A nagysikerű bankrablójáték második része

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
-Grafika: Én eddig észre se vettem, hogy bármi probléma lenne az árnyékkal, szerintem a grafika egyik legelhanyagolhatóbb része, jó azért ne legyen egy téglalap egy ember árnyéka, de szerintem nem dől össze a világ ha nem annyira részletesen kidolgozott, cserébe ott van a fegyverek részletes kidolgozása, az szerintem az árnyék problémát abszolút pótolja(és a fegyverek hangjáról akkor még nem is volt szó).
-Nem feltétlen kell, hogy "özönljön" rád a zombi sereg alias hatósági emberek. Ahogy az előttem szóló is mondta, majdnem minden pályát meglehet csinálni anélkül, hogy lövöldözni kellene több száz emberre. Arról nem is beszélve, hogy szerintem, legalábbis számomra a mai napig szórakoztatóak a küldetések. Lehet, hogy nincs sok, lehet, hogy buták az ellenségek, de egyszerűen jólesik a haverokkal/barátokkal szétlőni mindent ami él és mozog, relaxál vagy nem tudom,(jó azért van egy két küldetés ahol ha nem jön össze a dolog akkor az ember a haját tépi, de melyik játéknál nincs ez?). Ez nem az a játék amit agyba főbe játszol napi 8 órát, vagy amennyi szabad időd van, hanem ez a klasszikus néha elővesszük a haverokkal és letolunk pár pályát együtt játék. A túszos kötözős dologról meg annyit, hogy minél több a túszod, annál később jön a police assault.
-Igen ez valóban idegesítő, hogy fizetni kell azért, hogy felszereld a fejlesztést, annyiból viszont jó, hogy ez is egy dolog amire eltudod költeni a pénzedet, az pedig, hogy drága csak arra ösztönöz, hogy többet játsszál, nem feltétlenül farm üzemmódban, hogy a legjobban fizető munkákat játszod csak és kizárólag. A fegyver modifikációt egyébként az alapján kapod amelyik fegyverek benne vannak az inventorydban. És hát igen, random, de ez még csak izgalmassá teszi a kártyahúzást a munka végén, hogy akkor most mit fogsz kapni. Persze az megint idegesítő ha már harmadjára kapsz olyan fegyverhez olyan fejlesztést amit a büdös életben nem használsz, de hát ez van. A fegyver fejlesztésekért való fizetést pedig úgy tudom elképzelni, hogy nem azért fizetek, hogy becsavarozzak 4 csavart, hanem azért, hogy "elmenjek" virtuálisan a fekete piacra és megvegyem azt a fejlesztést amit aztán a safe houseban felszerelek a fegyveremre.
Ja és a zombi özönlős részhez még csak annyit, hogy ez neked abszolút nem kellene, hogy gondot okozzon, egyáltalán fenn akadj ezen, elég csak az aláírásodat megemlítenem: "Don't need to be accurate, just shoot more bullets!" ;)