20969
7 Days To Die
Jelenlegi stabil verzió:alfa17.4

12731609321473591922.png
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | TWITTER (Madmole) | TWITTER (The Fun Pimps) I LUPIUS A túlélő fordító | KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days to die MODTOPIK I OFFTOPIK I RANDOM_steam csoportja I IRONMAN Szerver Fb Csoport
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

[HUN] Ironman 7Days to die server (alfa 17.4)
IP: 176.57.153.66:26960

Random_ szervere (Random Gen,PvE,Tilos a raid!) 176.57.153.7:27070 jelszókérés: RANDOM_ oldalán lehet! (klikk)

[HUN] csupasz ugar
176.57.153.7:26970 jelszó: apacs

gilGear EU PVP 2x xp 2x loot
88.99.41.76:41331

Angerfist szervere:
Szerver IP:94.250.222.37:26905 (Van Sütink) :D Jelszó igénylése Steam:Manna,Angerfist

F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!


 • Normen76
  #20969
  Bár most szüneteltetem a játékot (sokkal jobbat találtam :P), azért elég sok órát beleöltem Random szerverén nagyrészt. Eleinte Random magyarításával játszottam, mert kb. a magyart sem beszélem jól, nemhogy az angolt. Amit lehet magyarul játszom, de rengeteg olyan játék van amit jobb angolul tolni. Egy idő után rájöttem ,ez a játék is olyan, jobb angolul játszani, sokkal kézenfekvőbb és érthetőbb minden. Oroszul tanultam én is az iskolában, naná hogy nem tudok egy szót sem. Kb. 20 éve szereztem önerőből egy német nyelvvizsgát, de kb. egy szót sem tudok.. nem emlékszemm ár semmire. Játékoknak köszönhetően, sokkal többet megértek angolul, mint németül. De nyelvet nem beszélek, és ha lenne teljes értékű magyarítás azzal játszanám, de ez a játék talán annyira nem is igényli. Teljesen megértem Norbertboy álláspontját, de neki is megkéne érteni a többiekét.
  Norbertboy! A legtöbben itt nem szóltak le egyáltalán, csak elmondták, kifejtették ők hogy állnak ezzel a dologgal. Szal ezt a gamát bárki játszhatja aki nem beszél angolul, főleg ha magyar szerveren pl. Randomnál játszik. Hamar megtanulható és amit nem értesz azt meg tudod kérdezni a tapasztaltabb játékosoktól, ahogy én is tettem eleinte.
  Utoljára szerkesztette: Normen76, 2019.07.21. 10:17:26
 • Ironman2
  #20968
  Én is így vagyok evvel,köszike!! Egyébként oroszul is tanultam 4 évig anno a nyolcvanas években,és rohadjanak meg emlékszem nagyon sok mindenre,megismerem a cirill betüket is! Hogy kapnák be!!! :)
 • Norbertboy
  #20967
  Szerintem töröljük a játék magyarítások topicot és aki ott kér magyarítást szóljuk le!

  Nem is értem miért vannak olyanok akik magyarítanak játékokat, tiszta gáz...

