Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az officeres trükközés Starkiller mapra értendő, ott 200 a kocsi amivel aztán lehet carmageddont játszani, esetleg Hoth még a speedrunner szintén 200, de azzal én semmit nem tudok eltalálni, a többi gép drágább. Starkilleren, Hothon, vagy Maze kastély pályán szeretek lázadó x-wing lenni, ott előnyben vannak azok a gépek, és sokszor szabadon szadizhatom szét az ellen frakciót.
Pl maze kastély pályán a domb, sokszor nem a birodalmiakból vadászgépes, a védendő pont felett felfele repülök merőlegesen, amint kiérek a pályáról, vissza lefelelé merőlegesen, minimum sebességgel, és szitává lövöm a védendő pontot és környékét, a saját csapattársaidat látod, na annak az ellenkező oldalát kell lőni 😊 Van hogy nem találok el semmit, de ugyan ilyen gyakran van hogy 2-3-4 kill.
Pár kör alatt megtapasztalod milyen magasságban kell felhúzni hogy ne fúródj földbe.
Starkilleren ugyan ez, a lépcsőt lövöm szitává és 2-3 killek jönnek belőle.
Hoth-on többnyire a lépegetőket lövöm amikor lőhetőek, azok között a többi vadászt, at-st-ket, vagy ha nincs más akkor a snipereiket.
Pár nap gyakorlás után viszonylag belejöttem, eleinte nagyon nehéz volt egyáltalán meglátni hogy mi van a pályán, de ahogy hozzászoksz már egyre jobban megy és mostmás sokszor az a gond hogy túl sok célpont van 😊
Persze van még hova fejlődni vele, pl Naboo házak között engem kiszedtek sokszor, de nekem az nem nagyon megy még, egyszer egy LAAT-t igen, az le is csalózott és kilépett, pedig csak merőlegesen mentem rá és egy rakétát is kapott, bele is haltam mert nem tudtam már felhúzni a gépet, de megérte 😄
Egyébként vadászgépbe azért nagyon nehéz, mert nagyon korlátozott számú lehetséges, illetve sok pontot ad, szóval aki volt vele, az az esetek nagy többségében rendelkezik annyi ponttal, hogy azonnal viheti is az újat, szóval kihalásos alapon tudsz bekerülni oda, ha valamelyik mégsem akar újra azt hozni, vagy pont úgy haltál meg, hogy te már repsawnolhatsz, és választhatsz, ő pedig pont úgy robbant fel hogy már halott, te választhatod helyette, de neki még kell 1-2 mp mire újra kiválaszthatná.
Ugyan ez a helyzet az AT-AT és egyébb védendő kísérendő cuccokkal, kirakja a gép belőle, csak nyom egy resapwnt hogy meghaljon és választja újra.
Azota en is csak ezeket veszem, mert, ahogy irtad ez a legolcsobb, a crafting alapany jon itt is, viszont nagyon ritkan ad uj kartyat es a legtobb az duplicate. Az engem is erdekelne, hogy a trooper ladabol tobb crafting anyag jon-e es ga igen, akkor mennyivel tobb (biztos nem 2-szer annyi).
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Akkor mar ertem miert nem elerheto soha semmilyen jarmu!
Na de akkor mostantol en is ezt fogom csinalni, ugyis officer a main-en.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Vicces dolog ahogy bukfencezik körbe körbe az ember, de elég hasznos.
Hero vs trooperben is többször volt hogy a hőst 1 vs 1-ben megöltem mert hiába hadonászott a fénykarddal, nem tudott eltalálni, jókor bukfenceztem mindig arrébb, van persze hogy nem jön be és ilyenkor 1 vagy 2 ütés, azonnal annyi, illetve zárt kis helyen nehéz, de nyílt terepen simán van esélyed fénykardozós hős ellen.
Egyszer 1 vs 1-ben kinyírtam Palpatine-t, valaki elől menekült szóval utána mentem, kb harmad hp-n lehetett, majd jött Dart Maul, de nem talált el sem az ugrással, sem a dobással, a fojtás elért de az meg nem ölt meg, és mire utánam ugrott megint el tudtam bukfencezni, fél hp-n volt már és inkább menekülőre fogta, kb 15-20mp múlva visszajött, de megint nem ment neki, alacsony hp-n volt, megint elmenekült, akkor a másik oldalamon jött 4 droid (Naboo 40 fős galactic assault) elkezdtem azokat lőni heavy + pajzs kombóval, és láttam a minimapon hogy a kis sunyi Maul megint közeledik, de ott már nincs mit tenni, lőttem tovább a droidokat, hátha leszedek 1-2-t mire elér és megöl.
