Rainbow Six: Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Abban viszont mind ketten megegyezzünk, hogy a siege jó kis taktikai gém, és ez a lényeg.
Ui: Akad azon a polcon még jó néhány remekmű. <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.10. 10:54:49
Van szerencsém mindegyiket eredetiben tudni. Felső sor 😊
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Hát nem fogunk megegyezni, de jó ez így. A SWAT4-et én is bírtam főleg hogy a nem halálos fegyverek hatékonyabbak voltak mint a lőfegyverek. <#falbav>#falbav>
(számtalanszor szívtam e-miatt,hogy az MP5,AK vs tazer,papperspray csatából az utóbbival rendelkező játékos jött ki jól)
Sokkoló gránát eső minden szerón, a papperball,tazer meg OP fegyver volt. Valósághűnek ép nem mondható,de idétlenkedésre tökéletes volt. Az én tapasztalatom ez volt.
Sorry az OFF-ért!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.10. 10:35:54
A SWAT4 meg tök jó volt a maga idejében, multiban is, bár kicsit sokáig töltötte a pályát az akkori gépekkel.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.02.10. 10:10:01
A Ghost Recon Advaned Warfighter 2 is elég jó taktikai FPS-vol. Ami viszont tényleg vicc kategória a SWAT4.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.10. 07:35:01
Valós pénzért. A Shop-on belül tudsz azt hiszem vásárolni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyetértek, dehát ugye, ahogy a mondás tartja, pénz beszél, kutyaszar táncol.
Más: Jó kis gém ez csak azok az idióta fegyver,ruha skinek ne lennének benne.Igen illúzió romboló amikor ilyen idióta mintás cuccokkal rohangálnak a playerek.Nem hiszem el hogy ne lenne igény normális, valósághű katonai skinekre.
Szép napot és jó vadászatot!
UI: 4K-ért simán jó vétel a játék, sokan vannak a szervereken és baromi hangulatos. Ami a lényeg végre NEM egy idióta COD, hanem igyekszik taktikai FPS lenni <#taps>#taps> Méltó utóda az R6 Vegasnak!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.09. 08:21:10
Szoval az hogy itt mi nem sokat erzekelunk a dolgokbol az nem jelenti azt, hogy nem figyelnek a fejlesztok.
*Posse*T.W.D*
Játékmódból csak egyvalamit hiányolok; terrorist huntban lehetne survival mód protecthez. Folyamatosan nehezedő wave-ekben támadnak, minden ötödik után megújul a refill és a specedből is újat kapsz.. Egyre több ellenség, egyre több bomber, aztán ki meddig bírja. Tudnám csipázni.
Tacsankában nekem az volt a vicces, hogy valakinek felvetettem, hogy miért nincs egy kabin körülötte, járna neki, úgy lenne értelme. Következő update-nél megcsinálták. Mondjuk nem tudom mennyire hatékony, ha úgy törik, mint a Blackbarry bajusza, akkor semmit nem ér. Legyen átlőhetetlen a pajzsa, növeljék meg a ráülés-leszállás animációidejét, csökkentség - legalább - a harmadára a lefedési szögét, mindjárt érdekesebb lesz a történet.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amig a Mirát nem buffolják jó lesz ez a twitch 😄 Volt olyan meccs tegnap amiben 20 mp-et éltek a védők mert kör elején kidurrantottam az ablakát, a többiek meg befejezték a melót kintről.
Rankeden volt alkalmam mindket operatort jópárszor kiprobálni. Jackallal 2szer levadasztam egy defendert, egyszer lekergettem herefordon egy roamert az alagsorba, meg szín alapján, vagy labnyomok hiánya eseten eleg jol be lehetett hatarolni hogy biztonságos e az adott terulet vagy nem. Viszont konnyen csőlátása lesz az embernek a speckoja használatának kozben, mert folyamatosan a lábnyomokat keresi az ember. Persze ez inkább az én hibám volt.
Mira meg sztem nagyon megbolonditja a metát.támadokent engem nagyon frusztrált amikor lattam hogy ott az ablak, vedőkent pedig jól lhetett infozni a csapatnak mi tortenik vagy nem tortenik a falon kivul. ablak peakelos roamereket is lehet vele segiteni amikor garazsoknal kint a vedok probalnak bejutni hogy mikor is nehezitse meg az eletuket. Gadget Ablakanak megfelelo pillanatban valo betoresevel pedig egy ket tamadot is le lehet szedni. Twitch valoban nagy ellensege, mi is beoptuk miatta nem egyszer nem ketszer.
