900
A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Gabe18
    Hát nem tudom, ez a lobby kereső nagyon látványos, de elég használhatatlan. Egy sima kilistázós rendszer sokkal jobb lenne. Eleve miért nem lehet szűrni nehézségi szintre? A 10-es karakteremmel biztos az Overkill küldetésekre akarok menni.
    Na mindegy. Ha van valaki ilyen 10-20 szint körül van, és gondolja Gabe18(Hu) néven felvehet, aztán hátha együtt nagyobbat kaszálunk...
  • mijki
    Nekem a rekord pénzecske közel 1 millió volt :)
  • Neoncsoves
    hát ja, elég kevés a választék, és a nagy dinamikusság is eltűnik a játékból 2-3 nap folyamat játék után.
  • ToCsEk
    itt a csipetcsapat
    új rekord pénzecske 538.630 :)
    bár kezdjük unni kevés a pálya meg nem sok változatosság van benne :(
  • mmovar
    vsync-et ne kapcsold be. a framerate meg mondjuk legyen 90. vagy max. gépedtől függ nekem megy a maxon is szépen de 99%-on jár a vid kari. És hogy ne kínozzam ezért levettem framerate limitet 90-re. bőven elég és no lag. Bár rohadtul szokott még laggolni akkor ha leteszed asztalra és utána vissza. akkor kell egy kis idő mire abba hagyja.
  • mmovar
    persze. a steam/userdata/12345678/218620/remote/
  • Frank99
    thx

gondolom mentés felülír?
  • mmovar
    át lehet. én is törttel kezdtem és megfogott meg is vettem. simán folytattam ahol abba hagytam.
  • NagyiBMX
    A banner alatti "Gépigény" fülre ha rámész, akkor megtudod, hogy mi a minimum követelmény és mi az ajánlott.
  • attiGT
    Gyors kérdés: miért van ekkora gépigénye? Legalább is nekem szaggat minimum beállítások mellett max felbontásban... Eddig bármilyen másik játékot maxon futtattam 60+ fpsel...
  • Frank99
    gondolkodom a megvételen.

vajon át lehet hozni a tört mentéseket?

• NagyiBMX
    Én a törtben nem tudok segíteni, vedd meg és minden működni fog.
  • Scany01
    a játék betöltése kor van ez a problémám már így szedtem le

ui.:hogy probáltam volna nagyobbra venni ha nem is látom az Options
  • NagyiBMX
    Esc-Options-Resolution-t próbáltad már nagyobbra venni?
  • Scany01
    üdv
    letöltöttem pc-re a játékot és rossz a felbontás mert nem látom a menüt.
    van rá megoldás?
  • jetblack
    Crimenet
  • Solyom2
    Sziasztok!

van lehetőség arra, hogy Tunnglen keresztül játszhassak a játékkal? Mert a játékon belül sehol se látok olyan lehetőséget, hogy hálózaton is lehet játszani
  • Stief
    Stief néven Steamen megtaláltok [email protected] vagy Stief Csaba ha van időm szervezhetünk egy jó kis rablást. A kérésem az lenne hogy legalább egy 18 éves érettségével rendelkezz. És tudj összejátszani. Ha fent vagyok steamen írj rám nyugodtan!
  • mmovar
    sziasztok. egy haverral toljuk 2-en és szívesen vennénk ha teljes létszámmal tolhatnánk. ezért néhány játékos társat keresünk. Mi 20+ évesek vagyunk ezért ha lehet a mi korosztályunkba illők jelentkezését várjuk. üdv. TS van. (privátban megadom)
  • ToCsEk
    van a festményrablás 3.napja azt hogykell ellopni sunyin mind5 cuccot? 3megvolt 2ór volt kempeltünk is random beridaóztattak semmi nem látott pedig senkit.. :( trükk?:D
  • Frank99
    hehe

multiban gondoltam...
  • Knabb
    Startal
  • Frank99
    csaá.

törtben hogyan lehet játékot indítani??

thx
  • Zeller01
    ez valami más lesz, mert nekem most 114 megát szed
  • mmovar
    nem. De nekem most nem volt rendszer indítás és leszedte már egyszer. most megint tölti a 970mb-os update-et. mondjuk úgy emlékszem, hogy az előző 967mb-volt.
  • jetblack
    csak engem szopat a rendszer hogy minden inditasnal le akarja tolteni az uj patchet ?
  • Stief
    Stief néven Steamen megtaláltok [email protected] vagy Stief Csaba ha van időm szervezhetünk egy jó kis rablást. A kérésem az lenne hogy legalább egy 18 éves érettségével rendelkezz. És tudj összejátszani.
  • Since
    No a patch megoldotta a disconnect problémámat, verge normálisan tudok játszani nem dobál ki a játék.
  • Skypack
    Természetesen igen, különben nem sok értelme lenne a játéknak :D
  • mijki
    Úgy értettem, hogy az elbaltázott küldi a későbbiek folyamán még felvehető lesz e?
  • NagyiBMX
    Azért Pro Job, a többnapos küldiknél ha az egyik napon elszúrtok valamit akkor az egész küldetésnek vége. Viszont sokkal több XP és pénz jutalmat kaptok.
  • mijki
    Srácok, ha sikerült elbaltázni egy Pro Job küldit, azt már sehogy se lehet megmenteni ugye?
  • NagyiBMX
    Update 2. Patch notes
  • jetblack
    Titanium material ASDASDASDASD
  • Fpocok
    Alienware light fx mit takar? Mivel tudom előcsalogatni? gtx 550ti jó vagyok? Vagy csak alienware laptoppal?
  • Skypack
    Érdemes először a skill kalkulátoron
    kipróbálni, hogy építse ki az ember és akkor élesbe már nem kell respecelni :)
  • NagyiBMX
    Amennyit ráköltöttél annak egy bizonyos részéd kapod vissza nem az egészet, de legalább visszakapsz valamennyit. :D
  • mmovar
    sziasztok nem tud valaki olcsón payday2-őt? mo-key.com-on 4800 volt de elfogyott és az új ára már 7000k. occo occo kéne nekem...
  • Fabio Capello
    A skillfák mellett van egy respec gomb.
  • mijki
    Hogy lehet újra osztani az összes skill pontot? Egyáltalán lehetséges ez? És ha igen, a skillekre elhasznált pénzből viszont látok valamennyit?