900
A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Tikal #420
    Persze megoldhatnák ott is hogy kiírja éppen mit csinálsz, de szerintem nem olyan nagy gond ez, ha valaki nem reagál arra sem ha már írtam neki, hogy héé mi van, akkor kirúgom, ha meg már előtte játszottunk pár kört és "ismerem" akkor meg várok rá :)
  • Jim Morrison
    ? En vagyok az aki mindig a tobbiekre var. Skilleket menuben elintezem, vagy ha van 3 skill poimtom gyorsan elkoltom, mivel mindig tudom mit akarok kovetkezonek unlockolni. Fegyverekkel meg nem nagyon foglalkozom, azt is fomenuben nezem de nem nagyon valtoztatok rajta. Loadoutot szoktam cserelni hogy ne 8ammo taska legyen es 0 orvossag...
  • Tikal #418
    lassan olvasol? :)
  • Jim Morrison
    De menuben minek megy el a chat?

Meg oke, el lehet menni italert... De valami felso savban vegig mutathatna ki ready/ki van skillekben, igy legalabb latna az illeto ha ra varunk.
  • Tikal #416
    nem tudom én ma is jó fej srácokkal futottam csak össze, volt lopakodás, zúzás is, mindig megbeszéltük előtte mi legyen hogy legyen, és még 0-ás szintű játékossal is játszottam, és lőtt :D

szerintem jo hogy nem látszik mindig a chat, csak mikor éppen írnak.

menüben meg azért lehetsz el percekig hogy legyen időd összeszedni a cuccaid, megbeszélni stb... ez nem CS:Go
  • Jim Morrison
    Ma jatszottam kicsit..voice talk indicatort most se lattam sehol, inventoryban minden athuzva pirossal dlc szoveggel... 40es szintu emberkek is csak alltak es nem lottek... Ez tenyleg csak csapatban jo, fel eve meg a random tarsak is egesz jok voltak. Meg miert nem latszik mindig a chat nem tudom... Meg menuben percekig ellehetunk, de minek?? Kene limit.
  • Tikal #414
    ezt hány óra játék után mondod?
  • Tikal #413
    nem tapasztalok ilyet... lehet hogy túl messzi szerverekkel játszol? :)
  • RED BULL F
    Ezeket a hibákat én sem tapasztaltam még eddig. De ha már hibákról beszélünk, valami felütötte a fejét ismét :

• Laza
    Arról nem beszélve, hogy hol van ez minőségben és tartalomban egy BL2-es DLC-től ... sehol.
    Elég nagy szakadékok vannak DLC és DLC között.
  • Laza
    Inkább az a száni, hogy a játékból alapból nincs egy tonna fegyver, és ilyen 5 eurókért adnak hozzá 3-at. Ennyiért már játékot is lehet venni.
  • ntex
    Nekem már 415 órám benne van, de ha másnál játszok mindig ugyanezt tapasztalom :D A pályák közötti random crasheket meg sem említettem, szerencsére 3-4 alkalmat leszámítva nem fordult elő eddig.
  • Skypack
    Ez, azért furcsa, mert én közel 130 óra után (+70 bétában), se tapasztaltam az általad leírt hibákat, olyan volt hogy nem tudtam csatlakozni valakihez, vagy hozzám csatlakozni, meg esetleges kifagyások, crashek és disconnectek.
  • ntex
    Sőt, most jutott eszembe még egy hiba ami nem rég ütötte fel a fejét első alkalommal nálam (szintén kliens voltam haverom hostján), nagyban jelölgetem neki az őröket biztonságos távolságból (Framing Frame 3. pálya, második emelet, őr a dolgozószobában az asztal mellett, én meg jelölgettem a nappaliból, tehát esélytelen lett volna a lebukás) mert mást nagyon úgysem tehet a kliens nyugodtan, erre egyszer mikor beállok az ajtó elé hogy jelöljem az őrt, instant lebuktam. Detection csíkot sem láttam menni fel, egyszerűen instant lebuktam. Pro Job volt, emiatt be is buktuk mind három napját.

