Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magam részéről jobban szeretek Luke vagy Maul lenni ott és kint lelökdösni a semmibe az embereket, az jobb poén.
Az elejen, amikor bekerult a map, egy random emberkevel sikerult beragadnunk az egyik lift-be. Lehet, hogy bug volt, vagy csak mi voltunk benak, de nem talaltam semmilyen kapcsolot, amivel ki tudtam volna nyitni az ajtot.. 😄
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2018.04.03. 12:58:38
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
-ST Battlefront 2
-Battlefield 1, vagy 4
-Cod WWII
Esetleg persze lehetne más lövölde is,de szerintetek melyik az a játék amiben nem cseszi szét az élményt a csaló vagy a játékmechanika!?Köszi előre is!ON
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az eddigi jó volt abból a szempontból hogy bármivel játszottál bármi fejlődhetett, csak cserébe 1 hét alatt kaptál annyi skill pontot mint most 1 vagy fél nap alatt.
Hero-t ne a GA-ban fejlessz, hanem menj be egy HvV-re, 1 meccs fél skillpont, játszol ott pár kört és megvannak a kártyák kéken amivel már nyugodtan elvagy GA-ban is.
Egyértelműen leírták hogy meddig lehet CP-ot gyűjteni és mikortól jön az új rendszer, még ingame is olvasható volt a hír a főmenüben.
Én félre is tettem 5120 CP-ot, amit majd áprilisban ha megkapok skill pontra konvertálva akkor remélhetőleg ráköltöm azokra amikkel nem játszom és nem fejlődtek... bár igazából, ha úgysem játszol vele minek fejleszteni, nem tök mindegy milyen a szintje?
Hát ezzel az új fejlődési rendszerrel adtak egy pofont a szírnek, szerintem. Tegnap bementem, azt hittem csak áprilistól rakják fel, addig begyűjtöm a SC-okat a zűrhajókra. Hát nem, már felrakták az új pöcst.
Csak néztem, mint hal a szatyorban. Úgy tűnik el kell felejteni, hogy az egyik class-sal felhúzod játszható szintre a másikat a kezdeti gyötrelmesen szenvedős rész fölé. Mentem 1-2 kört heavy-vel, kaptam is két pontot, amivel fejleszthetnék, de csak heavyt, ha jól láttam. Fasza, az viszont nagyjából ki van maxolva, nem fogok értelmetlen SC-kat fejleszteni, amikkel az életben nem játszom. A zűrhajóimról meg leszedte némelyik SC-ot, mert azok még nem voltak 20-asok. Azzal, hogy a heavy-vel gyűjtögetett crafting pontokkal nyomtam fel a őket kb 1 hét alatt elértem a 16-os szint körülit, de nagyon kellettek a fejlesztett SC-ok.
Herok tápolásának még nagyon neki sem álltam, tök gyík mindegyik, szal értelmetlen bevinni őket a meccsbe. És ez úgy tűnik hosszú ideig így is marad.
Amúgy mostantól mi a faxomra fogom költeni a creditet, amit nyerek, meg a crafting pontokat? Átgondolták ezt az egészet egyáltalán? Mert nagyon úgy tűnik, mintha az új fejlődési rendszernek csak a felét rakták volna fel.
Amúgy a grafikán PS4-en érezhetően javítottak, hogy valami meget is írjak.
20.000+ pont előny, új saját rekord, hétvégi kép. Mielőtt még más is limitálni akarja a használatát nyugi, az utolsó 1 percben voltam Palpatine kb, amikor már egyértelmű volt hogy nyerünk, akkor oké, mostmár nem az objectivvel foglalkozom hanem Palpával bementem a tömegbe kicsit irtani, 1 perc alatt meg is haltam vele de már nem respawnoltam mert látható volt hogy mire odaérnék úgyis vége lesz 😊
Ha valaki akar csapatban magyarokkal játszani, 3-5-10-15 fő, változó mikor mennyien vagyunk, illetve mostanság pár jobb külföldi is rájött hogy érdemes felvenni és ránk joinolva játszani jó csapattal, akkor nyugodtan, origin nevem ott a képen, de sírás rívás nem érdekel, olyan jöjjön aki jót játszani / szórakozni akar.
