900
A nagysikerű bankrablójáték második része
Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
#300 Figyelj, holnap játszhatunk LocalPatriot-tal együtt :) -
#299 a fenébe.. megvettem :D áh.. na mindegy, azért köszi :) -
#298 Ha most nem is, de máskor biztosan. Szerintem (ha még nem vetted meg), várj egy kicsit amíg lesz valakinél kód formájában, olcsóbban. :)Például itt. -
#297 Na jó ,megveszem ha most tudtok is jönni :) -
#296 Kinek mi, én 120 óra után is azt mondom, hogy tud szórakoztatni. Nem olyan mint az 1. Egyes pályák nagyon hosszúak tudnak lenni, akár 20-30 percig is elnyúlhatnak. Ezek mindegyikén máshogy van elrendezve a pálya. Társaságban, ts-el együtt meg aztán végképp nagyon jó szórakozás. -
#295 most ts en ahogy benyögtem, hogy akkor megveszem a payday2-t, mindenki azt mondta, hogy ne :D unalmas :( -
#294 Vedd meg, aztán este csatlakozz hozzánk. Nagyival kirámoltunk egy ékszerüzletet:D -
#293 Ma vettem meg. Én is várni akartam hogy legyen 5 euro, de valami kiba nagy game ez:D -
#292 -40% nál nem szokott kedvezőbb lenni? :( még mindig kicsit sokallom ezt az árat érte :/ -
#291 Rendben, akk ma csináljunk valami partyt:)
de még kb 1 óra mire lejön:S Majd küldj steam accot, és felveszlek. -
#290 Ha nem is kezdő, de én szívesen segítek.:) -
#289 Üdv!
Ma vettem meg. Végre.
Van itt még kezdő, aki elkezdene velem pár küldit? Semmi tapasztalatom nincs. Persze lőni tudok:D -
norby9201 #288 Szevasztok, keresek 1-2 embert akivel lehetne játszani. 52-es vagyok jelenleg. Aki jönne írja meg a nevét, thx. -
Bobo54 #287 20percenként kidob a játék. Mi lehet az oka? -
Bobo54 #286 Én most kezdtem online játszani és örülnék ha találkoznék fent magyarokkal. Valakinek van kedve hozzá?
Esténként 7-8-tól fent vagyok. 19.1-es verzióm van. (bár nem tudom ez fontos-e) -
#285 Szerintem a fegyveres DLC-re gondolt. -
#284 Hol láttad te 5 euróért a játékot? -
#283 Én is csak majd valami leárazás esetén veszem meg. -
#282 engem az érdekelne hogy megéri egyáltalán megvenni valahogy sokallom az 5 eurot -
Stief #281 Ha valaki tud valamit a fegyver pakkról írjon, kíváncsi vagyok a véleményekre,olvastam hogy miket tartalmaz. De mivel melózóm nem tudom kipróbálni :( -
#280 ti sokat játszotok online am ? -
#279 Azok akik előrendelték, ingyenesen megkapták. A DLC ára 5-6€ egyébként, mondjuk most a Steam leárazás miatt olcsóbb 2,69€. -
#278 A dlc gondolom plusz pénze került nem? -
#277 azért kösz:DD nekem csak ez a game kell :Dd -
#276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6k de van más is mellette azért ennyi... Szóval ha elosztom akkor 1500-ra jön ki/game :) F112/13 és MW2+DLC-k vannak mellette. -
#275 Most nemrég jött ki egy DLC hozzá, evvel is növelve a pályák számát, de ez egyéntől is függ valakinek két perc alatt unalmassá válik, van akinek többszörös újrajátszásra se lesz unalmas, egyébként a pályák listája :
Bank Heist: Cash (3-star) (1 day)
Bank Heist: Deposit (3-star) (1 day)
Bank Heist: Gold (3-star, one skull minimum) (1 day)
Bank Heist (4-star, one skull minimum) (1 day)
Big Oil (2 days)
Diamond Store (1 day)
Firestarter (3 days)
Four Stores (1 day)
Framing Frame (3 days)
Jewelry Store (1 day)
Mallcrasher (1 day)
Nightclub (1 day)
Rats (3 days)
Ukrainian Job (1 day)
Watchdogs (2 days)
DLC : Armored Transport Crossroads (1 day)
DLC : Armored Transport Downtown (1 day)
DLC : Armored Transport Harbor (1 day)
DLC : Armored Transport Park (1 day)
DLC : Armored Transport Underpass (1 day)
DLC : Armored Transport Train (1 day)
DLC : Safe House Nightmare (1 day) (ez már nem elérhető)
Illetve ez az 5 escape van Cafe • Garage • Street • Overpass • Park
-
#274 mennyi az az óccóér?:D -
#273 Srácok milyen a játék újrajátszhatóság szempontjából? Sok map van hozzá? Vagy hamar unalomba fullad?
Előre is köszi a válaszokat :) -
#272 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen működne! Igen beregletem! Fiókostul lenne occóért... -
#271 azzal működne a multi ? :D már beregelted, nem ?:D -
#270 Nem akarsz esetleg egy eredetit mondjuk az enyémet? occóért... -
#269 vki tud segíteni h melyik virágbolti verzióval lehet lanozni coopba barátokkal vagy akár neten játszani és hogyan ?
köszi :D -
#268 Egész jó kis kiegészítő lett. -
Neoncsoves #267 Tölthető! -
#266 -
#265 Holnap jelenik meg :) -
#264 Ezen a képen kívül semmi hír... :(
-
#263 Az Armored Heist DLCről semmi hír ? -
Kikoki #262 Köszi sikerült elötte megtalálni nehézségek árán a megoldást :) -
#261 tudsz játszani torrentes verzióval is
írd be ezt google-ba
payday 2 tunngle