*Posse*T.W.D*
Mondjátok, hogy nekem semmi se jó, szerintem mindkét operátor haszontalan, egyiket se fogom használni. Először is, ahogy kinéznek, az egy vicc. A hapsi olyan mint Shania Twain amikor a sivatagban énekel xD Az asszonyon az a bukósisak meg nemtom...kabaré 😄
Valószínűleg akkor gondjaim vannak az angol szövegértéssel, mert esküdni mertem volna, hogy a bemutató videóban a csóka úgy magyarázta, spiné felrakja az ablakot, kifelé lehet látni-lőni, befelé nem. Ha jobban belegondolok, ez így nem igazán logikus, de játékmenet szempontjából lett volna értelme. Persze csak az én szemszögemből, aki védekezni jobban szeret, mint támadni, tényleges funkciója miatt még ha követlen veszélyt nem is jelent, a támadókat frusztrálja elsősorban. Ha meg az ablak már lenn van, akkor az eredmény kb ugyanaz mint Hibana esetében, szóval részemről kitalálhatnának már valami újat is, nem csak állandóan a reinforced wallt b*sztatni.
A hapsi spece is tök értelmetlennek tűnik számomra. A tapasztalatlanabb játékos csak halni fog vele, mert nem arra fog figyelni, ami kéne. Oké, hogy bemutató videó volt, de akkor is megváltoztatja az ember mozgását. Mire kitalálod, merre is visz az a lábnyom, már lelőnek hatszor. A tapasztaltabb játékosnak meg nincs szüksége rá, mert számít rád, bármelyik irányba is mész. Van az a szint, amikor már különösebb kiegészítő spec, perk nélkül is tudod egy játékban, hogy merre van az ellenség. Ezt intuíciónak hívják, amit ez a képesség nem fog tudni sem kiváltani, sem helyettesíteni, sem felülmúlni.
1-1.5 óra után kb ezek a benyomásaim 😊 A fegyverek még dobhatnak esetleg a dolgon, pl hogy az a vektor tényleg beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Bár, nekem eddig olyan érzéseim van mint Echo esetében, mentem vele két kört miután lejárt az egy hét, aztán benőtte a pókháló 😊
Egyébként meg ha már mindenféle jöttmentet felvesznek ide operátornak, akkor a TEK is megérdemelne egy-egy slotot, mondjuk a season 3-ban, nem? 😄
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.02.07. 20:14:14
Úgy tudom az alapjátékban is benne van az összes pálya.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.06. 15:45:52
http://i.imgur.com/8I3X7BH.jpg
Azért ez a BB pickrate meglepő...
jafar egyértelműen gamechanger, sohasem érezheted magad nyugiban amíg él...
ma az öngyilkosságot fontolgattam MM közben. volt hogy 8:14 alatt tudott egy szaros casualba berakni. 6ik próbálkozásra.
mindegy, elmúlt pár hétben törlesztettem pár hiányomat, siege jönni fog idővel, tudom 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.05. 16:23:54
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gondolom a letöltött (free weekend) tartalmat törölni kell, majd install.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.05. 15:08:03
Érdeklődnék,hogy a játék megvásárlása után előröl kell kezdeni mindent, vagy folytatható lesz a free weekendben elért szint?
By Ubi's own Bertrand Chaverot, Latin America director, here are some Rainbow Six Siege numbers after one year:
- over 13 million registered players
-- draws comparison with CS:Go and mentions 10.6 unique CS players in December. Also with price tag difference being noted (in Brazil money, R$25 CS vs R$100 R6 PC while R$149 consoles)
-- at the end of first month there were 5 million registered players
- over 3.9 million play it weekly
- over 1.3 million play it daily, 176 thousand in Brazil
wow <#eljen>#eljen>
Ha csak az alapjátékot veszem meg akkor is elérhető minden számomra is? Csak a játékban megszerzett pénzből kell megvennem amit a season pass vásárlók ingyen megkapják?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R