3370
  • Ryder62
    Persze de már a kiválasztásnál is gondok voltak, nem töltötte be vagy fehér kis lapocskák voltak a helyükön.

A végén kiválasztottam egyet és 5 profil betöltésből 3-nál nem töltötte be így hagytam a fenébe az egészet és betettem az acsikat :D
  • Rapid81
    Nekem a legritkább acsi vitrin nem töltött be semmi, aztán egyik nap meg igen. Kiválasztottad a képernyőmentéseket, amiket szeretnél kirakni?
  • wantonly
    Belepakoltad a kiválasztott képeket? Nekem is screenshot vitrin van és megjelenik.
  • grebber
    Ha mákos vagy megéri kibontani,de legtöbbször inkább l kell őket adni!
  • Ryder62
    Hopsz ezt kihagytam: Kártya szettet érdemes kibontani és úgy eladni vagy egybe?
  • Ryder62
    Kaptam vitrint mondom kiválasztom a screenshotosat. Jah csak be sem tölti a képeket a steam. Profil oldalon is nagyszerűen nézz ki az üres ablak benne egy kis lapocskával mert nem jelenik meg kép. Szánalmas.

És az a vicces hogy ez így volt hónapokkal ezelőtt is. Hogy nem tölt be képeket mikor pl bemegyek a galériába.
  • grebber
    Nekem se, én is craftoltam a Saints Row 3-at és jól jártam!
  • Rapid81
    Érdekes, én már murva sok kártyát vettem úgy, hogy jóval az ár alatt rakták föl és ütöttem is le.
  • Rapid81
    Nekem meg nem esik fóliás...
  • DarkSector
    tudom tudom, este 18:30 után semmit ne akarj csinálni, talán éjfél fele lesz majd jó...ez most 2 hétig így megy majd...
  • genndy
    Amíg tart a Sale biztosan, kellene neki.
  • Ryder62
    Ha összekraftolom a kitűzőt akkor ugyan úgy dobbál karikat szavazás után?
  • Ryder62
    Háhá 0,18-ért behúztam egy karit, mekkora siker élmény.

Reflex játéknak nem rossz.
  • genndy
    Mondom, robot/script. Annál nem tudsz gyorsabb lenni.
    Megveszed a 3-4-5. ajánlatot 0,01€-val drágábban, na bumm.
  • Ryder62
    Feladom...

Belépek ahol vásárolni lehet. Legalacsonyabb ár 0,21. Mondom ennyiért nem kell 1 másodperc után megnyomom az F5-t, a legkisebb ár 0,23. Mindig nem kell egy másodperc után F5, látom ott van egy kari 0,19-ért. Hát nem elvitték rohadjanak meg. WTF is this?
  • grebber
    Na végre elvitték a foilomat 1.37-ért!

Huh végre ismét van zseton az eseteleges Ubi Sale-re
  • Ryder62
    Egyszerűen nevetséges.

Nem lehet semmit vásárolni. Belépek ahol venni lehet, első hármat elvitték, visszalépek a keresőbe látom hogy kitették 0,19-ért a karit, gyorsan belépek, erre azt is elvitték. Jó visszalépek, már 0,18 is van, megint belépek, megint elvitték.

Mi a p*csöm ez reflex játék vagy speedtest?

• grebber
    Irigyellek hogy *rohajál meg nekem nem viszik el pedig sokkal alattuk adom :(
  • Ryder62
    Sikerült eladni a fóliás karit.

Pedig nem jelent meg a listában.
  • Ryder62
    Nem csak a market bugos hanem az egész, cseszik megjeleníteni dolgokat vagy be sem tölti
  • DarkSector
    azt hittem. :D
  • grebber
    Valaki majd jelezze ha már jó ez a fos nem idegelem magam tovább.
  • grebber
    Én 20 másodpercenként rakom ki már vagy 120-adjára ,de csak nem rakja be a listára közben azóta is vagy 10 db-ot elvittek :(
  • Ryder62
    Most tettem föl harmadjára :/
  • grebber
    Ahogy én nézem viszik mint az állat mindig jönnek új árak csak enyémet nem rakja ki ez a féreg :(
  • jetblack
    25 pennyvel mentem a legolcsobb ar ala es meg itt csucsul a foil kartyam a tobbi eseteben meg 6 pennyvel es szinten egy sincs eladva kozuluk
  • Ryder62
    Az hogy a market bugos akció váltáskor nem tudtam nem vagyok nagy vevő/vásárló
  • genndy
    Robot elvitte gyorsan, ha olcsón dobtad fel, tuti.
  • grebber
    És valóban bugos nem rakja ki nekem sem :(

Hm azért látom fogy a Torchlight 2 foilt 1.5euroért is szóval 1.45-ért lazán elviszik majd jó lesz !
  • DarkSector
    kár napról napra ezen meglepődni, mióta vagytok steam felhasználók, nem tanultátok még meg hogy akcióváltásnál error van?
  • Rapid81
    BL2 több, mint 1 hónapja kártyás...
  • Ryder62
    Yep, feldobtam cseszik megjelenni. De egyébként két karit feldobtam már így hetekkel ezelőtt hogy nem jelent meg egy órán belül azt vettem észre hogy steam walleten meg ott a pénz.

Vagy később jelenik meg, vagy csak a sajátomét nem látom ,nemtom...
  • DarkSector
    1-2 jah. azok sem sokáig
  • Rapid81
    Fejezd már be ezt a károgást...

BL2 és Bio Inf kártyák is 0,4€ körül mozognak, meg még van egy jó pár játéké, ami drágább...
  • wantonly
    Nálam bugzik, szokás szerint. Szóval csak óvatosan.
  • genndy
    Witcher 2 10 perc alatt ki is dobta az első kártyáját
  • Rapid81
    Dehogynem bugzik. Toszik megjelenni, amit felraktam...
  • DarkSector
    nehogy azt hidd hogy sokat nyersz majd annyi lesz hogy kijön 1 kártyás játék, és ha szerencséd van elvisznek tőled 0.2 euroért ha nem akkor 0.1 körül
    és ez még rosszabb lesz
  • grebber
    Nem buzik,de csesznek elvinni és pik pak megy le az ára :(
  • Ryder62
    Pottyant egy Torchlight II fóliás kari szavazásból :D

Bugzik még a market, ellehet passzolni?