9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#5572 Beilleszkedni készülő kulturált emberek előkarácsonyi ajándéka a kamionosok számára -
Papichulo #5571 Ezt a hulyeseget magadtol talaltad ki vagy az egesz szelsojobb agytroszt dolgozott rajta? :) -
horthy #5570 Magyarázd már el akkor légyszi hogy előbb vagy utobb a történelem során miért utálták ki őket mindenhonnan ha ők ilyen csodálatos népség ? Az egész világ kretén antiszemita azért ? -
Tarathiel2 #5569 Kár hogy nálad a szemfelnyitás a zsidógyűlöletre nevelést jelenti... Ha nálad ez az érték, akkor én bizony rombolni fogom, akár tetszik akár nem. -
#5568 Örményország és Azerbajdzsán között ismét kitört a háború -
Papichulo #5567 ISIS is a revolution - All world-altering revolutions are born in danger and death, brotherhood and joy. How can this one be stopped? -
kissssss #5566 Iszlám Állam: megindult az offenzíva Ramadiért -
Papichulo #5565 Valaszd ki egy korabbi allitasomat es cafold forrasokkal! Ennek hianyaban eleg szerencsetlen masokat hazugsaggal vadolni... foleg ilyen szemelyeskedo stilusban vet eleg rossz fenyt rad. -
#5564 Teljesen mindegy mit mondasz neki, úgysem tudod meggyőzni soha. Ha a saját lányát áldoznák fel okkult cionisták, ő akkor is tagadná. Soha nem látná be azt sem, hogy a forrásai jóval kétesebbek, mint a Putyin-propaganda.
Ő is része a nyugati-cionista propagandának; dezinformál, értéket rombol és az igaszság ellen van. Tehát nem vele kell vitatkozni, hanem másoknak felnyitni a szemét.
-
horthy #5563 Szerintem jobb lett volna ha ezt a választ kihagyod !
" kinek volt igaza migráns ügyben "
" Tobbek kozt nekem... ;) "
Nemtudom téged honnan szalajsztottak mert nagyon nemzetállam és közösségellenes vagy már komolyan megfordult a fejembe te valami " Hasbara " alakulat tagja vagy vagy csak sima önkéntes Atlantista vagy Izrael szimpatizáns de egyfolytában a fősodratú média csacsiságait probálod lenyomni a torkunkon ! Kelj már fel korábban a vonat már elment nem lesz könnyű ! Mindenki a saját bőrén kezdi már érezni az Egybesült Államok fa..ságait ! Vagy Göbbels-től tanultad a tömegek meggyőzésének egyik hatásos módja a hamis állítások ismételt szájbarágása . Mindenki látja hogy a migránsok nem ide valok csak a baj van velük te meg nyomod itt a fősodratu média félrevezetéseit nem olyan buták az emberek mint amilyennek nézed őket ! -
Papichulo #5562 Szóval se Szaniszlót, se Drábikot, se Hídfő-net et, se Kurucot, se info-Direkt et, se Újvilágtudatot,... semmit csak BBC-t. Mi lenne akkor mondjuk a Veteranstoday al ? vagy azt se ?
Igen, remekul osszeszedted a holdkorosok es a - Putin altal tamogatott - szelsojobbosok bandajat. A jovoben is erolkodhetsz mivel hosszu meg a lista, melybe a veteranstoday is beletartozik, nem tudom mibol gondoltad, hogy ez utobbi autentikusabb.
kinek volt igaza migráns ügyben ?
Tobbek kozt nekem... ;) -
ManoNegra #5561 Berliner Zeitung: Lengyelország és Magyarország veszélyesebb Európára, mint az Iszlám Állam
Na, csak kibújik a szög a zsákból, nem tetszik az új lengyel kormány, ezért riogatnak polgárháborúval az európai nagyondemokraták! Mik azok az európai értékek, amit annyit emlegetnek? Az valami olyasmi, amiről mindenki beszél, de még senki sem látta... -
#5560 -
Saintgerman #5559 Ja, és hogy kinek volt igaza migráns ügyben ? http://www.lokal.hu/2015-12-new-york-times-orbannak-volt-igaza-angela-merkel-tevedett/ -
Saintgerman #5558 Szóval se Szaniszlót, se Drábikot, se Hídfő-net et, se Kurucot, se info-Direkt et, se Újvilágtudatot,... semmit csak BBC-t. Mi lenne akkor mondjuk a Veteranstoday al ? vagy azt se ?
http://www.veteranstoday.com/2015/12/21/false-flag-attacks-isis-and-hey-bro-you-aint-no-muslim/ -
Tarathiel2 #5557 Tíz éve is ugyanezt mondtátok, azóta sem változott semmi. Mindig ugyanaz a duma: lassan már mindenki tudja, már mindenki ébredezik, stb., aztán a végén mégis csak a valóság marad: magatehetetlenül kapálóztok a gumiszobátokban. Néha bedobtok egy-egy gumicsontot mint pl. az álregezés amit ez az agyhalott ufóhívő művel, végeredményben pedig senki sem vesz komolyan titeket. Esetleg el lehetne gondolkodni rajta, hogy nem egy rakás életképtelen fotelnyomorék-e az ún. nemzeti oldal... -
horthy #5556 Az is a te és hasonszörüek kommunikációs hadviselésének a része amit az a troll csinált lejáratni a nemzeti oldalt ! Ezen én nem vagyok meglepődve de most már jobb lesz ha belehuznak a haverjaid mert az USA és Izrael és szövetségeseik támogatoik alol már nagyon kilog a szék lába már lassan a legidiotább is tudja hogy egyfolytában hazudnak és kavatrják a trutyit ! -
#5555 Szaniszlónak az utóbbi kettőben abszolút igaza van. ;-) -
#5554 Nem szoktam echo tv-t nézni, de gondoltam kivételt teszek. Most az mellékes, hogy Szaniszló kb semmit nem mond, tehát az ő kritikája felesleges (és inkább csak azt bizonyítja, hogy az illető nem látta a videót), de egy rakás olyan dolog hangzik el, ami a wikin is fenn van, tehát semmi extra rejtett titkos akármi.
