23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    10 éve jelent meg a játék steamen!

Boldog szülinapot 7Days to die!

De a teljes változatra még kicsit várni kell,úgy 10 évet :)))
  • JonasSandor
    Az alone in the darkal is mit műveltek.
  • ntex
    Az utolsó mondatoddal nem értek egyet, mivel ha így lenne akkor nem mondaná mindenki a játékra hogy a híg fosnál is rosszabb, meg nem úgy állna a Steam értékelés sem ahogy most, hanem épp ellenkezőleg. Manapság azért egy játéknak tényleg meg kell ütnie egy szintet, ha a fejlesztői nem akarják hogy a gamer társadalom szanaszét szedje őket a neten. Szerintem fixen kaptak halálos fenyegetést is.
  • Ssenkradlive
    Nem is értem az emberek egyes részét, hosszú ideje látszott mar tisztán mint a nap, hogy ez a The Day Before egy átb@szás...XD

És az utolsó pillanatig a legtöbb fórumon sok "okos" vadul trollozott amikor valaki odament és leírta, aztán meg megjelenés után mikor kiderült hogy tényleg egy kupac f#s, meglepődött pikhacu-fejjel néznek hogy mi ez...

Az egész balhé ami ezen játék körül ma megy egy vicc, egy qrva nagy : "ostoba vagyok qrjál át nyugodtan" villódzó neonfelirat a gamertársadalom homlokán...XD
  • Ironman2
    Megjelent a játék original soundtrack-ja,10 euroért a steamen!
  • Ironman2
    Akkor az a Kinjayuu lehetett,a másik a Faataal most volt bent nemrég a fórumon.Érdekes hogy Madmole is szarik a fórumra,júl 2 óta be se nézett.
  • undY1ng #22925
    Szegény, nyugodjon békében! :( Ő dolgozott a fejlődés rendszer / skillek és egyebeken.
  • ntex
    Nem vagyok ideges abszolút, csak leírtam amit láttam a fél óra alatt amíg néztem :D
  • Ironman2
    Na,nyugodj meg azért,felmegy a vérnyomásod :)

Én is refundoltam,engem be se engedett szerverekre,várom hogy visszakapjam a pénzt. (mondjuk azt választottam hogy nincs meg hozzá a megfelelő hardver)
  • ntex
    Nézek már kb 20 perce egy streamert, átfutotta a fél várost, találkozott két emberrel akik nem tudni hogy rendes playerek voltak e vagy botok, lelőtte őket úgy hogy vissza sem támadtak, a találati modell is pocsék, ráadásul mindegyik egy helyben pattogott mint a gumilabda, meg volt össz vissz három darab zombi amivel találkozott. Ezek között eltelt időben futott a player végig. Minden harmadik negyedik sarkon idegesítő és hangos riasztó vagy valamilyen csipogás hallatszik az épületekből.

Maradjunk annyiban hogy ez a játék messze nem az amit beharangoztak az eddigi trailerekben. 38.99€ a játék Steamen, kizárt hogy ezért pénzt adjak. Beteszem kívánságlistára aztán követem hogy mit hoznak ki belőle. Jelen állapotában kb pénzkidobás, lehúzás, hívja ki aminek akarja.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2023.12.08. 00:08:34
  • ntex
    Hát ez alapján nem tűnik túl acélosnak eddig :D

• Ironman2
    Kigyütt a Day Before,kicsit izmosabb ár,de ennél jobb zombis MMO talán nem is létezik.Szép összetett game:

• JonasSandor
    Scum belátható időn bellűl jön is.
  • ntex
    Egy órája postolta a TFP hogy meghalt az egyik programozójuk autóbalesetben múlt péntek éjjel... Nyugodjon békében...

TFP wanted to share some very tragic news. Senior Programmer Robert Dishong passed away last Friday night from injuries sustained in a fatal car accident. He worked on RWG, buffs, skills and the character system. He was with TFP for over a decade and will be missed. More to come.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2023.12.07. 03:04:54
  • Ironman2
    Stabil lett az alfa 21.2!

