3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#451 Persze de már a kiválasztásnál is gondok voltak, nem töltötte be vagy fehér kis lapocskák voltak a helyükön.
A végén kiválasztottam egyet és 5 profil betöltésből 3-nál nem töltötte be így hagytam a fenébe az egészet és betettem az acsikat :D -
#450 Nekem a legritkább acsi vitrin nem töltött be semmi, aztán egyik nap meg igen. Kiválasztottad a képernyőmentéseket, amiket szeretnél kirakni? -
#449 Belepakoltad a kiválasztott képeket? Nekem is screenshot vitrin van és megjelenik. -
#448 Ha mákos vagy megéri kibontani,de legtöbbször inkább l kell őket adni! -
#447 Hopsz ezt kihagytam: Kártya szettet érdemes kibontani és úgy eladni vagy egybe? -
#446 Kaptam vitrint mondom kiválasztom a screenshotosat. Jah csak be sem tölti a képeket a steam. Profil oldalon is nagyszerűen nézz ki az üres ablak benne egy kis lapocskával mert nem jelenik meg kép. Szánalmas.
És az a vicces hogy ez így volt hónapokkal ezelőtt is. Hogy nem tölt be képeket mikor pl bemegyek a galériába. -
#445 Nekem se, én is craftoltam a Saints Row 3-at és jól jártam! -
#444 Érdekes, én már murva sok kártyát vettem úgy, hogy jóval az ár alatt rakták föl és ütöttem is le. -
#443 Nekem meg nem esik fóliás... -
#442 tudom tudom, este 18:30 után semmit ne akarj csinálni, talán éjfél fele lesz majd jó...ez most 2 hétig így megy majd... -
#441 Amíg tart a Sale biztosan, kellene neki. -
#440 Ha összekraftolom a kitűzőt akkor ugyan úgy dobbál karikat szavazás után? -
#439 Háhá 0,18-ért behúztam egy karit, mekkora siker élmény.
Reflex játéknak nem rossz. -
#438 Mondom, robot/script. Annál nem tudsz gyorsabb lenni.
Megveszed a 3-4-5. ajánlatot 0,01€-val drágábban, na bumm. -
#437 Feladom...
Belépek ahol vásárolni lehet. Legalacsonyabb ár 0,21. Mondom ennyiért nem kell 1 másodperc után megnyomom az F5-t, a legkisebb ár 0,23. Mindig nem kell egy másodperc után F5, látom ott van egy kari 0,19-ért. Hát nem elvitték rohadjanak meg. WTF is this? -
#436 Na végre elvitték a foilomat 1.37-ért!
Huh végre ismét van zseton az eseteleges Ubi Sale-re -
#435 Egyszerűen nevetséges.
Nem lehet semmit vásárolni. Belépek ahol venni lehet, első hármat elvitték, visszalépek a keresőbe látom hogy kitették 0,19-ért a karit, gyorsan belépek, erre azt is elvitték. Jó visszalépek, már 0,18 is van, megint belépek, megint elvitték.
Mi a p*csöm ez reflex játék vagy speedtest?
-
#434 Irigyellek hogy *rohajál meg nekem nem viszik el pedig sokkal alattuk adom :( -
#433 Sikerült eladni a fóliás karit.
Pedig nem jelent meg a listában. -
#432 Nem csak a market bugos hanem az egész, cseszik megjeleníteni dolgokat vagy be sem tölti -
#431 azt hittem. :D -
#430 Valaki majd jelezze ha már jó ez a fos nem idegelem magam tovább. -
#429 Én 20 másodpercenként rakom ki már vagy 120-adjára ,de csak nem rakja be a listára közben azóta is vagy 10 db-ot elvittek :( -
#428 Most tettem föl harmadjára :/ -
#427 Ahogy én nézem viszik mint az állat mindig jönnek új árak csak enyémet nem rakja ki ez a féreg :( -
#426 25 pennyvel mentem a legolcsobb ar ala es meg itt csucsul a foil kartyam a tobbi eseteben meg 6 pennyvel es szinten egy sincs eladva kozuluk -
#425 Az hogy a market bugos akció váltáskor nem tudtam nem vagyok nagy vevő/vásárló -
#424 Robot elvitte gyorsan, ha olcsón dobtad fel, tuti. -
#423 És valóban bugos nem rakja ki nekem sem :(
Hm azért látom fogy a Torchlight 2 foilt 1.5euroért is szóval 1.45-ért lazán elviszik majd jó lesz ! -
#422 kár napról napra ezen meglepődni, mióta vagytok steam felhasználók, nem tanultátok még meg hogy akcióváltásnál error van? -
#421 BL2 több, mint 1 hónapja kártyás... -
#420 Yep, feldobtam cseszik megjelenni. De egyébként két karit feldobtam már így hetekkel ezelőtt hogy nem jelent meg egy órán belül azt vettem észre hogy steam walleten meg ott a pénz.
Vagy később jelenik meg, vagy csak a sajátomét nem látom ,nemtom... -
#419 1-2 jah. azok sem sokáig
-
#418 Fejezd már be ezt a károgást...
BL2 és Bio Inf kártyák is 0,4€ körül mozognak, meg még van egy jó pár játéké, ami drágább... -
#417 Nálam bugzik, szokás szerint. Szóval csak óvatosan. -
#416 Witcher 2 10 perc alatt ki is dobta az első kártyáját -
#415 Dehogynem bugzik. Toszik megjelenni, amit felraktam... -
#414 nehogy azt hidd hogy sokat nyersz majd annyi lesz hogy kijön 1 kártyás játék, és ha szerencséd van elvisznek tőled 0.2 euroért ha nem akkor 0.1 körül
és ez még rosszabb lesz
-
#413 Nem buzik,de csesznek elvinni és pik pak megy le az ára :( -
#412 Pottyant egy Torchlight II fóliás kari szavazásból :D
Bugzik még a market, ellehet passzolni?