Risen 3: Titan Lords

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Sziasztok. Megölöm azt a vízi szörnyet, aztán bedobja a karaktert egy fehér képernyőre és annyi , csak fel-le tudom mozgatni az egeret , de meg sem mozdul az emberem. Mit lehet tenni ?
molnibalage83
Hát, hogy ezt milyen hülyén oldották meg. Jake-ért vagy átúszol a hajóval vagy egy partmenti csónakkal lehet odamenni, ahol a marker van. És ezt hol említették? Nem rémlett eddig. Viszont a Fog Island érdekesnek tűnik. A gnómok meg idegesítőek, mint mindig.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
A Fog Island és a Island of Thieves is kell a főszálhoz? Az istennek sem enged elhajózni a nagy hajós csatához és sehol sem tudok újabb szövetségest találni a Pirate Allience küldetésben. Antigiuán a Neront nem lehet felvenni, pedig quest markeres..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

grebber
De legalább nem túrni a térképeket videókat hol található a legjobb fegyver <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

molnibalage83
Azért ilyen játékmechanikai ökörségeket összehozni manapság nálam eléggé a LOL kategória...

grebber
Én most tolom a Veneticát. Abban is ez van csomó minden felszedhető és kb eladni jó. Jó kardot az első két órába találtam mindjárt a végén vagyok azóta se lett jobb..

molnibalage83
A Gothic II-ben volt, mert tudtál több potit főzni és több statot nyerni vele, mint a befektetett LP és pénz. Itt ez eddig nem igaz. Most ott tartok, hogy felzabálom végén a növényeket nyersen...

" főzőcskézésnek kb. semmi értelme."

Ahogy a többi játékba se nagyon van, illetve rengeteg rpg-vel játszottam, de még egybe se szorultam rá a főzetekre, max a gyógyitalok készítésére nagy ritkán.
molnibalage83
Érdekes kettőség uralja a játékot. Kinézetileg hol nevetségesen gyenge az alig 1 évvel későbbi Witcher III-hoz képest (töredék erőforrással készült), viszont a magas pontokról, amikor egész szigetet belátod és szép idő van, akkor meglepően szép a játék. A szörnyek kidolgozottsága is tűrhető, persze 2014-es szemmel nézve másodvonalas játékként.

A játékmenet egy nagyon felápolt Gothic II szintjén van, de sok helyen még azt sem éri el. Pl vicc, hogy cukor nem gyártható. A főzőcskézésnek kb. semmi értelme. Eddig összesen kb. 7 db grogot főztem le és csá. Csak 2000 arany megtanulni az, ergo igen lassan megtérülő befektetés... A permanens skill növelő potikat még mindig nem tudom főzni a ch3 elején.

Az is vérlázító, hogy egészen az kovácsolt 90-es sebzésű kard összerakásáig a játék viszonylag elejét található kardot használtam, ahogy az ÖSSZES ruha elemet is. Gyakorlatilag nincs a játékban értelme semminek. Felhalmoztam egy rakás tárgyat és semmire nem jók. Eladtam minden szart, 60-as szinten megy a kard és skillt betoltam hozzá az új kardommal úgy, hogy a táblákból megtanultam varázslatokat. Kb. Terminator lett belőlem. Úgy megyek át mindenen nagy hirtelen, mint fos a libán... Demon Hunterként a használható varázslatok eszméletlen erősek...

A 2. résznél sokkal jobb, csak a bibi az, hogy olyan rég játszottam azzal, hogy kb. el is felejtettem minden karaktert abból. A Gothic világából még 15 év után is emlékszem emberekre. Durva.

molnibalage83
Eddig egész tűrhető, de tényleg nagy a kontraszt a W3-hoz képest. A Gothic utánérzés még most is megvan. Csak technikailag is nagyon primitív a játék.

molnibalage83
80%-os leárazás a GoG-on. 1800 HUF-ot talán megér...

molnibalage83
Akciós a GoG-n. Sanszosan így sem veszem meg...

Rita79
Sztem a W3 után még véletlenül se kezdj neki, mert sírni fogsz a fájdalomtól játék közben. De egyébként amikor megjelent, nekem tetszett. Csak azóta etalont alkottak ebben a stílusban...

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

molnibalage83
Csak becsületből toltam végig a 2. részt. Egyszerűen borzalmasan gyenge volt.

Botond
Sokkal. Bár szerintem a kettő se volt olyan nagy dráma.
molnibalage83
A 3. rész mennyivel jobb, mint a 2.? Az nekem mélypont volt a PB játékai között...

jobb klikk a játékon tulajdonságok majd nyelv.Angol legyen majd telepítsd a magyarítást.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Nekem a steames németül indul hol lehet átállítani angolra? Magyaritással nem megy...
Semmi gond velem is előfordult 😄

ó bazz, tényleg kevertem az első résszel, bocsi

Mindegy már kitoltam a démonvadászokat választottam 😄 Az őrzőkre gondolsz? vagy kevered az 1-gyel. Jó kis game volt a vége gyorsan eltelt.

attól függ hogyan szeretnéd végigjátszani a játékot. ha elkapnak a kereszteződésnél a szerzetesek, akkor már csak töketlenként nyomhatod végig. érdemes addig eljutva csinálni egy mentést hogy később elég legyen onnan újrajátszani. én mindig a lovagot preferálom.

