Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Szuper! 😊 Jól indul majd az új év 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.07. 18:06:05

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Yep ez Januar lesz. Aztan meg Anakin vs Dugott grof.

Veni, Vidi, Vici

Zegi Norbi HUN
Édes Istenem végre!!! Bearanyoztad a napom ezzel a képpel 😄

Lehet tudni, vajon mikortól várható?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.07. 17:33:16

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ujabb Leak

Veni, Vidi, Vici

Jar Jar talán a legkisebb baj az előzménytrilogiaval, sokkal nagyobb probléma a saját mitológia röhejessé tétele (midikloriánok, jedi öltözék, jedi képzés stb.). De hagyjuk mert ez full off. Csak mondom hogy szerintem szexistanak lenni übergáz itt, a 21. században.
Szerencsére Lucasnak már semmi köze a filmekhez. De korábban áldását adta egy rakat regényre amiben női jeidk vannak, horribile dictu, főszerepben.
Egyébként szerintem Rey leglaább tízszer badass-ebb karakter, mint virnyogó picsa Anakin Skywalker volt.
Ez diszkriminacio 😄
" Reyt utálom, mert jedi lovagpicsák nincsenek, vagy ez már torzitás."

Egy öröm volt itt látni, ennyi elég is volt belőled.
En sem ertem miert igy oldottak meg, hiszen eddig nem talalkoztam ilyen megoldassal, de ez van 😄 Azert nem a vilagvege, de ezt elkurtak teny ami teny, pedig aprosag de megis na..
Remek rendszer 😄 Én szeretem a helyzethez válogatni, hogy milyen osztályt választok. Akkor már inkább írom a kockás füzetbe, melyikkel mennyit öltem.
Csak egybe mutatja egyenlore, de mar szoltak erte, hogy kenyelmesebb lenne ha classokra lenne lebontva.
Illetve itt egy kep a forumrol.

Hamarosan 😊

Veni, Vidi, Vici

Egyik classal tolod, mikor megvan az 50, masikkal kezded, azt 100ig es stb..
Valahol lehet követni, hogy mennyinél járok? Mert egy helyen találtam, de ott csak egyben mutatja az összeset, nem classokra lebontva.
Sracok ha vegig csinaljatok a frakcio kuldit akkor a vegen kaptok egy ladat amiben van ketto zold kartya.
Amugy a kuldihez meg kell olni 50 enemyt mind a negy alap classal.

Veni, Vidi, Vici

Zegi Norbi HUN
És tényleg. Én úgy értelmeztem, hogy még kétszer indíthat ilyen támadást 😄 Kösz a pontosítást 😊

Az a +2 tamadas a csapasok szamara vonatkozik amit a Frenzy modban csinal.

Veni, Vidi, Vici

Zegi Norbi HUN
Ti észrevettétek, hogy Kylo Ren frenzy támadását csak egyszer lehet használni kártyától függetlenül? Elvileg +2 támadást tudnék még vele csinálni, de nem engedi. Azt hittem ezt ki fogják javítani, mert már a megjelenés óta ilyen.

Epic Video 😄

Veni, Vidi, Vici

Srácok, nem azt mondom, hogy ez a játék egy szemét, csak hogy egy olyan kiadótól, mint az EA és egy olyan fejlesztőtől, mint a DICE, sokkal jobb munkát várok. Az update-es videó is olyan dolgokra világít rá, hogy a játék félkésznek hat, ami egy kis fejleszti early access címénél még oké, de hogy olyan maradjon ki az év legnagyobb multi játékából, mint a stat képernyő, az finoman szólva is baromi égő.
Tenyleg sracok kene egy uj mod ide mert szabi07 nem igazan aktiv es a hatteret ki kene mar cserelni a Banner logo talan maradhat, de kene egy csomo fontos link is.
Olyan mod kell ide aki rendesen hozz az infokat es probalja visszaterelni a megfelelo temaba a topicot.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.12.05. 11:03:31

Veni, Vidi, Vici

adam46
Köszönjük Emese. Mindig lesznek elégedetlen emberek, csak az a probléma, hogy 1 bolond 100-at csinál. Battlefield 1 megjelenése után is ez volt, sírtak, hogy miért vették meg, meg ennyi a játék? Barátom volt egy masszív béta, mindenki kipróbálhatta, hogy mit fog venni, ezek után nem tehetek róla, hogy néhány ember túl gyökér ehhez is.