  Nagyjából lesz.rom a 7 days-ben van magyarítás vagy nem én csak a srácok mellett álltam ki.
 • Ironman2
  #20966
  Egy darabig próbáltam magyarul játszani,de fura volt hogy forget kerestem a leltárban,angolul irtam be,és meg is találta.A keresője ugyanúgy használja még az angol szövegeket akkor is ha le van fordítva a játék.
 • Ironman2
  #20965
  Én részt vettem anno intenzíven az ARK:Survival Evolved fordításában,igaz az összetett mondatokat másra hagytam,de így is többszáz sort fordítottam le szótárral,meg minden segédlettel hogy minél pontosabb legyen.Azóta rengeteg verzió,dlc..stb jött ki,és sokan belerondítottak a fordításba is! De még mindig támogatott hivatalosan a magyar nyelv benne,csak nagyon félre van fordítva az egész.A mi fordításunk az akkori verzióhoz tökéletes volt! Innen is üdvözlöm a fordítókat meg a csapatmunkát is ami akkor volt! Sajna már nehéz lenne azt is újradolgozni.De én játék közben sose használtam a magyar nyelvet akármilyen meglepő is,meg dolgoztam is rajta,de magyarul egyszerűen nem tetszett.Nekem a fiber az fiber marad,a stone az stone marad,a wall az wall marad minden túlélő játékban,mert ehhez szoktam hozzá.Ha meg valamit nem értek,akkor veszem a fáradságot,és utánanézek.De kb 90 százalékban megértem már az angol nyelvet.1986 óta foglalkozok számítógépekkel,és játékokkal.Még anno Commodore plus 4-en kezdtem,és a szívemhez nőtt nagyon az egész.Ja persze előtte nyomkodtam az arcade gépeket a Skála emeletén majdnem mindennap.Onnan is ragadt rám egy-két angol szöveg.Én azt javaslom aki hadilábon áll az angollal,hogy foglalkozzon vele,mert hiszen világnyelv,rengeteg országban csak evvel lehet kommunikálni,aki nem érti pl az olasz,spanyolt,arab nyelvet..stb.
  Ettől függetlenül szerintem érdemes megvárni a fordítással a végső verziót,mert addig változik ezerszer a szövegfájl is! Nemsokára jön az alfa18 meg az alfa19,szóval addig tanuljatok angolul! Meglátjátok nem is kell már a játékba ékes anyanyelvünk!
 • HornBloweR3
  #20964
  Milyen érdekes....sosem értettem ezt a magyarosítás dolgot, szerintem aki egy picit is veszi a fáradságot és érdekli annyira az adott téma az igazán megtanulhatna legalább egy minimális szinten angolul...én suliban végig németes voltam (12 évig), az angolt soha nem is tanultam még is a játékoknak, filmnek és youtube-nak -egyszóval az internetnek- köszönhetően kaliberekkel többet tudok angolul mint németül amit elvileg úgy tanítottak...ha érdekel a téma és ha egy kis energiát is belefektet az ember, akkor egy idő után egyszerűen csak úgy ragad rá a nyelvtudás észrevétlenül. És hogy legyen köze a témához is, az a dúrva hogy mikor belépek egy játékba (pl. 7 days-be) észre se veszem hogy angolul van mert már annyira természetes és megszokott dolog. Szerintem a 7 days simán érthető angolul....mondom igazából fel se tűnt eddig hogy nincs is benne magyar felirat amíg itt egy-két posztot el nem olvastam.
  Utoljára szerkesztette: HornBloweR3, 2019.07.20. 21:22:00
 • lammaer
  #20963

  Nem biztos hogy az tesz veled jót aki a szádba adja a sülthalat....
 • hapi
  #20962
  Darness falls, mindenkinek csak ajánlani tudom. Végre van értelme a bázis építésnek, brutális erejű 7. napi hordák támadnak. A legutóbbiban volt egy hullám amikor egy oldalról minden zombi savat hányt miközben füst gránátok akadályoztak abban hogy messziről kiszedjem őket. Mondanom sem kell hogy mindegyik felrobbant miután meghalt óriási lyukakat ütve a a bázison. Vagy a sárgán világító zombi kutyák amik rengeteg életerővel a végén felrobbanva támadtak.
  A kóborló hordák eddig mindig csak plusz XP-t hoztak most hanyat-homlok rohanok el előlük, mert szinte tuti halál. Mind feral 750-1000 életerővel kutyákkal és zombi medvékkel megerősítve. Csak a 22. napon vagyok, a vanilla játékban ilyenkor már félisten vagyok és érinthetetlen általában abba is hagyom mert a bázisomat megközelíteni se tudják. Itt minden pillanatban életveszély fenyeget, a 28. nap éjjelre gondolni sem merek.
  Aki szereti a kihívást annak csak ajánlani tudom.
 • Norbertboy
  #20961
  Itt van ennyi remekül beszélő, író angolos. Akkor csak Lupis jó szándéka hiányzik belőletek,aki nem bölcselkedett és írta az okos dolgokat hanem játékokat magyarított.