Szóval érted, szeretem én ezt a játékot, egy stealth cikket is írtam már róla logout-ra, értek is hozzá, de az ilyen hibák miatt néha be tudnám verni a fejlesztők fejét, mert bizony idegesítő dolgok ezek.
  • ntex
    Meg elfelejtettem hozzátenni hogy alapvetően túl nagy a latency is, bárhol, bárkihez csatlakozom, bármilyen gyors és jó netje van a hostnak, olyan mintha a host túl későn fogná fel kliensek mozgását a pályán, emiatt sokszor azért bukott le valaki mert már rég takarásban volt de a detection csík csak felment teljesen... Így közeli ajtóknál, vagy lépcsőfordulóknál lehetetlen az őrök elől meglógni ha már pont odafele jön
  • ntex
    Bizony van baj, mert amíg olyan alapvető gondok vannak a játékban amik miatt elmehet az adott küldetés:

A netkód nincs szinkronban a hostok között, emiatt a kliens nem ugyanott látja a hullákat, bageket ahol a host vagy fordítva, vagy pl. a klienseknél előforduló legnagyobb probléma hogy fedezékben vagyok és az őr odajön hozzám elvileg nem láthatna de ő akkor is lebuktat, emiatt a stealth kliens oldalról szinte esélytelen, nem lehet rizikós manővereket csinálni pedig ez lenne a játék egyik legfőbb erénye...

Amíg ezek nincsenek javítva addig jó lenne ha először a hibajavításra fókuszálnának, ahelyett hogy a fizetős DLC-ket kezdenék el futószalagon gyártani :) Érted, hiába a sok DLC, ha a játék egyik alapvető része (a stealth) nagyrészt használhatatlan.
  • Stief
    Én ezt egy jó játéknak gondolom de sajnos azt kell hogy mondjam már unalmas, inkább pályákat új rablásokat, és modolhatóságot adnának. Mert mindig ugyan azt végig vinni kissé unalmas.
  • Panzeradler #403
    És azt se felejtsük el, hogy dlc-be behívni lehet ismerősöket. Ez elég pozitív dolog. 1,8-ba került így a big bank.(Jó függ ismerőstől, de mivel mindig fent van, megérte)
  • MerlinW
    Nincs ezzel semmi baj, nem kell megvenni őket. Az alapjáték így is teljes, én legalábbis nem hiányoltam egy DLC-ben levő cuccot sem a játékom alatt. Aki meg a fegyverskin-ekre izgul az úgyis megveszi:) Továbbá azt se felejtsük el, hogy egy csomó DLC-t kaptunk ingyen. A quest kiegészítő(ke)t meg elég sűrűn meg lehet venni olcsón (3-4 dolcsi) Amazonon.
  • Jim Morrison
    az. legnagyobb csalódás :(
  • ntex
    Újabb fizetős DLC, ezúttal shotgunokra. Azért van bőr a pofájukon meg kell hagyni. Már havonta jön egy új fizetős DLC, de a játékban még mindig alapvető hibák vannak amiket basznak kijavítani. Az ilyen fejlesztőgárdáknak a jó édes anyjukat azt...

Heisters!

Finally we're live.

You can now buy the Gage Shotgun Pack here.

Changelog for update 31

Update size: 876,9 MB

Gage Shotgun Pack

Added three new shotguns
    Added four new melee weapons
    Added four new ammo types
    Added four new masks
    Added four new materials
    Added four new patterns
    Added 12 new achievements

Stability

Added the stability from the open beta.
    Fixed a crash related to a client joining a game
    Fixed a crash related to the character outfit
    Fixed a crash related to players changing weapons
    Fixed a crash related to to the infamy tree
    Fixed a crash related to the loot drop screen
    Fixed a crash related to the zip line and the Sniper Rifles

