Star Wars: Battlefront I - II

Oldal 1 / 57Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: toza, 2021.08.30. 13:41:28
scomcomputers
Pontosan így van ahogy írod,nem tudom miért de a csökkent agyúak erre élveznek,pedig azt hittem a C19 kiirtja ezeket, legalább is a többségét a világból...<#hehe>
Amúgy ugyanez van az Enlisted játékkal is én már a kezdetektől tolom, most hogy free lett a beta, tele van az is ezekkel a barmokkal...<#falbav>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2021.05.21. 11:46:31

* Scomcomputers the future of computing!*

A csalók ügyében ne várj változást, az EpicGame ingyenesen adta a játékot azóta hemzseg a parazitájától a játék !!!! A feljelentésre meg nem reagálnak ! Kurva jó kis játék ami megy a kukába .ENNYI
mulli1986
Most nem tudom hogy áll a játék, de pld mikor beindult ez az ingyen kulcsozás, ugy megszaladtak a birkák, hogy a szerverek összefosták magukat. Remélhetőleg azóta kicsit normalizálódott a helyzet mind csalók mind lag terén

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

uj reszek keszuloben..

scomcomputers
Meg mennyi f.copó csaló van benne,olvastam a reddit-n hogy volt olyan hullaszökevény,aki 20 db-ot regisztrált az ingyenes epicből, különböző accokra,hogy ha csal és banolják akkor kezdi a másikkal, ebből már 3-at banoltak,és ezzel dicsekszik,az idiótája,hogy jó Isten nyomorítsa bilire az ilyen losert ! <#boxer>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2021.02.15. 16:15:46

* Scomcomputers the future of computing!*

lipovics
Feltettem, nekem csalódás.
Leginkább a lag zavar, ami néha van, néha nincs. Gépem felső közép, netem felső kategóriás.

Nem értem.
Várjál..:-) ne feledd van az a réteg aki elöbb beir egy facebook csoportba minthogy Google-n keresgéljen...lehet hogy faces Battlefront csoportokat már szétspammelték :-)

Persze ha meg rászolsz hogy Google a barátod akkor még ő van megsértődve...
Messze kevesebb embert mozgatott ez meg mint a másik kettő.
RDR2-el durván 3×, GTA 5-el meg vagy 20×-annyian nyomják mint ezt most a "freeswarm"-al felturbózva...
Személy szerint meg is értem. Névleg AAA-cim mind a három, de valójában ez a BF nincs egy ligában a masik kettővel, SW "frencsájzzal" együtt sem. Sőt, anélkül már nem is emlékeznénk rá, ráfért a free vérfrissítés...
mulli1986
Hmm, pedig azt hittem itt is szét lesz spammelve a forum hülye kérdésekkel, mint GTA vagy RDR-ben volt az ingyenes hét után :D

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

https://www.reviversoft.com/hu/blog/2013/11/how-to-solve-the-0xc000007b-unable-to-start-error/
Köszi, már próbáltam, és semmi, ugyan úgy ki írja <#rinya>
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/SW-BATTLEFRONT-II-ERROR-0xc000007b/td-p/6469084
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy hibával kapcsolatban.
(0xc000007b) sajnos akár mit csinálok mindig ez fogad...visual c++ újra telepítve, mscvp120dll bemásolva Origin mappába, de továbbra is semmi. ezekről videót néztem, érdekes módon nekik működött, nekem továbbra is ez a hiba kód áll fenn.

Esetleg valami ötlet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
kul
Az Epic Store-on január 14-től ingyenes lesz a bf 2 celebration edition ha esetleg valakit érdekel...

mulli1986

mulli1986
DX 12-őt nem bírta kitolni a RTX2070-re a software, az volt a kínja...

