407
Risen 3: Titan Lords
  • Sir Quno Jedi
    ??? simán bedaráltam mindenkit az összes varázslókiszabadítós harcban (pedig én béndzsa vagyok akcióban). Csak tolni kell rájuk tűzöklöt (kombóból is, meg célzásból is), meg mozogni kicsit, esteleg néha fejbekúrni őket muskétával, pár kritikal nem árt. Lényeges, hogy be kell zabálni jó sok rationst, mert utána folyamatosan gyógyulsz, meg ha nagyon nem megy, ihatod a piákat is, van ami ráadásul sérthetetlenné tesz stb. Én mondjuk játék harmadátol nem ittam, mer még az sem kell. Én inkább a gyógyító varit toltammagamra ha kellett.
  • sárkánylovag
    Köszi megvan.
    Eltúlzott ez a Boss harc !!!
    Nem tudom megcsinálni még Easy-be se.
    Kis helyen 4 pokol kutya meg az a nagy csonti meg még a varázsló is.
    Másodpercenként belém mar valaki még folyamatos bukfenceléssel se megy meg tűzesővel.
    Ahhoz hogy egy varázslat elinduljon kell azért jó egy másodperc, de ezt úgy nem lehet hogy 6-an állnak körbe és nincs segítségem se.
    Na mindegy azért összességébe jó játék volt Köszi az összes segítséget sziasztok.
  • Was
    Fel kell mászni.
  • sárkánylovag
    Skull Islandon van az a 3 mágus megtalálása küldi.
    A keleti részen van a 3 boltív amibe egy rácsot nyitsz ki bemész de a belső rács még mindig zárva és nem látok több kapcsolót.
    Ezt meg hogy ?
  • sárkánylovag
    Features of DLC:

- Misty Island
    - Rise Shorties
    - Clothing traveler
  • Tehasut
    Aki a Shadow Lord kiadást megvette és a megjelenéskor digitális vásárlás keretében kifizette kódot, az örülhet, mert a dobozban lapul még egy működő Steam kód. Elég bénák Cenegáék, hogy erről megfeledkeztek. :-)
  • Rita79
    Én ki is raktam szépen a pentagrammát, de nem történt semmi, aztán a villogó végtagok segítettek. :D
  • sárkánylovag
    Azt hittem valami pentagramma szerűséget kell belőle kirajzolni :)
    köszi
  • Sir Quno Jedi
    Feldobja a pracliját, beng a körkörös hullámzó részre egy szál. Másik pracli, még egy szál, és így tovább, míg végül a feje marad oda is egyet a nyakába (de asszem felül) és hullllllllllaaaaaaaaaaaaaa.
  • sárkánylovag
    (ORE TITAN)
  • sárkánylovag
    Hogy kell összekötni azokat a szálakat a Chapter4 ben amikor megidézi a mágus azt a csúnya szörnyet?
    Hatszög vagy szembe vagy hogy ?
  • Molnibalage
    Érdekes, új kritka.
  • sárkánylovag
    Én levettem a nehézséget easy-re a SEAMONSTER-nél ha szégyen ha nem a 7. próbálkozás után.
    Ott viszont túl könnyű volt, de nem bántam már :)
    Láttátok az új főcímet SG-n ?
    "Kellemes szerepjáték ami hangulatának és bájának köszönhetően hamar belopná magát az emberek szívébe"
    A múltkori főcímhez képest eléggé belágyultak.

Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.08.31. 20:43:50
  • Sir Quno Jedi
    Én elsőre megöltem az összes szörnyet a tengeren, pedig béndzsa vagyok. Elsővel egy kicsit én is szenvedtem, de a másodikra már használtam az oldalágyúkat is. Annyi a trükkje, hogy a hajó oldalát mutasd a szörny felé, mikor közel van már és mivel forgathatod a kamerát, a másik oldalról tudod pont nézni a dolgot merőlegesen és szépen, mint a moziban elúszik a hajó túloldala mellett a szörny, csak várni kell, esetleg rákormányozni és mikor már jól benne van a lővonalban, akkor full sortűz. Némi gyakorlás után el sem nagyon lehet rontani. Páholyból lehet nézni ahogy bekapja a skulókat. :D
  • Rita79
    41 óra játékidő eddig és eléggé leköt, de ez lehet a Gothic fanságom miatt van. Most érkezem a skull islandra, tehát pár óra játék még tuti hátra van. Gyakorlatilag igyekszem minden zegzugot bejárni és felfedezni ,de az az érzésem, hogy tuti hagyok még ki így is jópárat...
    A tengeri szörnyes téma sztem baromság, itt majdnem elvette a kedvem a játék a játéktól. Legyőzhetőek a szörnyek kb. 5-6 próbálkozásra, de ez a játék nem ez a kategória akarna lenni! Pláne úgy, hogy az oldalsó ágyúkra nincs is célzás, azokat csak érzésből lehet alkalmazni, ha véletlenül elúszik a hajó mellett a szörny.
    Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.08.31. 00:09:48
  • Sunrider924
    En mar csak azt varom hogy csinaljanak vegre egy olyan jatekot ami vegig olyan hangulat/latvany/jatekelmeny mint Skull Island.
  • Sir Quno Jedi
    Beztos van több vége, hiszen erre van a humanity értéked, ami soul veszteséggel csökkenhet, nyereséggel nőhet. Nekem 100% makulátlan humanity-m volt. Nem lövöm le a poént végülis miért kell ez a végső boss-hoz, mer erős spoiler lenne. Amúgymeg a végső csata nem nagy vaszizdasz, lerendeztem pikkpakk. De ugye nem is a végső bossfight jó ezekeben a játékokban, az szinte mindég béndzsa, lásd. ME-k, DA-k. Ott már nem lehet mit kitalálni. Pedig ha pl. minden karid ott lehetne és hullanának el, minta győzelmi zászló a végső harcban és mindre szükség lenne és a specifikus képességeikre (ami sztoriban oda kell a boss ellen), hogy végül mikor már csak te maradsz és te is a végét járod, akkor még csavarjanak rajta egyet. Hmmm. Tudnék jó boss fight-ot elképzelni csapattal. De ez az én hibám... :D
  • Sir Quno Jedi
    Harcokban konkrétan mindig őt támadom az ellenfelek helyett, mert a hülye irányítás őt nézi célnak, pláne mágiával. Ez mondjuk marha idgeestíő, mert csomóüszor volt, hoyg hullottak körülöttem az emberek, pedig csak megvédeni akartam őket, de a szörnyek mellett rájuk is hatott minden támadásom ugyebár... :D
  • Was
    Na összefutottam Mud-dal :D És egy hosszú barátság elé nézek itt is. A Gothicban is volt ez a bájos ragaszkodó kis fickó. Már legszivesebben most bemostam volna neki, de kiváncsi vagyok még a szövegére. Az biztos, hogy a harcokban legalább nincs útban :)
  • torma1
    Szia. Több vége is van? Az jó. ;-) Ezek a varázslatok nagyon jók. Nem kell semmi muskéta stb. Lehet gyalázni. De azért nagy cheat hogy a kiserőd halhatatlan. Míg azt verik te ütöd hátul. Zárnyítás varázslatbol tenyleg jo.
  • Sir Quno Jedi
    Még annyi, hogy van ládanyitó varázslat, szal. akár spórolhatunk is a zárnyitás helyett vele, csak bírjuk ki, míg lesz ilyen varázslatunk (és el is tudjuk lőni, mert már bevettek guardiannak).
  • Sir Quno Jedi
    39 óra és good ending.
  • awacs111
    Köszönjük!!
  • grebber
    Én is ezt a verziót vettem Azóta csak AC3 CE-t vettem semmi többet!
  • sárkánylovag
    igen csak pár éve 10-12 be megállt a gyűjtői
    falloutnak még mindig megvan a bólogatós kisembere meg a fém koffere
    most 20-meg a csillagos ég
    20 ezerért nem veszek egy kis 20 centis műanyag szobrot lefestve (lásd skyrim ) mert rablásnak tartom
  • Molnibalage
    Még a 2. részhez volt. Ez volt az utolsó játék amit még dobozosan egyáltalán megvettem, megadtam a módját.
  • sárkánylovag
    Ez a hordó a gyűjtői kiadáshoz van vagy csak poén ?
  • Sunrider924
    Nem nehez az a 60 spirit csak alkemiat kellene tanulni meg fuvezni utana kemenyen :)
  • Sir Quno Jedi
    Tanácsok (kezdőknek főleg):

