veszélyt nem is jelent, a támadókat frusztrálja elsősorban. Ha meg az ablak már lenn van, akkor az eredmény kb ugyanaz mint Hibana esetében, szóval részemről kitalálhatnának már valami újat is, nem csak állandóan a reinforced wallt b*sztatni.

A hapsi spece is tök értelmetlennek tűnik számomra. A tapasztalatlanabb játékos csak halni fog vele, mert nem arra fog figyelni, ami kéne. Oké, hogy bemutató videó volt, de akkor is megváltoztatja az ember mozgását. Mire kitalálod, merre is visz az a lábnyom, már lelőnek hatszor. A tapasztaltabb játékosnak meg nincs szüksége rá, mert számít rád, bármelyik irányba is mész. Van az a szint, amikor már különösebb kiegészítő spec, perk nélkül is tudod egy játékban, hogy merre van az ellenség. Ezt intuíciónak hívják, amit ez a képesség nem fog tudni sem kiváltani, sem helyettesíteni, sem felülmúlni.

1-1.5 óra után kb ezek a benyomásaim :) A fegyverek még dobhatnak esetleg a dolgon, pl hogy az a vektor tényleg beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Bár, nekem eddig olyan érzéseim van mint Echo esetében, mentem vele két kört miután lejárt az egy hét, aztán benőtte a pókháló :)

Egyébként meg ha már mindenféle jöttmentet felvesznek ide operátornak, akkor a TEK is megérdemelne egy-egy slotot, mondjuk a season 3-ban, nem? :D
  • Samurai84
    Ez a Mira egyelőre inkább csak szopatja a saját csapatát. Gyakorlatilag nem volt kör amelyiken ne tudtam volna kilőni az ablakot Twitch-el, pedig én nemrég kezdtem el vele játszani. Aztán volt amikor hasznos volt, láttunk Thermite+Thatcher kombót ablak alatt és le lettek jegelve mindketten :) Jackal már párszor megszívatott rendesen, a C7 kegyetlen jól muzsikál, olyasmi mint a Hibana fegyvere csak több benne a lőszer. Nincs benne a patch notes-ban de állítólag IQ már észrevesz miközben a kamerákat nézed a telefonon... Eddig egyszer dobott ki rankedből, de nem számolta el vereségnek. Nem rossz az update, vannak benne jó dolgok. Kafé spawnkill Alleyben nuku :)
  • Kaslerka #902
    Az még mindig több, mint a cdgalaxis. :) De egyébként én nem látom annyiért. G2a-n is 5800ft.
  • TDC Geronimo
    Kódos oldalakon 15 euro a játék már nagyon régóta
  • Kaslerka #900
    Nem tudom, volt-e már, de 4000ft a cdgalaxisban... Annyit lazán megér (mondom én) akinek még nincs meg. (Feb 12.-ig)
    Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.02.07. 20:14:14
  • Betyar070
    Köszi az infót.
  • TDC Geronimo
    megkapod az összes year 1 operatort egyből nem kell őket sok renownért unlockolni. Új játékosként mindenképp azt a verziót ajánlom
  • Betyar070
    Érdeklődnék,hogy a Gold Edition verzió miben különbözik az alap R6 Siege-től?
    Úgy tudom az alapjátékban is benne van az összes pálya.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.06. 15:45:52
  • Rittihilatti
    Na, ez érdekes lesz.
  • Samurai84
    néztem, láttam mindkettőjüket működés közben. majd az idő igazolja létjogosultságát vagy sem :) számomra az új MM várós mert erre a mostanira nincsenek szavak. már az sem érdekel ha 300-as az ellenfél pingje, csak tudjon összehozni egy nyomorult 5v5öt.

