1572
-
Lesz benne dugó is:
-
Szerintem pedig az ETS 2-nek elég jó a fizikája igaz hogy az AI még mindig hülye néha,de semmi sem lehet tökéletes :) (Nehogy leszólásként vedd ezt az üzenetet ;) -
Megnyugodhatsz, ugyan az lesz
-
Fox44 #87 Én biztosan nem!
#81:Mit nem értesz? Ha a fizika ugyan olyan lesz, mint az ETS2-ben, akkor nekem felejtős egy program. Kipróbálni persze ki lehet, mert demó verzió az volt ahhoz is, talán ehhez is lesz. -
Tisztában vagyok vele...remélem azé amcsi képek is lesznek az AIban
-
amcsiba manapság már főként német és japó járgányok vannak
gg híd, alig látni amcsi gépeket -
Ha ilyen részletes lesz minden akkor szuper...
3.kép... mercedes, audi... tiszta amerika
-
Hát kb :D -
"a GTA 4 vagy 5 mapja komplettba jó is lenne" - ezt sem nagyon értem. A GTA térképek kb. majd valamelyik sarkába beférnek. -
"de ha a fizika olyan lesz mint az ETS 2-ben, akkor felejtős" - ?????? -
Kicsit aggaszt ez a csak Peterbilt...de nemhinném hogy csak az lessz benne,szerintem jó játék lesz,a GTA 4 vagy 5 mapja komplettba jó is lenne:D -
Úgy is játszani fogsz vele ha jól néz ki
-
Fox44 #78 Nem néz ki rosszul, de ha a fizika olyan lesz mint az ETS 2-ben, akkor felejtős. -
-
18wos Extreme Trucker's -
Az biztos, hogy úgy izgalmas lenne.
-
lol :D:D:D -
meg kellene Alaszkában a befagyott tengeren is menni. néha beszakadna stb :P :D -
Kaliforniához azért tartozik egy kicsi hegység is. -
Hát ha csak Kaliforniába lehet majd menni az azért nem egy jó pont.Én például a Kanadai hegyi, erdős utakat jobban szeretem. de szerintem azért jó játék lesz. -
Így van 
Jó lett a banner
-
Végre egy optimista ember! -
-
DANIELTRUCKER #67 Az SCS nem a nagy részletes városairól híres, de szerintem megint kezdik itt többen elfelejteni azt hogy az ilyen játékok nem feltétlenül a tökéletes grafikáról és teljesen zökkenőmentes gameplayről szólnak (persze ettől csak még élvezhetőbb), hanem a vezetésről. Az SCS eddig igencsak jól adta át azt a szabadság érzetet, mejet egy gyönyörű táj mellett robogva csodálhattun hatalmas 18 kerekű járgányunkból. Ezek a játékok erre a pillanatokra építenek mert sok európai csak álmodozik arról hogy egy nyílegyenes úton egy igazi csőrössel szálguldozhasson. Persze lehet hogy nem találják el elsőre a fizikai beállítást és tele lesz bugokkal, de azt nem mondhatjuk hogy annyiban hadják. Patchelgetnek szép lassan. Az ETS2 esetében is volt bőven utómunka de azért foltozgatták, foltozgatják még ma is. Töbször említik hogy nem nagy csapat amivel dolgoznak és ezért néha lassan haladnak de szerintem minden tőlük telhetőt megtesznek. Az jogos hogy konkurencia nélkül könyű nyerni, de nem is valami túl nagy a megcélzott vevőkör. Én mindenképp kivárom mit fog kihozni ebből a kis csapat, de addig nem állok neki lecseszni őket amíg nincs mit.(legalábbis én így látom)
Ez lenne az én véleményem, hozzáfűznivalóm az előző 60 hozzászóláshoz és remélem volt annyi értelme a szövegelésemnek hogy mindnyájan elgondolkozzunk miért is játszunk ezekkel a játékokkal, bármennyire is mondjuk hogy lehetne jobb is.
Ennyi lettem volna, kösz ha végigolvastad.
Üdv Danieltrucker!
-
Remélem azért a városok élethűbben meg lesznek csinálva. -
Akkor meg csak koppintják a Rig'n'Roll-t 
Meg ugyan az a DLCzés lesz mint ETS2 -
Én úgy hallottam, hogy csak Kalifornia lesz benne, szóval akkor a Haulin map full kizárva :) -
Úgy legyen!
-
Szerintem 100% hogy újjáépítik az egészet... már csak az ETS és az ETS2 méret változásaiből ki indúlva teljesen ész szerű. -
Én már azon sem lepődnék meg ha a haulin mapját beleraknák csak kicsit kibővítve. -
szerintem bűnronda, de mégiscsak ő Optimus.. :D -
komoly gépezet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Wait! what? OP? O.o Kicsit leesett az álla xD -
ETSben is megoldották az is vicces volt úgy. -
Szép lenne ha nem lennének licenszeltek a kamionok.
Mit találnának ki?
Kenwurth?
Petarbilt?
Meck?
Vicces lenne
-
ő remélem benne lesz a játékban 
#52: SCS nem egy szégyenlős banda.. megcsinálják a modelleket aztán ha kiadásig nem lesz engedélyük akkor felkerül rá kamu textúra amit max egy óra cserélni igazira :DD -
ETSben is megoldották idővel... csak a Mercedes nem enged.
Bár amcsik genyóbbak license téren... de majd úgy is első héten elkészül hozzá a márka mod :D -
Azért remélem kapnak licenszet és nem áll nevekkel lesznek a kamionok benne a játékba. -
ÉN azt remélem ebben volvo is lesz.