Van..probald ki higy törlöd az origin launchert,es a legujabbat installálod,néha nem csinálja magátol
mulli1986
Van még ennek a játéknak magyar játékos bázisa valahol, akik fel is járnak játszani? Tegnap feltettem újra, erre kidob az asztalra folyamatosan

https://battlefront-forums.ea.com/discussion/149812/community-transmission-holiday-quests-community-calendar
Az elmulik,en is anno mennyit szentsegeltem hogy meccs vegen a leaderboardon alulrol a masdik voltam....
mulli1986
Ha lenne időm, de vagy SWTOr vagy valami a változatosság kedvéért. Plusz elég idegesítő, hogy balfusz vagyok benne....

Remelhetoleg
j0nNyKa
van itt sgs aki tolja aktív(abb)an és tolná együtt?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

https://battlefront-forums.ea.com/discussion/136713/community-transmission-siege-of-kamino-update
Inkabb 5000 az az 5 :-)
80% off lol

biztos jatszak vagy 5 en... hajra! csak 1500 .
most vegyetek..
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.03.09. 19:50:24
https://comicbook.com/gaming/2019/02/22/star-wars-battlefront-ii-adds-anakin-skywalker/
+1
Tikal
beragadt a caps-lock....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

VAN BENNE EGYÁLTALÁN COOP ? HOGY HAVEROKKAL GÉP ELLEN MENNYÜNK ? VAGY CSAK FUT-FUT LŐ-LŐ. ÜBER KÖCSÖG LEALÁZ MINDENKIT JÁTÉK VAN ???
Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

blackfire001
Sziasztok!

Aki játszana írjon rám! :D Alakíthatnánk egy kisebb közösséget ha még nincs.
SWB I-nel ez a megoldas javithat a "nemtalal a jatek partnereket a palyahoz" cimu problemen https://help.ea.com/en-us/help/star-wars/star-wars-battlefront/online-ports-star-wars-battlefront/
Plusz Conquest és elvileg ahhoz hasonló space battle mód is.
Szabi
a Solo-s frissítés után majd Clone Wars jön ahogy várható volt, lesz Geonosis térkép, és Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Count Dooku.. stb :D

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
20euro most a BF2

Szabi
június 12
//www.youtube.com/embed/UqCg5JcMvfk

Vader vs halálcsillag

Link
Jah, azóta én is hanyagolom kicsit, chain lighting nélkül azért nem az igazi, mégha a heal része működik is, de azért nagyobb biztonság vele menni, amikor nincs cd-n és tudod hogy bármennyi jön szembe, a chain úgyis elintézi, azóta inkább Bossk, az is hasonlóan hatásos tömegoszlató.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.06.01. 16:38:02
Tapasztalataimat összegyüjtöttem, hátha segit másoknak is:
Assaultal a Vanguard módban mindig előreszaladok majd dobok jelölőt (Scan Dart) a többieknek (ez kill assistet ad), majd gránát, (Heavy esetén gránátvető) és/vagy savlövőt használok oda ahol legalább kettő ellenség van majd próbálom lelőni az ellent, sokat oldalazok, hogy ne legyek könnyú célpont. Lényegében ennyi amit csinálok a Galactic Assultban. Célszerű azt a kártyát (Bounty Hunter) is magunknál tartani ami növeli a battlepontokat, mert 3000-et azért elég gyakran elérhetjük (ezzel játszható lesz az Enforcer). Hőst alig tudtam eddig elérni, viszont Bobát egyszer elértem és nagyon ment vele a rakétázás, lényegében meg se haltam vele a meccs végéig. Szerintem Luke-ot hamar lenyomták volna, mert sok lud disznót győz, ezért lassan Boba lesz egy új favoritom.

