22714
7 Days To Die
Jelenlegi stabil verzió:alfa20.6
12731609321473591922

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | TWITTER (Madmole) | TWITTER (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days to die MODTOPIK I A21 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Random_ szervere A20.1.(Undead Legacy mod) 92.63.251.92:26902 jelszó: RANDOM_ oldalán található a facebook csoportban! (klikk) (dec.7 bejegyzésnél)

[HUN] Operencia:
37.221.214.78:26902
3x-os szorzó,saját POI-k,pve,kemény fokozat! https://operencia.net/

gilGear EU PVP 2x xp 2x loot
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉSRE VÁRNAK:

Angerfist szervere:
Szerver IP:94.250.222.37:26905 (Van Sütink) :D Jelszó igénylése Steam:Manna,Angerfist

[HUN] csupasz ugar,PvE szerver alfa19.1.
ip cím: 176.57.169.44:26900
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!


 • ntex
  #22714
  Hogy érted? Grafikára szerintem teljesen rendben van, engem a külső nézet zavar kissé, jobban szeretem az ilyen játékokat belső nézettel játszani. Remélem lesz majd benne később, ha rögtön az elején nem is. A videóban persze eléggé a csaj karakter segge volt a fókuszban, szinte mindig lehetett látni. Biztos sok embernek fog tetszeni hogy nézegetheti majd folyton, nekem ez nem igazán szempont :D Sok játékelemet nem lehetett látni a videóban, oké hogy lesz fegyvertuning, más kérdés hogy mennyire lesz értelme, lesz e számottevő különbség pl. a különböző összeállítások között. A végén volt pár másodpercnyi harc, amúgy a nagy részét a futás tette ki a videónak. Látszik hogy kontrollerrel játszottak, szóval gyaníthatóan konzolon futott a játék. PC-n ebből kifolyólag valószínűleg ennél is jobban fog kinézni a játék.

  Szerk.: Most látom hogy a linkelt videóban több minden is van, én csak a 10 perces új játékmenet videót láttam, abból írtam amit írtam. Ezek szerint legalább ADS biztos lesz, tehát célzásnál bezoomol az irányzékra a kamera.
  Utoljára szerkesztette: ntex, 2023.02.03. 20:57:15
 • undY1ng #22713
  Csak szerintem eléggé fapados? :/
 • Normen76
  #22711
  Talán van még remény, bemutatták a 10 perces gameplay-t is. Bár túl sokat nem tudtunk meg belőle, a Tarkov szerű fegyvermoddoláson kívül. Nem tűnik túl izgalmasnak, de a látvány nagyszerű.

  GAMEPLAY Ebben a videóban összefűzték mindazt ami eddig megjelent, lehet hasonlítgatni mit ígértek, és hol tart :)

  Természetesen elnézést az ismételt OFF-ért. Ez még mindig elsősorban a 7 Days To Die fanoknak fenntartott hely :)
  Utoljára szerkesztette: Normen76, 2023.02.03. 16:20:21
 • Norbertboy
  #22711
  További infó
 • Ironman2
  #22710
  Itt a hivatalos magyarázat rá!
 • ntex
  #22709
  Igen, hallottam róla... Szomorú...
 • Normen76
  #22708
  A játékot törölték a Stam-ról. Fent volt a váró listámon. "Állítólag" valami szerzői joggal kapcsolatos akármi miatt. A fejlesztők azt mondják, a márciusi megjelenést eltolták novemberre. A játékból eddig senki nem látott semmi konkrétat. Remélem, hogy azért lesz belőle valami, de kicsit túl szép volt amit eddig mutattak belőle. Bízom azért benne hogy nem lesz igazam. Meglátjuk novemberben.
 • ntex
  #22707
  A napokban kell jönnie valami játékmenet bemutatónak azt olvastam. Kicsit én is kétkedek, mivel elvileg március - április környékére volt tervezve a megjelenése. De amúgy szerintem ez is early access lesz először, ha meg is jelenik. Ilyen kaliberű játékot biztos hogy nem raknak össze 2-3 év alatt.
 • Rittihilatti
  #22706
  Ez nem az a játék, amiről az a hír járta, hogy fake? Nem mai sztori, tán még kamukovid előtti; ahogy látom, azóta sincs róla semmi kézzel fogható. Ellentétben a Dead Island 2-vel, amit áprilisra ígérnek.
 • ntex
  #22705
  Idén kell érkeznie elvileg a The Day Before -nak, én várom nagyon, elvileg valami zombi túlélős MMO lesz.
 • Ironman2
  #22704
  Ajánlok megint egy jó kis zombis játékot,most jött ki pár napja,persze eary acces,de már igy is nagyon jól játszható:

