Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Persze, vannak még zavargások is, de hát Budapesten is voltak zavargások 2006-ban. "
2005-ben "csak" 6000 autót gyújtottak fel Párizsban a zavargások során. Hogy lehet ezt összemosni a 2006-os budapesti eseményekkel? Hogy most nincsenek nagy formátumú események, az nagyban annak köszönhető, hogy a francia nagyvárosokban gépkarabélyos katonák járőröznek. Láttam őket saját szememmel több városban is.
"Az afrikai bevándorlók nagy része tényleg megélhetésért jön. Kisebb része Franciaországban tanul. A megélhetésiekkel kicsit nehéz, pláne akkor, amikor Franciaország stagnál. De a szírek menekültek, nem szegények, és képzettek. Képzettebbek a magyar átlagnál. Ok, nem tudnak németül, de sokan tudnak angolul, és ezt süsd meg, Németországban sok helyen és sok szakmába ez is elég. Nem olyan nehéz megtanulni németül sem az angol után."
Hát ezt süsd meg: ennél zavarosabb írást ritkán olvasni. Jönnek Franciaországba, nem tudnak németül, de tudnak angolul, ami Németországban elég és az angol után nem is olyan nehéz megtanulni a németet. Gratulálok 😊
A lényeg, hogy Párizsban erővel tartják fenn a rendet, amennyire tudják. Hogy ez meddig elég, majd kiderül.
Ezzel a stílussal pedig kizárólag saját magadat járatod le. Miattam kár alkalmazni, mert teljesen hidegen hagy. Persze tudom, hogy sokkal egyszerűbb minden bokorban nácit látni és fröcsögve gyűlölködni mint gondolkozni, de azért bízom benne, hogy egy gyenge pillanatodban azért teret engedsz az észérveknek is.
Idáig csak a beteges hazudozásaid miatt javasoltam neked, hogy nézesd meg magad szakemberrel, de most már azt hiszem a vak gyűlölködés miértjét is ki kellene vizsgáltatnod. Komolyan aggódom érted.
www.smart-bus.hu
2: Erre megint mit lehet mondani? Most vagy ennyire nem figyelsz, vagy ennyire... Olvasd át megint miről volt szó, aztán térjünk vissza erre, mert valahol nagyon elkanyarodtál. Ez a bizonyítsd be szöveg meg annyira gyerekes. Próbálj meg egy picit felülemelkedni önmagadon.
3: Én nem is több millió menekültről beszéltem, hanem arról, hogy ez az "értékrend" már több milliós példányban jelen van ajrópában, és már többször megmutatták mire képesek integrálódás címszó alatt. A most érkező menekültek jelenlegi százezres nagyságrendje már csak hab a tortán, de ezt már írtam. Persze, ha neked megnyugtató az ami Londonban, Párizsban végbemegy, akkor részemről nem gördítek akadályt eléd, költözz oda nyugodtan! 😊 Én nem szeretném, ha ezek a véglények azt művelnék Budapesten, amit művelnek az említett, egykor szebb napokat megélt fővárosokban.
Egyébként milyen érdekes, hogy például az idetelepített svábokkal az égvilágon semmi gond nincs... köztünk élnek észrevétlenül! Na majd, ha erre képes lesz az összes bevándorló, akkor tárgyalhatunk! Persze csak abban az esetben, ha a külhoni magyarok nem kívánnak idetelepülni... ha nem haragszol meg érte, én azért őket előreengedném, bár tudom, hogy van olyan párt kis hazánkban amelynek az idegen kedvesebb. Nálam ez szimplán hazaárulás, de most nem ez a téma.
A megítéléshez meg annyit, hogy anno amikor megnyíltak a határok, az osztrák üzletekben nem egy helyen kiírták, hogy: "Magyar ne lopj"! Mindenki tudta, hogy melyik magyar kisebbséghez köthető ezen bűncselekmények java része, még sem azt írták ki, hogy Magyar cigány ne lopj, érdekes módon akkor senkinek nem fájt az általánosítás, holott az arányokat tekintve... nem részletezem, mert sajnos nincs link a neten ami téged kielégítene.