Halálbüntit immár ki lehet kapcsolni!
  • undY1ng #22916
    A Project Zomboid-ba valamiért hamar beleuntam pedig biztos zseniális játék lenne de még életenergiám nem volt annyira belemerülni. :( A Scum-ot régóta követem de valahogy nem tűnik többnek egy life simulator-nál. a 7 days mellett a Subsistence ami még rendkívül bejövős a lassú fejlesztése ellenére is.
  • ntex
    PZ-t én is ajánlom, bár ha túl könnyű beállításokkal játszol szvsz hamar unalmas lesz. Ha javasolhatok valamit, minden megtalálható itemet úgy kell beállítani hogy nagyon ritka legyen. Ez ad némi kényszert arra, hogy elkezdj barangolni pl. élelem vagy fegyverek meg minden más után, nem az van hogy bemész 2-3 szomszédos házba azt egy hétre elegendő kaját lehet összeszedni 2 perc alatt.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2023.11.16. 18:11:28
  • Norbertboy
    Off téma

Ha akarsz egy nagyon realisztikus túlélő játékot kipróbálni, ott a Scum. Már egész jól játszható játék lett.
    A másik hasonló hardcore, a Project Zomboid.
  • undY1ng #22913
    Ez a középkori páncél vicces de egyben jól is néz ki! :D Várom már az új karaktermodelleket. Most egy kicsit újra elmerültem a gamo világában. Számomra ez a legeslegjobb zombi túlélős sandbox ami létezik!
  • Ironman2
    Az új motorbike az alfa22-ben:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.11.15. 10:30:56
  • Ironman2
    Visszajönnek a malacok az alfa22-ben:

• Norbertboy
    Eddig is benne volt, csak most hivatalos. xD
  • nibron
    azért a 7dtd-ből már csak illogika hiányzik:xD
  • Ironman2
    Az Illogika társult össze a Fun Pimps-el,és ők készítik a 7days Bloodmon játékot.

LInk

MAjd jövőre lesz info a játékról!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.28. 15:31:44
  • Ironman2
    Gőzerővel készül az alapjáték is! :))))

Hetek óta nem tud kimozdulni szegény alfa 21.2 az experimentalból!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.28. 15:24:36
  • ntex
    Remélem azért a 7 Days to Die-t befejezik rendesen előtte... A motor váltás érthető, azok alapján pláne ami történt a Unitynél nem olyan régen. Kíváncsi leszek mindenesetre a továbbiakra.
  • Ironman2
    Figyelem!! Figyelem!!!

Új játék jönl.A 7die to die témát nem hagyják el,arra fog épitkezni ez is.A neve:7 days Bloodmon!!

Honlapja már elérhető,arról nem tudok még semmit hogy konzolra jön vagy pc-re,vagy mindkettőre.Annyi info van hogy ez Unreal motoros lesz! Remélem az újabb 5-ös verzió!

Honlap

Moderátori info

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A következő játékot, amelyet az elmúlt néhány évben ugratott Unreal Engine-ben fejlesztenek, a TFP csapata fejleszti.

A Blood Moons-t egy másik stúdió fejleszti, amely a TFP-vel társult. Úgy gondolom, hogy a Blood Moons a Unity ugyanazt a módosított verzióját használja, mint a TFP a 7 Days to Die futtatásához, ezért a TFP támogatást nyújt számukra. Nem igazán tudok ennél többet, és több információra számítok, mint bárki más, de tudom, hogy ezek különböző projektek.

Én magam sem vettem észre, hogy a Blood Moons egy 4v1 stílusú játék, és azt hittem, hogy csak egy önálló változata lesz annak, amit régen "Horde Mode"-nak hívtak – pont úgy, mint@Guppycur sejtette . Én személy szerint nem vagyok a 4v1 stílusú játék célközönsége, de remélhetőleg azoknak, akik ilyenek, ez fantasztikus lesz. Ennek ellenére kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle, és remélem, hogy klasszikus horda módhoz hasonlóan játszható lesz, ha nem szereti a 4v1-et. Határozottan jobban izgulnék érte, ha kiderülne, hogy egyedül vagy kooperatívan is játszhatom az NPC zombikkal szemben. Ha 4v1 PvP-nek kell lennie, valószínűleg továbbadom.

