2846
-
#2561 Off: kitalált dolgok vs. belső koherencia.
Ha egy világban azt mondják hogy van repülő ló, de más állat nem tud repülni, majd megjelenik száz repülő angolna, akkor ott megsértik a befogadó "kétkedésének felfüggesztését". (Suspension of disbelief.).
A lenti érvelés szerint, mivel az egész gyenge lábakon álló fikció, semmi nem lehet inkoherens. Pl. Jar Jar átalakulhatott volna farkasembervámpírrás és mindenkit megesz - akkor sincs gond, hiszen az egész nem is igaz.
(Az megvan, hogy parasztbácsi kijön a moziból a Star Wars után: - Hát én ezt nem hiszem el.) -
Angelus1991ster #2560 Inkább egy troll. :D A végén még kiderül, hogy Q faj az Erő :D. Azok is mindenhol ott vannak ahol valami humbug van, meg spádé zajlik. -
Vicodine #2559 Konzolon felelmetes a jatek, vicc kategoriat kepezi, ebben mi az elvezet? :D
Az kellene, hogy a konzolosokat osszerakjak egyszerora pcsekkel, szerintem a konzolosok 1 nap alatt falhozvagnak a szarjukat :D -
Zarache87 #2558 Aki az ero eme furcsa modjat taglalta az mondta, hogy talalt utan kapnak penzt, de nagy valoszinuseggel az extra penz lesz.
Amugy a Jawa farm az nekik olyan mint a AI farm Galacticon most. :D -
gebali #2557 De várj, ez hol van establishelve? Hogy találat után kapnak pénzt?
Meg amúgy párszor mellélőnek a főhősök tekintetében de cserébe halomra mészárolják a Jawa-kat szóval ugyanott vannak :D
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.12.08. 17:00:32 -
#2556 Hát igen, van benne valami :D Az erő, akárcsak az élet is, igazságtalan és néha kegyetlen :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.08. 16:52:56 -
Zarache87 #2555 Hiheto a magyarazat, de attol meg eldobom az agyam tole. :D
Viszont akkor az ero neha rohadt szemet tud lenni mert igy szegeny rohamosztagosok ehen halnak meg a fobb lazadoknal csak melle tudnak loni. Az ero nem gondol ezeknek az embereknek a csaladjara? :D
Milyen egyensuly az ahol ehezik a csalad? :D -
#2554 Szerintem akinek az van megírva, hogy győzelemre kell vezessen egy lázadó oldalt és felrobbantson egy Halálcsillagot, akkor azt semmi nem tudja erről az "útról" letéríteni vagy megakadályozni ebben :) Még az univerzum legjobb lövészei sem :) A Zsivány Egyesben egész jó volt, mikor sétált előre a fickó és a katonák csak mellé lőttek :D Nekem hihető vagy legalábbis elfogadható magyarázatnak tűnik :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.08. 16:41:18 -
Zarache87 #2553 Na van par uj hir a jatekrol azon felul amit eddig postolgattam ide. :)
Az elso es szerintem sok embernek fontos, hogy a micro transaction (remelem ez nem teljesen igaz mert akkor nem sok DLC lesz februar utan. Kozmetikai skinek/emotokat aruljanak iknabb vagy nem lesz kihasznalva a potencialja a jateknak) nem fog nagy valoszinuseggel visszaterni illetve a loot cratek es a progression is valtozni fog.
Jabba DLC,Grievous map es par extra nyalanksag.
-
Zarache87 #2552 Amugy teljesen igazad van ebben es meg sok masik dolog van ami hasonlo.
A jedi academias jelenet amikor a picik hadonasznak vakon a fenykarddal az epic :D
Annyira abszurd, hogy mar vicces. De latod most meg magyaraztak azt is, hogy a rohambilik miert lonek melle. Mert az ero ugy akarja akkor az az illeto nem halhat meg???!!!?!%"+!%
Ez meg azert is vicces mert ugye a stromtrooperek a talatatok utan kapjak a fizetest na mar most a filmben eleg sokan ehen halnak az ero miatt :D -
Vicodine #2551 En is emberi modon fogalmazok, csak a hozzad hasonlo majmok ezt nehezen ertik meg esetleg, de errol nem tehetek.
Amugy meg olyanra minek reagaljak, ami mar ezerszer at lett ragva, ertelmetlen szocseples az egesz. Alapveto, evidens dologra minek ervelni??
