1026
  • msnforever2
    Az R6 siege topik erősödik. Legalább 20%-al több sor CSS kód!
  • Kaszi46
    wow ez gyors volt, nagyon koszi! linkeket nemsokara kuldom .)
  • Maceehun13
    Nekem tetszik :D
  • Szabi #942
    Kaszi jelezte, hogy kéne topikdizájn, egy gyors guglizással ennyire jutottam :D

ha van valamilyen link ötlet bannerkép alá, akkor hajrá :)
  • TDC Geronimo
    Na milyen jó lett a design :o
  • Kaszi46
    Pont emiatt a dolgok miatt csinaltam a discord szervert. Meg nagyon az elejen van, eddig kb 10 ember csatlakozott, de mar az is valami.
    Gyere fel te is, elobb utobb remelhetoleg lesz annyi ember, hogy mindig osszejojjon egy 5 fos squad.
    Az infot a #934es hsz ben talalod.

Szerk: ja kozben eszrevettem lehet te mar fent is vagy rajta:-D
    Utoljára szerkesztette: Kaszi46, 2017.03.06. 13:24:31
  • giornalista
    srácok, összeraktam az elmúlt néhány napomból egy kis videót, ha van kedvetek, nézzétek meg :) semmi extra, kis feelgood videó :)

• Fantasy18
    az a baj aki haver van és megvan neki a játék nem hétköznap esténként van... na ki akar lenni a barátom? :D
  • Rony94
    Szerezz barátokat! (Ezt komolyan mondom!)
  • Fantasy18
    srácok imádom a játékot de ettől a ranked systemtől kivagyok.... besorolt aranyba... 3 mecs után vissza estem ezust 1 be... és onantól csak retardáltakat kapok.. már coper 4 be vagyok akármilyen jól játszok mindig elbasszák a többiek nekem... plusz azért az ember se tud mindig 10-1 et hozni... vagy le tk znak vagy le gránátozzák a túszt... egyszerűen nemtudok kiszakadni az idiótáktól. ha nyerek egyet vesztek 3 at utána mert olyanokkal dob össze... mit lehetne tenni? valakinek ötlet vagy hasonló tapasztalata?
  • Kaszi46
    Sziasztok.

Csináltam egy discord csatornát magyar jatekosok reszere. A celja az lenne, hogy mindig talaljon az ember csapartarsakat maganak, es ne kelljen random emberekkel szolozni.
    A csatornan belul vannak casual szobak, es rangnak megfelelő ranked szobak, ezzel is megkonnyitve az azonos skillel rendelkezo jatekosok egymasra talalasat.

Erre a linkre kattintva vagy a discordon belül a Rainbow6 HUN szobara rakeresve tudtok racsatlakozni.
    Gyertek minel tobben, illetve ajanljatok mas Magyar siege jatekosoknak is, akik esetleg nem jarnak erre a forumra.

koszi
    Utoljára szerkesztette: Kaszi46, 2017.03.02. 22:40:34
  • tarantito
    Üdv,

Segítségeteket kérem. Vagy én hülyültem meg vagy valami történt, vagy valamit elállítottam, de nem értem, lehet eddig benéztem. :)

Tegnap feltűnt. :):
    Valamiért hiába van bekapcsolva az eyefinity, hiába van a játékban a grap-nál beállítva az 5670x.... játékban csak a középső monitoron van kép, az fps kijelzés kint van a szélsőn, de szép feketék :). Ha benchmarkot futtatok akkor megy mind a három.

Hol a hiba? Esetleg valakinek beállítás jpg-ben.

Kösz.
  • Rittihilatti
    A legnagyobb baj ezzel az, hogy összességében a játékosok által játszott játék minősége is romlik, mert visszahúzza azokat, akik mondjuk tudnának is játszani. Istenem, hányszor történik meg, hogy csinálok egy lyukat a falon, hogy azon keresztül lövöldözzek, de ha 10cm-nél messzebb megyek a faltól, fix, hogy valamelyik odaszalad, hogy be-reinforce-olja.

