3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
natalyel #251 Ahh, thnx -
#250 Nem kell kraftolni hozzá. -
natalyel #249 Booster pack-ot mikor is dobhat a játék? Ha kigyűjtötted az összes kártyát és összekraftoltad? -
#248 Ha nem vagy prémium nem is dobál kártyát -
#247 Ha már prémium vagy, csak akkor. Egyébként az pénzes. -
#246 nem kell, tf2 is dobálta menüből. -
#245 Igen igy van ha játék közben vagy Ingame és nyomsz egy Esc-et úgyis dobja a kártyákat ! -
#244 Altalaban igen, tf2-ben szerverre kell menni, de eleg ha idle szeron vagy es hatterben fut. -
#243 Srácok az tényleg igaz hogy a játék ha csak a háttérben fut akkor is dobja a kártyákat? -
#242 Hát ahogy nézem elég sok kártya van a béka segge alatt....most adtam el 4HL2 es kártyát 0,76 eurom lett :D -
#241 Igen de az ára már most a béka segge alatt van pedig tegnap est 20-kor még 2 euro volt/kártya ! -
#240 4-et kapsz majd kabe 2 ora alatt. -
#239 Srácok látom a Bio Infiniti is kártyás lett, akkor ha elkezdem tolni dobálja majd a kártyákat? -
#238 Megasatan cserere? McPixelbol van es ehhez is keresek meg, elvileg meg dob kettot utana mondom mi kellene. -
#237 Ez jó hír.
Most már csak telepítenem kellene :() -
-
darkling #235 Civ 5 is kártyás lett. -
#234 Bastion már megvan - de nem a kártya miatt.
Hotline Miami nem izgat. S amúgy sem idegeskedni, hanem játszani szeretek. -
#233 Természetesen olyan jött ami már megvan ... :D -
#232 Mire a kapott kartyat feltettem, kabe 50sec alatt, es frissitettem a marketet mar 2-3 oldalnyi olcsobb volt fent...zsir
-
#231 Hm, én eddig rossz szót nem hallottam róluk, de akkor csak az SG-re kellett jönnöm :D (na mindegy, csöndben örülök, hogy megvannak) -
#230 Zack Zero le van árazva 2€-ra. A kártyái meg 2-3€/db-ról leestek 0.2-0.4-re... Bakker... -
#229 11kor új szavazás és jön az első kártya érte. :) -
#228 Ja, akkor jo lesz bedzselni...szintlepes rulz -
#227 Jo de pl te makker vagy es tuti do foil-t...grr..nekem meg... -
#226 0,11-0,13€ egy kártya. :) -
#225 McPixel is turheto aron van, ennyi vissza is jon talan belole. -
#224 tegnap este ezek az új kártyák 1,2-1,5között elmentek könnyedén, most 0.5ösből van 24oldal.. o.0 -
#223 Amugy erdemes nezegetni az 5alatti ajanlatokat, nekem pl nincs meg a Dungeons of Dredmor ami kartyas ugye, nameg a Sine Mora is occsoer van. -
#222 Feltéve hogy legalább level 5 vagy. -
#221 Nekem sincs meg egyik sem, mivel mindkettő tiszta gagyi. 100x jobb játékok voltak már bundle-okban, meg lesznek is... -
#220 Na, tegnap éjjelre megjavult a piac, elment a Stellar Impact foil is 5€-ért. :D -
#219 3 szavazásonként kapsz 1 kártyát. -
#218 Valahol olvastam, hogy ha szavazunk a Community's Choice-nal akkor is kapunk kartyat, errol mit tudni? -
#217 Na, a tegnapi 1.5 euro helyett ma elmentek a kartyajk, kabe felaron se...faxomat...Van par gama amibol jonne kartya de kinek van erre ideje...omfg...ja es meg mindig nem esett foil... -
#216 Na, végre berakták Skyrimet is a listába :p
Ezt amúgy bannerbe? -
#215 Mindkettő volt bundleben és mindkettő megéri önmagában is az árát, azért csodálkoztam :) -
#214 Erről van szó. -
ratgab #213 Majd 300 játékom van és nekem sincs. Mi a durva ezen amúgy? 2 perc alatt úgy is seggpapír áruk lesz. -
#212 Nincs meg se Hotline Miami, se Bastion? Azért az durva :D