900
A nagysikerű bankrablójáték második része
Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
Kikoki #260 Hello mindenkinek. Lehet sőt biztos off lesz a kérdésköröm. Nos jópár év után manapság kezdenék el mai játékokkal játszani , steam et leszedtem mert jo pár játék elviekben csak igy futtatja magát ( vagy már itt hülyeséget irtam) , szoval steamem van, regisztráltam minden okkés. Akkor off része: Payday 2 mivel megvenni nem vettem meg torrentes verzio. Azt szeretném kérdezni hogy igy is lehetséges vele játszani vagy eljutottunk odáig hogy tényleg kitalálták a csak oroginal vedd meg és játsz megoldást ? -
#259 -
#258 Bétában tesztelhető a 13as javítás -
#257 dobtam egy privátot. -
#256 Akár itt is ;) -
#255 Sziasztok megvenném a játékot steamen de hol találok még magyarokat akikkel tudnék játszani ? itt vagy van valami fórum? előre is kösz. -
#254 elvileg hamarosan jön egy fix, mert nem csak ott van probléma -
#253 diamond storet jól elbaszták, sikátorban leütöd a civilt és benn mindenki észrevesz, 10/10 patch -
#252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sziasztok nem akarok off-olni De anyagi gondjaim vannak és El kell adnom valamit. Steam-es profilom melyen PD2,f12012,MW2 van 5k-ért átruháznám. -
#251 mivan a steamel? folyton megáll a letöltés -
#250 Nekem a szefben egy sajtos toast volt :D -
kirpill75 #249 -
#248 Új pálya : Diamond Store(nem ugyanaz, mint a jewelry store) -
#247 Új javitás! :) Érdemes elolvasni :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hey guys!
Our largest update yet! This one carries a lot of free content like a new heist, 4 new masks, new economy and much improved AI and difficulties. Pay a visit to the Nightclub and Big Oil as well. They got a lot of new stuff in them!
Team mates
Improved killer instinct for the AI team. They are more aggressive and more prone to stay alive even on the OVERKILL difficulty. Single player never looked more tempting.
Difficulty
Much harder OVERKILL! Yes you got it - now dont cry.
SWATS now have much better flashbangs - use the shades!
More balanced single player sessions
BULLDOZERS are now EVIL
Police AI
Added more and better run and walking animations for our dear enemies.
Crime.net
Improved Payouts!:
The Crime.net economy has got a major upgrade. After looking at massive amounts of data and collecting player feedback we have implemented and tested a new economy system.
Each contract now has reward dependant on the mission specifics. Some contract amounts can seem low but the REAL value is in stealing the LOOT BAGS. If you sling a lot of Coke for Hector he will compensate you greatly. The reward is different depending on the number of coke bags you clear. On the other hand, if you hit Big Oil + it is not at all about bags and more about completion. If you get the engine to the helicopter and escape you get a hefty contract pay. This makes the game more tactical and you have to fight greed on almost every map.
Thanks to everyone who helped out with this!
CrimeNet is now balanced so you can chose to play for XP or Money or a middle way. Learn this by playing the heists on different difficulties. There are some anomalies to be found and taken advantage of!
NOTE: If you are in a BAG focused mission, go for the additional bags - they pay out several 100% more than the mandatory bags (for which you get the contract pay). BUT remeber - GREED KILLS!
Multiday jobs pay out greatly and are very rewarding once you figure out how to move additional bags through them.
Presentation
Crime.net has reduced its somewhat cluttered info when counting the PAYDAY and contract money for you. You will be presented with a PAYDAY number that shows the amount of money the contract is worth EXCLUDING the LOOT BAGS. This is the offshore account money and 10% of that becomes you spendable cash. Look into it. it is simpler and more straightforward.
All cash numbers are now presented as Offshore money until converted to spendable cash.
The Contract filter is back!
Kick Filters. You can now set Kick enabled and filter on that on Crime.net.
