3370
  • DarkSector
    Steam ERROR!! amugy. :D
  • DarkSector
    Miért játszottam volna? este 22:00-kor hétköznap? :D
  • wantonly
    Azt, hogy? Játszottál is vele? :D
  • wantonly
    Nálam még mindig nem jó a piac.

A Community Market csoportban ezt írta a VALVE: "We're aware of the issue and are working on it. Indexing new listings is really backed up. It's affecting everyone equally."

Jó, de ezt már 2 órája írta...
  • DarkSector
    nekem 3 kártya lett kb 45 perc alatt! :D
  • wantonly
    Nálam is eddig 1 óra alatt 1 kártya.
  • Rapid81
    2 órája Stellar Impactozom és eddig 2 kártya esett a 3-ból. Mi a fax már ez?! Eddig 20-30 percenként esett 1 kari.
  • Maak
    nalam mar az sem megy..
  • ratgab
    Dark képe erre utalt valószínűleg.
  • wantonly
    Ismét: "Probléma adódott tételed felajánlásakor. Frissítsd az oldalt, és próbáld újra."

Pedig esett fóliás is, most még jó áron menne.

Gabe, üzemelj már be 1-2 szerverparkot nekünk, kösz!
  • ratgab
    Inkább kapjátok ki a picsába az ajánlatot!
  • ratgab
    Vigyázzatok, mert ha nem jelenik meg az ajánlat egy idő után ár nélküli lesz és elviszik a picsába!
  • ratgab
    Hogy a tököm már. Pedig olyan jó áron mennek a Rabbit kártyák!
  • Maak
    Nekem sem latszik amit feltettem...fakje
  • wantonly
    Igen, de listában ugyanúgy nem jelenik meg, úgyhogy ez ilyen nesze semmi fogd meg jól.
  • ratgab
    Már engedi felrakni.
  • ratgab
    Dettó! Most nem tudom fent is van vagy csak eltűnt az invből.
  • DarkSector
  • Rapid81
    Nekem felrakta, csak nem jelenik meg. :D
  • wantonly
    Jelenleg én sem tudok.
  • ratgab
    Kártyákat tudtok felrakni? Mert nekem azt írja nem rakhatok!
  • DarkSector
    az
  • wantonly
    Én is annyiért adom, 0.57€, de mégsem jelenik meg. Mások ajánlatait időnként látom, máskor nem. Szar az egész. :D
  • Szabi #188
    brutálsokan vadászunk olcsókártyára, volt már egy rakat 0,02 és 0,5közötti kártya felrakva, de még a vételre se tudtam nyomni mert már eltünt.. :D
  • DarkSector
    Igen PONT ez a lényeg nincsenek jó árban, hanem rossz árban vannak csak még nem jeleníti meg, ezért nem veszik meg hiszen valójában a kisebb ajánlatokat nem látod, egy ilyen kártya, lb 0.5-0.7 euro most valójában.
  • wantonly
    Eléggé, nekem egyik ajánlatom sem jelenik meg, így aztán megvenni sem fogják pedig most vannak jó árban.
  • RatBaG #185
    maradt a torchlight <-> skyrim.
  • Szabi #184
    amúgy az eladott mystery kártyákra kiírja hogy mi lett volna ha nem adom el :D
  • DarkSector
    Szokás szerint bugos az uj piac!
  • RatBaG #182
    Steam Summer Getaway Card
    kell: Prison Architect, Torchlight 2
    adok: Skyrim, Dead Island Riptide
  • genndy
    Tuti hogy az is le van most halva.
  • wantonly
    Nálatok megjelennek a kártyák amiket feltesztek a piacra? Nem látom a listában, régen mindig ott voltak.
  • genndy
    Mi a fene, ezen most tényleg meglepődtem. Végre normális átváltás.
  • Rapid81
  • Rapid81
    Kérlek szépen, kivételesen nem. Ugyanis 3.73€-ért vettem a CS:GO-t és azt írja, hogy 4.79$-t költöttem a boltban. Zsíros. :D
  • wantonly
    Valaki írta itt a fórumról, hogy már 70 eurót összerakott kártyákból. Neked mivel egy rakás játékod van, közel ennyit összeszedhetnél. Amúgy ezek az újak most olyan 2-3euro/db áron mennek el, ha jól láttam a piacon. Írd be a kártya nevét, nézd meg mennyi az ára és add el. Fóliás kártyákért 20 eurót is adhatnak most akár... Nem véletlenül szórakozunk mi itt ezzel. :)
  • genndy
    Baszki én is elcsesztem...XD Aszittem ez az EJ.
  • ratgab
    Night of the Rabbit szépen fog hozni a konyhára már látom..XD
  • genndy
    Tényleg olvasd el a STC topikban a bannert légyszi, többet és hamarabb megtudsz...
  • w77d
    20 euro???? bammeg azé má játékot veszel nem egy kártyát :D amúgy anyagi haszna van ha összegyűlik az összes kártya a game-hez? mondjuk ingyen játék vagy legalábbis 80% kedvezmény?