Rainbow Six: Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés, hogyan?
Béluska74
A steam fiókodat kösd össze az uplay-es fiókoddal.

If you give a little love you can get a little love of your own

Jah és a free weekendesre lett véve és a vétel után frissítve rögtön. Tehát nem lett törölve a free weekend után, majd vettem és frissítettem. Azota volt meg az hogy töröltem és ujra raktam
Ha steam könyvtárbol inditom felugrik ugye az ablak hogy indítja és a könyvtárban ekkor bal oldalt megjelenik a neve mellett az hogy fut és utána kis idővel egy pillnatra kékkel azt hogy szinkronizálás ez után semmi nem történik. Hiba kodot nem ir
Béluska74
És mi a hiba? Mit ír ki? Mi a hiba amikor nem indul el a játék?

Jol van, bocsi.
Ezek mér meg voltak, szoval más megoldás kéne ha van. Steamról van a játék.
Béluska74
Legközelebb kérlek szedd össze a mondani valódat és írd úgy le,hogy érthető legyen. Ha megvan a játék Steam-re akkor a töröld (uninstalláld!) le a free változatot és telepítsd fel teljes játékot. Ha Uplay-es a játék akkor töröld le (szintén uninstalláld!) a free változatot és utána telepítsd fel a teljes játékot. A free változatban az elért eredményeidet megtarthatod,de a file-ok nem ugyanazok 100%-ban.

Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy miért nem indulnék R6S-em? Nem régiben volt egy free weekend és akkor leszedtem a játékot és azóta lent volt a játék és most a frisítékro megvettem de nem indul el steam, uplaya, R6S reset volt de nem használt Ha tudtok valamit akkor létszi segítsetek köszi előre is!!
Kaszi46
Szavazzatok siege-re hogy bekeruljon ESEA league-be: ESEA POLL

*Posse*T.W.D*

cody1994
OLDS Gamer Club!

Olyan játékosok jelentkezését várja, akik iskola vagy munka miatt egy klán kötelezettségeit nem tudják vállalni, de szabadidejükben szeretnének egy rendezett, felnőtt és kulturált emberekből álló csoportban játszani.

A klubban, jelenleg ezekhez a játékokhoz találsz társakat: R6 Siege, CS:GO, PUBG, és megjelenés után CoD WWII, saját privát TS szerverrel várnak mindenkit.
Továbbá, a már most szép létszámnak köszönhetően, lehetőség van klubon belüli privát versus játékokra is.
Igény, és megfelelő létszám esetén, akár házi bajnokságokat is rendeznek. Kérdéseiddel bármikor tudsz fordulni a segítőkész adminokhoz.
Részletes infókért keresd az OLDS weboldalát!
www.oldsgamerclub.hu

Sziasztok játékos társat keresek magam mellé 😄 Aki szeretne játszani velem az jelöljön be Uplay-n Név:NSFL-MALLOY
Követelmények:
-ismerd a pályák nagy részét
-legyen mikrofonod

További szép killeket!!<#violent><#gun><#email>
vagy pedig...