Community

Added the 000 Buckshot ammunition type for everyone
    Added the latest avatars

Credits

Changed the credits music to "Criminal Ambitions" by Kwote1 and Simon Viklund
    Added two new community translators to the credits

Visual

Fixed some z-fighting issues on The Big Bank heist

Gameplay

Added a new sound when the ECM jammer is running out of batteries
    The chance of finding the Train heist intel on the Armored Transport heists is now increased to 50%
    Fixed an issue with the graph on The Big Bank heist
    When going into custody, the special equipment will be given to another player who's still alive

Animation

Fixed more hurt animations on enemies
    Fixed some z-fighting issues on The Big Bank heist
    Fixed an issue with the animation on the Para Submachine gun
    Fixed an issue with the recoil animation in steelsight for the Commando 553 Rifle
    Fixed an issue with the recoil animation in steelsight for the Eagle Heavy Rifle
    Fixed an issue with the recoil animation in steelsight for the Swedish K Submachine gun
    Tweaked the reload animation on M308 Rifle
    Tweaked the reload animation on Commando 553 Rifle
    Tweaked the reload animation for the AK weapons
    Tweaked the recoil animation for the Locomotive 12G Shotgun
    Tweaked the recoil animation for the Reinfeld 880 Shotgun

Thanks to everyone in the community who chipped in with achievement ideas. Thanks to everyone who helped us test the open beta as well; the stability improvements there have been added to the full game.

Remember that you can win PAYDAY 2 and DLC keys with our PAYDAY 2 streamers on Twitch.tv. Simply go there and enjoy the streams and take part in daily raffles.

Enjoy everyone! ːdallasː

Almir
    OVERKILL - a Starbreeze Studio.
  • Skypack
    Szóval érdemes, mindig más contactól küldit vállalni, sry ha nem volt érthető :D
  • Skypack
    Mert, contact alapján számolja és nem pályánként, tehát ha pl Vlados melókat csinálsz megy az xp minusz, viszont ha más contactokat is játszol pl Hector akkor bizonyos pályákra bónuszt ad.
  • FZoleee
    Igen, Jewelry Store-on kint volt egy EXP -17%, majd váltottam valamelyik bankosra, azon nyomtam egyet, -5%-ra visszament és a bankosnál megjelent a -1% :DD
    A sikertelen próbálkozás nem számít, viszont nem is szedi le a többi pályáról a büntetést se...
  • Jim Morrison
    Azért levon xp-t? O.o
  • FZoleee
    Summer sale alkalmából vettem, tök jó a játék, csak egy gondom van, hogy nem lehet mindig ugyanazon a pályán menni, mert levon xp-t, mindig váltanom kell másra :D
  • Jim Morrison
    ...
  • Skypack
    Új DLC!
  • Laza
    Gondoltam nem rongyolok be első próbálkozásra más játékába :) végülis valószínűleg így többet tanultam a játékmenetről, rá voltam kényszerítve :D
  • Jim Morrison
    Botoknál még a vérpistikék is jobbak :D
  • Laza
    Megvettem Steam vásárban a gamet ...

Egyelőre botokkal próbáltam egy ékszerüzlet rablást, nem sok sikerrel ...

