Rainbow Six: Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Valaki tudja mi történt tegnap délután a Battleye-vel, igencsak megcsappantotta a játékosok számát. 😊 Folyamatosan pörögtek a Baned-ek tömegesen. 😊
Főleg rankedet játszanánk (én most platina 1-be vagyok). Külön discord szerverrel*, heti 2-3 alkalommal játszanánk mondjuk - ez tőlünk függ,semmi sem kötelező.
Úgy gondoltam először casualbe menne az összeszoktatás (lol) , és akkor utána lehetne rankedezni. Esetleg ha már lenne min. 6-8 fő akkor custom game-ben is lehetne gyakorolni egymás ellen.
Ha van kedved/kedvetek hozzá,keressetek meg uplayen; UsBPoRRtHuN. (másoljátok ki szerintem)
Neve még nincs a klánnak/csapatnak,semmi konkrét jelenleg,a tervezés részéhez keresek embereket.
*A Discord nevű program hasonló a Team Speakhez, annyi különbséggel hogy egyszerűbb kezelni és ingyen lehet rajta szervert készíteni.
*Posse*T.W.D*
Fixed – In some instances, Operators appear to have Raptor/chicken Legs in the Kill Cam.
R.I.P. :-(((
*Posse*T.W.D*
Na de tényleg hajrá siege! Nekem lett egy olyan bugom az új patchel hogy kiválasztom az operátort és csakazértis recruit leszek. Valaki tapasztalt hasonlót? 😄
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.01.11. 20:38:02
Csak annak a margójára ki mivel van tisztában 😊 93k MSI GTX 1060 OC 6 GB és bőven elég a hűtése mindenre. És nem azt írtam hogy 70k a 1060, hanem azt hogy közel 70k és a 93 alatt is kapni gyengébb gyártótól 6 GB-os változatot 😊 Én azt nem tudom te miről beszélsz 😊
4 gigás 470-ből a legjobb hűtésű MSI-t kapod 70 ezerért, ami 40 ezerrel olcsóbb, mint a 1060, ez talán jelentős különbség már. 480 8gb pedig 90-91 ezer az MSI, ez 20 ezerrel olcsóbb, mint a 1060. a gyengébb hűtések itt is olcsóbbak persze. ezért mondom, árban nagyjából megjelenik a különbség, ha hozzáteszed a monitort, akkor pláne. a sakkos/CS-példád meg tényleg nevetséges 😊 lehet, hogy a tied bármilyen komolyabb program alatt megfő, ezek már nem 😊 ez a "3 éves játékokban elvérzés" nagyon hangzatos, az egyetlen baj vele, hogy nem igaz 😊
On: Elvileg ma jön a Siege patch, arról tud valaki valamit hol tart? Ha jól olvastam csak pár fix lesz benne semmi extra.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.01.11. 17:33:06
a fogyasztás engem nem érdekel. megint csak, ha valaki mást meg igen, akkor megint mások a preferenciái. én kb. forint/pixel alapon döntöttem a kártyám mellett, nem bántam meg, de gondolom a 1060 tulajok is boldogok, szóval minden oké 😊
ui: Amúgy teljesítményt fogyasztás arányában mérjük, abban meg pláne alulmarad sajnos az ati (amd), tehát túlhozott kártyákkal operálnak még mindig... én amúgy várom az új ati kártyát és kíváncsi vagyok siegeben is mit hoz majd... doomban elég brutál, a nagy kérdés hogy mennyit eszik és mennyibe kerül majd 😊
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.01.10. 22:50:29
marginális különbség van a két kártya között, az igazi gond az, hogy AMD oldalon itt megáll a tudomány és 1440p-re semmilyen megoldásuk nincs, ami legalábbis furcsa.
szerintem az AMD most tipikusan az a gyártó, amely lényegesen jobb áron ad alig kevesebbet, mint az NV. ez persze csak az én elfogult véleményem, én egy 4 gigás RX 470-et hajtok és gondom nincs vele egy szál sem 😊
AMD kártyákat el kell felejteni, 79xx széria óta úgy le van maradva az nVidiától, hogy gyakorlatilag a csórók kártyája lett... Olyan játékokban vergődik a RX 480 mint a GTAV ami idestova 3 éves... Mondom ezt úgy hogy egy R9 280x van a gépbe, de már kinéztem a 1060-amat 😄 Ha valamit különösen nem éri meg megvenni az meg pláne az RX 480... Majdnem a 1060 árában van és utóbbi megeszi reggelire. Aki 150k fölött néz monitort annak szerintem már nem érdemes elspórolni azt a 20-40ezer forintot, hogy atival szopjon 😄 CS-re jó de másra nemigen való sajnos.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.01.10. 20:48:21
AMD oldalon Freesyncnek hívják és gyakorlatilag nincs felára, míg a G-Sync drága. ezért is érdemesebb AMD kártyát venni, ha valaki FPS-ekkel játszik (és elég neki az RX 480 8gb teljesítménye), mert olcsóbb mellé egy jó monitort venni.