Melyik frakcióhoz érdemes csatlakozni? Az érdekelne hogy az világos hogy csak egyhez lehet csatlakozni a 3-ból akkor a többi hajót meg küldetések elvesznek? Vagy hogy van ez? Köszönöm előre is a segítséget.

grebber
Traileresn a PS4-es Risen 3

"A PlayStation 4-es verzió grafikája több téren felülmúlja majd az eredeti PC-s verziót, ugyanis sokkal nagyobb felbontású textúrákkal érkezik majd, valamint az effektek is fel lettek turbózva. Az új felhőrendszernek köszönhetően a napszakváltások is sokkal látványosabbak lesznek. "

grebber

Érdekes, inkább a Gothic névre hivatkoznak -mint fejlesztők- nem a Risen-re. A Risen széria biztos nem volt "award-winning"...
Post-apocalyptic Science Fantasy universe... hmm. Még kóstolgatom.
A képen azért a karakternek, egy jó nagy kard van a hátán, úgyhogy akkor valószínűleg a szokásos felhozatal várható 😊
Az oldal beindult, a pletyka igaznak bizonyult, tényleg Piranha Bytes.
grebber
Tesztelés alatt van.

A magyaritásról tudunk valamit ? 😞
grebber
Gothic szériával kezdhetnének már valamit <#rinya>

Újabb pletyka, az új játék neve: Elex
Pénteken Piranha Bytes bejelentés. Amit eddig tudni lehet.
Kár, hogy a fele csapat már nincs meg.
Molnibalage
Valamire csak jó volt a Risen 2 gyűjtői. 😊

A 2. részét végigtoltam, de finoman szólva nem nyűgözött le. Van értelme a 3. résznek nekimennem így?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na ma végre sikerült a végére érnem...

A főboss harc kivételesen nem teljesen idegesítő, némi spellscrollal megfűszerezve simán le lehetett gyakni demon hunter kardozóssal.
A játék jó, de amilyen nehéz az elején közelharcosként, a közepétől kezdve meg a másik véglet nyissz nyissz a szörnyek többsége...a goldnak sincs értelme chapter 3-4 környékétől, meg miért rövid hajú az összes npc nő😄?A játék első fele nagyon hangulatos, a különböző szigetek felfedezése, a második felénél már a "ha már eddig eljutottam végigviszem" érzés fogott el többször is.
Igen. Mindenben.
De azért nem bánom, hogy nem lesz több rész. Az alapok nagyon jók voltak, amit a Gothic-kal letettek és itt is működik, de tényleg jobban hozzá kellene nyúlni az egész rpg-s részhez, harcrendszerhez; ennek a megvalósítását már nem élveztem ebben a részben annyira. mint mondjuk 8 éve.
Rita79
Szerintem jobb. Több a "misztikum" benne. 😊

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Molnibalage
Összeségében a 3. rész egyébként jobb, mint a 2. volt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nyugodtan nyisd meg az inventory-t aztán igyál potionokat, itt már nem kell tartalékolni..
Hardon vittem végig 😊
Sir Quno Jedi
??? simán bedaráltam mindenkit az összes varázslókiszabadítós harcban (pedig én béndzsa vagyok akcióban). Csak tolni kell rájuk tűzöklöt (kombóból is, meg célzásból is), meg mozogni kicsit, esteleg néha fejbekúrni őket muskétával, pár kritikal nem árt. Lényeges, hogy be kell zabálni jó sok rationst, mert utána folyamatosan gyógyulsz, meg ha nagyon nem megy, ihatod a piákat is, van ami ráadásul sérthetetlenné tesz stb. Én mondjuk játék harmadátol nem ittam, mer még az sem kell. Én inkább a gyógyító varit toltammagamra ha kellett.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sárkánylovag
Köszi megvan.
Eltúlzott ez a Boss harc !!!
Nem tudom megcsinálni még Easy-be se.
Kis helyen 4 pokol kutya meg az a nagy csonti meg még a varázsló is.
Másodpercenként belém mar valaki még folyamatos bukfenceléssel se megy meg tűzesővel.
Ahhoz hogy egy varázslat elinduljon kell azért jó egy másodperc, de ezt úgy nem lehet hogy 6-an állnak körbe és nincs segítségem se.
Na mindegy azért összességébe jó játék volt Köszi az összes segítséget sziasztok.
Fel kell mászni.
sárkánylovag
Skull Islandon van az a 3 mágus megtalálása küldi.
A keleti részen van a 3 boltív amibe egy rácsot nyitsz ki bemész de a belső rács még mindig zárva és nem látok több kapcsolót.
Ezt meg hogy ?
sárkánylovag
Features of DLC:

- Misty Island
- Rise Shorties
- Clothing traveler
Tehasut
Aki a Shadow Lord kiadást megvette és a megjelenéskor digitális vásárlás keretében kifizette kódot, az örülhet, mert a dobozban lapul még egy működő Steam kód. Elég bénák Cenegáék, hogy erről megfeledkeztek. :-)
Rita79
Én ki is raktam szépen a pentagrammát, de nem történt semmi, aztán a villogó végtagok segítettek. 😄

sárkánylovag
Azt hittem valami pentagramma szerűséget kell belőle kirajzolni 😊
köszi
Sir Quno Jedi
Feldobja a pracliját, beng a körkörös hullámzó részre egy szál. Másik pracli, még egy szál, és így tovább, míg végül a feje marad oda is egyet a nyakába (de asszem felül) és hullllllllllaaaaaaaaaaaaaa.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sárkánylovag
(ORE TITAN)
Oldal 1 / 9Következő →