És még egyszer... nem pár ember alapján ítélem meg őket, hanem az alapján, amit az elmúlt pár évben az ebből a kultúrkörből származó emberek(?) műveltek szerte Európában, integrálódás címszó alatt. Ha olyan népcsoport akar a hazámba jönni, ami ilyen arányokban ezt műveli, abból köszönöm nem kérek még akkor sem, ha esetleg van köztük pár százalék olyan, aki képes lenne mondjuk a svábok szintjén integrálódni.
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.02. 18:54:42
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
2, Ok, ha szamodra annyira fontosak az aranyok, akkor bizonyitsd be, hogy a mostani menekulthullamban aranyaiban tobb a bunozo, mint a Nyugat-Europaba latogato magyarok kozott!
3, Azert hibas a nagysagrend, mert egyelore nem beszelhetunk tobb millio menekultrol. A megitelesnel meg ismetcsak ott tartunk, hogy mi van ha valaki kizarolag a magyar bunozok utan iteli meg a magyarokat, ahogy te is a menekulteknel a deviansakbol extrapolalsz?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
2: Egyáltalán nem lényegtelen, sőt pont, hogy az arányokon van a lényeg! Szélsőségesen primitív létformát minden társadalomban találsz, a lényeg az, hogy milyen létszámban.
3: Miért hibás a milliós nagyságrend? Európa szerte hány ilyen "jóember" mutatta már meg Németországtól Angliáig, hogy náluk mi a módi? Nem pár ember alapján ítélem meg őket, hanem az alapján amit az elmúlt években Európában műveltek. Ami most folyik, az csak a hab a tortán.
www.smart-bus.hu
A magyar bűnözőknek szintén van személyazonossága, ergo elkaphatók, számon kérhetők.
2, Lenyegtelen, egy viselkedesformarol beszeltunk, nem a mertekekrol.
3, Ha szerinted - bar hibasan - millios nagysagrendrol beszelunk, akkor miert nehany video alapjan iteled meg ezt a tomeget, ahol altalaban csak par ember latszik?
2: Kicsit mások az arányok... ha annyi bevándorló jönne, ahány magyar bűnöző van szerte a világban, akkor nem sok gondunk lenne a bevándorlással.
3: Ha már arányok... pár bűnöző alapján megítélni egy nemzetet nem igazán lehet, viszont a milliós nagyságrend már azért jelent valamit, arról nem is beszélve, hogy nők, gyerekek miképpen viselkednek.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A mocskos xenofób gyűlölködés meg még mindig nem "más vélemény" hanem megvetendő és kivágandó fertőzés, amit egy egészséges demokratikus társadalom ugyanúgy kivet magából mint a bűnözőket.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nocsak? Már a szólásszabadság is veszélybe került? Akkor mégis milyen európai értékekről handabandáznak ezek a vezetők?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.11.02. 09:04:47
Multikultura !
Itt vannak a védenceid ! <#idiota>#idiota> Magas szellemi szinvonalat képeznek ! Jót tesznek az Europai gazdaságnak és kulturának !<#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.11.01. 22:37:28
A törvények eredeti értelmezése szerint jelen esetben el sem mozdulhatnának a Török szíriai határtól, ha csak egy ország csoportos befogadó nyilatkozatot nem tenne, amit egy épeszû ország vezetése nem tehet... Merkel még is megtette... Akkor most felmerül a kérdés, hogy a németek nem épeszûek, vagy csak Merkel ? Vagy esetleg épeszû ugyan, de nem a németeknek dolgozik ?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Nem, ez az 😊
"szánalmas nyomorék szardarab"
Annyira vicces a vergődésed. Te ezért pénzt kapsz vagy ingyen csinálod?
#4271 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.11.01. 20:23:56
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
De annyi biztos, hogy pl. a #4159 -ben linkelt videó számomra simán félelemkeltő...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."