900
A nagysikerű bankrablójáték második része
Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
Gabe18 #180 Hát nem tudom, ez a lobby kereső nagyon látványos, de elég használhatatlan. Egy sima kilistázós rendszer sokkal jobb lenne. Eleve miért nem lehet szűrni nehézségi szintre? A 10-es karakteremmel biztos az Overkill küldetésekre akarok menni.
Na mindegy. Ha van valaki ilyen 10-20 szint körül van, és gondolja Gabe18(Hu) néven felvehet, aztán hátha együtt nagyobbat kaszálunk... -
#179 Nekem a rekord pénzecske közel 1 millió volt :) -
Neoncsoves #178 hát ja, elég kevés a választék, és a nagy dinamikusság is eltűnik a játékból 2-3 nap folyamat játék után. -
#177 itt a csipetcsapat
új rekord pénzecske 538.630 :)
bár kezdjük unni kevés a pálya meg nem sok változatosság van benne :( -
#176 vsync-et ne kapcsold be. a framerate meg mondjuk legyen 90. vagy max. gépedtől függ nekem megy a maxon is szépen de 99%-on jár a vid kari. És hogy ne kínozzam ezért levettem framerate limitet 90-re. bőven elég és no lag. Bár rohadtul szokott még laggolni akkor ha leteszed asztalra és utána vissza. akkor kell egy kis idő mire abba hagyja. -
#175 persze. a steam/userdata/12345678/218620/remote/ -
#174 thx
gondolom mentés felülír? -
#173 át lehet. én is törttel kezdtem és megfogott meg is vettem. simán folytattam ahol abba hagytam. -
#172 A banner alatti "Gépigény" fülre ha rámész, akkor megtudod, hogy mi a minimum követelmény és mi az ajánlott. -
#171 Gyors kérdés: miért van ekkora gépigénye? Legalább is nekem szaggat minimum beállítások mellett max felbontásban... Eddig bármilyen másik játékot maxon futtattam 60+ fpsel... -
#170 gondolkodom a megvételen.
vajon át lehet hozni a tört mentéseket?
-
#169 Én a törtben nem tudok segíteni, vedd meg és minden működni fog. -
#168 a játék betöltése kor van ez a problémám már így szedtem le
ui.:hogy probáltam volna nagyobbra venni ha nem is látom az Options -
#167 Esc-Options-Resolution-t próbáltad már nagyobbra venni? -
#166 üdv
letöltöttem pc-re a játékot és rossz a felbontás mert nem látom a menüt.
van rá megoldás? -
#165 Crimenet -
Solyom2 #164 Sziasztok!
van lehetőség arra, hogy Tunnglen keresztül játszhassak a játékkal? Mert a játékon belül sehol se látok olyan lehetőséget, hogy hálózaton is lehet játszani -
Stief #163 Stief néven Steamen megtaláltok [email protected] vagy Stief Csaba ha van időm szervezhetünk egy jó kis rablást. A kérésem az lenne hogy legalább egy 18 éves érettségével rendelkezz. És tudj összejátszani. Ha fent vagyok steamen írj rám nyugodtan! -
#162 sziasztok. egy haverral toljuk 2-en és szívesen vennénk ha teljes létszámmal tolhatnánk. ezért néhány játékos társat keresünk. Mi 20+ évesek vagyunk ezért ha lehet a mi korosztályunkba illők jelentkezését várjuk. üdv. TS van. (privátban megadom) -
#161 van a festményrablás 3.napja azt hogykell ellopni sunyin mind5 cuccot? 3megvolt 2ór volt kempeltünk is random beridaóztattak semmi nem látott pedig senkit.. :( trükk?:D -
#160 hehe
multiban gondoltam... -
Knabb #159 Startal -
#158 csaá.
törtben hogyan lehet játékot indítani??
thx -
#157 ez valami más lesz, mert nekem most 114 megát szed -
#156 nem. De nekem most nem volt rendszer indítás és leszedte már egyszer. most megint tölti a 970mb-os update-et. mondjuk úgy emlékszem, hogy az előző 967mb-volt. -
#155 csak engem szopat a rendszer hogy minden inditasnal le akarja tolteni az uj patchet ? -
Stief #154 Stief néven Steamen megtaláltok [email protected] vagy Stief Csaba ha van időm szervezhetünk egy jó kis rablást. A kérésem az lenne hogy legalább egy 18 éves érettségével rendelkezz. És tudj összejátszani. -
Since #153 No a patch megoldotta a disconnect problémámat, verge normálisan tudok játszani nem dobál ki a játék. -
#152 Természetesen igen, különben nem sok értelme lenne a játéknak :D -
#151 Úgy értettem, hogy az elbaltázott küldi a későbbiek folyamán még felvehető lesz e? -
#150 Azért Pro Job, a többnapos küldiknél ha az egyik napon elszúrtok valamit akkor az egész küldetésnek vége. Viszont sokkal több XP és pénz jutalmat kaptok. -
#149 Srácok, ha sikerült elbaltázni egy Pro Job küldit, azt már sehogy se lehet megmenteni ugye? -
#148 Update 2. Patch notes
-
#147 Titanium material ASDASDASDASD -
#146 Alienware light fx mit takar? Mivel tudom előcsalogatni? gtx 550ti jó vagyok? Vagy csak alienware laptoppal? -
#145 Érdemes először a skill kalkulátoron
kipróbálni, hogy építse ki az ember és akkor élesbe már nem kell respecelni :) -
#144 Amennyit ráköltöttél annak egy bizonyos részéd kapod vissza nem az egészet, de legalább visszakapsz valamennyit. :D -
#143 sziasztok nem tud valaki olcsón payday2-őt? mo-key.com-on 4800 volt de elfogyott és az új ára már 7000k. occo occo kéne nekem... -
#142 A skillfák mellett van egy respec gomb. -
#141 Hogy lehet újra osztani az összes skill pontot? Egyáltalán lehetséges ez? És ha igen, a skillekre elhasznált pénzből viszont látok valamennyit?