Rá lehet venni a botokat, hogy fogjanak meg egy zsákot? Mert nekem kellett egyesével kivinnem őket ... a 4. nem sikerült, az emeleti irodából ugrottam volna ki, mert a bolt már tele volt, de belepusztultam, nem volt sok életem.
  • RED BULL F
    Az a baj, a szerződésük inkább a DLC-k gyártására kényszeríti őket. Na de majd talán a következő rész kiforrottabb lesz
  • ntex
    Idejük épp lenne rá a fizetős DLC-k gyártása helyett, na de mindegy, nem idegesítem magam ezen. Nem annyira eget rengető hibák ezek, de elég kellemetlen tud lenni, párszor buktunk már jobot ilyenek miatt.
  • RED BULL F
    Elméletileg azért nem tudják kijavítani (nem tudják, hmmm, ez így elég erős megfogalmazás) mert akkor újra kellene írni a motor magját, ami hatalmas munka lenne. Ezt azt hiszem egy host migration témával kapcsolatos hozzászólás keretein belül olvastam.
  • ntex
    A netkód valami hihetetlen fos ebben a játékban, már elnézést a kifejezésért. Ahelyett hogy a fizetős DLC-ket tolnák kifelé, először helyrehozhatnák a hibákat mert tényleg gameplay breaking bugok vannak időnként. Pl. a Framing Frame első mapján, a kis ablakokon dobálom kifelé a képeket a tetőre, és előfordul hogy az egyik fennakad az ablakba, mondom az ismerősömnek aki a tetőn vár hogy vegye már le onnan mert az őr észre fogja venni egyből ahogy belép a terembe, de ő nem tudja, mert nála ugyanaz a kép belül van lent a földön. Nálam fent van az ablakban, nála meg lent a földön. Ezen el is ment a stealth.

Akkor előfordult olyan hogy egy őrt lefegyvereztem a Diamond Store pályán és épp rádióztam volna vele, ő meg azt látta hogy az az őr épp jön felém és fogja rám a pisztolyt!!!... A civilekkel is előfordulnak anomáliák, én lekötözöm, a társam meg azt látja hogy a civil ballag tovább ! jellel a feje felett ki az utcára ahol megláthatja akárki.

Szóval vannak itt nagyon nagy gondok, de ez a cég is inkább a pénzt húzza be mint sem az ilyen alapvető hibákat kijavítsák. Tetszik ez a játék de emiatt elég bosszantó tud lenni néha.
  • Davcell23
    Köszönöm szépen, mindenképpen körülnézek ott :)
  • RED BULL F
    A szétkapcsolás az nem feltétlen a host hibája. Sajnos a netkód elég instabil. Van hogy nekem sem sikerül a játékok negyedéhez csatlakozni, mert vagy szétkapcsol a host, vagy csak hibát dob ki. Ez van sajnos. Ha játszópajtást keresel, szerintem érdemes a a játék Steam csoportjában keresned embereket. Ezt megteheted a fent linkelt magyar csoportban, vagy a Payday 2 hivatalos Steam csoportjában. Ha még nem csatlakoztál volna
  • Davcell23
    Sziasztok!

Még az akció kerete között vettem meg a játékot. Nagyon fasza, nagyon zsír, nagyon.... DE! Valami kib@szott módon idegesít, hogy a legjobb "melók" alatt csak úgy gondol egyet az admin, és szétkapcsolja a szervert... meg tudnék őőőőrülni!
    Szóóóóval! Ha valaki esetleg megszánna hogy felvesz "barátnak" :) és együtt játszunk, annak hálás lennék :) Steam: davcell23
  • RED BULL F
    A 30, 30.1 és 30.2-es Update-k changelogja, ha valakit érdekelne esetleg mi ez a mai rettenetes nagy frissítgetés:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Changelog for update 30

Update size: 704 MB

General

Added the Big Bank DLC
    Added the four new community poetry masks
    Fixed an issue where civilians sometimes wouldn't react when players shouted at them
    Changed the Sprinter Ace skill description to make it more clear
    Added a new music track
    Fixed an issue where a player would spawn in casing mode when the heist had gone loud.

-------------------------------------

Changelog for update 30.1

Update size: 10 MB

The Big Bank heist

Fixed an issue where the game would fade into black when enterering preplanning
    Fixed an issue where the game would crash if an Xbox 360 controller was used in preplanning
    Fixed an issue where the player couldn't reach dead bodies in the elevators on The Big Bank heist

--------------------------------------

Changelog for update 30.2

Update size: 9,7 MB

The Big Bank heist

Reduced the cost of the thermite, poisoned cake, drill parts and escapes assets in preplanning
  • Jim Morrison
    :(