Eleinte még rájuk szóltam, hogy szerintem azt nem kéne. Az esetek kb 10%-ában működött, a "maradékban" vagy nem értette, mert orosz, vagy nem érdekelte és csinálta tovább. Most már nem szórakozok ezzel. Ha megpróbálja, figyelmeztetés nélkül pofán lövöm.
  • Rony94
    Sajnos a 10 éves gyerkőcök kezdik megunni a CSGO-t, meg ahogy én hallom már az se olyan tökéletes játék, úgyhogy szépen lassan jönnek át Siege-re. Én is azt tapasztalom ahogy egyre nő a játékos bázis, azzal párhuzamosan egyre több fiatal gyerek és troll jön akik szétb*sszák a community-t (random team kill-ek kör legelején, rákos chat stb.). A béta alatt, illetve az azt követő decemberén/januárján tökéletes volt a community. Lelőttél valakit véletlenül, te bocsánatot kértél és írta a gyerek hogy semmi baj. Ma mi van? Meglövöd valakinek a kislábujját és benyom neked egy headshot-ot.
  • Betyar070
    Mivel ez egy taktikai FPS lenne ezért arra számítottam, hogy elsősorban az érettebb korosztályt vonzza. Meglepően sok a cérnavékony hangú kiskölyök a szervereken. Ez önmagában nem lenne gond, a probléma az, hogy ennek megfelelően játszanak is Ezt a játékot is lebutítják a COD szintjére. ( Rambóznak alig van valami összedolgozás a teroris huntban ,de még a rankedben se nagyon.) Sajnos ez elvesz a játék élvezetből, konkrétan nyakon önti szarral,de hát ez van. (sorry a megfogalmazásért, de PC ideje lejárt.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.17. 09:57:39
  • msnforever2
    Igen, ez is hozzá tartozott az irrealitás leírásához. Mikor vannak ilyen túszdrámák, pl., vagy csak egy őrült fenyegetőzik bombával vagy lövöldözik, akkor is kimmenek vagy 30-an 40-en, 1 emberre :D Dehát ilyen a valóság.

Ha fair-ek lennének a kommandósok, akkor 1 terroristára csak 1 kommandós menne rá, 1v1-ezni, vagy tolhatnának még 5v5-öt is, csak ahhoz 5 terka is kell, általában a terroristák nem szoktak "meglenni elegen", beugró meg nincs vagy nem találnak időben.
    Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.02.15. 11:30:28
  • Kaslerka #928
    ...meg valószínűleg nem is csak 4-en mennének be egy olyan helyre....
    Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.02.14. 12:09:42
  • msnforever2
    Én inkább csak coop-ot toltam haverokkal gépi terroristák ellen és csináltuk a missiön-öket. Ezért nem igazán tűnt fel a paprikaspray vs. kala esete. Mivel terrorból amúgy is sokkal több volt mint ahányan mi voltunk ezért jól is jött, meg hát a játék azt díjazta ha nem hal meg senki. Amúgy nyilván irreális az, ha 15-20 kalával felfegyverzett terroristához paprikagolyókat lövő puskával megy be 4 kommandós :D
  • Jonika8
    Értem. :) köszönöm a választ, pedig bíztam benne hogy nem akad össze :)
  • Stief
    DE!!! Mert az steames gém steames az ubifosos ubifosos!
    Ha már olcsóban akrsz vásárolni, javaslok cd. kulcsos oldalt! Viszont ott is meg kell nézni hogy uplayes vagy steames játék!!!
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2017.02.10. 14:09:07
  • Jonika8
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy meg van a játék steamen. A season pass 2-őt meg szeretném venni, de az az ubisoftnál olcsóbb. Ha ott megveszem, akkor nem fog összeakadni a steam és az ubisoft ? :) Köszi előre is a segítséget
  • Kaslerka #923
    Köszi, igyekszem. :)
  • greenkawa
    Bizomány! ott kezdődött a taktikai FPS és szinte végződött is. Na jó,volt még azért egy-kettő és azért a Raven se volt rossz a maga idejében..
  • Betyar070
    Veszekedésről szó se volt csak másképp értékeljük az elődöket, néhány hrsz erejéig kibeszéltük "oszt jó napot", hogy nagy klasszikust idézzek. :)
    Abban viszont mind ketten megegyezzünk, hogy a siege jó kis taktikai gém, és ez a lényeg.
    Ui: Akad azon a polcon még jó néhány remekmű.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.10. 10:54:49
  • Kaslerka #920
    Ne veszekedjetek, mindkét játék alapmű.
    Van szerencsém mindegyiket eredetiben tudni. Felső sor :)
  • Betyar070
    OFF
    Hát nem fogunk megegyezni, de jó ez így. A SWAT4-et én is bírtam főleg hogy a nem halálos fegyverek hatékonyabbak voltak mint a lőfegyverek.
    (számtalanszor szívtam e-miatt,hogy az MP5,AK vs tazer,papperspray csatából az utóbbival rendelkező játékos jött ki jól)
    Sokkoló gránát eső minden szerón, a papperball,tazer meg OP fegyver volt. Valósághűnek ép nem mondható,de idétlenkedésre tökéletes volt. Az én tapasztalatom ez volt.
    Sorry az OFF-ért!