  Random kezeire bízta e nemes feladatot, várjuk a dicső folytatást!
  Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2019.07.20. 13:56:45
 • havenday
  #20960
 • DevEagle
  #20959
  Amikor a minecraftban megjelent a magyarositás, azt olyan ostobaságok voltak írva hogy fogtam a fejem. Inkább megszoktam hogy kínlódni kell, ezzel tanultam is. Ilyen volt a Diablo 1-2 is. Érteni akartam, google fordító, azt jó az. Ha valaki azé nem játszik valamivel mert csak magyarul hajlandó, szívemből köszönöm neki hogy ezt teszi. Nem nekünk kell mindent elmagyarázni nekik mert nem hajlandóak az emberek tenni csak rinyálni.
 • DevEagle
  #20958
  Nekem ezt betölti. Nekem a beagyazott yt videók teljes képernyőre nyomás után visszatölti a fórumot. Rendesen a yt alk.ban kell betöltetni csak ott megy teljes képernyőn. Telefonon.
 • Rittihilatti
  #20957
  Az én generációm kartúnnetwörkön nőtt fel, aztán elkezdett rohamosan terjeszkedni az internet és hozta magával amit hozott. Eleinte minden játékot angolul játszottunk, minden sorozatot angolul néztünk, mert nem volt más. Vitathatatlan tény, hogy pusztán azzal, hogy hallod a gazsevát, ragad rád ez meg az. Ma már nagyon sok minden magától fordítódik, ha úgy akarod, olykor pongyolán, de átadja a lényeget, feltéve, hogy aki az eredeti tartalmat közzétette, rendesen megtanulta a saját nyelvét az iskolában. Sok játék-program már a telepítésnél automatikusan magyar, én általában ezt inkább visszaállítom angolra, ezt szoktam meg.
 • Random_
  #20956
  Hú emlékszem anno én is fogtam a szótárat és szépen lapozgattam. Nem volt google fordító meg sztaki. Németül tanultam úgy, hogy a tanárunk is eredetileg oroszt tanult. Ez a játék nem igényel nagy angol tudást, craftolni kell meg lövöldözni.
 • Harlekino71
  #20955
  Szerintem is használható és működő az angol tanulásra amit havenday írt. Annak idején az alapokat én is így tanultam, volt néhány játék ami érdekelt, szótáraztam és fokozatosan megtanultam. Sőt, szerintem ilyenkor még jobban rögzül az emberben, mert ami érdekli azt könnyebben megtanulja (meg persze a hülyeséget is
 • lammaer
  #20954

  Én is úgy tanultam angolul mint haven, és a 14 éves fiamra most is úgy ragad az angol mint annakidején rám - szimplán csak azáltal hogy játszik, vagy dalszövegeket "néz".
  Tök jó mert igy nem kínlódás a nyelvtanulás.
  Nem háborogni kell azon amit havenday írt, mert egyrészt nem bántásból írta másrészt igaza is van. De valószínüleg ezért csattantál fel arra amit írt, mert tudod hogy igaza van :P

  Ha 30 év alatti vagy és nem beszélsz legalább egy nyelvet az anyanyelveden kívül saját magaddal cseszel ki, az élet majd minden területén hátrányba hoztad magad. Ha nem az angol az a nyelv amit a magyaron kívül beszélsz akkor max csak nem volt optimális a nyelvválasztás....

  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.07.18. 18:32:27
 • FerencHuN
  #20953
  Szia. Nincs magyaritás de játszható angolul is . Meg lehet szokni. az se baj ha ragad az emberre némi angol tudod hasznositani más játékokban is. Mindenképp megéri . Csak ezért nem játszani mert nincs magyaritás? Én is megijedtem előszőr de mostmár örülök hogy nem magyar. És megszoktam.Ha jól tudom a küldetések le vannak fordítva (dejavitsatok ki ha tévedek)amihez tényleg nem árthat a forditás de amúgy mindenmásra ránézel és látod mi az semmi extra.
 • havenday
  #20952
  Az előbb én írtam le a gondolataimat, most te.
 • Norbertboy
  #20951
  Ha mindenki ilyen kib.szott okos és jó indulatú lenne, nem lennének magyarítások sem! Hál isten nem mindenki ilyen jóindulatú más oltogató, mi TE!