HUD
We now display mission bags value on PAYDAY for both mandatory and additional bags in TAB stats screen during gameplay.
Skills
Boosted Aced Combat Medic revive bonus from 25% to 40%.
Enemies more affected by ECM feedback and civilians are no longer affected.
Added Inside Man Assets on almost all levels so that you can buy a EXPERT DRIVER that 100% takes away the Escape.
Made sentry gun tier 6 more effective.
Loot Drop
Added EXP cards in the loot drop for fast leveling
Added much better cash cards!
Weapons
New reload animations for the Deagle!
Texture fix for the "professional" sight.
IZHMA 12G Shotgun damage is buffed.
M308 Rifle has had its damage adjusted correctly.
Kobus 90 Submachinegun got a damage increase with long barrel weapon mod. added.
Sounds
Improved the ambient sounds to loop seamlessly.
Added more and cranked up existing the car sounds.
Gun sounds improved and allowed to be 100% more at the same time
Masks customization
Added four new masks!
Added four new patterns!
Added four new materials!
VO
Added VO to the Sniper in Watchdogs! He is awesome.
Escapes
Changed how escapes work, now civilian death increases chance and not time. Also a no alarm hit gives you NO escape.
Fixed minor graphical issues on Street escape.
Nightclub
So many fixes... and Dmitri has changed up the club. There is tons of more variation and evil russian thugs around.
There is a rumour of a fight club, but we are not supposed to talk about that.
Watchdogs
Watchdogs number of bags now depends on difficulty.
Tweaked chances of random events and walls.
Big Oil 1
Completely new layout!
Rats
Fixed collisions on Rats 1&2
Mallcrashers
Balanced property damage values.
Art
Endless updates and fixes, just enjoy.
Thanks all and enjoy the diamonds - but watch out for the TITANIUM safes!
Almir
OVERKILL - a Starbreeze Studio.
-
#246 -Grafika: Én eddig észre se vettem, hogy bármi probléma lenne az árnyékkal, szerintem a grafika egyik legelhanyagolhatóbb része, jó azért ne legyen egy téglalap egy ember árnyéka, de szerintem nem dől össze a világ ha nem annyira részletesen kidolgozott, cserébe ott van a fegyverek részletes kidolgozása, az szerintem az árnyék problémát abszolút pótolja(és a fegyverek hangjáról akkor még nem is volt szó).
-Nem feltétlen kell, hogy "özönljön" rád a zombi sereg alias hatósági emberek. Ahogy az előttem szóló is mondta, majdnem minden pályát meglehet csinálni anélkül, hogy lövöldözni kellene több száz emberre. Arról nem is beszélve, hogy szerintem, legalábbis számomra a mai napig szórakoztatóak a küldetések. Lehet, hogy nincs sok, lehet, hogy buták az ellenségek, de egyszerűen jólesik a haverokkal/barátokkal szétlőni mindent ami él és mozog, relaxál vagy nem tudom,(jó azért van egy két küldetés ahol ha nem jön össze a dolog akkor az ember a haját tépi, de melyik játéknál nincs ez?). Ez nem az a játék amit agyba főbe játszol napi 8 órát, vagy amennyi szabad időd van, hanem ez a klasszikus néha elővesszük a haverokkal és letolunk pár pályát együtt játék. A túszos kötözős dologról meg annyit, hogy minél több a túszod, annál később jön a police assault.
-Igen ez valóban idegesítő, hogy fizetni kell azért, hogy felszereld a fejlesztést, annyiból viszont jó, hogy ez is egy dolog amire eltudod költeni a pénzedet, az pedig, hogy drága csak arra ösztönöz, hogy többet játsszál, nem feltétlenül farm üzemmódban, hogy a legjobban fizető munkákat játszod csak és kizárólag. A fegyver modifikációt egyébként az alapján kapod amelyik fegyverek benne vannak az inventorydban. És hát igen, random, de ez még csak izgalmassá teszi a kártyahúzást a munka végén, hogy akkor most mit fogsz kapni. Persze az megint idegesítő ha már harmadjára kapsz olyan fegyverhez olyan fejlesztést amit a büdös életben nem használsz, de hát ez van. A fegyver fejlesztésekért való fizetést pedig úgy tudom elképzelni, hogy nem azért fizetek, hogy becsavarozzak 4 csavart, hanem azért, hogy "elmenjek" virtuálisan a fekete piacra és megvegyem azt a fejlesztést amit aztán a safe houseban felszerelek a fegyveremre.