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.10. 10:35:54
  • msnforever2
    A Vegas-ban voltak TPS elemek. Ilyenkor kibújik az embered szelleme a testéből és a háta mögül látja és irányítja önmagát. Ez inkább fantasy, semmi köze a komolyan vehető taktikai FPS-ekhez, ergó nem lehetett a Siege elődje.

A SWAT4 meg tök jó volt a maga idejében, multiban is, bár kicsit sokáig töltötte a pályát az akkori gépekkel.
    Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.02.10. 10:10:01
  • Betyar070
    A Ravenhez nem volt szerencsém,de szerintem a Vegas2 multia nem volt rossz. Közhellyel élve kinek a pap kinek a pap leánya.
    A Ghost Recon Advaned Warfighter 2 is elég jó taktikai FPS-vol. Ami viszont tényleg vicc kategória a SWAT4.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.10. 07:35:01
  • Samurai84
    Amugy PCn is ilyen rossz jelenleg a játék? Vagy csak a PS közösség van ennyire lekakkantva? Komolyan nem tudsz két meccset letolni hogy ne vágjon ki, ne omoljon össze az egész. Nem rémlik hogy bármelyik seasonben ennyi gond lett volna. Nem értem miért téglaericcsonnról kell hostolni a játékot...
  • Samurai84
    A Vegas tényleg egy vicc volt. Amúgy a Raven sem alapmű, az eredeti R6 az alapmű, sőt inkább a Rouge Spear amit még ma is tolnak multiplayerben.
  • Kaslerka #914
    Nem a Vegas utódja kell legyen, hanem a Raven Shield-é. Az volt az alapmű.
  • Rony94
    "Érdeklődnék, hogy az R6 kreditet (kék) hogy lehet szerezni?"

Valós pénzért. A Shop-on belül tudsz azt hiszem vásárolni.
  • Rittihilatti
    "azok az idióta fegyver,ruha skinek ne lennének benne.Igen illúzió romboló amikor ilyen idióta mintás cuccokkal rohangálnak a playerek.Nem hiszem el hogy ne lenne igény normális, valósághű katonai skinekre."

Egyetértek, dehát ugye, ahogy a mondás tartja, pénz beszél, kutyaszar táncol.
  • Betyar070
    Érdeklődnék, hogy az R6 kreditet (kék) hogy lehet szerezni? (Nézzétek el nekem, ha nagyon noob lennék, de csak tegnap óta tolom a játékot.)
    Más: Jó kis gém ez csak azok az idióta fegyver,ruha skinek ne lennének benne.Igen illúzió romboló amikor ilyen idióta mintás cuccokkal rohangálnak a playerek.Nem hiszem el hogy ne lenne igény normális, valósághű katonai skinekre.
    Szép napot és jó vadászatot!
    UI: 4K-ért simán jó vétel a játék, sokan vannak a szervereken és baromi hangulatos. Ami a lényeg végre NEM egy idióta COD, hanem igyekszik taktikai FPS lenni Méltó utóda az R6 Vegasnak!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.09. 08:21:10
  • Kaszi46
    Reddit rainbow sub forumban eleg sok otlettel jonnek az userek. Fejlesztok rendszeresen reagálnak a témákban, es tovvabitjak a fontosabb dolgokat a megfelelo részlegnek. Jakal kepessege mar fel eve felmerult user oldalrol. Ez nem azt jelenti hogy a fejlesztok mar nem gondoltak rá korábban, csak most kerult bele a jatekba. Tobb valtoztatas bug javitas is tortent a redditnek hála.
    Szoval az hogy itt mi nem sokat erzekelunk a dolgokbol az nem jelenti azt, hogy nem figyelnek a fejlesztok.
  • Rittihilatti
    Már rég elfogytak, de azért mennek a saját fejük után. Pedig ha megkérdeznének mondjuk száz játékost, hogy milyen specialitással rendelkező operátorokat látnának szívesen a játékban, én nem gondolnám, hogy ne lenne köztük legalább öt jó ötlet, amivel tényleg lehetne kezdeni valamit.