Heroes and Villansban olyan kártyákat használok főleg amik alapképességeket javítnak nagyobb életerő, nagyobb sebzés, kevesebb sérülés, ezzel nyerünk több önbizalmat, hogy bátrabban harcoljunk és rohanjuk kaszabolni, mert ez a játék erről szól, de persze csapatjátékról is. Pár nappal ezelőtt a Star Killer Base pályán az tetszett, hogy volt a csapatomban egy maszkos Leia karakter én meg Yoda voltam. Mindig mutogatott nekem valamit amikor én voltam a célpont, csinált nekem pajzsot és próbált védeni. De engem nagyon nem kell, mert Yoda nagyon erős és nyomogattam az F2-t és mondogattam neki Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! Csak képzeljétek el milyen vicces volt, fölém tonyosul Leia én meg szórom neki a bölcsességet :) Na ilyenek miatt is nagy játék ez és több mint fél éve nem untam meg. Vannak persze béna csaták is, de mindegyik más és más.
Hosszú még az év, lehet Officerkedek majd, mert olvastam nekik van a legerősebb pisztojuk.
Nem vagyok annyira jó, mert munka után játszok egy kicsit és akkor középtájon vagyok mindig, de van amikor tényleg látom a Mátrixot és nem hibázok, megyek mint a tank, pár óra játék után. ~17 ezer pontot összekaszabolni szerintem (felső) középkategória még mindig, de sose sikerült ez korábban, igy lettem többször első mostanában. A Galactic Assult azért más tészta, tegnapelőtt az Assaultal és Heavyvel váltva összehoztam 9 ezer pontot a Death Star pályán és mentem volna Luke-al keménykedni erre véget ért a meccs :) Csak azért irom le mindezt, mert sose szabad feladni annyi lehetőség és módszer van a játékban sikeresnek lenni.. Az Erő legyen Veletek! :)
Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2018.06.01. 14:09:11
Na most a Palpi mainek foghatják a fejüket, bugos lett az egyik legjobb képessége :D
Szerintem igen, lásd lent, officer a király, ha már így megmutattad mi a neved, akkor ma pont össze is futottunk, írtam is neked, azért vettem észre mert Craiten speederrel lelőttél, ez a Crait visszavágója amikor mi védekeztünk.
Kaminon kiléptem, belépett a csapatotokba pár elég gyanús alak, mint Snokew33d meg Superbreflex és a haverjaik, azok közül többen pedig gyanúsan túl jól lőnek de csak lehet hogy nagyon jók, passz, mindenesetre nem szeretem szopatni magam vesztes meccsekkel.

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.29. 19:11:26
I don't think so :/ Mondom nem vagyok profi játékos, de fél év kitartó munka után ezt értem el tegnap és eddig csak Luke-nak van 4-es kártyája, de Vadert és Yodat is fejlesztem, mert a fénykard Rulez, bár Boba Fett is kezd szimpi lenni. Rey 3-as szintü, elvből sose játszom vele mert nem vagyok nő hiába tolják.
First vagyok, ennyi.
Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2018.05.29. 17:23:45
"Egy jó lézerstukkerrel többre mész, öcsi, mint ezzel a spádéval és az egész humbuggal. Humbug ez, én mondom"

Officer + SE44, nincs jobb kombó. Pikk pakk megvan a 6000 score, aztán hozod Palpatine bácsit és szétrázol mindent.
Meglett az Assault CR-2-je és tényleg közel és közepes távra való, de arra szerintem egyenértékű a Heavy 4. fegyverével. Nagyon gyors tüzelésű és ilyen játékhoz kell nagyon az ilyen, mert nagyon profik is játszanak. A Theed Blastján a közepén csatlakoztam be 7 killem és 1 assistom lett azonnal abból 3-4 kill ezzel a fegyverrel, a Mos Eisleyn viszont visszaestem vele mert nagy pálya, ott a jelölővel és savval 4 killem lett csak egy teljes játékban. Ettől függetlenül ezt fogom használni, az A280 nekem szinte használhatatlan, távcsövesként nagyon gyengén sebez és ha már ez egy rohamosztagos kaszt...
Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2018.05.26. 08:25:37
Az A280 nem jön be valamiert, pontatlannak talalom hiába zoomos, nagy a szórása sztem. Még a shotgun modban is jobban tudok kaszálni mint ezzel, bár nem vagyok annyira profi, viszont van viszonyitási alapom a Heavy fegyvereivel. Egy-két csata és végre meglesz a 200 assault killem a CR2-hez, gondolom nem lesz annyira jó mint a Heavy 4. puskája, de végre nyugdijazhatom az A280-at.
Oldal 1 / 57Következő →