http://i.imgur.com/8I3X7BH.jpg

Azért ez a BB pickrate meglepő...
  • TDC Geronimo
    új MM rendszer nyáron jön csak, 2. reinforced patchben
  • TDC Geronimo
    Ha láttad volna a livestreamet, hogy használják nem mondanál ilyet :D
  • Samurai84
    mira azért nem valami nagy szám... valkyrie jobban tud infózni szerintem, ill. majd meglátjuk mennyire fog tetszeni a sok okosnak, mikor megjelenek shockdrone-nal és lyukat ütök az ablakain :)
    jafar egyértelműen gamechanger, sohasem érezheted magad nyugiban amíg él...
    ma az öngyilkosságot fontolgattam MM közben. volt hogy 8:14 alatt tudott egy szaros casualba berakni. 6ik próbálkozásra.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Most néztem live demot. 63k viewer volt twitchen. Brutál jó mind a 2 operator, rendesen felforgatják a dolgokat megint
  • Jim Morrison
    még írtam is, anno mikor először volt 6k (dobozos) megvettem, de amíg nem mondtam le a rendelésem, addig nem volt raktáron. miután lemondtam... bekaphatják :)
    mindegy, elmúlt pár hétben törlesztettem pár hiányomat, siege jönni fog idővel, tudom :)
  • TDC Geronimo
    Már rég meg kellett volna. Szarér hugyér lehet kapni és ez a játék csak nagyobb lesz
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.05. 16:23:54
  • Jim Morrison
    na, egyszer már meg akartam venni, csak hetek múlva sem jött meg (edigital), viszont nyáron ha továbbra is ilyen jól fog menni, tuti beruházok rá
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Nem kell törölni semmit
  • Betyar070
    Köszi! :)
    Gondolom a letöltött (free weekend) tartalmat törölni kell, majd install.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.05. 15:08:03
  • TDC Geronimo
    Folytatható
  • Betyar070
    Urak!
    Érdeklődnék,hogy a játék megvásárlása után előröl kell kezdeni mindent, vagy folytatható lesz a free weekendben elért szint?
  • AntiHero
  • Kaslerka #880
    Innen is látszik, hogy megéri ez az 'adjuk mindent ingyen, és aki akarja az megveszi' stratégia!
  • TDC Geronimo
    Rainbow Six Siege: 5 million at launch, 13 million registered now.

By Ubi's own Bertrand Chaverot, Latin America director, here are some Rainbow Six Siege numbers after one year:

- over 13 million registered players
    -- draws comparison with CS:Go and mentions 10.6 unique CS players in December. Also with price tag difference being noted (in Brazil money, R$25 CS vs R$100 R6 PC while R$149 consoles)
    -- at the end of first month there were 5 million registered players

- over 3.9 million play it weekly

- over 1.3 million play it daily, 176 thousand in Brazil

wow
  • Kaslerka #878
    Így van, map-ok alapból vannak, az operatorokat meg "megveszed" a játékban.
  • SirShark
    Sziasztok!
    Ha csak az alapjátékot veszem meg akkor is elérhető minden számomra is? Csak a játékban megszerzett pénzből kell megvennem amit a season pass vásárlók ingyen megkapják?
  • Rony94
    De igen. Kicsit félreértelmezte.
  • Jim Morrison
    mármint ingyenes hétvége nem? :)
  • Zoolee1976
    A játék mostantól február ötödikéig ingyenesen aktiválható Uplay fiókon belül!Egészségetekre.
  • AntiHero
  • Maceehun13
    Adom
  • msnforever2
    Szerintem megrendezett az egész. Összeesküvés. Gyíkember mind.
  • Rittihilatti
    Csak egy kérdésem van. Születésétől fogva retardált, vagy a játék tette azzá?
  • Maceehun13
    Gázkamra pls
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    itt egy hosszabb, jo nezni :D
  • Jim Morrison

link ha nem jo
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.16. 15:57:16
  • Maceehun13
    Biztos kijött valami új cheat amit használ a sok Kisgyermek.Őrülj neki kevés hacker lesz,bár már rég találkoztam velük :DD