igen

lap aljan...24-27 fps az mar vanszorgas..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.28. 23:31:38
Sziasztok!
Egy i7-5500U-val és integrált HD 5500 VGÁ-val szerelt laptopon szerintetek elvánszorogna a játék értékelhető FPS-sel, legalább lowon?
bosco05
Inkább az a csoda, hogy eddig jó volt 😊
De ,ha eddig jó volt minden mediumon és egy updatetől kezdve el lett cseszve és csak low-on ment arról se én és se a kártyám nem tehet.<#nezze>
bosco05
Nem megbántani szeretnélek, de az R7 is nagyon gyenge minden komolyabb játékhoz. Nem gondolom, hogy a UBISOFT hibája lenne, hogy nincs jó videókártyád :/
Nekem Radeon R7 200 Series 2GB -vel is alig szokott meglenni a 30 FPS low grafikán.Hozzáteszem,hogy augusztusban médiumon ment 60 FPS-el a játék ,de valamiért ez most nem igazán működik hála az UBISOFT tökéletes játékának
bosco05
A videókártya sajnos gyenge hozzá nagyon 😞
30 FPS-el multi FPS-t játszani? Nagyon meg fognak ölni.
Sziasztok. Szeretném megvenni a játékot, de nem vagyok biztos abban, hogy bírná a gépem. Örülnék ha tartaná a 30 fps-t.
CPU: i5 650 3,2 Ghz
VGA: Radeon HD5770 1GB
RAM: 8GB
Előre is köszi
Sziasztok!
A nemrégiben alakult, KmKGaming csoport nevében írok most ide. Az alapítás célja, hogy legyen egy olyan hely, ahol mindenféle játékhoz találtok társakat. Mivel a csoport új, ezért egyelőre csak pár játék van fókuszban, de ezt folyamatosan fogjuk bővíteni.
A Rainbow six siege az alapítók egyik szíve csücske, ezért természetesen ez az egyik olyan játék, ami kiemelten fontos jelenleg is a csoportban. Most nagyjából 15 olyan tagunk van, aki napi rendszerességgel játszik a játékkal. Ezen játékosok fele Platina szintű, de ez nem azt jelenti, hogy nem látunk szívesen kezdőket. Sőt, pont azért írom, mert szívesen segítünk azon játékosoknak is, akinek eddig nem termett túl sok babér e téren. Klánokat is szívesen látunk, hisz ők sincsenek meg mindig 5-en, így ha egy tag külön feljön, ő is talál társakat és mi is. A Lényeg, hogy egy jó hangulatú és minél népesebb társaság legyünk, ahol mindig tudsz kivel játszani, ha kedved úgy tartja.
Teamspeak-et biztosítunk, ha igény van rá (pl klánok esetén) adunk külön szobákat, stb…
Ha érdekel a csoport, akkor a további részletekért nézz rá a facebookoldalunkra.
https://www.facebook.com/groups/460123310987719/
Platform: Pc
Jó játékot! <#action>
Sziasztok!

Az OLDS Gamer Club-ba (PC) várjuk a jelentkezőket 😊

A csoport lényege az ,hogy ha nincs kivel játszanod akkor itt tudsz magad mellé magyar társakat keresni.
Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy klán vagy egy team hanem egy club.

Jelentkezési feltételek:

- 20+ ÉLETKOR!!!

- TS3 program megléte és hozzá természetesen Headset
- Barátságos,kultúrált viselkedés mind TS-en és mind a játékban.
- A csalókat természetesen elítéljük és azonnali hatállyal kitiltjuk

Saját privát TS3 szerverrel rendelkezik a club ahol több különálló Casual illetve Ranked szobák vannak így több csapat is tud zavartalanul játszani.
A zárt facebook csoportban szervezzük le a meccseket, tehát ha játszani szeretnél és nincs fent senki akkor írsz egyet az üzenőfalra és aki ráér jönni is fog.

Custom game egymás elleni meccseket is szoktunk szervezni amit a Youtube csatornánkon élőben Pro League formában streamelünk és rögzítünk.

Jelenleg a fő játék az Rainbow Six Siege, de sokunknak vannak más játékai is pl; Battlefield,CoD, stb..

Teamspeak 3 szerverünk elérhetősége:
87.229.77.231:9998

Facebook csoportunk:
https://www.facebook.com/groups/oldsgamerclub/

Youtube csatornánk:
https://www.youtube.com/channel/UCnueUEfJBk5eB6qPV0cMAEQ

FONTOS: Mielőtt belépést kérsz kérlek olvasd el a csoport leírásában a szabályokat és feltételeket, csak akkor jelentkezz ha a jövőben azokat be is tudod tartani.

Platform: PC Only!!!

^^

hi mar megint szetbasztak a jatekot nem tudok csatlakozni 6-0x00001000 utana 3-0x0000 ahhaahhahahaahahahaahahah
Nem szoktam használni, de tegnap valamiért rámentem, biztos challenge volt hozzá. Meg kell mondjam, sokkal jobb így.
Sziasztok!

Látta valaki az új GLAZ scope-ját?
Elég tápos vagy nem?
discordon túl sok volt a gyökér?
Sziasztok!

