900
A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Since
    Össze kellene terelni a Magyar játékosokat mivel külföldiekkel eléggé nehézkes a játék főleg ha néha mindenki össze vissza csinál mindent...
  • Since
    Még szép hogy nincsen benne. Bár az elején szkeptikus voltam...
  • jetblack
    Lehet csak en vagyok igy vele de ez a mondat olyan szep. PAYDAY 2 has no micro-transactions.
  • Since
    Nálam most kb. 10 percenként fagy a játék, egyszer pont az xp kiosztásakor, kicsit idegesítő. Na de, ez csakbéta, biztos tesztelnek valamit.
  • NagyiBMX
    Aki bétázik az megvette a Career Criminal Editiont, ami tartalmazza az alapjátékot, egy DLC-t és még jó pár mindent összesen 45€-ért. Ehhez még kap a vásárló 2 béta hozzáférést (nem kulcs) amiből 1-et felhasználhat, a másikat meg elküldheti egy barátnak. Tehát a bétázóknak a nagyrésze megvette, a másik része pedig csak kapta a béta lehetőséget. A teljes payday elvileg augusztus 13.-án lesz elérhető (ami még majdnem 4 hét) és ráadásul 30€ az ára(hozzátenném hogy ez csak a sima alapjáték). Úgyhogy én szerintem teljesen megéri megvenni a CCE-t. A DLC-t egyébként megjelenés után nem lehet majd megvenni, a Lootbag DLC következőket tartalmazza:
    -A unique red dot weapon sight modification available for use on all rifle weapons.
    -A unique Skull mask.
    -A unique mask pattern titled ”I LOVE OVERKILL”.
    -A unique color pattern consisting of the colors red and black.
    -A bundle ofin-game cash.
  • jetblack
    tessek erre nyitottam meg ezt a csoportot
  • bakkerman
    akkor tárgytalan,megjelenésig már kibírom :D
  • Fpocok
    Fizetni kell. Nem open béta.
  • bakkerman
    a bétáért is fizetni kell,vagy ingyenesen letölthető?
  • Zeller01
    :DDDDDDDDD
    jó lenne, ha össze tudnánk hozni pár coop meccset.
  • Fpocok
    De... dehát akkor több mint 10 percet kéne beleölni. Egy gameplaymaker ilyeneket nem csinál.
  • Broafka
    ne haragudj, de miért nem akkor csinálsz gameplay videót, amikor már tudod merre kell menni, meg mit kell csinálni. úgy rohangálsz össze-vissza mint a mérgezett egér, majd elhányom magam amikor nézem, úgy kapkodod a kamerát
  • SergioAmigo
    1- http://linksfu.com/2013/07/payday-2-pc-game-beta-version-nosteam/ unpack the game
    2- http://dfiles.eu/files/o6fhsnexl/PAYDAY2_Beta_patch_nosTEAM.exe
    install this patch
    3-http://BillionUploads.com/nh3unga7w2c8/PAYDAY_2_Beta_MPFix_Online_v2.7z.html
  • Skypack
    A bétával kapcsolatban : A bétában 6 küldetés van + a Safehouse és a szintkorlát 25, illetve a játék megjelenése napján resetelve lesznek a bétás accountok, csak annak jár a bétakulcs + egy ajándék béta kulcs aki a Steamen PAYDAY 2 Career Criminal Edition vásárolja elő, ami 46€ ami 13645Ft, ehhez jár PAYDAY Loot Bag DLC és még sok más extra, a játék alapára egyébként 30€ azaz kb. 9000FT, XBOX 360-ra és PS3-ra egykét magyarboltból előrendelhető a dobozos változat 8900Ft-ért.
  • kirpill75
  • Jim Morrison
    Engem is érdekel a játék, de mire kijön nem lesz időm játszani :/
    Egyébként, már van websorozat is, itt az első rész (eddig 3 jött ki):
  • Since
    Én is játszom vele egy ideje, és nagyon tetszik. Az első rész nagyon monoton volt ugyanis a pénznek semmi "értéke" nem volt, és pl. nekem a SafeHouse is nagyon tetszik.
    Jó lenne magyarokkal is együtt játszani úgyhogy ha valakit érdekel küldjön privit és megbeszéljük a részleteket :)
  • Skypack
    Én sem tudtam ellenállni neki és én is bétázok több, mint 4 órányi tapasztalatomat írom most le az egyhez képest : Ahogy a készítők mondták nincs két ugyanolyan rablás, volt pl hogy kevesebb őr volt egy helynél vagy egyáltalán nem volt vagy máshol volt a pénz a széf vagy több pénz volt kevesebb széf szóval igencsak változatos. A grafika szép igazából teljesen jól fut egy átlag PC-n elég korrekt kinézet nem erre összpontosítottak. A hangok valami iszonyat jóra sikeredtek gondolok itt a zenére ami nagyon hangulatos illetve a fegyverek hangja is szerintem nagyon jól el lett találva. Az egyénire szabhatóság nagy szerepet kapott a fegyvereket bármilyen modifikációval felszerelheted a maszkodat teljes mértékbe egyénire szabhatod akárcsak a Safehouse-t ami a csapat rejtekhelyeként szolgál. A karakterek négy irányba fejlődhetnek Mastermind, Technician, Ghost, Enfocer mindegyiknek meglesz a maga szerepe a küldetésben, azt fontos tudni hogy több skill fát is lehet kezdeni így eléggé jól összelehet rakni a karakter képességeit.
  • Zeller01
    Az első részt is imádtam, reméljük ez is lesz olyan jó!
    Pár ismerősöm már Bétázik! A pénz nagy úr! :)
  • Skypack
    A játék augusztus 13-án jelenik meg PC(Steam formájában),XBOX 360(dobozos),PS3(dobozos változatban.
    A Steam-es verzió elővásárolható itt!

Gépigény :
    Minimum:
    Processor:2 GHz Intel Dual Core Processor
    Memory:2 GB RAM
    Graphics:NVIDIA GeForce 8800/ATI Radeon
    HD 2600(256MB minimum)
    DirectX®:9.0c
    Hard Drive:10 GB HD space
    Sound:DirectX 9.0c compatible
    Hivatalos honlap!