1572
  • botto0604
    Mondjuk egy ilyen se lenne rossz ha benne lenne:

• Misuka963
    Úgy volna jó. Egy kis retro is jöhetne bele.Mert pl. nekem a régebbi évjáratú Peterbilt-ek jobban tetszenek.Igaz nem sokat változtattak rajta a mai napokban de akkor is ízlésesebbek
  • LeWyTy
    Azért remélem nem csak itt is az összes márka legújabb gépét kapjuk meg.
    Hanem a régebbi népszerűeket is.
  • Misuka963
    Korrekt
  • szabii98
    Remelhetoleg latni fogjak a cegek hogy komolyak a celjaik az SCSnek, es meg adjak a licenszt:D
  • LeWyTy
    Nyilván lesz más márka is, csak velük bírtak leghamarabb leszerződni... mint EUban a Scania volt.
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro

• AudiQuattro
    Látom a megszokott 3 fülke változat lesz itt is,Peterbilt felhozatalt már eddig is láthattuk,de remélem más is lesz benne.

• Tikal #41
    Igen játszottam az összes játékukkal, éppen ezért rossz látni, hogy vannak olyan gagyi elemek amik szinte minden játékukat végig kiséri :( Ha csak a térképet nézem, a modderekbe több fantázia szorult, mind a készítőkbe, de ez egyben a legnagyobb szerencsénk is, hogy moddolhato a játék és vannak lelkes modderek :)
  • Tikal #40
    Sajnos nem sok bizodalmam van ebben, még pedig azért mert már mással foglalkoznak: American truck Simulator.
  • szabii98
    szerintem olyan lesz h belépésnél lehet választani h amerika v európa :D és majd lehet ugrálni egy kliensben a két játék közt.

de am vicces lenne ha átlehetne menni :D
  • Tikal #38
    LOL, hány éves vagy? 15? Azt hiszem a hülyegyerek jelző inkább illik rád mint rám :) De igazad van, én tényleg nem leszek kamionos, mert nem is akarok az lenni :DDD

• Misuka963
    Inkább maradj csendbe te sem leszel kamionos,pesszimista hülyegyerek.
    Épphogy neked van idióta érvelésed mindenben csak a rosszat látod

Bocsánat az OFF-ért.
  • botto0604
    Ès a repülős részhez beraknák a fight simulatort. Nem? World truck and fight simulator xd
  • LeWyTy
    Milyen lenne pl ha a 2 játék ösze lenne kötve... csak át kell menni egy kompon , vagy átmenni repülővel és már ülhetünk az amcsi cégünk kamionjába
  • szabii98
    megvárták míg mindenki megunja az alap mappot :) hidd el, készülgetnek már a dolgok a háttérben. új szériás kamionok, Olaszország is be lesz fejezve vélhetőleg, Franciaország nyugati oldala, talán még Spanyolország is bekerül később.
    szimpla üzletpolitika, megtehetik hogy 1 évet várnak míg nem jön új DLC, mert nincs konkurens fejlesztő.

az ATS ugyanígy fog kinézni, ez már nem nagyon fog változni, de szerintem jólvan ez így :D
    aztán lehúzás szaga sem lehet a dolognak, talán ugyan azok a texturák lesznek itt is, de az egész mappot újra kell építeni, amerika teljesen más, szóval az objektumok is másak lesznek, új kamion modellek és pótkocsi modellek. Jó lesz ez is.
    És a mai világban már teljesen elfogadott, hogy gyakorlatilag kapunk egy Amerikai DLC-t, mondván hogy új játék. Örülni kell, hogy kapunk legalább :p
  • LeWyTy
    Meg inkább legyen kicsit jobb minden résznél a SCSengine minthogy bele akarjanak erőszakolni minden egyenlőre felesleges lehetőséget amivel csak szaporodnak a bugok.
  • LeWyTy
    Igen a grafika meg a fizika... bár nem egy cryengine de nem is kell jobb neki.
    Azzal tényleg kezdhetnének valamit hogy nem fél európa 3sávos pályából áll, meg normális le és felhajtók.. az amerikára jellemző... ahogy a közvetlen lehajtó nélküli benzinkutak is. Az AI is ostoba mint a segg, a fények meg efektek... modellek mind elég gagyik(néhol...)
    De te játszottál az előző részekkel? Az ETS2 sokkal jobb... miben tud jobb lenni egy ugyan azt a témát folyamatosan javító játék sorozat?
    Lehetne reálisabb! igen! de majd az az idő is eljön egyszer.. ez nem GTA.
    A map mérete is sokat nőtt az előzőekhez képest...
    stb...stb
  • Tikal #31
    Négy különböző embernek ment a válasz, nem tudom egy hozzászólásban összefoglalni. Vagy félsz hogy túl sok hozzászólás lesz a topikban? :)
  • botto0604
    Kérlek mondandódat egy kommentben fogalmazd meg.Köszönöm.

