1572
  • Hungarykum
    2 in 1
  • LeWyTy
    Ez most fotó vagy modell?
  • Hungarykum
    Kenworth T680 várható belseje:
  • Hungarykum
  • LeWyTy
    Ha lesznek olyan """""ék hogy nem teszik bele... úgy is az lesz az első mod ami készül hozzá
  • DANIELTRUCKER
    Tetszenek ezek a Kenworthok, de remélem a W900-ast is beleteszik.
  • gumikacsa
    Nincs még megjelenési dátum. Bármilyen infó erről csak spekuláció.
  • botto0604
    2014 vége, de szerintem csúszni fog a kiadás. :D
  • KamionosItaly
    mikor jön ki a game ? eredetibe
  • gumikacsa
    http://blog.scssoft.com/2014/04/review-renders.html

• DANIELTRUCKER
    Az ETS2 az SCS patch rekorderje. Egyik játékukkal sem foglalkoztak még ennyit kiadás után. Ezek a patchek nem is mindíg csak foltozgatások, tartalommal is jól el vannak látva. Persze a festéspakkokkal ők is egy kis plusz bevételre szerettek volna szert tenni de ezzel szerintem nincs is semmi gond, mert már nem egy kamion modelt csaptak hozzá a játékhoz ingyen. Én teljesen elégedett vagyok az SCS munkájával és már nagyon várom a következő nagy dobásukat!
  • gumikacsa
    Igazából ők alapból is Amerikában játszódó játékokkal kezdték (18WOS sorozat), igaz, a kiadó megrendelésére. Én kimondottan örülök neki, hogy újra lehet majd amcsiba fuvarozni, ráadásul sokkal jobb minőségben, mint eddig. A legutóbbi képeket elnézve, nem érzem, hogy ugyan azok a modellek/textúrák lennének, valószínűleg immár ez ügyben is odateszik magukat. Ha már legalább olyan jó lesz, mint az ETS2, akkor már rossz nem lehet.

Az EST2 egyébként tarolt szinte mindenhol, itthon is volt az eladási listák élén. Ami meg is látszik a játékon is, és azon is, hogy azóta is foglalkoznak a játékkal.

• DanielGray
    Olvasom a negatív kritikákat,de nem igazán tudok napirendre térni felettük!Ez a kis cég lerakott valamit az asztalra!Érdekes,hogy egy gigacég sem volt képes megalkotni egy normális fizikát!Beszélhetnénk a valóban milliós költségvetéssel rendelkező cégekről,amiknek az autós játékok a profiljaik!Codi,EA képtelenek előállni egy normális fizikájú autós játékkal,az utolsó a Colin négy volt!Hiába könyörögnek a rajongók,hiába foglalják imáikba a forma1 fanok,képtelenek megalkotni!Ehhez képest ez a kis cég lerakott valamit az asztalra!Közel sem tökéletes,de nem rossz!Az EA is könyörögne a receptért!Na most valószínű,hogy profit maximalizálás a cél!ETS 2 nagyon jó játék,de közel sem tudnak annyit eladni belőle,mintha Amerika lenne a vásárlóközönség!Ötször,hatszor annyit el tudnak majd adni ugyanazzal a fizikával,textúrákkal!Nem gond ez,lesz mani!Ez egy kicsi banda,akik szeretnék feljebb és feljebb tolni a mércét,de ezt csak úgy lehet megvalósítani,ha van mani!Mani pedig úgy lesz,ha betörnek az amerikai piacra.Itt Európában viszonylag csekély a kereslet,de ugyanolyan csekély kereslet mellett négyszer-ötször ennyit keresnek majd az amerikai piacon!
  • Misuka963
    Egy kicsi van benne az elejénél :)
  • LeWyTy
    Mármint nem úgy hogy mozog hanem nem teljesen sík.
  • AudiQuattro
    Te mit szívsz?:D
  • LeWyTy
    Alsó képen hullámzik az út?
  • Misuka963
    Vagy lehet úgy lesz,mint pl. a PTTM-ben,hogy óránként látsz 1 szerencsétlen kamiont :/
  • AudiQuattro
    De remélem telelesznek a parkolók amcsi vasakkal.
  • DANIELTRUCKER
    A városos képen kívül mindnek igazán jó és élettelteli a hangulata. Alig várom hogy majd ilyen tájakon is gurulhassunk!
  • Szabi #150
  • AudiQuattro

• DANIELTRUCKER
    Szép!
  • Szabi #147
  • Misuka963
    Ismerős :D
    Nekem is még régen amikor még általánosba jártam akkor és is a TESCO-ba láttam egy Owerwright Simulator nevű szart (Akkor még ezt nem tudtam).Tök fasza volt a borítója,mondom olcsó is volt megnézzük,erre fel se nagyon akart menni a gépre a grafikája meg -5 alatt volt :D
    Na de bocsi az offért :I
  • botto0604
    Ez a borító engem a King of the road borítójára emlékeztet.
  • AudiQuattro
    Aztsem értem miért engednek ilyen borítókat meg?Én csak Ingém borítót engednék akkor biztos nincs semmi félreértés.Anyuci megveszi kicsi fiának hogy ez biztos fasza lesz,erre ilyen szart kap:DD
  • gumikacsa
    Szerintem a hasonló cím a kiadóknak pont jól jön, elég ha csak páran összekeverik... Ezt a szemetet önként úgysem venné meg senki
  • DANIELTRUCKER
    De még a cím sem egyezik.
    Ez a valami Amerucan Trucker.
    Az SCS-é american truck.
    Szerintem csak simán benézték.
  • gumikacsa
    Sajnos, ahogy néztem érdekes módon néhány webshopban tévesen Scs van kiírva fejlesztőnek.
  • gumikacsa
  • Szabi #139
    biztos hogy nem az SCS-é
  • DANIELTRUCKER
    Ez biztos hogy az SCS-é?
  • Misuka963
  • Fritz Von...
    https://www.facebook.com/SADJatekok
  • pxxl
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro
  • DANIELTRUCKER
    San Francisco és Los Angeles egész jól felismerhető.
  • smog15
    Én már nagyon várom remélem szeptember körül megjelenik és, hogy volvo is lesz benne :)