American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
"de ha a fizika olyan lesz mint az ETS 2-ben, akkor felejtõs" - ??????

Renault magnum http://kamionszim.hu

AudiQuattro
Kicsit aggaszt ez a csak Peterbilt...de nemhinném hogy csak az lessz benne,szerintem jó játék lesz,a GTA 4 vagy 5 mapja komplettba jó is lenne😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

LeWyTy
Úgy is játszani fogsz vele ha jól néz ki<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem néz ki rosszul, de ha a fizika olyan lesz mint az ETS 2-ben, akkor felejtõs.
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
18wos Extreme Trucker's

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

botto0604
Az biztos, hogy úgy izgalmas lenne.<#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

szabii98
lol 😄😄😄

I met God. She's black

pxxl
meg kellene Alaszkában a befagyott tengeren is menni. néha beszakadna stb 😛 😄

All hail the double x!

LeWyTy
Kaliforniához azért tartozik egy kicsi hegység is.

botto0604
Hát ha csak Kaliforniába lehet majd menni az azért nem egy jó pont.Én például a Kanadai hegyi, erdõs utakat jobban szeretem. de szerintem azért jó játék lesz.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Misuka963
Így van <#eljen>

Jó lett a banner <#taps>

botto0604
Végre egy optimista ember!

v43 001
<#eljen>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Az SCS nem a nagy részletes városairól híres, de szerintem megint kezdik itt többen elfelejteni azt hogy az ilyen játékok nem feltétlenül a tökéletes grafikáról és teljesen zökkenõmentes gameplayrõl szólnak (persze ettõl csak még élvezhetõbb), hanem a vezetésrõl. Az SCS eddig igencsak jól adta át azt a szabadság érzetet, mejet egy gyönyörû táj mellett robogva csodálhattun hatalmas 18 kerekû járgányunkból. Ezek a játékok erre a pillanatokra építenek mert sok európai csak álmodozik arról hogy egy nyílegyenes úton egy igazi csõrössel szálguldozhasson. Persze lehet hogy nem találják el elsõre a fizikai beállítást és tele lesz bugokkal, de azt nem mondhatjuk hogy annyiban hadják. Patchelgetnek szép lassan. Az ETS2 esetében is volt bõven utómunka de azért foltozgatták, foltozgatják még ma is. Töbször említik hogy nem nagy csapat amivel dolgoznak és ezért néha lassan haladnak de szerintem minden tõlük telhetõt megtesznek. Az jogos hogy konkurencia nélkül könyû nyerni, de nem is valami túl nagy a megcélzott vevõkör. Én mindenképp kivárom mit fog kihozni ebbõl a kis csapat, de addig nem állok neki lecseszni õket amíg nincs mit.(legalábbis én így látom)

Ez lenne az én véleményem, hozzáfûznivalóm az elõzõ 60 hozzászóláshoz és remélem volt annyi értelme a szövegelésemnek hogy mindnyájan elgondolkozzunk miért is játszunk ezekkel a játékokkal, bármennyire is mondjuk hogy lehetne jobb is.

Ennyi lettem volna, kösz ha végigolvastad.
Üdv Danieltrucker!<#wave>

botto0604
Remélem azért a városok élethûbben meg lesznek csinálva.

LeWyTy
Akkor meg csak koppintják a Rig'n'Roll-t<#banplz>
Meg ugyan az a DLCzés lesz mint ETS2

szabii98
Én úgy hallottam, hogy csak Kalifornia lesz benne, szóval akkor a Haulin map full kizárva 😊

I met God. She's black

botto0604
Úgy legyen!

LeWyTy
Szerintem 100% hogy újjáépítik az egészet... már csak az ETS és az ETS2 méret változásaibõl ki indúlva teljesen ész szerû.

botto0604
Én már azon sem lepõdnék meg ha a haulin mapját beleraknák csak kicsit kibõvítve.

Szabi
szerintem bûnronda, de mégiscsak õ Optimus.. 😄

botto0604
komoly gépezet.

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LeWyTy
Wait! what? OP? O.o Kicsit leesett az álla xD

LeWyTy
ETSben is megoldották az is vicces volt úgy.

botto0604
Szép lenne ha nem lennének licenszeltek a kamionok.
Mit találnának ki?
Kenwurth?
Petarbilt?
Meck?
Vicces lenne<#nevetes1>

Szabi
õ remélem benne lesz a játékban <#zavart1>

#52: SCS nem egy szégyenlõs banda.. megcsinálják a modelleket aztán ha kiadásig nem lesz engedélyük akkor felkerül rá kamu textúra amit max egy óra cserélni igazira 😄D

LeWyTy
ETSben is megoldották idõvel... csak a Mercedes nem enged.
Bár amcsik genyóbbak license téren... de majd úgy is elsõ héten elkészül hozzá a márka mod 😄

botto0604
Azért remélem kapnak licenszet és nem áll nevekkel lesznek a kamionok benne a játékba.

