407
Risen 3: Titan Lords
-
#407 Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media -
spedee #406 Sziasztok. Megölöm azt a vízi szörnyet, aztán bedobja a karaktert egy fehér képernyőre és annyi , csak fel-le tudom mozgatni az egeret , de meg sem mozdul az emberem. Mit lehet tenni ? -
#405 Hát, hogy ezt milyen hülyén oldották meg. Jake-ért vagy átúszol a hajóval vagy egy partmenti csónakkal lehet odamenni, ahol a marker van. És ezt hol említették? Nem rémlett eddig. Viszont a Fog Island érdekesnek tűnik. A gnómok meg idegesítőek, mint mindig. -
#404 A Fog Island és a Island of Thieves is kell a főszálhoz? Az istennek sem enged elhajózni a nagy hajós csatához és sehol sem tudok újabb szövetségest találni a Pirate Allience küldetésben. Antigiuán a Neront nem lehet felvenni, pedig quest markeres.. -
#403 De legalább nem túrni a térképeket videókat hol található a legjobb fegyver -
#402 Azért ilyen játékmechanikai ökörségeket összehozni manapság nálam eléggé a LOL kategória... -
#401 Én most tolom a Veneticát. Abban is ez van csomó minden felszedhető és kb eladni jó. Jó kardot az első két órába találtam mindjárt a végén vagyok azóta se lett jobb..
-
#400 A Gothic II-ben volt, mert tudtál több potit főzni és több statot nyerni vele, mint a befektetett LP és pénz. Itt ez eddig nem igaz. Most ott tartok, hogy felzabálom végén a növényeket nyersen... -
Anonymusxx #399 " főzőcskézésnek kb. semmi értelme."
Ahogy a többi játékba se nagyon van, illetve rengeteg rpg-vel játszottam, de még egybe se szorultam rá a főzetekre, max a gyógyitalok készítésére nagy ritkán. -
#398 Érdekes kettőség uralja a játékot. Kinézetileg hol nevetségesen gyenge az alig 1 évvel későbbi Witcher III-hoz képest (töredék erőforrással készült), viszont a magas pontokról, amikor egész szigetet belátod és szép idő van, akkor meglepően szép a játék. A szörnyek kidolgozottsága is tűrhető, persze 2014-es szemmel nézve másodvonalas játékként.
A játékmenet egy nagyon felápolt Gothic II szintjén van, de sok helyen még azt sem éri el. Pl vicc, hogy cukor nem gyártható. A főzőcskézésnek kb. semmi értelme. Eddig összesen kb. 7 db grogot főztem le és csá. Csak 2000 arany megtanulni az, ergo igen lassan megtérülő befektetés... A permanens skill növelő potikat még mindig nem tudom főzni a ch3 elején.
Az is vérlázító, hogy egészen az kovácsolt 90-es sebzésű kard összerakásáig a játék viszonylag elejét található kardot használtam, ahogy az ÖSSZES ruha elemet is. Gyakorlatilag nincs a játékban értelme semminek. Felhalmoztam egy rakás tárgyat és semmire nem jók. Eladtam minden szart, 60-as szinten megy a kard és skillt betoltam hozzá az új kardommal úgy, hogy a táblákból megtanultam varázslatokat. Kb. Terminator lett belőlem. Úgy megyek át mindenen nagy hirtelen, mint fos a libán... Demon Hunterként a használható varázslatok eszméletlen erősek...
A 2. résznél sokkal jobb, csak a bibi az, hogy olyan rég játszottam azzal, hogy kb. el is felejtettem minden karaktert abból. A Gothic világából még 15 év után is emlékszem emberekre. Durva. -
#397 Eddig egész tűrhető, de tényleg nagy a kontraszt a W3-hoz képest. A Gothic utánérzés még most is megvan. Csak technikailag is nagyon primitív a játék. -
#396 80%-os leárazás a GoG-on. 1800 HUF-ot talán megér... -
#395 Akciós a GoG-n. Sanszosan így sem veszem meg... -
#394 Sztem a W3 után még véletlenül se kezdj neki, mert sírni fogsz a fájdalomtól játék közben. De egyébként amikor megjelent, nekem tetszett. Csak azóta etalont alkottak ebben a stílusban... -
#393 Csak becsületből toltam végig a 2. részt. Egyszerűen borzalmasan gyenge volt. -
#392 Sokkal. Bár szerintem a kettő se volt olyan nagy dráma. -
#391 A 3. rész mennyivel jobb, mint a 2.? Az nekem mélypont volt a PB játékai között... -
derboy #390 jobb klikk a játékon tulajdonságok majd nyelv.Angol legyen majd telepítsd a magyarítást.
