1572
-
smog15 #290 Jó szülinapi ajándék lenne :D -
Lacika1992 #289 Hát ez szomorú... -
endy papp #288 Ezen oldal szerint még picit várni kell a megjelenésre.
Megjelenés 2015 augusztus -
smog15 #287 Engem meggyőzött :D Legalábbis a videók alapján úgy jön le, hogy többet kell majd centizgetni meg szűkebbek a sávok is ránézésre, ETS2-ben mire jobboldalt hozzáér a vonalhoz a kerék baloldalt kb már a fele sáv üres így könnyű kanyarodni meg sávon belül tartani, ATS remélem kicsit több kihívást rejt majd magában :)
ATS 4 monitoron, érdekes elrendezés :D
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.01.29. 08:10:07 -
ntex #286 Igazából engem sem győzött meg nagyon, egyelőre úgy tűnik hogy ez egy sima ETS 2 csak új térképpel és amcsi kamionokkal. Még a kereszteződések meg autópálya elágazások is ugyanazok mint abban, írtam már az ETS topikban is, hogy én hiányolom az amerikában divatos többszintes autópálya csomópontokat, többféle elágazás is lehetne, ilyesmik. Bár még csak alpha, így remélem lesznek ezen a téren is változások. -
a videósorozatban meg mondták, hogy még ők se biztosak benne, de ők lennének a legboldogabbak, ha már kint lenne ez is, meg a skandináv dlc is :) -
Lehet nem tudom a cikkbe írták -
ha valóban jöbbe februárban, arról írtak volna saját blogon, szinte biztos, hogy ott jelenik meg először a dátum -
Tudsz valamit?Mert az ETS 2-nél úgy emlékszem a fordítók eleve írogattak az ETS 2 fórunba hogy hogy haladnak! -
egy biztos, i5-el és engts450-el 1080p-be high-on szépen megy :D -
Lacika1992 #280 Nem kötekedni akarok, de te azt nem nevezed optimalizálatlannak, aminek a gépigénye core 2 duo meg 1gb-s kártya MAX, és i7-en meg GTX760-on laggol? :D
Hozzáteszem persze, hogy nem folyamat hanem vannak a játéknak olyan pontjai. :D
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.01.27. 18:50:09 -
szinte biztos hogy lesz
#278: egyáltalán nem optimalizálatlan az ETS2, max bugos a lámpa és sokat eszik, de még így sincs nagy gépigénye -
Lacika1992 #278 Ugyan olyan optimalizálatlan lesz egyébként mint az ETS2?
Mivel ugyan azt a motort használja, ezért kérdem. :D -
Február 20.-a a megjelenés ha minde igaz itt a cikk
Kíváncsi leszek ebbe lesz e magyar felirat!?
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2015.01.27. 15:05:40 -
smog15 #276
-
amúgy készülget Ausztrál térkép mód is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
smog15 #274 Azért még van lehetőség itt a földön is, ott van az északi meg déli sark :D Mondjuk az Australian Truck Simulator nem is nagy hülyeség szerintem :) Meg ha jól rémlik a brazilok sírtak, hogy legyen nekik is kamion szimulátoruk... -
Lacika1992 #273 Esőbe cabrio mustang. :D -
igazából van a World Of Trucks ami az alap, és arra jön az ETS2 és az ATS dlc, amin belül jönnek a terület bővítő dlc-k és a festés dlc-k :D
aztán majd később jöhet az Asian Truck Simulator, meg az Australian Truck Simulator, majd ha ezeket befejezték, akkor jön a Moon Truck Simulator.. :DD -
Ez csak egy önjáró DLC az ETS2-höz. csalodás O.o 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.26. 22:42:39 -
kezdődhetne az elővétel és az alfa teszt
-
smog15 #269 Alpha gameplay Jópofa hogy lerakodásnál van 1-2-3 csillagos hely :)
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.01.26. 21:26:49 -
most nézem a 4. részt, az usa nyugati része lesz valóban benne kezdetben, megnézik a játékosok reakcióit, és ha lehet, bővítik a csapatot, és terjesztik a térképet, ingyenes és fizetős formában is
Inside SCS Software part 4
Utoljára szerkesztette: ocskoszilard, 2015.01.26. 17:39:37 -
Én úgy tudtam egyenlőre csak California és Lasvegas környéke lesz benne. És majd tervezik a keleti partot is. -
amire emlékszem még:
-egyelőre csak az usa lesz benne, de tervezik kibővíteni kanadával, és akár még a délebbi részek is szóba jöhetnek (ausztrália is lehet akár egy játék helyszíne)
-a frissítések és új dolgok bekerülnek ETS2-be és ATS-be is, megosztják egymás között a jó dolgokat a fejlesztők
-hosszabbak lesznek a fuvarok, mint azt ETS2-ben
-nagyobbak lesznek a városok -
Lacika1992 #265 Kár, hogy egy szót se értek belőle. :D -
pont jókor jött a téma, vagy a videó, sose tudjuk meg :D
-
300-400 embert olvastam valahol, de nem akartam túlozni. -
ikarus44 #262 "Lacika: Ezt a játékot 6-8 ember készíti. A GTA-t gyanítom ennek minimum a tízszerese."
Vagy inkább a százszorosa. -
Szerintem már az ETS2 is elég jó, rosszabb ez sem lesz. Megjelenési infót csak akkor hidjetek el, ha az scs blogon van kiírva.
Lacika: Ezt a játékot 6-8 ember készíti. A GTA-t gyanítom ennek minimum a tízszerese. -
ikarus44 #260 Biztos akkor lehetett valami Cseh sörfesztivál.
-
Lacika1992 #259 Egyébként most néztem Gamestaron a februári játékmegjelenéseket és ez van írva.
American Truck Simulator - február 20. - PC
Ezt most jókedvükből írták? :D -
Lacika1992 #258 Lassan tovább fognak egy kamionos játékot csinálni, mint egy GTA-t. :DDD -
smog15 #257 Szerintem valamikor ősszel piacra fogják dobni legalábbis én úgy látom, hogy az reális de majd kiderül. -
Ez a szar hozzáállás mostanában. Bárcsak még vagy 2 évig intenzíven dolgoznának rajta és 2x olyan jó lenne. Vagy talán addigra csinálnának neki vetélytársat hogy a versengés miatt javítsanak rajta. 
De azt sem mondom hogy nem lenne jó ha kész lenne már
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.06. 18:30:33 -
Lacika1992 #255 Jó lenne ha már megjelenne.... majd frissítésekbe meg javítanák a kisebb hibákat. -
Tartalmi hibákkal. A mérőállomások nem pontosan ilyenek, illetve a félpótkocsik nem elég hosszúak. Ilyesmiket hoztak fel a blogon. -
Aha. Nem vicc volt. hihi De ez esetben gondolom olyanok készítik akik képeken látták csak Amerikát. 
De ha meg ugyan azok készítik hogy van tele hibával? Nem full ETS2 az egész új modellekkel? Vagy az újítások vannak tele hibával? -
Ezt most csak viccből írtad gondolom....
Csehek készítik, akik az ETS2-t. -
Hogy ne lenne.. béna jenkik csinálják.