Alapítottunk egy Klubot, annyi a lényege, hogy ha nem találsz magad mellé játékostársakat illetve nincs kivel játszanod akkor belépsz hozzánk a zárt Facebook csoportunka, írsz egyet az üzenőfalra és aki épp ráér az már jön is 😊

Saját privát TS3 szerverünk is van, különálló szobákkal tehát egyszerre több csapat is tud zavartalanul játszani

A csatlakozási feltételek;

-20+ év életkor
-TS3 program megléte és hozzá headset
-Kultúrált és barátságos viselkedés mind a játékban és mind TS-en

Ha nincs kivel játszanod és a feltételeknek megfelelsz akkor várunk!

OLDS R6 Siege Club:

https://www.facebook.com/groups/oldssiegeclub/

üdv

^^

Nem rossz, nem rossz!
Az R6 siege topik erősödik. Legalább 20%-al több sor CSS kód!
Kaszi46
wow ez gyors volt, nagyon koszi! linkeket nemsokara kuldom .)

*Posse*T.W.D*

Nekem tetszik 😄
Szabi
Kaszi jelezte, hogy kéne topikdizájn, egy gyors guglizással ennyire jutottam 😄

ha van valamilyen link ötlet bannerkép alá, akkor hajrá 😊

"Nulla tenaci invia est via"

TDC Geronimo
Na milyen jó lett a design :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kaszi46
Pont emiatt a dolgok miatt csinaltam a discord szervert. Meg nagyon az elejen van, eddig kb 10 ember csatlakozott, de mar az is valami.
Gyere fel te is, elobb utobb remelhetoleg lesz annyi ember, hogy mindig osszejojjon egy 5 fos squad.
Az infot a #934es hsz ben talalod.

Szerk: ja kozben eszrevettem lehet te mar fent is vagy rajta:-D
Utoljára szerkesztette: Kaszi46, 2017.03.06. 13:24:31

*Posse*T.W.D*

giornalista
srácok, összeraktam az elmúlt néhány napomból egy kis videót, ha van kedvetek, nézzétek meg 😊 semmi extra, kis feelgood videó 😊

az a baj aki haver van és megvan neki a játék nem hétköznap esténként van... na ki akar lenni a barátom? 😄
Szerezz barátokat! (Ezt komolyan mondom!)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

srácok imádom a játékot de ettől a ranked systemtől kivagyok.... besorolt aranyba... 3 mecs után vissza estem ezust 1 be... és onantól csak retardáltakat kapok.. már coper 4 be vagyok akármilyen jól játszok mindig elbasszák a többiek nekem... plusz azért az ember se tud mindig 10-1 et hozni... vagy le tk znak vagy le gránátozzák a túszt... egyszerűen nemtudok kiszakadni az idiótáktól. ha nyerek egyet vesztek 3 at utána mert olyanokkal dob össze... mit lehetne tenni? valakinek ötlet vagy hasonló tapasztalata?
Kaszi46
Sziasztok.

Csináltam egy discord csatornát magyar jatekosok reszere. A celja az lenne, hogy mindig talaljon az ember csapartarsakat maganak, es ne kelljen random emberekkel szolozni.
A csatornan belul vannak casual szobak, es rangnak megfelelő ranked szobak, ezzel is megkonnyitve az azonos skillel rendelkezo jatekosok egymasra talalasat.

Erre a linkre kattintva vagy a discordon belül a Rainbow6 HUN szobara rakeresve tudtok racsatlakozni.
Gyertek minel tobben, illetve ajanljatok mas Magyar siege jatekosoknak is, akik esetleg nem jarnak erre a forumra.

koszi
Utoljára szerkesztette: Kaszi46, 2017.03.02. 22:40:34

*Posse*T.W.D*

Üdv,

Segítségeteket kérem. Vagy én hülyültem meg vagy valami történt, vagy valamit elállítottam, de nem értem, lehet eddig benéztem. 😊

Tegnap feltűnt. 😊:
Valamiért hiába van bekapcsolva az eyefinity, hiába van a játékban a grap-nál beállítva az 5670x.... játékban csak a középső monitoron van kép, az fps kijelzés kint van a szélsőn, de szép feketék 😊. Ha benchmarkot futtatok akkor megy mind a három.