  No One Survived
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.01.20. 11:50:31
 • ntex
  #22703
  Én még fel akartam tenni azt a modletet a szerveremre amitől csak a fején sérülnek a zombik, de ott valamiért nem akar működni. Ha ott megütöm testen a zozót, akkor egy pillanatra nem történik semmi majd ugyanúgy lemegy a hp-ja az ütéstől. Offlineban meg simán jó. Ki érti ezt ¯\_(ツ)_/¯
 • Random_
  #22702
  Sok nehezítési lehetőség van valóban.
  Én alapból a loot respawnt kikapcsolom és a küldis házakat se lootolom duplán. A nehézségen kicsit felnyomok, így több ütés kell a zombiknak.
  Ha szerzel lőszert és gyártasz is eleget akkor igazán könnyű lesz a játék.
  Játszottam olyan mapon ahol csak wasteland van így azért kicsit nehezebb a kezdés. Jobban kell figyelni és már első este rendőrök jöhetnek. A bányászat se olyan könnyű, mert wasteland-en kevesebb az érclelőhely. Szóval van azért potenciál abban, hogy nehezíts a játékon. Illetve az is nehezítés, ha első halálig játszol.
 • ntex
  #22701
  A nincs kihívás részét persze akkor lehet mondani, ha normál, nem mazochista beállításokkal játszik az ember. Persze feljebb lehet emelni a nehézséget pl. azzal hogy éjjel nappal sprintelnek a zombik bekapcsolt feral sense mellett, 25% - 50%-ra visszavett XP és loot szorzókkal.

  Amúgy béreltem egy Undead Legacy szervert magamnak meg havernak.
  75% XP ráta van, zombik jog-on vannak éjjel nappal, feralok futnak, bloodmoon jog, random 1-7 nap között bloodmoon, plusz 5-20 közötti zombiból álló horda jöhet 8-12 órás időközönként, nappal feral sense van a zombiknál ami azt jelenti hogy messziről rádmennek, pl. a horda simán bejön utánam POI-kba akár küldi közben is, már néha feral zombi meg kutyák is vannak közöttük. Nem mondanám hogy unatkozunk eddig :D
 • ntex
  #22700
  Továbbra is az a probléma hogy gyorsan túl könnyűvé válik a játék, és onnantól egyáltalán nem, vagy alig lesz benne kihívás. Az Undead Legacy moddal ez határozottan lassabban következik be, de ott is ugyanez a vége. Nem lesz benne kihívás. Szerencsére a mod készítője már mondta hogy tervben van hogy tesz bele majd új, erősebb ellenfeleket, a mostani új verzióban már vannak bazi nagy mutáns skorpiók, azok elég jól bírják az ólmot is, meg meg is tudnak mérgezni, ha nincs ellenméreg akkor gyorsan jön a halál :D. Az erdős biomon kívül mindenhol spawnolhat random a vadonban, 4 fajta is van belőlük, különböző erősségűek. Én inkább kerülöm őket :D Állítólag tesz bele majd később pl. mutáns pókokat is, meg sok egyebet tervez még.
 • undY1ng #22699
  Csak ennél a játéknál van ez. Más cím(ekbe)be több 100 is belemegy. :)
 • nibron
  #22698
  "sajnos valamiért 1-2 hét után beleunok"
  Öregszel:)
  Gondfelejtőnek használom ezt a játékot. Amikor végzek a melóval, elindítom és egy idő után elfelejtem azokat a problémákat amivel a melóban küzdök. Bárhol be lehet fejezni, azután pedig nyugodtan aludni.
  Utoljára szerkesztette: nibron, 2023.01.10. 17:23:48
 • DevLupius
  #22697
  Szerintem idén Augusztus 31 és rá 3 hónapra a stable verzió.
 • undY1ng #22696
  Engem mindig felvillanyoznak ezek az új alfák, csak már sajnos valamiért 1-2 hét után beleunok. De ezek a változások most tényleg kicsit átreformálhatják a gamot. Kb, mikorra is várható ez az A21?
 • Ironman2
  #22695
  12 percben az összes alfa 21 újdonság:


  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.01.07. 23:59:28
 • Ironman2
  #22694
  Persze patchek lesznek mindig az 1.0-ás verzió után,de új tartalmak csak a dlc-kben jönnek.SZerintem érdemes lesz majd megvenni őket idővel.
 • ntex
  #22693
  Én most az alfa verziók tologatására gondoltam, azt már én is hallottam hogy lesznek később DLC-k is hozzá. Azért remélem nem azokkal fogják majd teljessé tenni a játékot, hanem tényleg csak ilyen kisebb extrák lesznek.
 • Ironman2
  #22692
  Dehogyisnem termel majd,mert utána jönnek a dlc-k,amik gondolom fizetősök lesznek.Tuti hogy a banditákat kitolják még a gold változaton kivül.Hála istennek búcsúzunk az alfáktól evvel a változattal,még a bétába kerül pár újdonság,meg optimalizáció,aztán jöhet az aranylemez.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.01.05. 23:19:27
 • ntex
  #22691
  Azért a végtelenségig nem lehet ezt húzni, előbb utóbb már nem fogja megérni foglalkozni vele, mert nem fog pénzt termelni a játék, teljesen felélni meg nem akarják a játékkal a megtermelt pénzt, akkor alapból nem érte volna meg nekik megcsinálni. Igazából sztem már most is ott tartunk, hogy kb csak annak nincs már meg a játék akit vagy egyáltalán nem érdekel, vagy kivárja a rendes megjelenést. Ezt nyilván ők is tudják, ezért nem is terveznek már 1 max 2 alfát mielőtt aranylemezre kerül.
 • DevLupius
  #22690
  Madmole-nek az életműve az a játék, szép lassan "nevelgeti" mint egy gyereket, igaz ez már hozott neki közel 80 millió dollárt, de hát kellett kenyérre neki. Gondolom nevelgeti és szépítgeti amíg a frissen jövő emberek fizetnek érte, azt ha nagykorú lesz elengedi a kezét és "arany" lemezre rakja.
  Mi meg végigkövethetjük ahogyan felcseperedik és folyton változik, lassan már családtagnak érzem :)
 • nibron
  #22689
  Nem az A21-et tartogatják, hanem visszalépnek az A10-re ha már 10 év. Terv szerint 1 év/verzió, most jöttek rá, hogy nagyon elkapkodták, nem mehet ez így tovább. És ezzel egy időben azt is üzenik a optimalizálást kritizáló játékosoknak, hogy ennél a verziónál már jóval kisebb lesz a gépigény.
  Utoljára szerkesztette: nibron, 2023.01.03. 22:53:26
 • Ironman2
  #22688
  Egyébként nagyon jónak igérkezik az alfa 21 is,megint kapunk szinte egy új játékot,ha úgy vesszük,de azért bosszantó már hogy ennyi évet kell mindig várni egy újabb verzió megjelenésére.
  10 évet öregedtünk az alfa1 óta,majd év végén lesz a jubileum,remélem nem addigra tartogatják az alfa 21-et.
 • Ironman2
  #22687
  Boldog újévet mindenkinek!

  A21 Release Date: 2023
 • lammaer
  #22686
  Tud valaki ajánlani publikus elsősorban PVE szervert ami neki bevált (lag, adminok elérhetősége, uptime)?