Most vettem egy újat, és csak pislogok néha mit meg nem hallok.
Egy noob(lvl 26) keresne embereket játszani. Új vagyok még a játékban, de eléggé tanulékony 😄 Keresnék embereket, akivel elkezdhetnék rankedozni, illetve akikkel tudok gyakorolni és összeszokni. Ha opció akkor akár egy teljes 5 fős csapatot is. Szeretem a competitve játékot, ha van kivel űznöm. Írjatok privátot vagy itt a topikban.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
nem, ez minden játékban így van. hogy gondolod a campers advantage-t? előbb adja be a peekelő játékos képét, mint ahogy ő bepeekel, hogy kilőhesd? 😊 a késleltetés miatt mindig bizonoys minimáls előnyben lesznek a mozgó játékosok az FPS-ekben. az előnyt viszont ki is kell tudni aknázni, az nem teljesen magától értetődő.
a camper's advantage egyébként a slow peekeknél adja ki nagyon. hiszen ha nem gyorsan, hanem lassan peekel egy sarkot a támadó, akkor a karja és a felsőteste előbb válik láthatóvá a védekező (campelő) játékos számára, mint ahogy a támadó testtengelyének közepén lévő optikában végre eltűnne a sarok és láthatóvá válna a védő játékos.
ugyanígy vannak az ablakon belógatott fegyvercsövek is. tehát oda-vissza működik ez végső soron.
Egyébként épp ezek miatt teljesen más a LAN-os játék, profi CS-sek nem is játszanak neten csak LAN-on, mert teljesen más világ, ott nincs olyan h mást lát az egyik mint a másik. Sőt, a küldött csomagok is kétszer sűrűbbek legalább.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.01.06. 10:50:00
Persze ez minden hasonló játékban így van, csak itt, ahogy fentebb írtam, egy-két találat a fejbe már elég, és ez kb. fél mp-et vesz igénybe, legalábbis egy tapasztalt játékosnak.
Úgyhogy vagy folyamatosan kell mozogni, jobbra-balra strafe-elni, illetve be-bepillantani a fordulókban, ajtóknál, stb., vagy kellő pályaismerettel megtanulod azokat a helyeket, ahonnan jól lehet kempelni... a legtöbb ilyen hely lényege, hogy lyukat kell ütni vagy lőni vagy robbantani a falba, és onnan kukkolni.
Én is vérrel-verítékkel tanultam meg ezeket, sokáig úgy hullottam a meccseken, hogy pislogni sem volt időm, sokszor egyszerűen nem értettem, hogy miért van az, hogy én - a saját szemszögemből nézve - előbb látom meg az ellenfelet, mégis olyan gyorsan meghalok, hogy még a tűzgombot sem tudtam megnyomni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az lehetséges ,hogy az Ubifosnak az Fair S. Progija rosszúl megy? rendesen játszok és kidobott cheat-el. Nemértem miért, soha az életben nem nyúltam cheat-hoz.
Lehet valami oka, hogy kidobott? Mármint a gépemmel kapcsolatban? csak ezzel gamelok és ha kitilt infarktust kapok!
5 percet kaptam és 10 perc rankedet...
Ty a választ, nagyon fontos lenne.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Nekem alapvetően nincs okom panaszra, ugyanakkor megértem mindkét oldalt. Lőttek már le úgy, hogy azt se tudtam mi van, de ezeket a játék visszafelé is megadja, vagy azokról nem beszélünk? Hányszor volt olyan, hogy elrohan előttem keresztbe a pali, pont úgy jön, hogy nem tudok rendesen ráhúzni, aimelés nélkül reflexből utána lövök úgy, hogy se látszatra, se érzésre nem volt közöm hozzá, mégis headshottal megy le. Játékosok vagyunk, nyilván ebből van a kevesebb, ezeket nem strigulázzuk, de attól még ilyen is van 😊
Ugyanakkor azt is látni, ha valaki szoftver-hardver felszereltsége nem üti meg a szintet. Tudom adott esetben mi az én laggom, és mi a másiké. Rengetegen próbálnak online játszani, nem csak ezt, mást is olyan géppel, nettel, szoftverkészlettel, stb, amivel csak a többiek játékát teszik tönkre. Szóval igen, mielőtt sírunk, utána kellene kicsit nézni, hogy jogos-e, mert ausztráliából, 3.1-es windowssal, 56kb-modemmel meg egy vasvillára húzott kenyérpirítóval ne akarjunk már multiplayer játékot játszani. Arra ott a super mario, az talán eldöcög rajta.
Nem mondom, hogy a játéknak nem voltak, nincsenek, nem lesznek hibái, de igen, olykor nagyon durvák is, de minden ilyenért a fejlesztőket, a szervereket meg a játékot okolni egyszerűen f*szság.
Az erről folyó vita kb ez a szint 😄 :
Puhl kifakad zomborira