- ha voodoo pirate-ek akarunk lenni, ne adjuk el a jadeköveket, mert ott azokból veszünk varázslatot
    - ha guardian-ok akarunk lenni, ne adjuk el a kristályokat (a kéket), mert ott azokból veszünk varázslatot
    - az aranyrögök a craftoláshoz kellenek többnyire, pl. ékszerkészítés (amulet, gyűrű, fülönfüggő)
    - a vasrögök a craftoláshoz kellenek többnyire, pl. melee, lőfegyó készítés, upgrade, újrakovácsolás részekből (legendás fegyókat, ha megvannak a részeik)
    - tanuljunk bányászatot a gnómoktól taranison, sokat számít, mert kevés a kristály stb. és így többet tudunk egy helyről összeszedni
    - spéci cuccok, pl. black pearl stb. maradjanak nálunk, ha craftolni akarunk, jó cuccokhoz sok minden kell
    - egyéb kristályok, quartz, gold stb. küldihez kellenek guardianoknál, de utána meg leadhatóak egyik mágusnak és kapunk érte exp+pízt
    - a spéci kristályokat kényelmesen begyűjthetjük azzal a varival, amivel távoli dolgokat húzhatunk magunkhoz
    - a spéci kristályokat mutatja az egyik astral vision-unk, így ki lehet őket szúrni
    - astral vision-ből próbáljunk minél több félét összegyűjteni (faction-önként kell úgyis három belőlük küldihez, faction specifikus, hogy melyikek), mert ezek összeadódnak és együtt egyre több dolgot jelez ki, így nem hagyunk ki semmit
    - legyen majmunk és tanuljunk majomidomítást, majd ahol kis majmokat látunk figyeljünk, hátha van hely ahol beküldhetjük a majmócát harácsolni és nyitogatni karokat stb.
    - legyen papagáj scroll-unk, vagy varázslatunk, így a látszólag elérhetetlen helyeket is elérhetjük, sőt emelkedhetünk is valamennyit a szárnycsapkodással, nem csak a vitorlázás marad
    - ne pazaroljuk el a pontjainkat az elején melee-re, meg minden szarra, ha később mágiázni akarunk, inkább gyűjtsünk arra, vagy fejlesszük azt (sajnos spirit is kelleni fog, de egy 40-es elég lesz majd belőle, a 60 az ideális, de az már túl sokba fáj), pl. 150-es kristály mágiával már lehet írtani úgy ahogy
    - készítsünk specifikus ékszereket, fegyókat tervek alapján, sokkal jobbak is vannak, mint amiket találunk, veszünk, vagy adnak (főleg ékszerek), persze a terveket előtte meg kell szerezni, ez a felfedezés lényája
    - van jobb páncél a legjobb faction armoroknál is (pl. guardian general armor-nál is), csak "legyünk barátságosak a papagájjal"... :D
    - a toughness nem hülyeségből van, sokkal lassabban gyaláznak le minket, de cuccokból, tárgyakból és skillekből is toljuk ám a védelmeket!
    - ha meg puskázunk, toljuk a critical esélyt skillből, gyakorlatilag elég magas muskéta (vagy shotgun) skillel, meg ranged attributummal bárkit pár lövésből legyalázunk a kiritikus találatok miatt, ha az is magas. És nagyon jó puskákat lehet találni, kapni. Mágiával kipucolhatjuk a népesebb bandákat, muskétával a nagyobbakat, később meg már nem is fog kelleni a puska sem, elég a mágia
    - mágiával menjünk be célzásba, úgy iszonyat messziről agyondobálhatjuk őket tűzzel stb. és kinyúvadnak, mire odaérnének (meg gyorsabb is tán), viszont ha sokan vannak, marad a közeli kombó
    - érdemes rámenni a lockpickre is, mert jó cuccok vannak ládákban (néha meg röhejes szarok), vannak jó ékszerek amik növelik, elég akkor betenni, ha törünk éppen
    - ha nem akarjuk hogy a darthvadereffektus vigyen el minket, nem árt nem vesztegetni a soul pontjainkat, szal. lehet gonoszkodni, meg genyázni, de szvsz. nem érdemes, persze mindenki maga dönti el milyen a karija jelleme :D
    - ne feledjük, jellemünk alakulásával akár kompányionokat is veszthetünk, mert teszem azt egy full gonosz szellem nem fog egy white jedinek ugrálni
  • W B
    Hogy akarsz te így Risenezni? Azt csak rummal lehet!
  • Sir Quno Jedi
    Szörnyek piték. Ahogy a kollega mondta, nekimész szemből, ágyúval izgatod, majd orvul elfordulsz, hogy elússzon melletted és oldalsortűz. Pikkpakk meghalnak pár ilyentől, míg az elülső ágyúkkal csak simogatni lehet őket. A leguccsó sem nehéz egyáltalán, bár az már szívósabb.
  • Molnibalage
    Nincs rum otthon.
  • W B
    Rumos hordóban nem rumot kéne tartani?
  • Molnibalage
    OFF
    :)

ON
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.08.26. 21:28:22
  • sárkánylovag
    segítek a risen 2 be úgy kell bejutni a várba hogy felmászol katapultra :)
    Amúgy a risen 2 volt a legjobb szerintem ...
  • awacs111
    Köszönöm!Akkor nem adom el amit kibányászok. :)
  • Molnibalage
    OFF

Írtam a Risen 2 topikba, a régi motorosok remlélem emlékeznek még a játékra. Némi tanácsra lenne szükségem.

ON
  • Was
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egy küldetés része lesz, a Chapter 3 kezdése után. Addig nem tudsz átmenni sehogy, én is próbáltam úszva, papagájként, de mindig visszadobott: látszik, hogy a Chapter 3 előtt nem enged
  • Sir Quno Jedi
    Majd Eldric (a demonhunterfőnök) átteleportál és ott beteszed a teleport követ a teleportba és hallelujja. Talán csinálni kéne a questeket szépecskén... :D
  • sárkánylovag
    Igen, meg lehet érteni a kritikát is, pont a játék eleje a gyenge.
    Meg a grafika is 4-5 éves már, de szerintem egy igazi RPG-s nem foglakozik a grafikával annyira.
    A harcrendszer a karakter körbeforgása miatt először furcsa és szűk terekben nehézkes, ezt is megértem a kritikában, de maga a játék 99% kint nagy tereken játszódik és ott egyáltalán nem zavaró, sok tartalmat tettek bele és tényleg szép a lávafolyó.
    Apropó hogy mentél át a lávafolyón ?
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.08.25. 09:42:26