1026
  • pRoject2HUN #986

Sziasztok!
    Meglévő csapatunkba további tagokat keresünk,

Jelentkezési feltételek:
    - minimum életkor 20 év
    - TS3 és Headset
    - nyugod játékos legyél, ne kiabálj jéték közben
    Platform: PC

Jelentkezni nálam kell privát üzenetben.
  • Kaslerka #985
    Valakinek Teamspeak-el is ezt csinálja... Valami félig-meddig global probléma.
  • msnforever2
    Nem igazán használ senki Skypeot játékhoz, arra vannak sokkal jobb programok is, kisebb késésssel, TeamSpeak, Discord, Mumble, stb.
    Nem olyan szép hagyomány ez.
  • Kaslerka #983
    Srácok van valami megoldás arra, hogy együttműködjön a játék a Skype-al? Mert a legutóbbi patch-ek óta nem hajlandó futni fullscreen-ben (egész pontosan fut, csak kép nincs) a játék ha skype-on beszélgetünk. Márpedig évek óta azon keresztül beszélgetünk és nem szeretném megtörni ezt a szép hagyományt... Mondjuk nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz, de amint lelőjük a skype-on a beszélgetést érdekes módon egyből elindul teljes képernyőn...
    Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.10.08. 09:49:43
  • Béluska74
    Akkor marad a Uplay segítségnyújtás. Van már Magyar nyelvű ügyfélszolgálat. Írj nekik hátha tudnak segíteni.
  • TheGoldenJet
    Nincs a rejtett játékoknál
  • TheGoldenJet
    Uplay-t, steam-ot, játékot ujra raktam. Uplayen belül hol vannak a rejtett játékok?
  • Béluska74
    Hát ez egy olyan probléma lesz akkor amit a support tud neked majd megoldani. Még egy villámkérdést engedj meg. Az Uplay-ben a rejtett játékok között sincsen? Uninstall és visszatelepítés meg volt-e?
  • TheGoldenJet
    Ha gépen lépek be uplayba akkor meg van a szintem amit a játék miatt kaptam de a játékot nem látom. Telon látom a játékot, szintet, kitüntetéseket. Ha egy kitüntetést beteszek akkor ha belépek gépröl látom.
  • Béluska74
    Mi történik akkor ha csak belépsz az Uplay-be és onnan indítod a játékot?
  • TheGoldenJet
    Okés, hogyan?
  • Béluska74
    A steam fiókodat kösd össze az uplay-es fiókoddal.
  • TheGoldenJet
    Jah és a free weekendesre lett véve és a vétel után frissítve rögtön. Tehát nem lett törölve a free weekend után, majd vettem és frissítettem. Azota volt meg az hogy töröltem és ujra raktam
  • TheGoldenJet
    Ha steam könyvtárbol inditom felugrik ugye az ablak hogy indítja és a könyvtárban ekkor bal oldalt megjelenik a neve mellett az hogy fut és utána kis idővel egy pillnatra kékkel azt hogy szinkronizálás ez után semmi nem történik. Hiba kodot nem ir
  • Béluska74
    És mi a hiba? Mit ír ki? Mi a hiba amikor nem indul el a játék?
  • TheGoldenJet
    Jol van, bocsi.
    Ezek mér meg voltak, szoval más megoldás kéne ha van. Steamról van a játék.
  • Béluska74
    Legközelebb kérlek szedd össze a mondani valódat és írd úgy le,hogy érthető legyen. Ha megvan a játék Steam-re akkor a töröld (uninstalláld!) le a free változatot és telepítsd fel teljes játékot. Ha Uplay-es a játék akkor töröld le (szintén uninstalláld!) a free változatot és utána telepítsd fel a teljes játékot. A free változatban az elért eredményeidet megtarthatod,de a file-ok nem ugyanazok 100%-ban.
  • TheGoldenJet
    Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy miért nem indulnék R6S-em? Nem régiben volt egy free weekend és akkor leszedtem a játékot és azóta lent volt a játék és most a frisítékro megvettem de nem indul el steam, uplaya, R6S reset volt de nem használt Ha tudtok valamit akkor létszi segítsetek köszi előre is!!
  • Kaszi46
    Szavazzatok siege-re hogy bekeruljon ESEA league-be: ESEA POLL
  • cody1994
    OLDS Gamer Club!