Most is megy a sírás a kioldható hősök miatt, meg a mikrotranzakciók miatt. Ha konkrét cheat-et árulnának megérteném, de ha valaki lusta fejlődni és megveszi pénzért, hát istenem, tegye meg. Őket is le lehet lőni.
Mos nezem kikapcsoltak mert ma mar csak 350 credit volt 2 menet strike. Lehet a frakcio valtassal akartak csak elesiteni es valamikor tegnap kinyomhattak.

New Leaked info
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.12.05. 09:52:33

Veni, Vidi, Vici

Zegi Norbi HUN
Tegnap nekem sem volt semmi változás sajnos vagy legalábbis nem észrevehető :/

yesname
Birka.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Mondom hogy nekem nem váltott😄 GA-ban középmezőnyben max 350 kreditet adott, de még ha az objektív is, az árkádban tuti nem stimmel a szokásos 100 kredites jutalom.
Mar mukodnek a kredit valtozasok. Tegnap delutan elesedett az egesz.
A nagy csataknal mindenkinek megemeltek egy picit igy egy normalisabb ideju galactic assault olyan 500 kredit most ha nem az elso 5 helyen vegezel. Ha az elso otben benne vagy akkor tobb is lehet.

Veni, Vidi, Vici

Sajnos igen. Viszont a WB (Batman, Mad Max) és a Ubisoft (South Park) is jobban bánik a licenszekkel, szóval gyak midnen jobb mint az EA (kivéve az Activisiont).

Egyébként a lentebb leírt kredit változások mikortól élnek? Mert én most remek 100-200 krediteket kaptam a csatákban, akármennyrie voltam jó, illetve az árkád is 100-at ad csak..
A Disney sajna sohase egyezne ebbe bele. Eleg sokat koltott arra, hogy ove legyen a license es ugye a kis studioknak meg nem futja arra, hogy megvegyek ezt.

Pedih jo lenne amit irsz. Ja es only multiplatform jatekok semmi exclusive shit.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.12.04. 21:43:11

Veni, Vidi, Vici

Mondjuk az elég menő lenne ha "bárki" csinálhatna Star Wars játékot, mint ahogy Warhammerjátékot is gyakorlatilag mindenki csinálhat. Lehet, hogy sok lenne a szemét, de a nagy számok törvénye alapján kapnánk gyöngyszemeket is.
Ja amugy itt a map rotation.
Fixen ezeket koveti.

Veni, Vidi, Vici

lac coo
Hát taníts minket, mester ....! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha alairnam, es "sikeres" lenne a peticio, akkor mit nyernenk vele, es mindennek mi is az ertelme, kinek lenne jobb? Egyszeruen agyilag nem vagyok kepes felfogni, hogy meg mindig vannak emberek, akik azert, mert hulyek, es a valosagot nem kepesek felfogni, maguk alatt vagnak a fat....
Holnap indul az elso Seasson a Last Jedi

Illetve a mai napon elkezdtek a progression es az economy finomhangolasat. Amit a kozeljovoben folyamatosan finomhangolnak.
A mai napra a meccsenkenti credit mennyiseget novoltek meg es a top 5 playernek meg kulon megemeltek. Ezek melett az arcadban 300 credit/game lett igy 1500 credit/nap onnet. Vegul a crafting part mennyiseget nolvetek meg a daily crate-bol. Sajnos aki mar megcsinalta vagy kivette az a regi szerint kapta. Hamarosan meg jonnek finomhangolasok az elso Seasson alatt. Hivatalos link

Veni, Vidi, Vici

Istenem a csocselek mindig olyan buta. 😄
Tudjatok mekkora ervagas lenne a Disneynek ha felrugna a szerzodes meg a license lejarta elott? 😄
Az a keves ember meg nemtudna sehogy se idon belul azt vissza adni a Disneynek igy nem is lesz belole semmi. Amugy is ki csinalna SW jatekot a hisztik utan amit az utobbi par jatek korul levagtak az emberek? Senki mert kockazati tenyezo lenne az egesz projekt.

Veni, Vidi, Vici

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

adam46
Sok unatkozó mihaszna ember. Ekkora lufit fújni az egészből, szánalmas.
Kandurex
Már rég aláírtam. És aki tudja írja alá.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jelenleg a pontozas casual friendly es a jatekban eltoltott ido utan kapod a creditet.
Kartyat a legkonnyeben a Hero vagy a Starfighter cratek vasarlasaval tudsz szerezni. Ezekbol olcson sok crafting parts is jon igy abbol is tudsz venni/upgradelni. Viszont a HvV-ben elerheto gyorsa magas pontszamok miatt konnyu a rank up ott. Nalam durvan 2500 credit egy rank up.