Külföldiek csak ránk joinolva bejönnek, csapat inv és ts csak magyaroknak 😊
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.03.14. 11:58:18
És amúgy értelmezd már amit írok, de ha nehéz, akkor meg nem muszáj fórumoznod: nem azt mondom, hogy túl erősek a hősök, hanem hogy a régi BF-ekben a játékmechanika úgy volt megoldva, hogy senki nem foglalhatta be egy egész meccsre őket, mert egyre gyorsabban fogyott az életük magától, amit el lehetett odázni ha valaki jól tolta, de nem a végtelenségig. Itt pedig semmi korlátja nincs a hősök használatának.
Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, én biciklivel megyek.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.03.11. 06:53:28
Egyébként nem rosszak, bár igen, ha lehet hőst hozni de csak őket lehet, akkor többnyire inkább én is passzolom, Palpatine vagy Rey ha nem választható akkor gyakran nem is választok inkább másikat, esetleg Bossk vagy Yoda még.
Mai Palpatine védekezés death staron, az első 100nál elhullottak, 37 kill abból itt volt.

Kicsit megijedtem, hogy megint egy nagy bug, de éjfél után már minden működött, kellet is még egy két gyors menetet nyomni! XD
A heavy-vel, így kifejlesztve már szembe lehet szállni a hírókkal is, de azok persze kimaxolva, jó kezekben sajna verhetetlenek továbbra is. Véleményem szerint shooterből Leia mindent visz, kardos erős csávókból Luke, az Emperor, de főleg Maul a sukár. A többiek nekem nagyon tölteléknek látszanak, nagyon kevesen fogják valszeg pont pl Finn-t kimaxolni, szerintem.
Lassan megint visszatérek a röpülgetéshez is, de ott még sokat kell fejleszteni, szerencsére a heavy viszont hozza a pénzt rendesen.
Dark side oldalon az 1-3 részből van egy Palpatine és egy Maul esetleg Vader még de az már nagyon megerőszakolva férne oda csak, Disney korszakból egy Phasma és egy Kylo.
Light side oldalon csak az első 3 részből van hiány, oda max Chewbacca és Yoda megy.
De ennyi erővel akkor lehetne amiatt is problémázni, hogy akkor Yoda ne lehessen Naboon, mert nem harcolt ott, Palpatine csak a death staron lehessen, de ott is csak a saját szobájában Vader és Luke mellett mert ő sem harcolt ezen kívül máshol, ami a játékban van.
Ha elkezdünk ennyire kritikusak lenni, akkor mindig lehet találni hogy na akkor ez se, az se, stb, nekem pl semmi bajom nincs azzal hogy keverve vannak a hősök az viszont zavarna ha mostmár korlátoznák időrendben őket.

Itt kérdezném meg, hogy ki szokott taktikázva TS-el megerősítve játszani? Aki szeretne csatlakozni, annak bedobom ide az origin felhasználómat, nyugodtan egyen fel 😊
Miller86HUN
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.02.15. 09:35:57
AT-ST ellen is sokat sebez, de megint ha a csapatod olyan hogy ti vagytok fölényben, mennek a rakéták, akkor oké, de ha a dark side van fölényben sniperekkel, vadászokkal, AT-ST-kkel, akkor gyorsan kilőnek onnan.
A Crait pályán a lázadóknál hátul vannak elég dúrva ágyúik, 2-3 db, azokba is érdemes beszállni. A nagy lépegetőket is meg lehet velük állítani, ha megfelelő számú ion találatot kapnak, de ha bejönnek a tyúklábú lépegetők azokat is könnyen szétkapja. Még a vadászokat lehet vele ritkítani, de ahhoz azért kis ügyesség is kell.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az első harmad után amikor már az emelkedőre kell felfele menni Hoth pályán, ott már beleülök ha épp van, de ott már nehéz bekerülni, persze szerencséd lehet bármikor, csak annyi kell hogy pont akkor kerülj respawnhoz a választható egységekhez, amikor a jelenlegi sofőrt kirakta belőle a rendszer, ez vak szerencse.
Illetve nyilván ha a sofőr nem respawnol szándékosan azonnal, hogy visszaülhessen, akkor onnantól szabad a pálya a következő meghalt és respawnoló játékosoknak amíg bele nem ülnek, én nem szoktam, vigye aki akarja, egy kör bőven elég ilyenkor nekem.
Heavy-t használok elsősorban, ott a 3 használt kártyám lila, sok hőssel van már 3 x kék, illetve enforcer kékes lilás, vagy az a csoport amiben az at-st van szintén, általában összevárok egy 25-50k creditet és egyszerre nyitom el, aztán abból 1 kiszemelt valami kártyáit felhúzom amennyire lehet, a legtöbb amit össze tudtam várni eddig 75k volt, utána elfogyott a türelem 😊