Olyan játékosok jelentkezését várja, akik iskola vagy munka miatt egy klán kötelezettségeit nem tudják vállalni, de szabadidejükben szeretnének egy rendezett, felnőtt és kulturált emberekből álló csoportban játszani.

A klubban, jelenleg ezekhez a játékokhoz találsz társakat: R6 Siege, CS:GO, PUBG, és megjelenés után CoD WWII, saját privát TS szerverrel várnak mindenkit.
    Továbbá, a már most szép létszámnak köszönhetően, lehetőség van klubon belüli privát versus játékokra is.
    Igény, és megfelelő létszám esetén, akár házi bajnokságokat is rendeznek. Kérdéseiddel bármikor tudsz fordulni a segítőkész adminokhoz.
    Részletes infókért keresd az OLDS weboldalát!
    www.oldsgamerclub.hu
  • Maceehun13
    Sziasztok játékos társat keresek magam mellé :D Aki szeretne játszani velem az jelöljön be Uplay-n Név:NSFL-MALLOY
    Követelmények:
    -ismerd a pályák nagy részét
    -legyen mikrofonod

További szép killeket!!
  • toza #965
    vagy pedig...

• toza #964
    igen

lap aljan...24-27 fps az mar vanszorgas..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.28. 23:31:38
  • yossarianHUN
    Sziasztok!
    Egy i7-5500U-val és integrált HD 5500 VGÁ-val szerelt laptopon szerintetek elvánszorogna a játék értékelhető FPS-sel, legalább lowon?
  • bosco05 #962
    Inkább az a csoda, hogy eddig jó volt :)
  • Maceehun13
    De ,ha eddig jó volt minden mediumon és egy updatetől kezdve el lett cseszve és csak low-on ment arról se én és se a kártyám nem tehet.
  • bosco05 #960
    Nem megbántani szeretnélek, de az R7 is nagyon gyenge minden komolyabb játékhoz. Nem gondolom, hogy a UBISOFT hibája lenne, hogy nincs jó videókártyád :/
  • Maceehun13
    Nekem Radeon R7 200 Series 2GB -vel is alig szokott meglenni a 30 FPS low grafikán.Hozzáteszem,hogy augusztusban médiumon ment 60 FPS-el a játék ,de valamiért ez most nem igazán működik hála az UBISOFT tökéletes játékának
  • bosco05 #958
    A videókártya sajnos gyenge hozzá nagyon :(
  • msnforever2
    30 FPS-el multi FPS-t játszani? Nagyon meg fognak ölni.
  • Jaqen
    Sziasztok. Szeretném megvenni a játékot, de nem vagyok biztos abban, hogy bírná a gépem. Örülnék ha tartaná a 30 fps-t.
    CPU: i5 650 3,2 Ghz
    VGA: Radeon HD5770 1GB
    RAM: 8GB
    Előre is köszi
  • kmkgaming
    Sziasztok!
    A nemrégiben alakult, KmKGaming csoport nevében írok most ide. Az alapítás célja, hogy legyen egy olyan hely, ahol mindenféle játékhoz találtok társakat. Mivel a csoport új, ezért egyelőre csak pár játék van fókuszban, de ezt folyamatosan fogjuk bővíteni.
    A Rainbow six siege az alapítók egyik szíve csücske, ezért természetesen ez az egyik olyan játék, ami kiemelten fontos jelenleg is a csoportban. Most nagyjából 15 olyan tagunk van, aki napi rendszerességgel játszik a játékkal. Ezen játékosok fele Platina szintű, de ez nem azt jelenti, hogy nem látunk szívesen kezdőket. Sőt, pont azért írom, mert szívesen segítünk azon játékosoknak is, akinek eddig nem termett túl sok babér e téren. Klánokat is szívesen látunk, hisz ők sincsenek meg mindig 5-en, így ha egy tag külön feljön, ő is talál társakat és mi is. A Lényeg, hogy egy jó hangulatú és minél népesebb társaság legyünk, ahol mindig tudsz kivel játszani, ha kedved úgy tartja.
    Teamspeak-et biztosítunk, ha igény van rá (pl klánok esetén) adunk külön szobákat, stb…
    Ha érdekel a csoport, akkor a további részletekért nézz rá a facebookoldalunkra.
    https://www.facebook.com/groups/460123310987719/
    Platform: Pc
    Jó játékot!
  • pRoject2HUN #954
    Sziasztok!