  Alapvetően vanilla max QoL modokkal...
 • nibron
  #22685
  A T-Rex nem az erősséget befolyásolja, hanem a visszatöltődést. Tehát továbbra is elég egy koppintás, csak esetleg nem lehet a végtelenségig folyamatosan osztogatni. Így viszont a bányászokkal csesznének ki, ezért olyan értékre kell balanszolni ahol még használható. A futáshoz is szükség van egy elfogadható értékre. Így továbbra is jónak kell lennie. Vagy ott van a puskaporos kávé.
  Am ha jól tudom, többször is szóba került már a megszűnése. Lehet, hogy nem is lenne érte kár. Bár ez pont a fittséget szabályozó érték, így inkább 5 helyett 10 pontra kellene bontani. Azért anno amikor minél több futással automatikusan nőtt a futáshoz szükséges fittséged, vagy a bányászattal a bányászatéhoz és így tovább, az jobb volt (mondjuk életképesebb). Ahhoz jó balanszolás mellett nincs is szükség a T-Rexre.
 • Rittihilatti
  #22684
  Nem is maga a tény a baj, hogy kivették, hanem a mentalitás mögötte. Általában véve is teljesen normális, hogy egy fejlődésben lévő intézményben javításokra, változtatásokra van szükség, az a nem normális, hogy az ehhez szükséges erőforrásokat nem hajlandóak beletenni az illetékesek. Egyszerűbb a könnyebbik végét megfogni a dolognak, csak foglalkozni ne kelljen vele; ez az eredménye. Itt sem először látjuk már ezt, tárhely, stamina, stb. Ezek a húzások kb arra jók, hogy a grindet növeljék, másra nem nagyon. Nem is ez lenne a probléma, aki maximalista, ennél sokkal keményebb dolgokba is beleáll, az a zavaró ebben, hogy a szemükben ez content.
 • ntex
  #22683
  Én emiatt nem aggódom, vanillával már úgysem valószínű hogy valaha is fogok még játszani, modokkal meg sec perc alatt visszaállítják vagy megoldják másképp...
 • undY1ng #22682
  neb***************sssszz. Azzal a perkkel és kétkezes fegyverrel annyira könnyű volt közelharcban ölni a Zéket még nehezebb fokozaton is.........
 • Ironman2
  #22681
  A szexuális T-rextől is búcsúzhatunk sajnos,kivették azt a perket.
 • ntex
  #22680
  És ugye A21 után még lesz A22 is úgy néz ki, tehát ha úgy nézzük hogy kb évente jön ki 1-1 nagyobb alfa verzió, akkor egy év még hátra van legalább a rendes megjelenésig, de lehet simán számolni csúszásokkal 1.5 - 2 évet is mivel most jön a bonyolultabb része a dolognak, ahol AI-t is kell majd programozni.
  Utoljára szerkesztette: ntex, 2022.12.13. 16:35:27
 • DevLupius
  #22679
  Készülődünk mi is az éves alfa verzió frissítésre, hogy egy picit nosztalgiázzunk.
  Jövőre 10 éves lesz a drágaszág, vártuk hogy ez alkalomból bétába fog lépni dog, de Madmole már annyit pénzt keresett ezen az elmúlt 10 évben hogy csak na, viszont ennyi pénznek legalább az 1%-át vissza is forgatta fejlesztésbe, mondjuk ami látszik is rajta ahogy a textúrákat csiszolgatta :)
  Viszont már nemsokára nyugdíjasok leszünk, így bőven lesz időnk játszani vele majd ha egyszer megjelenik :) :) :)
 • lammaer
  #22678
  A18 óta van sok érdekesség/újdonság ami miatt érdemes lenne leporolni megint? Akkor játszottam utoljára....
 • Ironman2
  #22677
  Ebből semmi se lesz idén,nagy a csönd.Annyi hogy beraktak egy mérőt a játékba,ami mutatja az adott helyszín veszélyességi szintjét.
 • lammaer
  #22676
  A workshop supportot kéne prioritizálniuk, akkor nagyon el tudnának szabadulni a modderek, ők megcsinálják 3 hónap alatt azt ami a funpimpéknek 2 évig tart....

  Vhol érthető, 10 éve macerálni ugyanazt tényleg agyzsibbasztó lehet... tuti éjjel zombikkal álmodik mind évek óta...
 • ntex
  #22675
  Ja most olvasom a fejlesztői napló utolsó sorát:

  After Gold a small team will continue to support and update 7 Days to Die going forward. Bandits unlikely to be ready for A21 but should be good for A22.

  Gondolom akkor az megint legalább +1 év fejlesztési idő 2024-re talán kész lesz a játék. Valszeg addigra fog jönni a GTA VI is.