Hol a hiba? Esetleg valakinek beállítás jpg-ben.

Kösz.
A legnagyobb baj ezzel az, hogy összességében a játékosok által játszott játék minősége is romlik, mert visszahúzza azokat, akik mondjuk tudnának is játszani. Istenem, hányszor történik meg, hogy csinálok egy lyukat a falon, hogy azon keresztül lövöldözzek, de ha 10cm-nél messzebb megyek a faltól, fix, hogy valamelyik odaszalad, hogy be-reinforce-olja.

Eleinte még rájuk szóltam, hogy szerintem azt nem kéne. Az esetek kb 10%-ában működött, a "maradékban" vagy nem értette, mert orosz, vagy nem érdekelte és csinálta tovább. Most már nem szórakozok ezzel. Ha megpróbálja, figyelmeztetés nélkül pofán lövöm.
Sajnos a 10 éves gyerkőcök kezdik megunni a CSGO-t, meg ahogy én hallom már az se olyan tökéletes játék, úgyhogy szépen lassan jönnek át Siege-re. Én is azt tapasztalom ahogy egyre nő a játékos bázis, azzal párhuzamosan egyre több fiatal gyerek és troll jön akik szétb*sszák a community-t (random team kill-ek kör legelején, rákos chat stb.). A béta alatt, illetve az azt követő decemberén/januárján tökéletes volt a community. Lelőttél valakit véletlenül, te bocsánatot kértél és írta a gyerek hogy semmi baj. Ma mi van? Meglövöd valakinek a kislábujját és benyom neked egy headshot-ot.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Mivel ez egy taktikai FPS lenne ezért arra számítottam, hogy elsősorban az érettebb korosztályt vonzza. Meglepően sok a cérnavékony hangú kiskölyök a szervereken. Ez önmagában nem lenne gond, a probléma az, hogy ennek megfelelően játszanak is Ezt a játékot is lebutítják a COD szintjére. ( Rambóznak alig van valami összedolgozás a teroris huntban ,de még a rankedben se nagyon.) Sajnos ez elvesz a játék élvezetből, konkrétan nyakon önti szarral,de hát ez van. (sorry a megfogalmazásért, de PC ideje lejárt.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.17. 09:57:39
Igen, ez is hozzá tartozott az irrealitás leírásához. Mikor vannak ilyen túszdrámák, pl., vagy csak egy őrült fenyegetőzik bombával vagy lövöldözik, akkor is kimmenek vagy 30-an 40-en, 1 emberre 😄 Dehát ilyen a valóság.

Ha fair-ek lennének a kommandósok, akkor 1 terroristára csak 1 kommandós menne rá, 1v1-ezni, vagy tolhatnának még 5v5-öt is, csak ahhoz 5 terka is kell, általában a terroristák nem szoktak "meglenni elegen", beugró meg nincs vagy nem találnak időben.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.02.15. 11:30:28
...meg valószínűleg nem is csak 4-en mennének be egy olyan helyre.... <#awink>
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.02.14. 12:09:42

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Én inkább csak coop-ot toltam haverokkal gépi terroristák ellen és csináltuk a missiön-öket. Ezért nem igazán tűnt fel a paprikaspray vs. kala esete. Mivel terrorból amúgy is sokkal több volt mint ahányan mi voltunk ezért jól is jött, meg hát a játék azt díjazta ha nem hal meg senki. Amúgy nyilván irreális az, ha 15-20 kalával felfegyverzett terroristához paprikagolyókat lövő puskával megy be 4 kommandós 😄
Értem. 😊 köszönöm a választ, pedig bíztam benne hogy nem akad össze 😊
DE!!! Mert az steames gém steames az ubifosos ubifosos!
Ha már olcsóban akrsz vásárolni, javaslok cd. kulcsos oldalt! Viszont ott is meg kell nézni hogy uplayes vagy steames játék!!!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2017.02.10. 14:09:07