Veni, Vidi, Vici

Én kizárólag Starfighter-Assault-ot játszom, de akár nyerek, akár vesztek, akár az 1. helyen végzek pontilag, akár nem, creditmennyiségben talán 2-300 a különbség. Ez direkt van így?
Egyébként hogy lehet a leggyorsabban kártyákat szerezni?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Teljesen igazad van. Amugy van egy palya ahaol van choke point a Kamino eleje, de atlesz szerencsere alaktiva. 😄
Egyszeruen rohadt nehez tuljutni ott neha ha a team nemhoz pajzsot, de messze nem annyira veszes mint anno BF 3 Metro mappon volt 😄

Veni, Vidi, Vici

Nyers
Vannak ilyen emberek, akik szeretik lehúzni a játékot (most joggal vagy csak flame az nézőpont kérdése nyílván) és élvezik, ha idegesíthetik a népet. Nyílván nem tenné ennyire nagy intenzitással, ha nem álltatok volna bele ennyire a témába. Ha nincs partner akkor gyorsan odébb áll. Egyébként ennek létezik az ellenkezője is, ezek azok, akik nem képesek belátni, ha valami nem oké a játékkal kapcsolatban és úgy védik, mintha az életük múlna rajta ... 😛

A pályákat és a balancet is lehet objektíven nézni. Simán van, hogy egy pálya "nem működik". Nem volt play-test rendesen, berakták, hogy meglegyen a mennyiség. Aztán vannak játékmódok, amik egyáltalán nem működnek bizonyos pályákon. És igen, ezek objektíven is mérhetőek.
Ha egy támadó vs védő felállásban a meccsek 95%t a védők nyerik, akkor ugye valami nem stimmel. Ha az emberek beszorulnak egy helyre - choke point - és ott megy a hent az is egy pálya kialakítási gond. És így tovább. Erre a fejlesztőknek vannak eszközeik, hogy elemezhessék, etc. A fura, hogy a DICE ennyi évnyi tapasztalattal a háta mögött még mindig itt tart.

Disclaimer: SWBFII-vel nem volt dolgom és nem is lesz. BF széria és BFSWI tapasztalataim vannak.

My Life for Freedom!

Ez igy van, vannak hibak, de nem szar kategoriaban, es nyilvanvaloan folyamat jonnek majd a javitasok meg az updatek, mint minden hasonlo jatek eseteben. Mondom ezt ugy, hogy en nem vagyok top player mint te, es sokkal kevesebb sikerelmenyt elek at ezaltal, de meg igy is tetszik, csak a fene vigye el, hogy pont most nem tudok annyit kockulni...
Mik ezek a stop pontok? 😄

Balance-ban nemlyiken fegyveren kene max finomitani, de ez minden jatekban megvan. Azon kivul sok rohadt jo kepesseg es palya van mondom ezt ugy, hogy latom a hibakat is. Egyenlore 90+ ora utan messze kimagaslik a jatek, persze attol meg vannak olyan dolgok amire raferne egy kis ppatch.

Veni, Vidi, Vici

Tenyleg nem fer a fejembe, ha a te izlesednek nem felel meg a jatek, akkor miert foglalkozol meg vele. Lathatoan a kommentjeid alapjan ez nem a te jatekod, mert soha semmi nem tetszett benne ezidaig. Minek gyotrod magadat...Tipikus hater player vagy, akik olyan dolgokra mondjak azt, hogy szar, ami total szubjektiv. Palyak, balance..?? 😄D Na ne... Mondjad azt, hogy neked nem tetszik, de ez meg nem jelenti azt, hogy szar.

lac coo
Nem felkesz , csak szar , semmi nincs atgondolva, palyak televannak stop pontokkal, balance nulla, stb...😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Veni, Vidi, Vici

Akkor is azt mondtak, hogy vissza fog kerulni csat atdolhozva. A #2479-es reszben csak ket lehetseges opciot vazoltak fel, de attol meg lehet, hogy lesznek mas opciok is. A only skines crate is jol hangzik, de nekem a masikkal sincsen bajom.

Amugy azert kivancsi lennek arra, hogy mia felkesz a jatekon? Mert ha ez felkesz akkor sok masik jatek meg alpha fazisban van.

Veni, Vidi, Vici

tehát akkor alig 2 hétig bírták ki és már vissza is akarják rakni 😄 sőt mostmár fixen megtudom venni a 90 eurós félkész játékomhoz a kívánt fegyvereket és skilleket! BRAVO B+
Tessek meg egy kis info a mar bentlevo skinekrol. Most az osszes alap class es par hero skin kerult felvetelre.

Itt megtalalhato az 1.03-as patch leirasa. A credit incrase viszont kimaradt belole.

Veni, Vidi, Vici