Amugy meg bomost meg hummert stb.. nem a frusztraltak vesznek, hanem akik vittek valamire, es nem okoz gondot nekik megvenni, de a szegenyek ezzel nyugtatjak magukat, hogy biztosan kisebbsegi erzes meg hasonlo baromsagok.. :D
Na de eleg volt a mai offbol, ajanlasomat a xanaxra tovabbra is fentartom, hidd el segit majd, lekuzdi a frusztracioidat, es laza leszel, nem fogsz igy rafeszulni a dolgokra :D
-
gebali #2550 Mert amikor azt írtam, lófaszt nem reagáltál. Arra nem vagy képes, csak ugrani arra, ami neked nem tetszik. Zarache87-tel nem értünk mindenben egyet de legalább emberi módon fogalmaz és érvel, nem pedig csak odavet dolgokat minden alap nélkül. Vegyél inkább egy BMW-t vagy Hummer-t, mások azzal élik ki a belső frusztrációt. -
Vicodine #2549 Jatekkal kapcsolatos epito jellegu hozzaszolas miert zavarna? Nem vagom, miert vagy ilyen zavarodott kisgyerek styleban....
En nem mondom senkinek, hogy kussoljon, hanem hogy valotlan baromsagokat ne allitsanak, amiben te is mester vagy. Xanaxot tudnam ajanlani amugy, mert latom kezdesz atmenni full kretenbe, az majd kicsit ellazit. -
gebali #2548 Nem, olyan dolgokon is agyalok, hogy mikétn lehetne jó rendszere a BF2-nek. De arról nem lehet beszélni, mert téged zavar. De téged ez is zavar. Egyszer írnál valami konstruktívat, felborulna a világ. Mert amúgy kussban maradni is opció (másnak rendszeresen ajánlgatod, élj vele). -
Vicodine #2547 De most komolyan, te ilyen dolgokon agyalsz?? :D Atya vilag ember, nem mind1, hogy milyen ruhaban vannak, meg a kepzes mikor miert indul vagy nem indul el, egy elkepzelt kitalalt, valosaghoz igen messze allo agyszulemenyben? Mert ha az lenne a tema, hogy a kenyernek milyen csomagolas a leggusztabb, akkor azt adom, de az a valosag, de nem letezo dologrol ilyeneket irni.... Az rendben van, hogy egy nem letezo Jedi a nem letezo lezernyalabokat nem letezo lezerkardjaval visszauti ugy, hogy a tamado hal bele, meg a puszta gondolataval sziklakat mozgat meg, meg repulot emel ki a mocsarbol, olyanokat ugrik mintha a gravitacio ra nem hatna, meg orakig sorolhatnam, de ezek tok rendben vannak, viszont az oltozek, meg hogy mar tulkoros valaki egy nem letezo kepzes elkezdesehez az vita tema :D Huhh ez kemeny.. :D -
gebali #2546 Hát nézd.
- Öltözék: Az eredeti trilógiában nincs establishelve, hogy milyen a hagyományos jedi gúnya. Annyit tudunk, hogy a két remete, Yoda és Kenobi klasszikus remete köpenyben van, valószínűleg hogy elvegyüljenek és ne keltsenek feltűnést. Ehhez képest az előzményből kiderül, hogy ez a tradicionális jedi hacuka. Egyrészt egyáltalán nem praktikus, másrészt meg akkor ennyit arról, hogy Kenobi rejtőzködik, miközben úgy öltözik, mint az összes jedi. De ez még a kisebb baj.
- Jedi képzés: Ez meg a nagyobb. Az egésznek semmi értelme. Kezdjük ott, hogy megintcsak semmi alapja nincs ennek a "hét évesen már túlkoros vagy" rendszernek. A jediség, ahogy látjuk Luke és Rey példáján, nem koroz kötött, aki fogékony rá, az nagyon gyorsan képes elsajátítani mindent, ami kell hozzá, a többi csak gyakorlat kérdése. A másik a gyakorlati dolog: az eredeti filmben látjuk, hogy Ben két kacattal tanítja Luke-ot a fénykardhasználatra, olyan cuccokkal, amiket akkor talált a Sólyom fedélzetén. Hogy-hogynem, a kis jedipalánták a Klónokban PONT UGYANOLYAN CUCCOKAT használnak. Ennek semmi de semmi értelme nincsen, senki egy percig el sem gondolkodott rajta, hogy ez így hogy áll össze. Meg mini fénykardokkal hadonásznak kartávolságra egymástól. Aha. (forrás: Red Letter Media)
Biztos vagyok benne, hogy van vagy háromtucat szemét ponyva, amiben ezeket megmagyarázzák, de az szerintem már a szarból várat építés esete, és teljesen irreleváns a filmekhez, mint alap entitásokhoz. Az nem oké, hogy ilyen fasságokat írnak bele, majd kiadják valami nyolcadrangú írónak, hogy írjon regényt Sifo-Dyas-ról vagy tököm tudja kiről, amiben majd jól megmagyarázza amit elszúrtak korábban. -
gebali #2545 Attól még a kép nagyon gagyi photoshop, nézzétek meg a szöveget :D -
Zarache87 #2544 Nem fake mert tenyleg ez lesz a kovi :D
Mar regota tudni, hogy ok lesznek a kovetkezo ket hos. Sot februárban is klonok es szeparatistak lesznek Anakinnal es Dooku groffal.
