Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ugye megvan, hogy az USA-ban is több millió muszlim él, de a iskolai lövöldözéseket és a többi tömeggyilkosságot valahogy mindig szinte fehérek követték el...?
Te egyszerűen a fürdővízzel a gyereket is kiöntenéd a kádból.
Megkérdezhetem, hogy hány évesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki annyira retard legyen, mint te...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
És ezeknek van/vagy volt is alapja..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 12:44:00
Dehogynem lehet, minden nemet naci, minden orosz reszeges... es minden arab terrorista!
https://www.youtube.com/watch?v=U_Lrge0J_fc&index=9&list=PLF962AFD873004D8D
https://www.youtube.com/watch?v=QDGCkBHM06Q
Egyébként kibaszott vicces 70 évvel ezelőtti eseményekkel érvelni, amikor a Szu-ban, akkor sztálin mit is csinált? Eh... Ahhoz képest milyen súlyú is a jenki (túreagált) intézkedés a szabotázs ellen?
Tehát, te egy 3. generációs tinédzsert kipaterolnál és mondjuk Szíriába zavarnál (hogyan...?), mert pár elmebeteg fasz lövöldözött. Nem semmi vagy öregem...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.14. 12:39:20
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Mintha nem lehetne általánosítani bizonyos dolgokat 😊
Amúgy meg pont tegnap volt egy terrortámadás a 2. 3. generációs arabok miatt de akkor legyen igazad: )
De akkor hidd azt hogy fehér, keresztény terroristák voltak (hogyha ennyire vered a fehér terroristákra) , neked így hátha egyszerűbb az élet..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 12:38:45
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Teljesen nem releváns..
De kurva szép dolog az általánosítás...
És ezt honnan fogod tudni? Minden egyes arabot le akarnál hallgatni, és megfigyelni?
Édes istenem. Akkor, ha holnaptól én lennék hatalmon és a jelszavam az, hogy minden idióta takarodjom az országból és közlöm, hogy te is az vagy, akkor is ilyen vadul posztolgatnál ekkora ökörségeket...?
Mindegyiket, hiszen ők ( "A 2. vagy 3. generációs leszármazottat ra értem )sem tudnak, illetve akarnak beilleszkedni...
" ha teljesen ártatlan és egyszerűen csak élte életét úgy, mint bárki más?""
És ezt honnan fogod tudni? Minden egyes arabot le akarnál hallgatni, és megfigyelni?
"Azt ugye vágod, hogy a sztálinista kollektív bűnősség elve mentén mozogsz? Valahol ez elképesztő. Persze arc és név nélül sokal felvállalnak ilyen nézeteket..."
Azt ugye vágod hogy az ilyen primitív felfogás miatt haltak meg tegnap is emberek? és még fognak is jóval többen? Valahol ez elképesztő ez az egyszerűség..
Kollektív bűnösség? Neked is többet kéne ismerkedned pl cigányokkal, majd rájössz egy-két dologra..
"Ezek szerintén menjek vissza Szlovákiába? Nagyszüleim ugyanis szlovákiai magyarok voltak és úgy deportálták át őket ide. Ugyebár voltak fehérbőrű férfi terroristák is."
Sajnálom de nem értem, elég zavaros, hogy jön ide? Nincs egyáltalán összefüggés a beilleszkedni képtelen arabok között, és egy szomszédos ország lakója között..
Amúgy meg mi ez a fehér bőrű terrorista szöveg? Sorozatban arabok voltak az elkövetők, ne terelj..
"Ha megy ennyire kurva okosnak képzeled magad, akkor legalább a html tag használatot gyakorolhatnád..."
Neked meg javaslom hogy ha ennyire buta vagy (mint ahogy az a primitív hasonlatodból leszűrhető) , akkor ne szólj bele olyan dolgokba amihez nem értesz.
Amúgy meg nem igazán érdekel a html
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 12:24:22
Azt ugye vágod, hogy a sztálinista kollektív bűnősség elve mentén mozogsz? Valahol ez elképesztő. Persze arc és név nélül sokal felvállalnak ilyen nézeteket...
Ezek szerintén menjek vissza Szlovákiába? Nagyszüleim ugyanis szlovákiai magyarok voltak és úgy deportálták át őket ide. Ugyebár voltak fehérbőrű férfi terroristák is.
Ha megy ennyire kurva okosnak képzeled magad, akkor legalább a html tag használatot gyakorolhatnád...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.14. 12:11:54
Talán vigyék vissza oda ahonnan jöttek? Ezt is biztos nehéz kitalálni, zseninek kell lenni hozzá 😊
"Miért"? Nem is tudom, korábban leírtam, próbáld értelmezni, én hiszem hogy sikerülni fog! De segítek egy kicsit, hátha elakadnál: mintha elég sok terrortámadás is lett volna mostanában..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 11:38:39
Örülök hogy van itt egy okos ember is, azt elárulnád hogy attól nekünk miért jobb hogy a "bevándorlók pont az ilyen szélsőséges férgek ellen menekültek el"?
