3370
  • natalyel
    Ahh, thnx
  • SzirmosSzisza
    Nem kell kraftolni hozzá.
  • natalyel
    Booster pack-ot mikor is dobhat a játék? Ha kigyűjtötted az összes kártyát és összekraftoltad?
  • SzirmosSzisza
    Ha nem vagy prémium nem is dobál kártyát
  • genndy
    Ha már prémium vagy, csak akkor. Egyébként az pénzes.
  • RatBaG #246
    nem kell, tf2 is dobálta menüből.
  • wesker24
    Igen igy van ha játék közben vagy Ingame és nyomsz egy Esc-et úgyis dobja a kártyákat !
  • Maak
    Altalaban igen, tf2-ben szerverre kell menni, de eleg ha idle szeron vagy es hatterben fut.
  • kill3r21
    Srácok az tényleg igaz hogy a játék ha csak a háttérben fut akkor is dobja a kártyákat?
  • kill3r21
    Hát ahogy nézem elég sok kártya van a béka segge alatt....most adtam el 4HL2 es kártyát 0,76 eurom lett :D
  • wesker24
    Igen de az ára már most a béka segge alatt van pedig tegnap est 20-kor még 2 euro volt/kártya !
  • Maak
    4-et kapsz majd kabe 2 ora alatt.
  • kill3r21
    Srácok látom a Bio Infiniti is kártyás lett, akkor ha elkezdem tolni dobálja majd a kártyákat?
  • Maak
    Megasatan cserere? McPixelbol van es ehhez is keresek meg, elvileg meg dob kettot utana mondom mi kellene.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez jó hír.
    Most már csak telepítenem kellene :()
  • RatBaG #236

• darkling
    Civ 5 is kártyás lett.
  • IMYke2.0.0.0
    Bastion már megvan - de nem a kártya miatt.
    Hotline Miami nem izgat. S amúgy sem idegeskedni, hanem játszani szeretek.
  • SzirmosSzisza
    Természetesen olyan jött ami már megvan ... :D
  • Maak
    Mire a kapott kartyat feltettem, kabe 50sec alatt, es frissitettem a marketet mar 2-3 oldalnyi olcsobb volt fent...zsir
  • SzirmosSzisza
    Hm, én eddig rossz szót nem hallottam róluk, de akkor csak az SG-re kellett jönnöm :D (na mindegy, csöndben örülök, hogy megvannak)
  • Rapid81
    Zack Zero le van árazva 2€-ra. A kártyái meg 2-3€/db-ról leestek 0.2-0.4-re... Bakker...
  • Rapid81
    11kor új szavazás és jön az első kártya érte. :)
  • Maak
    Ja, akkor jo lesz bedzselni...szintlepes rulz
  • Maak
    Jo de pl te makker vagy es tuti do foil-t...grr..nekem meg...
  • wantonly
    0,11-0,13€ egy kártya. :)
  • Maak
    McPixel is turheto aron van, ennyi vissza is jon talan belole.
  • Szabi #224
    tegnap este ezek az új kártyák 1,2-1,5között elmentek könnyedén, most 0.5ösből van 24oldal.. o.0
  • Maak
    Amugy erdemes nezegetni az 5alatti ajanlatokat, nekem pl nincs meg a Dungeons of Dredmor ami kartyas ugye, nameg a Sine Mora is occsoer van.
  • genndy
    Feltéve hogy legalább level 5 vagy.
  • Rapid81
    Nekem sincs meg egyik sem, mivel mindkettő tiszta gagyi. 100x jobb játékok voltak már bundle-okban, meg lesznek is...
  • wantonly
    Na, tegnap éjjelre megjavult a piac, elment a Stellar Impact foil is 5€-ért. :D
  • wantonly
    3 szavazásonként kapsz 1 kártyát.
  • Maak
    Valahol olvastam, hogy ha szavazunk a Community's Choice-nal akkor is kapunk kartyat, errol mit tudni?
  • Maak
    Na, a tegnapi 1.5 euro helyett ma elmentek a kartyajk, kabe felaron se...faxomat...Van par gama amibol jonne kartya de kinek van erre ideje...omfg...ja es meg mindig nem esett foil...
  • SzirmosSzisza
    Na, végre berakták Skyrimet is a listába :p

Ezt amúgy bannerbe?
  • SzirmosSzisza
    Mindkettő volt bundleben és mindkettő megéri önmagában is az árát, azért csodálkoztam :)
  • DarkSector
    Erről van szó.
  • ratgab
    Majd 300 játékom van és nekem sincs. Mi a durva ezen amúgy? 2 perc alatt úgy is seggpapír áruk lesz.
  • SzirmosSzisza
    Nincs meg se Hotline Miami, se Bastion? Azért az durva :D