Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a genetikai hajlam ill. különbözőség sincs kizárva. Ahogy emberek természete, úgy népek természete is különbözik (bizonyos szinten) genetikailag determinálva. Ha ennek negatív eredménye van egy kisebbségre nézve, azt bizonyítani tilos, ugyebár... szóval csak az eshetőséget említem, bizonyítani nem lehet.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
gamertag: kenobita
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://www.krone.at/Oesterreich/Mikl-Leitner_Muessen_Festung_um_Europa_bauen-Krise_in_Spielfeld-Story-478346
Tehát már nem fúj a magyar kerítés? Vagy az még mindig rossz emlékeket idéz? Nem értem, miért nem a civil konvojt küldik a migrókért.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.10.22. 19:27:44
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Játsszad a sértett, ártatlan érdeklődőt annak aki ma született. Bár nem is tudom minek írogatok neked, úgyis befejezted, ugye? Pá, egy hülyével kevesebb.
Részemről befejeztem, marad a read only mód, mert az ostoba (nem a hülye) embereket valahogy nem bírom elviselni még rövid távon sem.
Épp elég hasonló hazugságot olvastam már, engem ugyan nem versz át az állítólagos ismerősöddel állítólag történt szívfacsaró xenofób történettel, amire persze kereken 0 bizonyítékod van, ahogy szokásos. Küldd be az imádott mandinernek, ott tátott szájjal zabálják az ilyesmit./spoiler]
Khomeini
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Eszem megáll, tényleg nagy kár hogy bezárt a Lipót, garantált helyed lenne életed végéig a sok hülyeségeddel és tévképzeteiddel. Hangokat szoktál már hallani, vagy még csak haluzol?
Ordas nagy fasz vagy te...
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.10.22. 14:26:19
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha pedig neked humoros amit a #2973-as fröcsögésre válaszoltam, csak sajnálni tudlak.
Más. Hogy ezek a Merkelék milyen aranyosak 😊 De azért a mi kerítésünk fúj de egy elfogadhatatlan valami 😊 Miért is? Ja mert csak és mert nincs rajtunk sapka 😊
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.22. 09:44:09
Nem lehet örökké a világ pofájába hazudni <#mf1>#mf1> , az a vonat már elment bár megprobálják még visszaforditani !
Arról meg nem tehetünk hogy sajna Izrael és az USA szóba kerül a biztonságpolitikai forumon mert főleg e két " csodálatos " <#levele>#levele> országnak " áldásos tevékenységének " köszönhetően van a menekültválság és még sok probléma a világon ! Ezt nem hogy alátámasztani lehet tényekkel de egyenesen regényt lehetne irni róla <#wave>#wave> !
Persze az igazi humorista itt bukkan ki belőled -> #2974
Aki nem kedveli, sőt bírálja Izraelt, az antiszemita? Csak a te fajtádnál. (A fajta nem származásra, hanem csúszómászó jellegre utal, mielőtt ezt is - direkt - félreértenéd.)
A két dolog, izrael állam és a zsidó nép különböző; mindamellett nálunk nem lenne fontosabb inkább a magyarellenes elemeket felkutatni?
Szerintem de, hiszen magyarok között nem a(z eleddig csak vélt) antiszemitizmus, hanem a magyarellenesség az igazán kártékony.
Etekintetben viszont tényleg van itt egy-két "gyanús" fórumozó...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az igen... 😄
LúZero meg saját magán kívül senkit nem alázott porba <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.10.21. 23:03:03
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.10.21. 21:09:47
Minden pedagógus tudja, hogy ha egy osztályban 10 százalék cigány gyerek van, akkor pont megfelelő a helyzet, mert akkor kezelhető a szituáció, és kulturális értelemben is integrálódnak a kisebbségi kultúrához tartozó gyerekek. Ha azonban az arány 40 százalék, akkor vége a rendnek, a nyugalomnak. A pedagógus megőrül, és esély sincs az integrációra.
Ez ugyanúgy igaz a bevándorló népességre is. Nem hiszem, hogy egy-egy állam az említett 10-12 százalékos korlátnál többet fel tud szívni. Ennek pedig az is a feltétele, hogy ne egy tömbbe telepedjenek le. Nehogy úgy oldják meg a helyzetet, hogy Németországban vagy Franciaországban egy nagy területet engednek át a szíreknek vagy afgánoknak, mert ez további konfliktushelyzetet teremt. link
Tehát itt egy szép nagyot csúsztattál.