3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#51 Hali
Isaac kártyát cserélnék Gratuitous Space Battles kártyákra
ezek vannak
I The Magician
II The High Priestess
III The Empress
VI The Lovers
VIII Justice
Gratuitous Space Battles ezek kellenek
Federation
Empire
Alliance
Tribe
Parasites
vagy akár háttérkép is jöhet isaac kártyáért cserébe.
-
#50 Én is meglepődtem azon a 17-en... -
#49 Annyit kraftolsz vagy mire kapod őket? -
#48 Remélem lesz majd értelmük ezeknek a misztikus kártyáknak, már 17 db összegyűlt... -
#47 Valódi pénzt kapsz, viszont kiutalni számlára nem lehet csak levásárolni. -
MitsuMishi #46 Ez az euróért eladás mit takar? Kapsz érte valós pénzt? Kapsz érte ilyen "kupont" amivel vásárolhatsz steamen, vagy csak ilyen "játékbeli" pénz? -
#45 Tegnap játszottam egy csomót és ma egyből befigyelt egy Magicka booster pack. Mondjuk én eddig azt hittem, hogy ugyanannyit ad, mint alapból :/ -
ratgab #44 Nekem esett egy. 3,5 euróért adtam el. Azóta eladtak belőle 10 euróért is, úgyhogy eléggé elkapkodtam. DE végülis ingyen volt. -
#43 Hm, smiley-ek közül Binding of Isaac "kula" smiley-ja elég értékes, 2,5 euróért vannak market-en. :D
Végülis elég kifejező, nyomatékos smiley chat felületen az biztos, kelendő. :) -
#42 Grat!
Jól láttam, hogy ezekben egy foil sem volt? 20-ból 0 az nem túl biztató. -
#41 grid 2 booster elkelt 2,5euróért, eddig magasan én adtam el a legdrágában! :D
kártyacsomagnyitogatós videók:
-
#40 Igen, de ritkán sajnos.
FAQ: "Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra, ami olyan 3 kártyából álló csomag, mely normál és fóliás kártyákat is tartalmazhat."
Nekem az egész kártya mizéria indulása óta összesen 1db foil esett az is ilyen 1-2 euró értékben. -
#39 Na ez a kérdés hogy booster-ből eshet-e...:D -
ratgab #38 De nem a boosterből! -
ratgab #37 Egyszer se kraftoltam és ez a második boosterem. Egyszer meg esett egy fóliás lap is. -
ratgab #36 Nekem egy Don't Starve Booster esett reggelre! Ha kibontom se bukok rajta, még foil is lehet benne. -
#35 Ejj, én már 3-at krafoltam, de booster még nem esett, fene egyen meg titeket :D -
#34 2 Booster pack= 0 Foil. Lehet nem kéne kibontanom, hanem egyben eladnom, de hátha. :) -
#33 Tegnap megszereztem a legmagasabb szintű kitűzőt Bindings of Isaac-ból, erre mit kapok ma reggel?
...Binding of Isaac booster packot.
De legalább foil se volt benne. :) -
#32 Volt már közületek vagy haverotokbnak aki Booster-ban talált már fóliás karit???? -
#31 Sokan kapnak ettől még az áruk nem fog alább menni 3 normál lap alá, mert akkor mindenki packokat venne és bontogatna. -
#30 Hát ha más kéri oké de nekem a több néha jobb. :D -
Hangman576 #29 Nagyon úgy tűnik. Tegnap tuti, hogy rengetegen kaptak, mert teli van a piac Booster pakkokkal. Ilyen véletlenek nincsenek. -
#28 Lehet, hogy a (közelgő) Summer Sale az ok most, nem tudni :) -
#27 Mivel ma meg tegnap nagyon sokan kaptak, kezdem azt hinni, hogy mégse olyan véletlenszerű ez... Inkább mintha időnként szétszórnának egy adagot. -
#26 Ugye, hogy a kevesebb néha több :)
Ma én is kaptam "Magicka booster Pack"-ot.
S igen, tudom, hogy véletlenszerű a dolog. -
#25 Minden játéknál csak durván a felét dobja a játék. A maradékot meg kell vásárolnod a piacon, ha kitűzőt szeretnél szerezni vagy tradelned kell
valakivel. Például, ha eladod a War of the Roses kártyáidat, abból meg tudod venni a hiányzó L4D2 kártyákat. Ha nem akarsz a kártyákkal szórakozni, akkor egyszerűen add el amit dob a játék. -
#24 HX. :) -
#23 Tök jó a banner! -
#22 Serious Sam 3 Bio-Mechanoid kártyát cserélnék bármilyen SS3-as kártyára kivétel a Gnaar. -
#21 Azt meg kell/kéne venned. ;-) -
#20 Nem lennék meglepve ha a valve a fanok kreálmányait használná fel.
Valaki már megálmodta a Saints Row Traidig Cards-okat is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Matusy #19 Nekem nem teljesen tiszta ez a kártyázós dolog. Nekem megvan a L4D 2 meg a war of the roses. na a L4D-ben 8 kártya kell de csak 4et dob a játék. A maradék 4et honnan kéne megszereznem? -
#18 már 6 cucc van eladásra, utána kéne néznem ennek az egésznek úgyérzem :D -
#17 Igen, a foil kártyák többet érnek. Viszont csak 1-2 db-t vesznek naponta. -
#16 Ha FOIL akkor előfordulhat igen, 2-5 euro közt mozognak. -
#15 nm. :) -
#14 City 17 Metrocop (Foil) -
#13 kaptam egy city 17 kártyát, az kajakra 4 eurót ér? :D -
#12 Király, köszi! :)