Soot ha lejebb nezel a leaked anyagok kozott meg a skillekrol/kartyakrol is megvan az info. Illetve Grievous az EA eddig se titkolta januárra, de a High Ground-os twitter poennal Obi Wan-t is 100%-ra igazoltak.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.12.08. 00:19:29 -
Zozzancs #2543 Ez akkora fake kép mint a ház.... Photoshop:D -
Angelus1991ster #2542 Midikroliánok egy vérsfasiszta mugli-mágus faszság (nem tudom Harry Potter-ben volt előbb ez mocskosság, vagy a Csillgaok háborjúbában), de jedi öltözék, jedi képzés miért tette röhejessé? -
#2541 Szuper! :) Jól indul majd az új év :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.07. 18:06:05 -
Zarache87 #2540 Yep ez Januar lesz. Aztan meg Anakin vs Dugott grof. -
#2539 Édes Istenem végre!!! Bearanyoztad a napom ezzel a képpel :D
Lehet tudni, vajon mikortól várható?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.07. 17:33:16 -
Zarache87 #2538
Ujabb Leak -
gebali #2537 Jar Jar talán a legkisebb baj az előzménytrilogiaval, sokkal nagyobb probléma a saját mitológia röhejessé tétele (midikloriánok, jedi öltözék, jedi képzés stb.). De hagyjuk mert ez full off. Csak mondom hogy szerintem szexistanak lenni übergáz itt, a 21. században. -
gebali #2535 Szerencsére Lucasnak már semmi köze a filmekhez. De korábban áldását adta egy rakat regényre amiben női jeidk vannak, horribile dictu, főszerepben.
Egyébként szerintem Rey leglaább tízszer badass-ebb karakter, mint virnyogó picsa Anakin Skywalker volt. -
Vicodine #2534 Ez diszkriminacio :D -
gebali #2532 " Reyt utálom, mert jedi lovagpicsák nincsenek, vagy ez már torzitás."
Egy öröm volt itt látni, ennyi elég is volt belőled. -
Vicodine #2530 En sem ertem miert igy oldottak meg, hiszen eddig nem talalkoztam ilyen megoldassal, de ez van :D Azert nem a vilagvege, de ezt elkurtak teny ami teny, pedig aprosag de megis na..
-
gebali #2529 Remek rendszer :D Én szeretem a helyzethez válogatni, hogy milyen osztályt választok. Akkor már inkább írom a kockás füzetbe, melyikkel mennyit öltem. -
Zarache87 #2528 Csak egybe mutatja egyenlore, de mar szoltak erte, hogy kenyelmesebb lenne ha classokra lenne lebontva.
Illetve itt egy kep a forumrol.
Hamarosan :) -
Vicodine #2527 Egyik classal tolod, mikor megvan az 50, masikkal kezded, azt 100ig es stb.. -
gebali #2526 Valahol lehet követni, hogy mennyinél járok? Mert egy helyen találtam, de ott csak egyben mutatja az összeset, nem classokra lebontva. -
Zarache87 #2525 Sracok ha vegig csinaljatok a frakcio kuldit akkor a vegen kaptok egy ladat amiben van ketto zold kartya.
Amugy a kuldihez meg kell olni 50 enemyt mind a negy alap classal.
-
#2524 És tényleg. Én úgy értelmeztem, hogy még kétszer indíthat ilyen támadást :D Kösz a pontosítást :) -
Zarache87 #2523 Az a +2 tamadas a csapasok szamara vonatkozik amit a Frenzy modban csinal. -
#2522 Ti észrevettétek, hogy Kylo Ren frenzy támadását csak egyszer lehet használni kártyától függetlenül? Elvileg +2 támadást tudnék még vele csinálni, de nem engedi. Azt hittem ezt ki fogják javítani, mert már a megjelenés óta ilyen. -
Zarache87 #2521
Epic Video :D -
gebali #2520 Srácok, nem azt mondom, hogy ez a játék egy szemét, csak hogy egy olyan kiadótól, mint az EA és egy olyan fejlesztőtől, mint a DICE, sokkal jobb munkát várok. Az update-es videó is olyan dolgokra világít rá, hogy a játék félkésznek hat, ami egy kis fejleszti early access címénél még oké, de hogy olyan maradjon ki az év legnagyobb multi játékából, mint a stat képernyő, az finoman szólva is baromi égő. -
Zarache87 #2519 Tenyleg sracok kene egy uj mod ide mert szabi07 nem igazan aktiv es a hatteret ki kene mar cserelni a Banner logo talan maradhat, de kene egy csomo fontos link is.
Olyan mod kell ide aki rendesen hozz az infokat es probalja visszaterelni a megfelelo temaba a topicot.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.12.05. 11:03:31