1572
  • ikarus44
    Sziasztok!
    Lehet-e, már valamit tudni a lehetséges kiadásról, vagy teszt indulásról?
    mert az idén gondolom nem jelenik meg.
  • Hungarykum
    Szerintem valószínű, hogy úgy lesz mint az ETS2-ben, de majd meglátjuk.
  • LeWyTy
    De én azért remélem itt már több kereszteződést is készítenek nem csak 4-5-6 sablon lesz mindenhol 100x
  • Hungarykum
    Először én is úgy gondoltam, hogy az 18 WoS ALH térképét fogják felturbózni, de mégsem. Lehet azért nem akarták, mert elég régi és kicsi a méretarány is.
    Az ETS2 térképe nagyobb, mint az ALH-é, így jobb is, hogy nem újítják fel.
    Ha felújítva adnák ki, mindenki reklamálna, hogy miért kisebb Európától az Amcsi térkép miközben mindenki tudja, hogy az USA jóval nagyobb Európától.
    Most a semmiből építik az egészet, így viszont nagyobb lesz a térkép főleg, ha DLC-kel kibővítik.
  • DANIELTRUCKER
    Az ETS2 esetében a fél mp már eleve készen volt hiszen a német(GTS), a britt(UKTS) már elee a renelkezésükre állt. Erre csak rá kellett csizolniuk. Itt most más a helyzet mert teljesen új hejszínen dolgoznak, és nem hinném hogy a haulin-ból csiszolnának fel részeket!
  • LeWyTy
    Állat.. befejezhetnék már
  • Misuka963
    Nagyon karaj elismerésem
  • Hungarykum
    Új ATS képek:

• Hungarykum
    Kisebb méretarány? Már M1:1-ben kéne lennie nem hogy még kisebben.
    De nem kell ennyire előreszaladni.
    Az ETS2-es méretarány elfogadható, de ettől már csak nagyobbnak szabad lennie.
    Előre kell haladni nem vissza. Elvárások csak nőnek.
    Kalifornia lesz először benne, aztán majd bővítik ingyenesen és/vagy DLC-vel.
    A fő projekt most még az ETS2, de közben mással is haladni kell. Nem állhatnak le egy játéknál, hogy most csak ez és semmi más.
    Pár évig még úgy is foglalkozni fognak az ETS2-vel, aztán egyre jobban áttérnek majd az ATS-re.
    Ha elkezdik ezt is bővíteni és ha idővel bekerülne az összes állam, akkor hatalmas lenne (de inkább qva nagy).
    Úgy illene, ha teljes lenne az USA és az EU is.
    Jó lesz ez, ne aggódj!
  • LeWyTy
    Csak California lesz benne. Nem az egész USA.
  • BhityHD
    Dolgozhatnának kisebb méretaránnyal is. Egy seggel akarnak megülni két lovat, aztán majd jól lepottyannak a földre. Túl nagy a terület ahhoz, hogy belátható időn belül végezzenek az egész USA-val. Viszont ahhoz meg túl elnagyolt, hogy akkora élvezetet adjon, és olyan élethűséggel operáljon, mint az ETS2-höz készülő Hungary map. Bár egy újszülöttnek minden vicc új, a kezdetekben ezt a mapot is nagy élvezettel fedezem(fedezzük) majd fel, csak hát egy állam.. Régen, amikor nem volt mindenhol internet, nem adhattak ki félkész játékokat, mondván: majd felpacheljük pár hónap alatt és kész is. Na, mind egy, ne szóljam le (?), majd ha kijön meglátjuk.
  • LeWyTy
    Akkó kicsi köszcs
  • Hungarykum
    Én azt nem írtam, hogy megjelenéskor benne lesz az egész USA csak azt, hogy a méretarány (tudomásom szerint) megegyezik.
    Ettől kezdve semmi köze ahhoz, hogy Kalifornia mekkora Európához képest, mert a méretarány megegyezik.
    Pl.: Ha Európa M1:1000 méretarányú, akkor az USA is.
    Így érthető?
  • LeWyTy
    Ez szerintem csak az amcsikon múlik... és rég volt már jó amcsi kamion szimulátor.
  • botto0604
    Szerintem ha sok bevétel lesz belőle, az se kizárt, hogy államonként egész Amerikát megcsinálják DLC-ben.
  • LeWyTy
    Én úgy tudom hogy ebben csak a nyugati part lesz benne, meg a sziklás hegység egy része.
    Na most ha nézel egy föld térképet akkor látod hogy az valamivel kisebb mint európa... ezáltal kisebb az arány különbség... szval nagyobbak a távok a játékban... elvileg. Én erre gondoltam.
  • Hungarykum
    Ha jól tudom, az ATS és ETS2 méretaránya megegyezik.
    Korábban azt gondoltam, hogy a 18 WoS ALH térképét újítják majd fel, de nem.
    Más méretarányban és a semmiből építik újonnan.
  • LeWyTy
    Az amcsi utak átlagban sem olyan kanyargósak.
    Elvileg a térkép aránya is más amire másolnak... bár ki tudja.
    Csak nem basszák el.
  • Tikal #192
    ha már az ets2 ben elbaszták volt miből tanulni...
  • Tikal #191
    itt nem lesznek hajtű kanyarok az autopályán :DD
  • LeWyTy
    Csak California lesz.... van még ott egy kicsi DLCzhető terület
  • pxxl
    de akkor mit adnak majd el DLC néven? :(
  • DANIELTRUCKER
    Ezzel igazábol csak arra gondoltam hogy remélem nem fogják elkapkodni.
  • Hungarykum
    Amit eddig újítottak az ETS2-ben, azok biztos hogy benne lesznek ebben is.
    Nem volna értelme kihagyni, ha később beleteszik.
  • DANIELTRUCKER
    Remélem az ETS2 után ezt már eleve úgy fogják kiadni, hogy mindazt amit az ETS2-be utólag patcheltek bele az ebben alapból benne lesz. Egyébként szerintem tartják magukat a saját nevükhöz.
  • gumikacsa
    Így van, és reméljük, a játékból sem felejtik ki ezt, nem lesz 3 méterenként kanyar mint az eddig..
  • botto0604
    A GPS maradt a régi de amúgy jól néz ki.
  • Hungarykum
    Ez jobb? Kenworth T680 belső

• pxxl
    ez nem kedvcsináló, inkább halál unalmas útszakasz. nyíl egyenes a pusztában...hudejó :D
  • Misuka963
  • Hungarykum
    Azt nem tudom, de a másik 3 biztos :D
  • Misuka963
    A délibáb is benne lesz a játékban ? :O :D
  • gumikacsa
    Kicsit el vagy Te varázsolva, szó nem volt még hivatalos megjelenési dátumról. :D
  • KamionosItaly
    mikor jelenik meg ? mert hogy 3hó 4-én mondták hogy kileszadva
  • Hungarykum
    Kis kedvcsináló.

• AudiQuattro
    Sötétbe biztos fasza ilyesztő lesz:D Tuti lesz aki elkapja a kormányt mert nem tudja mi az,vagy megilyed:DDD
  • LeWyTy
    Csak ne legyen mindegyik ugyan olyan ahogy az lenni szokott.
  • Misuka963
    A sztráda fel-lehajtói is szépek,ötletesen megoldották :)
  • botto0604
    Látom lesz benne ördögszekér is.
  • LeWyTy
    Új képek... ez egyre jobban néz ki.