1572
-
De nem is volt olyan részletes, és a fizika is messze elmaradt a mostaniaktól. -
jocking #329 Az scs csinálta anno a hard truck és 18 wheels of steel sorozatokat is. Azok a játékok technikailag ugyanezek voltak, mint ez, csak a grafika volt gagyibb (mai szemmel). És már azokban a játékokban is benne volt az egész usa... -
smog15 #328 Nevada, Arizona ingyé lesz. Azt mondták, hogy egyenlőre ennyi a terv és ha jól fogy a játék meg sír a nép akkor csinálnak még hozzá területet. Ja meg azt is mondták ha jól emlékszem felejtsük el, hogy az egész USA meg lesz csinálva.(Ez akkor lenne lehetséges ha sokkal több ember dolgozna náluk)
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.06.22. 14:41:59 -
kész van Nevada is :D -
jocking #326 Az gyönyörű lesz... Kapunk alapból egy nyamvadt kaliforniát, utána meg lehetőségük lesz további 49 államot dlc-ként kiadni... Az EA a nyomukban se lesz a szemétségi versenyben, ha ezt összehozzák. -
A béta kiadásos verziót tudtommal elvetették. -
smog15 #324 Pontosabban nem is a teljes nyugati partot csak Kalifornia államot kapjuk meg először ha jól tudom utána meg Nevadát meg Arizonát. -
mármint mi ebben a fura ? :D
hogy nem olvastál utánna a játéknak ? :)
nem lesz megjelenéskor* teljes usa térkép, elöször csak nyugati part, majd onnan haladnak szépen kelet felé
* egyébként a megjelenés is korai hozzáférésű játékként lesz, tehát kapunk egy bétát amire azt merik mondani, hogy na ez már egész stabil és nincs tele bugokkal, a többi bugot viszont keressük meg már mi :DD -
jocking #322 Azért az elég fura, hogy a videókon meg a screenshotokon is csak olyan területet látszanak, ami inkább az usa nyugati partjára jellemző... Mindenütt pálmafák, sivatagok, sehol egy jó kis keleti parti út az appalache-ben, vagy nyílegyenes út a nagy füves büdös semmin át a közép nyugaton... -
smog15 #321 Jó esetben bétát, rossz esetben alfát :D -
mivel fizetős bétát kapunk, így akár lehetségesnek tűnik az augusztus, aztán majd kiderül :D -
smog15 #319 Augusztus elég közel van ezért kételkedem benne, bár gamplay-t nem láttunk, hogy állnak vele. Én inkább szeptember, októberre tippelnék. -
A Gameszar is csak spekulál, az nagyon megy nekik :)
Nem nagyon vannak képben kamionos játék fronton, nem érdekli őket, csak írnak róla, mert népszerű.
Náluk elég sok a fals infó, nem szabad nekik hinni.
Ettől függetlenül persze még lehet hogy akkor jön. -
Gamestaros srácoknak hála legalább egy kis infót megtudtunk, mégpedig hogy várhatóan augusztus környékén jelenik meg, reméljük, hogy ez igaz. -
smog15 #316 Hát szerintem nem tudunk meg többet, ennyi volt az ATS szerepe az E3-on http://www.twitch.tv/pcgamer/v/6256130?t=1h52m15s -
Reméltem többet megtudunk azért, de legalább már fent van steamen is -
smog15 #314 Hivatalos weboldal elég pofás lett :) American Truck Simulator
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.06.17. 07:03:26 -
Nemsokára jön az E3, onnan lehet megtudunk valamit majd. -
smog15 #312 Ez ugyan az a gameplay amit január 26-án töltött fel az scs software (269. hozzászólás)
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.05.29. 15:20:17 -
ikarus44 #311 Nagyon jó! Végre van már valami a játék felől. -
Padlogáz2 #310 -
Jelenen már meg!
Addig is ETS2 :)
-
smog15 #308 Áhhá már értem, hogy van a 18 sebesség van pluszban egy low fokozat ahol nincs alsó meg felső sor :D
-
Akkor beakasztasz a kormánynak a 3dick kezeddel.
-
smog15 #306 Egy turbónak ezt nehezebb elmagyarázni
Tuti felvennék egy fülvédőt és úgy vezetnék :D Meg mi van ha kanyarban kell sebességet váltani? :)
-
Mér ez ugrott be? 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.25. 23:20:26 -
Lacika1992 #304 Én konkrétan 40mp-et bírtam..... :D -
smog15 #303 Gondolom nem lesz ilyen hang meg váltó benne :D Bár hosszútávon nem tudom, hogy lehet bírni ezt a hangot :)
-
smog15 #302 
Szép lesz ez :) -
az SCS-s beszólt a Rockstarnak és az ATS-t váróknak is twitteren :DD
-
Úgy tűnik már ők is megunták, hogy állandóan ilyenekkel jönnek, hogy ekkor meg akkor jelenik meg. -
-
smog15 #298 Keményen dolgoznak a srácok, hogy megkapják a licenc-t :D
-
smog15 #297 Nem
-
Nem hiszem hogy néhány +vonal húzásával sokkal több munkájuk lenne. Próbáltad már az editort amit használnak hozzá a kezdetek óta? -
smog15 #295 Szerintem inkább nem akarják növelni, még több munka lenne vele így is elég lassan haladnak... Reméljük ebből is elég sokat eladnak majd és akkor még több embert tudnak foglalkoztatni. Vagy kéne nekik egy jó befektető aki nem szól bele a munkájukba, de olyan meg nincs.
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.02.20. 09:22:23 -
De azt nem értem hogy miért nem tudnak arányokat növelni? Mikor ugyan olyan egyhangú így is minden mintha 1:1 es lenne az egész.
Vagy egy ápdételt The Crew mapot copy- paste!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.19. 23:05:19 -
ez így nevetségesen kicsinek tűnik, egy Bakersfield - Barstow 130 mérföldes táv, ez a játékba lesz vagy 10 mérföld.. :D -
smog15 #292
" A képeken látott hatalmas autópálya-csomópontok a GPS alapján kamuk" Kár érte
-
smog15 #291 "Összefoglalásképp, amit a játékról tudunk:
1. Az ETS2 amerikai testvérjátéka lesz, ennek megfelelően játékmenete majdnem teljesen megegyezik majd az ETS2-ével.
2. Játékmenetbeli újítást a mérőállomások, az újfajta célállomások, és a több (könnyű illetve nehéz) lerakodópontot tartalmazó telephelyek jelentenek majd.
3. A városok sokkal nagyobbak lesznek, mint az ETS2 alap városai.
4. A játék Kaliforniával startol majd el, de jelenleg is gőzerővel készül Arizona és Nevada is. Ezek valószínűleg nem sokkal az alapjáték megjelenése után lesznek kiadva."
Remélem nem csak kalifornia lesz benne a többi meg DLC, vagy akkor nagyon olcsónak kéne lennie az alapjátéknak :)