Örültem amikor az index is megírta ezt, így tudtam jelenteni az oldalt, nem sokkal később el is tűnt :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.12.21. 15:24:57 -
Papichulo #5553 Ismetlem, a Szaniszlo az egy szalonidiota, annyi megalapozatlan hulyeseget meg a legelvakultabb konteo-hivo sem tud talalni peldaul egy BBC hiradoban... A szelsojobb is csak azert zabalja ezt a retardaltat, mivel folyamatosan zsidozik es hatterhatalmazik :)
ps: A rajongokrol meg kivalo metszet: Troll szívatta meg a Szaniszló-hívőket
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.12.21. 15:21:59 -
#5552 Nesze "zsidózás" századszorra is :)
-
horthy #5551 Nem azt mondom hogy néha nem téved Drábik meg Szaniszló de sokszor igazat mondanak és iránymutatoak az Atlantista köztudottan kiknek az irányitása alatt lévő fősodratú médiával szemben ! A fösodratu média az ezen a forumon te meg Tarantiel haverod . -
Pares #5550 Azért vicces, hogy egyesek úgy próbálnak nyomatékod adni annak, amit írnak, hogy csinálnak n+1 alreget, aztán ezeken keresztül saját magukra bólogatnak helyeslően... tiszta elektronikus tudathasadás :D -
Kyudoka #5549 Nem tanultad még meg , hogy neki az a bizonyíték, hogy drábik mondta. -
Tarathiel2 #5548 Én már ott abbahagytam az olvasást hogy Drábik... -
Papichulo #5547 Csak a futobolond Szaniszlot ne! Az ember egy imbecil, nem is ertem, hogy ki tudja komolyan venni azt a sok marhasagot amit osszehord... ja, de most mar tudom :)
Amugy ezekkel es a zsidozasokkal nem akarnak az erintettek atmenni az NWO-ba? Fontos egy ujabb topicot szetrollkodni?
ps: Az elozo az #5533-ra ment :)
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.12.21. 10:46:25 -
Papichulo #5546 Gyonyoru, hogy minderre semmilyen bizonyitekod sincs, csak a vadaskodas megy, ami ellen persze nehez vedekezni... -
Papichulo #5545 Több mint 10 évig tagadták az amerikaiak a lelövést, műszaki hibára fogták a gép lezuhanását.
Igy szuletnek a legendak :)
LCDR Speicher leloveset egy pillanatig sem tagadtak, mar masnap MIA statuszba helyeztek. Muszaki hibara sem fogtak semmit, mindossze azt nem tudtak eldonteni, hogy egy AAM vagy SAM okozta a veszteseget. -
Kyudoka #5544 Szólj a barátodnak is akkor. -
Saintgerman #5543 Lehet, hogy most nem is a MOSZAD volt munkában, hanem csak egyszerűen ennek a modinak volt az egyszerű döntése.. -
Stockbauer33 #5542 -
#5541 Marschalkó Lajos a Világhódítók, majd az Országhódítók és a Vádló bitófák c. könyveiben pontosan megírta, kik kavarják a sz@rt. -
#5540 A fórum témájához is hozzászólhatsz, igazán. ;-) -
Richard Donkies #5539 De legalább a márkajelzést eltaláltad...
Meg amint látod, már nem érdekel mások meggyőzése -
kissssss #5538 tessék átfáradni ide -
Stockbauer33 #5537 -
horthy #5536 Egyébként nem tartozik ide de mi lett az NWO Topik sorsa tán megfenyegette a moderátorokat a MOSZAD ? Hirtelen eltünt ! -
Saintgerman #5535 Ha valaki még nem látta volna, Drábik elmondja, hogy honnan ered ez az erőszakos népkeverés terve: http://www.echotv.hu/video/109330/20151211_Vilagpanorama -
kissssss #5534 pedig már kezdtem reménykedni hogy végre végleg szakmát váltottál és vannak sikerélményeid az utasszálírás terén.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
horthy #5533 Ez jellemző az USA-ra meg Izrael-re is . Nem lett volna jó reklám az F-18-nak . Valoszinü hogy egy Tornádot is lelött egy Mig-29 de ezt is tagadják . Izrael meg tagadja hogy Mig-23-sok löttek le F-16A tipusu vadászrepülögépet 1982-ben Libanon fölött de joformán ök is meghamisitanak rendgeteg Arab-Izraeli légiharc eredményt hogy meglegyen a legyőzhetetlen Izraeli légierő image ! Nincs új a nap alatt .