Játékmódból csak egyvalamit hiányolok; terrorist huntban lehetne survival mód protecthez. Folyamatosan nehezedő wave-ekben támadnak, minden ötödik után megújul a refill és a specedből is újat kapsz.. Egyre több ellenség, egyre több bomber, aztán ki meddig bírja. Tudnám csipázni.

Tacsankában nekem az volt a vicces, hogy valakinek felvetettem, hogy miért nincs egy kabin körülötte, járna neki, úgy lenne értelme. Következő update-nél megcsinálták. Mondjuk nem tudom mennyire hatékony, ha úgy törik, mint a Blackbarry bajusza, akkor semmit nem ér. Legyen átlőhetetlen a pajzsa, növeljék meg a ráülés-leszállás animációidejét, csökkentség - legalább - a harmadára a lefedési szögét, mindjárt érdekesebb lesz a történet.
  • TDC Geronimo
    Szerintem mira nagyon jó, jackalal meg óvatosan kell játszani, mert a lábnyomok nézegetése elveheti a figyelmet könnyen
  • Samurai84
    Én is kb. hasonlóan vagyok velük. Mentem két kört mindkettővel, aztán annyi. Az eddigi alap karakterekkel nyomulok inkább, sokkal kiforrottabbak, hasznosabbak. BB szerintem egy használhatatlan vicc lett, Tacsi szintén (ő az is volt, bármennyire is jó a mém stb.) Olyan érzésem van mintha fogynának az ötletek az Ubinál... Inkább jönne esetleg többféle kis gadget mint a drót vagy esetleg játékmód mint az értelmetlen képességek.
    Amig a Mirát nem buffolják jó lesz ez a twitch :D Volt olyan meccs tegnap amiben 20 mp-et éltek a védők mert kör elején kidurrantottam az ablakát, a többiek meg befejezték a melót kintről.
  • Kaszi46
    Mira profil képe tényleg botrányos, viszont a 3ds modell jobban nez ki oedig pont forditva szokott lenni. Profil kep jo, de a 3d modell arca béna sztem.

Rankeden volt alkalmam mindket operatort jópárszor kiprobálni. Jackallal 2szer levadasztam egy defendert, egyszer lekergettem herefordon egy roamert az alagsorba, meg szín alapján, vagy labnyomok hiánya eseten eleg jol be lehetett hatarolni hogy biztonságos e az adott terulet vagy nem. Viszont konnyen csőlátása lesz az embernek a speckoja használatának kozben, mert folyamatosan a lábnyomokat keresi az ember. Persze ez inkább az én hibám volt.
    Mira meg sztem nagyon megbolonditja a metát.támadokent engem nagyon frusztrált amikor lattam hogy ott az ablak, vedőkent pedig jól lhetett infozni a csapatnak mi tortenik vagy nem tortenik a falon kivul. ablak peakelos roamereket is lehet vele segiteni amikor garazsoknal kint a vedok probalnak bejutni hogy mikor is nehezitse meg az eletuket. Gadget Ablakanak megfelelo pillanatban valo betoresevel pedig egy ket tamadot is le lehet szedni. Twitch valoban nagy ellensege, mi is beoptuk miatta nem egyszer nem ketszer.
  • Kaslerka #905
    A TEK-et nem tudják belerakni. Sledge személyében már van kalapácsos... :) Megjegyzem, én csak azt az operatort használom. :)