Ja és a zombi özönlős részhez még csak annyit, hogy ez neked abszolút nem kellene, hogy gondot okozzon, egyáltalán fenn akadj ezen, elég csak az aláírásodat megemlítenem: "Don't need to be accurate, just shoot more bullets!" ;) -
#245 Nem feltetlen en lvl 27 voltam amikor a haverokkal az elsoff overkillt kitoltuk a tobbiek is same lvl vagy kicsit magasabb mas kerdes hogy az ff utolso palya 49 perc volt de megvolt. -
#244 Jah igen lv60-on amikor már megvannak azok a skillek amivel meg lehet úgy csinálni. -
#243 Akkor en egy zseni vagyok ismerosokkel ha a framing frame kuldit overkillen vegig csendben fokozatosan meg tudtuk csinalni ? Minden kuldetest meg lehet csinalni ugy hogy nem fajul lovoldozesbe csak nem elsore eddig csak a Big Oil volt amit nem tudtunk mwgcsinalni ez a jatek nem a grafikara epul hanem az elmenyre mint a l4d sorozat vagy a counter strike. En egy Jp36 fegyvert hasznalok tavcsovel es par kieggel meg egy fwlturbozott desertet es meg a bulldozer se nagy problema. Ez nem egy BF ahol a grafika dominans. De megsugom hogy egy red dotot nem kis munka beallitani nem csak annyi hogy felszereled es mukodik -
#242 Most soroljam? Ha szerinted ez egy tökéletes játék akkor menthetetlen vagy...
Melyik a legbosszantóbb a lentebb felsoroltak közül nehéz lenne eldönteni.
- Grafika: kibaszott igénytelen Dx9-es statikus árnyékok, én inkább korom fekete légüres térnek hívnám nem árnyéknak... Eléggé nevetségesek a sötét pályák, hogy maxiumomra vett világossággal sem látni semmi és halvány fingom nincs, hogy mégis melyik fekete habszivacsa "falból lőnek"
- Játékmenet: nagyjából semmivel sem múlja felül a Saints Row 3-ban lévő totál értelmetlen whored mod-ot. Az összes küldetés abból áll, hogy özönlenek rád a zombik, akarom írni hatósági személyek. Még ha lövöldözéssé fajul egy bankrablás, mivel akármint próbáltunk haverékkal, mindig megszólalt a riasztó... még az élszerüzletet sem tudok anélkül megcsinálni. Már kezdtük a kocsiba pakolni a cuccot, minden ok nélkül megszólal a riasztó... Vagy a fejbe lőtt, leütött őr vesz észre, mert az ilyen sem ritka... Lehetne valószerűbb, pl ha a megkötözött túszok arányába lenne idő mire megtámadnak... ááá nem minek...
- Ez a telibe baszott jutalmazási rendszer. Legalább 10x akkora teljesen értelmetlen grindelés az egész mint az Mass Effect 3 multija. Mégis melyik idióta barom találta ki, hogy csak 5%-ot kapsz meg a zsákmányból, miközben MINDEN legalább egy öt nullás összegbe kerül. Még a képességek is. Most komolyan egy kibaszott G36 fél millió dollárért? De még ennél még nagyobb agyrém a fegyver kiegészítők. Mégis mi a retkes kibaszott értelme van annak, hogy teljesen véletlenül lehet csak megszerezni, sőt emellett még egy vagyonba kerül felszerelni, igen FELSZERELNI... Becsavarni 4 baszott csavart egy irányzékon miért is kerül több 10- vagy akár 100-ezer dollárba?
