3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#211 Steam ERROR!! amugy. :D -
#210 Miért játszottam volna? este 22:00-kor hétköznap? :D -
#209 Azt, hogy? Játszottál is vele? :D -
#208 Nálam még mindig nem jó a piac.
A Community Market csoportban ezt írta a VALVE: "We're aware of the issue and are working on it. Indexing new listings is really backed up. It's affecting everyone equally."
Jó, de ezt már 2 órája írta... -
#207 nekem 3 kártya lett kb 45 perc alatt! :D -
#206 Nálam is eddig 1 óra alatt 1 kártya. -
#205 2 órája Stellar Impactozom és eddig 2 kártya esett a 3-ból. Mi a fax már ez?! Eddig 20-30 percenként esett 1 kari. -
#204 nalam mar az sem megy..
-
ratgab #203 Dark képe erre utalt valószínűleg. -
#202 Ismét: "Probléma adódott tételed felajánlásakor. Frissítsd az oldalt, és próbáld újra."
Pedig esett fóliás is, most még jó áron menne.
Gabe, üzemelj már be 1-2 szerverparkot nekünk, kösz! -
ratgab #201 Inkább kapjátok ki a picsába az ajánlatot! -
ratgab #200 Vigyázzatok, mert ha nem jelenik meg az ajánlat egy idő után ár nélküli lesz és elviszik a picsába! -
ratgab #199 Hogy a tököm már. Pedig olyan jó áron mennek a Rabbit kártyák! -
#198 Nekem sem latszik amit feltettem...fakje -
#197 Igen, de listában ugyanúgy nem jelenik meg, úgyhogy ez ilyen nesze semmi fogd meg jól. -
ratgab #196 Már engedi felrakni. -
ratgab #195 Dettó! Most nem tudom fent is van vagy csak eltűnt az invből. -
#194 -
#193 Nekem felrakta, csak nem jelenik meg. :D -
#192 Jelenleg én sem tudok. -
ratgab #191 Kártyákat tudtok felrakni? Mert nekem azt írja nem rakhatok! -
#190 az -
#189 Én is annyiért adom, 0.57€, de mégsem jelenik meg. Mások ajánlatait időnként látom, máskor nem. Szar az egész. :D -
#188 brutálsokan vadászunk olcsókártyára, volt már egy rakat 0,02 és 0,5közötti kártya felrakva, de még a vételre se tudtam nyomni mert már eltünt.. :D -
#187 Igen PONT ez a lényeg nincsenek jó árban, hanem rossz árban vannak csak még nem jeleníti meg, ezért nem veszik meg hiszen valójában a kisebb ajánlatokat nem látod, egy ilyen kártya, lb 0.5-0.7 euro most valójában. -
#186 Eléggé, nekem egyik ajánlatom sem jelenik meg, így aztán megvenni sem fogják pedig most vannak jó árban. -
#185 maradt a torchlight <-> skyrim. -
#184 amúgy az eladott mystery kártyákra kiírja hogy mi lett volna ha nem adom el :D -
#183 Szokás szerint bugos az uj piac! -
#182 Steam Summer Getaway Card
kell: Prison Architect, Torchlight 2
adok: Skyrim, Dead Island Riptide -
#181 Tuti hogy az is le van most halva. -
#180 Nálatok megjelennek a kártyák amiket feltesztek a piacra? Nem látom a listában, régen mindig ott voltak. -
#179 Mi a fene, ezen most tényleg meglepődtem. Végre normális átváltás. -
#178 -
#177 Kérlek szépen, kivételesen nem. Ugyanis 3.73€-ért vettem a CS:GO-t és azt írja, hogy 4.79$-t költöttem a boltban. Zsíros. :D -
#176 Valaki írta itt a fórumról, hogy már 70 eurót összerakott kártyákból. Neked mivel egy rakás játékod van, közel ennyit összeszedhetnél. Amúgy ezek az újak most olyan 2-3euro/db áron mennek el, ha jól láttam a piacon. Írd be a kártya nevét, nézd meg mennyi az ára és add el. Fóliás kártyákért 20 eurót is adhatnak most akár... Nem véletlenül szórakozunk mi itt ezzel. :) -
#175 Baszki én is elcsesztem...XD Aszittem ez az EJ. -
ratgab #174 Night of the Rabbit szépen fog hozni a konyhára már látom..XD -
#173 Tényleg olvasd el a STC topikban a bannert légyszi, többet és hamarabb megtudsz... -
#172 20 euro???? bammeg azé má játékot veszel nem egy kártyát :D amúgy anyagi haszna van ha összegyűlik az összes kártya a game-hez? mondjuk ingyen játék vagy legalábbis 80% kedvezmény?