Amúgy szerintem nem kell ilyen pesszimistán hozzá állni a játékhoz.Ezek még csak előzetes képek, nem kell mindjárt fikázni a játékot.
  • Tikal #29
    Reméljük... az egyik foton még a garázs előtti macskakövezés is ugyanaz mint az ETS2-ben ;) Nem lesz ez jobb, csak kap egy másik SKIN-t a játék.
  • Tikal #28
    Sorra??? Milyen sorban? :) Mert lassan egy éve jelent meg a játék, és még csak most jön majd ki valami DLC...
  • Tikal #27
    Aha, grafikában, másban miben fejlődött a játék? Mondok egy két példát: benzinkutak, ugyanazok mint voltak, egy kis betonplacc az autpálya szélén lehajto nélkül!! aztán autopálya lehajtók!!! Nevetséges, hogy ezt se bírták megcsinálni rendesen... több mint fél év kellett hogy elguruljon a kamion üresben, hogy ne menjen el a hang mikor lassan gurulsz ( ne fuladjon le ) stb, szerintem olvastad te is a patch listákat, elég hosszúak...
  • Tikal #26
    Nem nem hiszem, de az hogy közel egy év kellett neki hogy helyre pofozzák, mi meg béta teszteltük, az azért elég szomorú...nem véletlen, hogy ennyi mod van hozzá... az ostoba érveléseddel meg huzz vissza az óvodába, talán ott még mész vele valamire....
  • botto0604
    Hát azért nem lesz annyira rossz ez a játék.(remélem)

OFF
    Bár nekem JÁTÉK ÉLMÉNYBEN a Haulin mindent visz még az ETS 2-őt is legyalázza.Na d
  • Misuka963
    Te azt hiszed hogy annyira egyszerű megcsinálni egy ilyen játékot.

Megnézném hogy te hogy kezdenél egyáltalán neki,gondolom sehogy,úgyhogy maradj csendbe.
  • szabii98
    ETS2be sorra érkeznek majd a DLC-k, és valszeg ehhez is ki fognak adni még jó sok utat :) ez így biznisz manapság, hogy félkész játékokat árulnak.
    Nem értem amúgy, hogy mi bajod az ETS2-vel
  • LeWyTy
    Mégis sokkal jobb mint az elődei
  • Tikal #21
    arról nem is beszélve, hogy mégis milyen térkép lesz a játékban, mikor a EURO truck simulatorból is hiányzik fél európa...
  • Tikal #20
    Ez az ETS2 átskinezve, szánalmas... inkább azt raknák rendbe és nem valami béta szart adtak volna ki egy éve, ezzel is ugyanaz lesz, szép szép, de a játék menet kb a 10 évvel ezelőtti szinvonal, nem is értem hogy van pofájuk..
  • botto0604
    Hát vannak de azért a közelébe sincsenek az amerikai monstrumoknak.
  • LeWyTy
    /OFF/
    Nesztek Russian Trick Simulator xD
  • LeWyTy
    Pedig EUban is vannak nagy dögök.
    Scania Longline
  • botto0604
  • LeWyTy
    Akkor hol fordulnál be egy olyan vontatóval ami hosszabb mint a vontatmánya?
  • precise
    Grafikát leszarom, a játékmenetet csinálhatnák élethűbbre...
  • EnxTheOne
    Jó lenne ha euban is a hossz korlátozás csak a pótkocsira lenne érvényes :(
  • LeWyTy
    Persze hogy az lesz. At SCS ETS2 motorja csak javítva.
  • Misuka963
    Több mint valószínű.