Amúgy bölcs megállapítás, Sherlock. Csak kérdés hogy honnan van rá pénzük hogy idáig jöjjenek, illetve miért egyik napról a msáikra indult el ennyi ember.. Biztos hirtelen eszükbe jutott egyszerre 😊
"Persze annyira tudtam, hogy a szélsőjobberek a kárörömtől boldogan remegve fogják ezt is Merkelre, a liberalizmusra és a többi mumusra fogni"
Mivel hogy a liberalizmus miatt ilyen befogadóak az europai országok, nehéz lenne más okot találni 😊
Kb leírtad a semmit
Örülök viszont hogy neked van agyad, és használod is, mint ahogy látszik a különösen értelmes hozzászólásodból, így már rájöttem sok mindenre!
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 11:32:24
Inkább arról beszélj amit írtam..
"Voltak már fehérbőrű terroristák a történelemben? Igen, pont nyugat európában. Pipa."
És akkor jöjjenek a arab/nigger terroristák is európába? Nem értem egy szavadat sem..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 11:31:01
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Voltak már fehérbőrű terroristák a történelemben? Igen, pont nyugat európában. Pipa.
Férfiak voltak? Pipa.
Keresztények? Talán.
Akkor most kit rúgjunk ki, miért és hogyan? Habzó szájjal könnyű ilyesmiket leírni, amíg te nem tartozól bele a szórásba dettó tök ártatlanként... Jé, mint a terrortámadás áldozatai...
ps: Ez egy azota torolt hozzaszolasra vonatkozott 😉
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.11.14. 10:39:35
Vagy a Sinaloa kartelre... 😉
Ha ez a paramater a vallas vagy a szarmazasi hely, akkor ennyi erovel minden europai kereszteny tomeggyilkos.
A kommunista es arab fejtegetesed meg agybeteg ahogy van. Semmivel nem tudod alatamasztani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezek is pont bevándorlók voltak...
"Nem lehet csak azert szamuzni embereket, mert hasonlo parameterekkel rendelkezo egyenek kovettek mar el merenyletet "
De hát ha hasonló paramétereik vannak, akkor ebből következik hogy ők is képesek terrortámadásra
még a saját szövegedben is ellent mondasz önmagadnak 😊
Amúgy meg ha lenne egy kis eszed rájöhetnél hogy az iszlám nem fér össze az európai kultúrával, ezért a példád sem állja meg a helyét, hiszen a kommunisták és az egyéb világnézettel (vagy hogy is nevezzem) rendelkező európaiak között nincs akkora különbség mint egy iszlamista/arab és egy európai között..
Ne haragudj, de elég gagyi érveid vannak... <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 10:03:00
Tök mindegy hogy eltelt egy pár generáció, attól még bevándorlók, illetve arabok.,.
Amúgy ez miért is fontos?
Mert tobb szaz/ezer kilometer tenger valasztja el a legkozelebbi szarazfoldtol... 😉
Amugy ez nem az elmult egy-ket evben menekultek tette volt. Ennyi erovel meg az osszes kommunistat is szamuzhettek volna Nyugat-Europabol par evtizeddel ezelott vagy az osszes irt a UK-bol a Troubles alatt... Terrorizmus a bevandorlastol fuggetlenul mindig is volt es lesz.
Európának is ez a sorsa.
Szomorú, hogy nincs egy összefogó erő ami képviseli az egyes emberek valós akaratát és rendet tartva NEM-et mond erre a migrációra az elejétől fogva... amíg nem késő.
Ausztrália miért képes erre?
...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Annyira rohadtul egyértelmű volt hogy ez lesz a vége! Most vagy akasztják Merkelt, vagy elkezdheti egyesével hazavinni őket, az utolsó szálig. Nyugati liberális undorító banda....
!Forza Ferrari!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.echotv.hu/video/108751/Egymillio_migrans_telepulhet_Europaba
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.13. 19:44:20
Az EU-nak mindent meg kell tennie a tagállamai nemzeti homogenitásának az aláásásáért, az uniós tagállamoknak pedig multikulturálissá kell válniuk a prosperitásuk érdekében – mondta még 2012-ben Peter Sutherland, az ENSZ migrációs különmegbízottja, ír üzletember, a Goldman Sachs International volt elnöke, a Bilderberg csoport résztvevője. Sutherland szerint ma már nem az államok válogatnak a migránsokból, hanem a migránsok az államok között, és az egyének joga kell, hogy legyen az erről szóló döntés. link
Létezik a Masterplan, amiről Orbán beszélt
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
\"one shot one kill..\"
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Utoljára szerkesztette: PSG 1, 2015.11.12. 19:49:21
\"one shot one kill..\"