3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#171 Elcsesztem, van ez így :))) -
#170 0.2-20 euro között. :D -
#169 Bazdki Imi ne kötekeggyé me a töködre lépek XD -
#168 Például eladhatod, ha nem akarsz kitűzőkkel szórakozni és kapsz pénzt a steam walletre. -
#167 és ha megvan a kitűző? csak egy plecsni vagy van valami érdemi része is? Illetve látom el lehet adni a kártyákat. Milyen áron mozognak ezek? 0,5 Euro? vagy az egészet félreértelmezem? -
#166 Tárgytalan - két fül van nyitva :) -
#165 Steam Trading Cards topik... -
#164 Ezen felül van CS:GO-n belül IDF és SWAT kártyám, de ezeket az elmúlt napokban kaptam. -
#163 Odaadod Nekem, amúgy meg az idei Summer Sale kitűnőhöz kell. -
#162 Ezek a Steam Summer Getaway Sale kártyák mire jók? Kaptam Chivalry, Football Managaer 2013, Kerbal Space program, Reus és Skyrim nevezetű kártyákat... mit kezdhetek velük? -
#161 Hoppá!
Stellar Impact megvan! :) -
#160 Stellar Impact
Mars War Logs -
#159 Frankó.... :(
Csak 1 játék van meg, és az is ~20 GB -
#158 Na, közben a Don'T Starve 20 helyett -40et kapott, de még így is drága. -
#157 Bioshock Infinite
Hotline Miami
Scribblenauts Unlimited
Defiance
Toki Tori 2
Euro Truck Simulator 2
Bastion
Cities XL Platinum -
#156 Ma újabb Trading Cards csomag érkezik! -
#155 A 1$=1€ átváltás miatt szerintem mindegy. Tuti hogy a képlet csak a számot figyeli, a pénznemet nem -
#154 Dollár van írva. $10 USD -
#153 Dollár vagy euró? Nem mindegy. -
#152 Summer Getaway card-ot kapsz még akkor is, ha 10 dollárnál nagyobb összegű játékot veszel. -
#151 Ja, értem. Köszi! -
#150 3 szavazatonként a 8 órás ajánlatokra kapsz 1 Summer Getaway card-ot(ha 5. szint felett vagy). -
#149 mystery card=Summer Getaway card
-
#148 Hogy mi? -
#147 Van értelme a Steam szintnek. Level 5 fölött 3 flash szavazás/kártya. -
#146 Summer Gateway Trading Cards -
ratgab #145 Market -
#144 2DB new union grid2 kartyamtol megvalnek -
#143 Ha kell valakinek hl2 kártya tudok adni
1 db Bring the fight to them
2 db City 17 Metrocop
Kérnék értük ion assault kártyát
1 db Universal View
1 db Incoming
-
#142 Dark megér 1000-et -
#141 Dehogynincs!
Ezek a játékok már ezer éve ki lettek fizetve és elfelejtve. Most meg termelik a pénzt. Ez a pénz olyan mintha nem is lenne ezért költöm el bátran majd.
Ez kb olyna hogy nyomorék spur vagyok nem veszek magamnak semmit se,de ha találnék egy 20 ezrest nyomban elkölteném sok szarra mivel olyan mintha nem is lett volna így nincs is mivel spuroskodni. -
ratgab #140 Booster pack nem hullik 10-esével azért drága. -
ratgab #139 Jó, de ez booster pack nem sima kártya (van esélye, hogy foil van benne, akkor meg megtérülhet). -
#138 Banner alatt... -
Domaaaa #137 hello, valaki elmagyarázza nekem hogy mik ezek a trading cards-ok és mit lehet kezdeni velük? mert hiába olvasom a kommenteket,nem tudok rájönni hogy mi értelme van ezeknek,köszi -
#136 "...ez nem ingyen lenne"
De nincs ingyen: hiszen mindegyik játékot megvetted, vagy megnyerted (ebből van ugye kevesebb), amivel "kitermelted" a pénzt. -
#135 Én 12 euróval várom. Mondjuk már vettem egy Batman: AC-t belőle és ennyi maradt. Ebből még 1-2 játék kijön. Neked talán 3-4 is. :) -
#134 2 megvan! Újabb 1 euro!
25 euro van már a sale-re kb életbe nem költenék ennyit ha ez nem ingyen lenne. -
#133 Valami ilyesmi volt jósolva. Elején minden olcsó, aztán elfogynak a kártyák :) -
Gyuszopapa #132 Ugye,sokan állították hogy majd minden kártya milyen olcsó lesz később.