  Köszönet itt az összes magyarítást készítőnek, legyen az bármilyen játék is!
 • havenday
  #20950
  Emlékszem, annak idején, mikor az első számítógépemet raktam össze 1999-ben, az első komolyabb játék a Deus Ex volt, amivel találkoztam. Aki nem ismerné, ez egy nagyon sok szöveget tartalmazó játék, szövevényes történettel. Nem hogy google fordító, de nagyon internet se volt, telefonvonalat használó betárcsázós volt olyan 25kb "sebességgel".
  A játék nagyon lebilincselő volt, nálam benne van a top 5 ben, mindmáig. Na szóval sok angol szöveg meg párbeszéd. Fogtam egy füzetet, kiírtam az angol szöveget, majd kiszótáraztam és összegyúrtam értelmezhető formába.
  Persze lehet úgy is, hogy az ember ül a gép előtt, nyelvtudás nélkül, várja a fordítást, talán más megcsinálja.
 • Tramdriver100
  #20949
  Sajnos ezért nem tudok játszani a 17-el. A 16-hoz is foghíjas a magyarítás. Sajnálom, hogy nincs senki aki fel tudná vállalni a játék magyarítását.
 • Bal0924
  #20948
  16,4hez van, A felett nincs.
 • kecsydee
  #20947
  Sziasztok magyarosítást keresek
 • Random_
  #20946
  Jaja nagyon, bocsi...
 • Ironman2
  #20945
  Ó elnézést kérek,másik linket kellett volna beraknom,nem tudtam hogy ennyire érzékenyen érintett a dolog.Sajnálom,majd legközelebb!
 • Bal0924
  #20944
  Jól láttam hogy az Autó modellt kicserélték, egy másikra, de nem változatosak az "autókat az út szélél", nem úgy volt, hogy az lesz?
 • hapi
  #20943
  Most rátaláltam erre a Darkness falls modra, és tetszik. Van benne END game content is ha jól látom.
 • Random_
  #20942
  Csak nekem nem tölti be, ha a képre kattintok nagy méretben?
  Utálom mikor bepostol valaki egy képet és rákattintva hogy rendes méretbe nézhessem meg bedobja a képfeltöltés.hu vagy egyéb oldalt, akkor már inkább linkeljük a képet.
 • Ironman2
  #20941
  Az új nagyfelbontású távoli látkép:

 • hapi
  #20940
  kb. 5 hét
 • Bal0924
  #20939
  És mikorra várható, számunkra is a játék?
 • hapi
  #20938
  Mondjuk az látszik hogy valami modot meg kell majd várni mert, első nap van nekik mining helmet, Ak47, stun batton, iron armor, double barrel shotgun, és az a vas kalapács a legnagyobb. Csak akkor mi ebben a játék?
 • hapi
  #20937
  A 18 stream közben Madmole válaszolgat pár kérdésre a chatban.
  A18 stream
 • Ironman2
  #20936
  Jó ez! Alakul a dolog! Remélem szeptemberben kiadják már végre!
 • Norbertboy
  #20935
  Bull world gaming szerver már nem él.
 • FerencHuN
  #20934
 • havenday
  #20933
  [HUN] csupasz ugar maradt minden változatlan
 • Ironman2
  #20932
  Ha valakinek változott az IP címe a bannerban,vagy megszűnt,légyszi jelezze!

  Random
  Bull World Gaming
  Csupasz Ugar
  Gilgear
  Angerfist
 • Ironman2
  #20931
  Most nézem a G-portal adott még 0.75 gb RAM-ot a játékhoz,milyen rendesek! D
 • FerencHuN
  #20930

  Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2019.07.04. 12:17:30