A 7 Days to Die és a TFP mint stúdió rajongójaként izgatott vagyok, hogy ez növelni fogja az ismertséget, és remélem, hogy sikeres lesz, és további figyelemre méltó a 7 Days to Die számára.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.28. 15:12:34
  • seotox
    Hatalmas pozitív élmény számomra az Operencia magyar PVE szerver. Az elmúlt időszak nehézségei ellenére most stabilnak mondható újra. Szerintem a tulajdonos Jim Moriarty rettentő módon jól ért hozzá, rengeteg olyan megvalósítást látok, amik más szervereken nincsenek. Köszönjük!
  • Ironman2
    Akit érdekel,megjelent korai változatban (de ez nem jelent szinte semmit a játszhatóság szempontjából),a The front játék,ami kb nagy hasonlóságot mutat a 7Days to die,Ark Survival Evolved,és RUSt játékokkal.Egy tower defense játék,meg kell védeni bázisunkat a hordák ellen,viszont mellénk is fordithatjuk az ellenséget,parancsokat kiadva nekik.A térkép itt is hatalmas,fejlődési rendszer xp,és tanulás,mint az ARK-ban,az épitkezés,gyüjtögetés is kb ugyanaz,viszont a képességek növelése leölt ellenségekben lévő könyvek gyüjtögetésével lehetséges (talent).Airdropok itt is megvannak,szineik,és level szintjük szerint nyithatók,ezeket ufok hozzák el nekünk.Van landclaim védelem,rengeteg csapda,jármü készítő,és karbantartó,madárka helyett légijármüvek craftolása...stb. Ez már mind rendelkezésre áll a korai verzióban is.
    Többi a topikjában,a szerverem linkje is ott található!
    Várlak benneteket!

Amúgy még 41 óráig 15.60 euro!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.17. 01:37:01
  • JonasSandor
    Akkor korai lesz ez a decemberi megjelenés.
  • Ironman2
  • nibron
    már az A18-nál bizonygatták, hogy bizisten ez az utolsó alfa.:)
    am ez az egyik amit szeretek benne. folyton átírják, folyton lehet vele játszani. úgyhogy részemről tiszta szívből támogatom A132-őt is. Unokának, déduncsinak is jó lesz az. Lehet már nem is ezen a bolygón élünk. Az viszont egy jó téma lehet Moléknak, abból is újabb alfákat gyárthatnak.
  • ntex
    Még lesz A23 is, az lesz a végleges elvileg.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2023.09.17. 20:05:53
  • JonasSandor
    Akkor most már jön a végleges verziója?
  • undY1ng #22897
    Van pész.
  • Ironman2
    Twitterből X lett,ha valaki rácsodálkozna a bannerba.Maga Elon Musk bácsi nevezte át.Megteheti,mert már az övé.
  • Ironman2
    Na,ez végre nagyon hasznos funkció,bekerült az experimental alfa 21.2-be a halálbüntetés ki-be kapcsolása opció!!

Hello Survivors!

Today we bring to you A21.2 with an all new "Death Penalty" setting, allowing you to choose between different penalties for someone's demise, including a total wipe of your character.
    For dedicated servers you will need to have this line in the serverconfig to start fresh or continue an old save:
    <property name="DeathPenalty" value="1" /> <!-- Penalty after dying. 0 = Nothing. 1 = Default: Classic XP Penalty. 2 = Injured: You keep most of your debuffs. Food and Water is set to 50% on respawn. 3 = Permanent Death: Your character is completely reset. You will respawn with a fresh start within the saved game. -->
  • nibron
    pl. megvárod a zárást
  • hapi
    Beragadtam egy ajtóba a kereskedőnél hogy kell "kiragadni" ?
  • undY1ng #22892
    Ilyen 21.1 verziószámnál nem kell új mapot indítani ugye? Mégha a játék választonál azt írja, hogy 21.0-nál lett kreálva a pálya.