- Arról, hogy mennyire frusztrálóan csal az AI arról már nagyon nincs kedvem semmit se írni... #faceplam
...és ez a hulladék egy 9/10-es játék az értékelések alapján? Komolyan? Esetleg lehetne 7/10 ha normálisan meglenne csinálva. De nagyon nincs. -
#241 azért akad, hogy véletlen egy-egy jó csapat összejön. csináltam már többször is 60ezer tapasztalati pontot egy kőr alatt, idegenekkel. -
#240 lehet botokkal játszott :D -
#239 amúgy ez csak coopban jó barátokkal, pub is értelmetlen.
remélem nem egyedül próbáltál meg vele játszani. -
#238 Had tippeljek, a Rats utolsó napján felrobbant a busz 3 random emberrel... Következmény -> szar szemét játék, fúj de rossz és csúnya játékfejlesztők hogy tudnak ilyen egy hulladékot készíteni. -
#237 kifejtenéd bővebben miért? -
#236 Ótvar szemét egy játék... 2/10 kb annyit ér jó indulattal. Kivitelezés egy raklap szar. -
pogií #235 Hupszi.. :D -
#234 Az OVERKILL az a játékfejlesztő cég, a Starbreeze Studio szintén :D -
pogií #233 Almir
OVERKILL - a Starbreeze Studio. Ez 1 új pálya szeretne lenni? -
#232 Update 11!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Change-log for Update #11 - 20130903
Features
Expert Driver Asset - This will make sure that you won't trigger an escape level (requires the Inside Man skill in the Mastermind Tree)
Kick enabled/disabled option added to game settings and Crime.net filter
Players can now throw heavy bags into helicopters
Keep heisting like it's 1999.
Almir
OVERKILL - a Starbreeze Studio.
-
#231 -
SergioAmigo #230 Browse to your Game Folder
Open "game.ver" with any text editor
Now you can see the version of the game
Update #1 = 0.0.23
Update #2 = 0.0.24
Update #2 (Hotfix) = 0.0.25
Update #3 = 0.0.26
Update #4 = 1.0.27
Update #5 = 1.0.29
Update #6 = 1.0.30
Update #7 = 1.0.31
Update #8 = 1.0.32
Update #9 = 1.0.33
Update #10 = 1.0.34
-
Kombinator1991 #229 Hát a stealth ebben a játékban kegyetlenül nehéz. Én játszottam thief3-al spliter cellel (sok résszel), és ehhez a játékhoz képest l*fasz. Engem leginkább az b*sz fel, hogy az őrök hátrafelé is látnak (még akkor is ha nem mozgok egyáltalán). Egy csapat viszont jó lenne ha valaki keres egy masszív gyilkológépet írjon. -
etnies #228 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy valahol meg lehet nézni melyik verziószám fut? mert felraktam sorban az updateket, de szerintem nem sikerült. jó lenne valahol megnézni, hogy sikerült e updatelni :) -
#227 hát valahogy nem az izgatott hogy mit mesél hanem az hogy ne lőjenek szitává
de azé kösy majd oda figyelek -
#226 A fickó magyarázza hogy mennyinél tartassz, minimális angolt igényel :D -
#225 nekem valahogy nem sikerül szét lőttem mindent de semmi valahol mutasa az értéket hogy menyit sikerült? -
#224 Valakinek van kedve Tunngle-n játszani? Tetszik a játék, de bosszant hogy public szobákban mindig vérfürdő lesz a vége. :D -
#223 összes eddigi update! -
#222 Tervezek beruházni 4es pakk-ra, még kéne hozzá ember. Akit érdekel küldjön pm-et! -
xrm #221 Magasabb szintű "technikus" ,vagy ha több kicsi megy akkor a robbanószerekkel (lerak és belelő). 1 percen belül is megcsinálható. Akkor gyorsan kifutni az autóhoz. Persze rabolni ilyenkor nem tudsz.