Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: toza, 2021.08.30. 13:41:28
Amúgy ugyanez van az Enlisted játékkal is én már a kezdetektől tolom, most hogy free lett a beta, tele van az is ezekkel a barmokkal...<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2021.05.21. 11:46:31
* Scomcomputers the future of computing!*
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2021.02.15. 16:15:46
* Scomcomputers the future of computing!*
Leginkább a lag zavar, ami néha van, néha nincs. Gépem felső közép, netem felső kategóriás.
Nem értem.
Persze ha meg rászolsz hogy Google a barátod akkor még ő van megsértődve...
RDR2-el durván 3×, GTA 5-el meg vagy 20×-annyian nyomják mint ezt most a "freeswarm"-al felturbózva...
Személy szerint meg is értem. Névleg AAA-cim mind a három, de valójában ez a BF nincs egy ligában a masik kettővel, SW "frencsájzzal" együtt sem. Sőt, anélkül már nem is emlékeznénk rá, ráfért a free vérfrissítés...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Segítséget szeretnék kérni egy hibával kapcsolatban.
(0xc000007b) sajnos akár mit csinálok mindig ez fogad...visual c++ újra telepítve, mscvp120dll bemásolva Origin mappába, de továbbra is semmi. ezekről videót néztem, érdekes módon nekik működött, nekem továbbra is ez a hiba kód áll fenn.
Esetleg valami ötlet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
biztos jatszak vagy 5 en... hajra! csak 1500 .
most vegyetek..
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.03.09. 19:50:24
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aki játszana írjon rám! :D Alakíthatnánk egy kisebb közösséget ha még nincs.
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.06.01. 16:38:02
Assaultal a Vanguard módban mindig előreszaladok majd dobok jelölőt (Scan Dart) a többieknek (ez kill assistet ad), majd gránát, (Heavy esetén gránátvető) és/vagy savlövőt használok oda ahol legalább kettő ellenség van majd próbálom lelőni az ellent, sokat oldalazok, hogy ne legyek könnyú célpont. Lényegében ennyi amit csinálok a Galactic Assultban. Célszerű azt a kártyát (Bounty Hunter) is magunknál tartani ami növeli a battlepontokat, mert 3000-et azért elég gyakran elérhetjük (ezzel játszható lesz az Enforcer). Hőst alig tudtam eddig elérni, viszont Bobát egyszer elértem és nagyon ment vele a rakétázás, lényegében meg se haltam vele a meccs végéig. Szerintem Luke-ot hamar lenyomták volna, mert sok lud disznót győz, ezért lassan Boba lesz egy új favoritom.
Heroes and Villansban olyan kártyákat használok főleg amik alapképességeket javítnak nagyobb életerő, nagyobb sebzés, kevesebb sérülés, ezzel nyerünk több önbizalmat, hogy bátrabban harcoljunk és rohanjuk kaszabolni, mert ez a játék erről szól, de persze csapatjátékról is. Pár nappal ezelőtt a Star Killer Base pályán az tetszett, hogy volt a csapatomban egy maszkos Leia karakter én meg Yoda voltam. Mindig mutogatott nekem valamit amikor én voltam a célpont, csinált nekem pajzsot és próbált védeni. De engem nagyon nem kell, mert Yoda nagyon erős és nyomogattam az F2-t és mondogattam neki Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! Csak képzeljétek el milyen vicces volt, fölém tonyosul Leia én meg szórom neki a bölcsességet :) Na ilyenek miatt is nagy játék ez és több mint fél éve nem untam meg. Vannak persze béna csaták is, de mindegyik más és más.
Nem vagyok annyira jó, mert munka után játszok egy kicsit és akkor középtájon vagyok mindig, de van amikor tényleg látom a Mátrixot és nem hibázok, megyek mint a tank, pár óra játék után. ~17 ezer pontot összekaszabolni szerintem (felső) középkategória még mindig, de sose sikerült ez korábban, igy lettem többször első mostanában. A Galactic Assult azért más tészta, tegnapelőtt az Assaultal és Heavyvel váltva összehoztam 9 ezer pontot a Death Star pályán és mentem volna Luke-al keménykedni erre véget ért a meccs :) Csak azért irom le mindezt, mert sose szabad feladni annyi lehetőség és módszer van a játékban sikeresnek lenni.. Az Erő legyen Veletek! :)
Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2018.06.01. 14:09:11
Kaminon kiléptem, belépett a csapatotokba pár elég gyanús alak, mint Snokew33d meg Superbreflex és a haverjaik, azok közül többen pedig gyanúsan túl jól lőnek de csak lehet hogy nagyon jók, passz, mindenesetre nem szeretem szopatni magam vesztes meccsekkel.

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.29. 19:11:26
First vagyok, ennyi.
Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2018.05.29. 17:23:45
Officer + SE44, nincs jobb kombó. Pikk pakk megvan a 6000 score, aztán hozod Palpatine bácsit és szétrázol mindent.
Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2018.05.26. 08:25:37