3370
  • Shep
    Hát lehet így teszek, mert úgyis eladok mindent, engem a többi hülyeség nem érdekel.
  • Rapid81
    0 eurót költöttem eddig a kártyázásra. Mindent, amit vettem (kártyát vagy játékot), a kártyákért kapott pénzből tettem. Egyetlen fillérembe sem került a 20-as szint, meg a halom kártya/kitűző és a játékok és még van 3,8€-m most is. Ami játékot meg vettem és épp kártyás volt, azt anélkül is megvettem volna...
  • Rapid81
    Valami térképszerűség van a hátterében. Szerintem tájékozódási futás lesz a Summer Sale alatt és a kártyákból kell kirakni a térképet.
  • DarkSector
    Kérdezem én megéri az 1.3 euro azt a mystery izét? :D
  • Rapid81
    Még úgy is a TF2 kitűző a legolcsóbb, hogy 9 darab van belőlük.
    0,14 x 9 = 1,26.

Ami 5-6 darabos (Sanctum 2, BL2, SMB), azoknak mindnek 0,5-0,9 darabja...
  • DarkSector
    De minek 2? :D
    Hogy többet bukj? :D

Tudod mi lesz az? biztos egy joker, ha hiányzik egy pakliból egy kari arra helyetesítheted. :)
  • SzirmosSzisza
    Amelyekből a legtöbbet kell kirakni. Összesítve jó kérdés :D
  • Rapid81
    Mert tolja az oldalam a kíváncsiság. XD
  • DarkSector
    Háde bazze minek neked miszuri kárd? :D
  • Rapid81
    Tf2-esek a legolcsóbbak, úgy látom. Kéne még egy mistery card, mert csak 1 van. :) Hátha lesz valami értelme. XD Aztán a TF2-ből akkor meg is lesz az 5. szintű kitűző, aztán kalap.
  • DarkSector
    0.1-0.2-

TF2-Brutal Legends asszem ezek.
  • Rapid81
    Melyik játék kártyái most a legolcsóbbak?
  • DarkSector
    Nem mondta hogy aznap esett neki, vagy vett egyet.

én is vettem néha, 0.10 euro bukással kibontottam és eladtam a sima karikat gondoltam hátha lesz folia. :)
  • SzirmosSzisza
    Egy esett nekem, meg ismerősnek is (Ő meg nekem adta a kártyákat meg packot is, mert nem gyűjti, meg még én adtam neki anno Magickát ajándékba)
  • Zomil
    2öt? Vetted vagy kaptad? Nekem eddig csak 1 esett, az is pár napja, de ugy olvastam akkor sokan kaptak.
  • DarkSector
    Hupsz elvitték a packot, 1.15 most a legkisebb de mind1, mert így kb 0.10 az eltérés, ha ez ér neked annyit hogy meglesd hátha van benne foil akkor bontsd ki.
  • SzirmosSzisza
    Döntsd el. Lehet, hogy dob fóliásat, ami annyit ér, mint az egész booster pack, de lehet, hogy nem, akkor meg jobban éri eladni. (én tegnap kettőt bontottam, de nem esett fólia)
  • DarkSector
    Egyszerű, nézd meg az árakat, ha csak 0.10-0.15 vagy kevés euro eltérés van bontsd ki és add el külön mert benne lehet akár fólia is!

Na meglestem pack 1.05 euro , külön 3 kari meg 1.08 (3x0.36) naná hogy bontanák.
    Itt egyben lehet számolni mert %-ra megy a steam levonás és matek szerint ha nagyot számolsz egyben vagy 3 felé osztod és külön vonod le ugyanazt kapod, értelemszerűen.

Vagy ennél a HL2-nél a legszebb a dolog, mert a 3 kari külön ugyanannyit ér ha nem többet mint egy pack. :D
  • Shep
    Belépek mit látok, HL2 booster pack, megéri kibontani ,vagy jobb egyben eladni?
  • SzirmosSzisza
    Ha így linkeled, nem kell annyit keresni :p

Amúgy TF2 kártyák érdekelnének, ezek közül tudok adni.
  • DarkSector
    Ez jó volt, vagy egy plakát, hogy "HL3 Comming 2014 on Nextgen Steam Console". :D
  • genndy
    Nem.
  • RatBaG #69
    a foil badgeből is több szintűt lehet craftolni?
  • Zomil
    Én amugy Super Meat Boy-os kártyákat gyüjtök szivesen adok értük bármi mást.
    Akit érdekel itt a profilom.
  • Zomil
    Jé tényleg, ma már máshogy néz ki, mint tegnap :D
  • Serpa
    Mik azok a fóliás játékkártyák?

Van egy kis esélye annak, hogy amikor játékkártyát kapsz egy játékkal játszva, annak speciális fóliás kerete lesz. Egy fóliás kártyaszettet összegyűjtve abból fóliás kitűzőt készíthetsz. A fóliás kártyák és kitűzők ritkaságukon kívül más előnnyel nem rendelkeznek.
  • genndy
    Ritka. Foilos kitűzőt ad.
    Olvass csak utána, kevesebbet fogsz kérdezni, ott a link a bannerban.
  • Szabi #64
    csak azért drágább mert ritkább, semmi extrát nem ad, csak kiírja hogy ritkább kártyákat gyűjtöttél össze :DD
  • RoboKutya78
    nem akarok utána olvasni ti úgyis gyorsabban megválaszoljátok:)
    a folios mitől ennyire drága mit ad?
  • wantonly
    Amúgy idegesítő egy alak. :)
  • Szabi #61
    kár hogy az AW fóliás ilyen olcsó, de azért az egy euró se rossz, grat! :D
  • SzirmosSzisza
    hehe, de megörültem, hogy nincs olyan szereplő Alan Wakeben, hogy Barry Foil :D
  • Szabi #59
    jaja, néztem már én is hogy ez tegnap is ilyen volt-e.. de ezekszerint nem :D
  • SzirmosSzisza
    Szerintem igen, bár ahogy nézem több fajta van (számozva), de fery02 majd megmondja pontosan, neki van sok :D
  • RoboKutya78
    ezek ugyan azon kártyák?
  • genndy
    Tudom! Ha eleget összegyűjtesz, egymás mellé kell tenni, kinyomtatni, és kijön belőlük egy kivághatós, összehajtogathatós Gabe figura!
    Ehhez persze jó sokat kell összegyűjteni...
  • SzirmosSzisza
    Úgy tűnik fejlődnek :o
  • fery02
    Annyit kraftoltam.

Össze tudnám számolni mennyi pénzt költöttem már rá eddig, de jobb azt nem tudnom.
    Szerintem sem egészséges ez már, de level 30-on meg fogok állni jó időre, mert utána már tényleg nagyon nyöglődős a további fejlődés.
  • SzirmosSzisza
    Kinyitottam 2-t, nem adott foilt :(

Amúgy keresek TF2 kártyákat, tudok adni Magickat, azt a repülőset, Psychonautsot. (illetve majd Alan Waket is)
  • Zomil
    17-et craftoltál már? :O
    Mennyi pénzt nyomták te bele :D

Én eddig 2misztikus kártyát szedtem össze, de csak cserélgetéssel, mert a nagyon alacsony áru kártyákat nem adtam el, igy maradt néhány darab. :)