Az OLDS Gamer Club-ba (PC) várjuk a jelentkezőket :)

A csoport lényege az ,hogy ha nincs kivel játszanod akkor itt tudsz magad mellé magyar társakat keresni.
    Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy klán vagy egy team hanem egy club.

Jelentkezési feltételek:

- 20+ ÉLETKOR!!!

- TS3 program megléte és hozzá természetesen Headset
    - Barátságos,kultúrált viselkedés mind TS-en és mind a játékban.
    - A csalókat természetesen elítéljük és azonnali hatállyal kitiltjuk

Saját privát TS3 szerverrel rendelkezik a club ahol több különálló Casual illetve Ranked szobák vannak így több csapat is tud zavartalanul játszani.
    A zárt facebook csoportban szervezzük le a meccseket, tehát ha játszani szeretnél és nincs fent senki akkor írsz egyet az üzenőfalra és aki ráér jönni is fog.

Custom game egymás elleni meccseket is szoktunk szervezni amit a Youtube csatornánkon élőben Pro League formában streamelünk és rögzítünk.

Jelenleg a fő játék az Rainbow Six Siege, de sokunknak vannak más játékai is pl; Battlefield,CoD, stb..

Teamspeak 3 szerverünk elérhetősége:
    87.229.77.231:9998

Facebook csoportunk:
    https://www.facebook.com/groups/oldsgamerclub/

Youtube csatornánk:
    https://www.youtube.com/channel/UCnueUEfJBk5eB6qPV0cMAEQ

FONTOS: Mielőtt belépést kérsz kérlek olvasd el a csoport leírásában a szabályokat és feltételeket, csak akkor jelentkezz ha a jövőben azokat be is tudod tartani.

Platform: PC Only!!!
  • toza #953
  • 4850 hd
    hi mar megint szetbasztak a jatekot nem tudok csatlakozni 6-0x00001000 utana 3-0x0000 ahhaahhahahaahahahaahahah
  • Rittihilatti
    Nem szoktam használni, de tegnap valamiért rámentem, biztos challenge volt hozzá. Meg kell mondjam, sokkal jobb így.
  • Joekey78
    Sziasztok!

Látta valaki az új GLAZ scope-ját?
    Elég tápos vagy nem?
  • msnforever2
    discordon túl sok volt a gyökér?
  • pRoject2HUN #948
    Sziasztok!

Alapítottunk egy Klubot, annyi a lényege, hogy ha nem találsz magad mellé játékostársakat illetve nincs kivel játszanod akkor belépsz hozzánk a zárt Facebook csoportunka, írsz egyet az üzenőfalra és aki épp ráér az már jön is :)

Saját privát TS3 szerverünk is van, különálló szobákkal tehát egyszerre több csapat is tud zavartalanul játszani

A csatlakozási feltételek;

-20+ év életkor
    -TS3 program megléte és hozzá headset
    -Kultúrált és barátságos viselkedés mind a játékban és mind TS-en

Ha nincs kivel játszanod és a feltételeknek megfelelsz akkor várunk!

OLDS R6 Siege Club:

https://www.facebook.com/groups/oldssiegeclub/

üdv
  • Rittihilatti
    Nem rossz, nem rossz!