-
ricsa008 #389 Nekem a steames németül indul hol lehet átállítani angolra? Magyaritással nem megy... -
bendáj17 #388 Semmi gond velem is előfordult :D -
steweee #387 ó bazz, tényleg kevertem az első résszel, bocsi -
bendáj17 #386 Mindegy már kitoltam a démonvadászokat választottam :D Az őrzőkre gondolsz? vagy kevered az 1-gyel. Jó kis game volt a vége gyorsan eltelt. -
steweee #385 attól függ hogyan szeretnéd végigjátszani a játékot. ha elkapnak a kereszteződésnél a szerzetesek, akkor már csak töketlenként nyomhatod végig. érdemes addig eljutva csinálni egy mentést hogy később elég legyen onnan újrajátszani. én mindig a lovagot preferálom. -
bendáj17 #384 Melyik frakcióhoz érdemes csatlakozni? Az érdekelne hogy az világos hogy csak egyhez lehet csatlakozni a 3-ból akkor a többi hajót meg küldetések elvesznek? Vagy hogy van ez? Köszönöm előre is a segítséget. -
#383 Traileresn a PS4-es Risen 3
"A PlayStation 4-es verzió grafikája több téren felülmúlja majd az eredeti PC-s verziót, ugyanis sokkal nagyobb felbontású textúrákkal érkezik majd, valamint az effektek is fel lettek turbózva. Az új felhőrendszernek köszönhetően a napszakváltások is sokkal látványosabbak lesznek. " -
#382 Elex bejelentés -
Was #381 Érdekes, inkább a Gothic névre hivatkoznak -mint fejlesztők- nem a Risen-re. A Risen széria biztos nem volt "award-winning"...
Post-apocalyptic Science Fantasy universe... hmm. Még kóstolgatom.
A képen azért a karakternek, egy jó nagy kard van a hátán, úgyhogy akkor valószínűleg a szokásos felhozatal várható :)
-
Was #380 Az oldal beindult, a pletyka igaznak bizonyult, tényleg Piranha Bytes. -
#379 Tesztelés alatt van. -
ricsa008 #378 A magyaritásról tudunk valamit ? :( -
#377 Gothic szériával kezdhetnének már valamit -
Was #376 Újabb pletyka, az új játék neve: Elex -
Was #375 Pénteken Piranha Bytes bejelentés. Amit eddig tudni lehet.
Kár, hogy a fele csapat már nincs meg. -
#374 Valamire csak jó volt a Risen 2 gyűjtői. :)
A 2. részét végigtoltam, de finoman szólva nem nyűgözött le. Van értelme a 3. résznek nekimennem így? -
Cassell #373 Na ma végre sikerült a végére érnem...
A főboss harc kivételesen nem teljesen idegesítő, némi spellscrollal megfűszerezve simán le lehetett gyakni demon hunter kardozóssal.
A játék jó, de amilyen nehéz az elején közelharcosként, a közepétől kezdve meg a másik véglet nyissz nyissz a szörnyek többsége...a goldnak sincs értelme chapter 3-4 környékétől, meg miért rövid hajú az összes npc nő:D?A játék első fele nagyon hangulatos, a különböző szigetek felfedezése, a második felénél már a "ha már eddig eljutottam végigviszem" érzés fogott el többször is. -
Was #372 Igen. Mindenben.
De azért nem bánom, hogy nem lesz több rész. Az alapok nagyon jók voltak, amit a Gothic-kal letettek és itt is működik, de tényleg jobban hozzá kellene nyúlni az egész rpg-s részhez, harcrendszerhez; ennek a megvalósítását már nem élveztem ebben a részben annyira. mint mondjuk 8 éve. -
#371 Szerintem jobb. Több a "misztikum" benne. :) -
#370 Összeségében a 3. rész egyébként jobb, mint a 2. volt? -
Was #369 Nyugodtan nyisd meg az inventory-t aztán igyál potionokat, itt már nem kell tartalékolni.. -
Was #368 Hardon vittem végig :)