LeWyTy
ÉN azt remélem ebben volvo is lesz.

botto0604
Mondjuk egy ilyen se lenne rossz ha benne lenne:

Misuka963
Úgy volna jó. Egy kis retro is jöhetne bele.Mert pl. nekem a régebbi évjáratú Peterbilt-ek jobban tetszenek.Igaz nem sokat változtattak rajta a mai napokban de akkor is ízlésesebbek<#papakacsint>

LeWyTy
Azért remélem nem csak itt is az összes márka legújabb gépét kapjuk meg.
Hanem a régebbi népszerûeket is.<#idiota>

Misuka963
Korrekt <#eljen>

szabii98
Remelhetoleg latni fogjak a cegek hogy komolyak a celjaik az SCSnek, es meg adjak a licenszt😄

I met God. She's black

LeWyTy
Nyilván lesz más márka is, csak velük bírtak leghamarabb leszerzõdni... mint EUban a Scania volt.

AudiQuattro

AudiQuattro

AudiQuattro
Látom a megszokott 3 fülke változat lesz itt is,Peterbilt felhozatalt már eddig is láthattuk,de remélem más is lesz benne.

Tikal
Igen játszottam az összes játékukkal, éppen ezért rossz látni, hogy vannak olyan gagyi elemek amik szinte minden játékukat végig kiséri 😞 Ha csak a térképet nézem, a modderekbe több fantázia szorult, mind a készítõkbe, de ez egyben a legnagyobb szerencsénk is, hogy moddolhato a játék és vannak lelkes modderek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Sajnos nem sok bizodalmam van ebben, még pedig azért mert már mással foglalkoznak: American truck Simulator.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szabii98
szerintem olyan lesz h belépésnél lehet választani h amerika v európa 😄 és majd lehet ugrálni egy kliensben a két játék közt.

de am vicces lenne ha átlehetne menni 😄

I met God. She's black

Tikal
LOL, hány éves vagy? 15? Azt hiszem a hülyegyerek jelzõ inkább illik rád mint rám 😊 De igazad van, én tényleg nem leszek kamionos, mert nem is akarok az lenni 😄DD

Misuka963
Inkább maradj csendbe te sem leszel kamionos,pesszimista hülyegyerek.
Épphogy neked van idióta érvelésed mindenben csak a rosszat látod <#banplz><#szomoru2><#mf2>

Bocsánat az OFF-ért.

botto0604
Ès a repülõs részhez beraknák a fight simulatort. Nem? World truck and fight simulator xd

LeWyTy
Milyen lenne pl ha a 2 játék ösze lenne kötve... csak át kell menni egy kompon , vagy átmenni repülõvel és már ülhetünk az amcsi cégünk kamionjába <#banplz>

szabii98
megvárták míg mindenki megunja az alap mappot 😊 hidd el, készülgetnek már a dolgok a háttérben. új szériás kamionok, Olaszország is be lesz fejezve vélhetõleg, Franciaország nyugati oldala, talán még Spanyolország is bekerül késõbb.
szimpla üzletpolitika, megtehetik hogy 1 évet várnak míg nem jön új DLC, mert nincs konkurens fejlesztõ.

az ATS ugyanígy fog kinézni, ez már nem nagyon fog változni, de szerintem jólvan ez így 😄
aztán lehúzás szaga sem lehet a dolognak, talán ugyan azok a texturák lesznek itt is, de az egész mappot újra kell építeni, amerika teljesen más, szóval az objektumok is másak lesznek, új kamion modellek és pótkocsi modellek. Jó lesz ez is.
És a mai világban már teljesen elfogadott, hogy gyakorlatilag kapunk egy Amerikai DLC-t, mondván hogy új játék. Örülni kell, hogy kapunk legalább :p

I met God. She's black

LeWyTy
Meg inkább legyen kicsit jobb minden résznél a SCSengine minthogy bele akarjanak erõszakolni minden egyenlõre felesleges lehetõséget amivel csak szaporodnak a bugok.

LeWyTy
Igen a grafika meg a fizika... bár nem egy cryengine de nem is kell jobb neki.
Azzal tényleg kezdhetnének valamit hogy nem fél európa 3sávos pályából áll, meg normális le és felhajtók.. az amerikára jellemzõ... ahogy a közvetlen lehajtó nélküli benzinkutak is. Az AI is ostoba mint a segg, a fények meg efektek... modellek mind elég gagyik(néhol...)
De te játszottál az elõzõ részekkel? Az ETS2 sokkal jobb... miben tud jobb lenni egy ugyan azt a témát folyamatosan javító játék sorozat?
Lehetne reálisabb! igen! de majd az az idõ is eljön egyszer.. ez nem GTA.
A map mérete is sokat nõtt az elõzõekhez képest...
stb...stb