-
Raulblanco7 #2759 Tattoine-t szinte mindig megállítjuk első fázisban, viszonylag egyszerű a képlet, Cantina-t kell védeni, oda kell menni a legtöbb embernek, pár fő nyilván mehet a Junkyardra is, hogy azért 1 kósza idióta ne foglalja el, de a Cantina az elsődleges, mert ott tető van a fejed felett és nem tud kitakarítani onnan a lépegető, aki bejutott az biztonságban van tőle bent és csak a gyalogságtól kell tartani.
2. fázisban ugyan ez a helyzet a bazarral, azt kell elsődlegesen védeni, bár ott több a hely hogy mögémenjen a lépegető és az utánpótlást elvágja, de ha bent vagy, biztonságban vagy, a marketplace-t feladjuk azon ritka alkalmakkor, amikor eljut a támadó a 2. fázishoz.
At-ST, viszonylag egyszerű, a háta mögé kell kerülni és a tarkóját sorozni, ott sokkal több sebzést kap be mint szemből, oldalról kevesebbet, de még mindig többet mint szemből.
4. sniper fegyver a 3. disruptor moddal, hátulról pár lövés és fel is robbant az AT-ST.
nyilván nem 1 vs 1-ben kell menni, hanem ha megint csapatban játszol, akkor a többiek segítenek, ez is állandó ts információ, hogy merre van az ellenfél at-st-je és esetleg hogy áll hp-val, mert akkor megyünk rá ha úgy van.
Minden pályát szinte napi szinten simán megnyerünk, és minden pályán napi szinten simán megállítjuk az ellenfelet az első fázisban, szóval nekem hiába mondod, hogy bármi op vagy bármi erős vagy bármi lehetetlen, csapattagok kérdése az egész. Amivel mi végigfutunk megállás nélkül támadó oldalon, és jön a sírás hogy az AT-ST de túl erős, azt a következő körben röhögve felrobbantjuk.
Tegnap is volt egy pontosan ilyen eset, 2-en voltunk, még ts sem volt mert a srác csak játék közben bejelölt régebben és azóta gyakran rám joinol, egy bulgár srác, elég ügyes, vele voltam csapatban.
Mivel ő tudtam hogy ügyes, lövi a rakétákat a lépegetőkbe Craiten, én gyorsan összeszedtem 6000 pontot és mentem is hátra Leia-val a hangárba, hogy spammeljem a jobb egérgombot és takarítsam el a snipereket / AT-ST-ket. kb 50-es killstreak, ment is a sírás persze hogy OP, még az AT-ST-t is kilövi 1 vs 1-ben, stb stb, meg csaló vagyok, mindig eltalálom ilyen távolságból, aztán a csapattársa világosította fel hogyan működik a secondary shot Leia-nál.
Ok, kör vége, beírtam hogy sorry, tudom milyen op, ez van, most hozhatjátok ti is.
Hozták, én hoztam AT-ST-t, fél szemmel észrevettem a pajzsot a hangár bejáratánál, odazommoltam, rámlőtt egyet, és így már látszódott a piros hero jel a feje felett, azonnal szétlőttem a területet, rakéta, bombázás, mindent rányomtam, szegényke meg is halt rögtön. Pedig kint voltam nagyon messze tőle, őt magát nem is láttam szinte, csak a sötétben a piros jelet a feje felett.
Be is írtam neki hogy na lám, mégsem annyira OP az a Leia :)
Az más kérdés hogy felrobbantam 4x kb az AT-ST-vel, mert annyi sniper meg speeder lőtt, hogy esélytelen volt hosszabb ideig életben maradni, de ha ügyes vagy közben lőssz eleget ahhoz hogy hozhasd a következőt.
Vannak egységek amik erősebbek mint a többi, ezeket elsődleges célpontként ki kell lőni csapatmunkában, aztán mehet kénye kedve szerint mindenki darálni. Nincs olyan pálya amit ne lehetne simán megnyerni, majd ugyan olyan simán megvédeni, az egész csak csapat kérdése. Én néha még drukkolok is nekik mert annyira unalmas mindig az első körben sikeresen megvédeni és szívesen játszanék a többi részen is néha mint védő.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.04.24. 14:42:48