Egyszer pedig Vaderrel voltam 1 vs 1-ben amikor szintén elemekült, epic volt amikor pont úgy bukfenceztem hogy ő pedig a fénykardot dobta felém és az én monitorom úgy látszott mintha felettem repült volna el, kár hogy nem videóztam a játék közben.
Sarkoknál állva szokták még használni, fedezékből épp kibújva, ellövöd amit akartál aztán bukfenc fedezékbe, sokszor haltam meg úgy hogy nálam már bent voltam fedezék mögött, gondolom nála még nem, ez van, így talán gyorsabban bent vagy.
Illetve vannak hogy heavy + pajzsom ellen úgy próbálnak nyerni assault vagy officerek 1 vs 1-ben hogy ugrál bukfencezik körbe körbe, és reméli hogy túléli overheat-ig, aztán amíg újratöltök megpróbál leszedni, de többnyire nem megy, 1-2x azért bejött nekik.
A trooper ládából több alapanyag esik?
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.02.12. 15:16:05
Első rend oldalon én is ezt szoktam, Ellenállóként már nem pocsékolok erre 1 életet a 100-ból.
Ezek a többlet pontok elkölthetőek hősökre és special trooperekre, de a listában csak a hagyományos bónusz és szorzó nélküli pontszámaid lesznek beírva, ahogy mindenki másnál is.
Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy ezek az elugrálások ilyen kódolható képesség vagy boxon működik vagy hogy van, mert én ha a spacel ugrálok, nem látom, hogy jobbra balra bukfenceznék...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Detto hasonló statjaim vannak, talán a 25 kill volt eddig a legtöbb (amivel abban a játékban valahol a középmezőnyben végeztem), az assault classt úgy nézem kimaxoltam fegyver/starcard szinten, szal, ha nem változtatok a nagypapis stílusomon ez valszeg már így is fog maradni. Még a hírók adhatnak rá, de inkább a jó lövöldözősöket használom ott is, Han Solot, meg Phasma-t a másik oldalról. Ahogy láttam Leia-val is sokan nyomják. De hát én fényévente 1X tudom megkapni őket, szal fejlődés elég minimális, ezen a téren.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az elejen meg zavartak az ilyenek, de most mar fel sem veszem. Persze ha nekem a vegere osszejon 10-15, mar orul a fejem ( ritka nagy FPS antitalentum vagyok
A challengekkel/milestonokkal kapcsolatos bugokat éppen most javítják. Elvileg új érvényesíthetetlen reward már napok óta nem jön létre, és a régi bugosokat meg folyamatosan unlockolják. Ha a tiéd úgy maradt akkor érdemes az EA SWBFII honlapján bejelenteni.
Vannak elég ügyes srácok azért.Youtube-on néhányan raknak fel nagyon jó kis videókat és le a kalappal elöttük. Szóval én itt azért kezdőként (ami valszeg így is fog maradni 😊 simán el tudom képzelni, hogy van akinek annyira kezében, én azonban még sokáig nem érem el akár a 30/40-es kill szintet sem játékonként.
Azonban a feltápolt hírókkal még ezt is simán duplázni lehet, ami szerintem nagyon elbaxsza a játékot az erősebb irányba. Volt már olyan leosztás, hogy nálunk mindenkinek 10 alatti killje volt, a másik oldalon, meg minimum duplája és értelem szerűen buktuk az első fázisban. Ráadásul ha gyengék a sajátok/túl erősek az ellenfelek onnan is kapsz hátbalövést, ahonnan amúgy nem szoktál és nem is számítasz rá.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én maradtam a Galactic Assaultnál mert ott kapok multiplayer killeket adott fegyverre és az összes játék mód közül ez a legjövedelmezőbb ahogy észrevettem, pontok, kredit viszonylatában. Bár amikor az első fázisban véget ér a meccs mert valamelyik oldalon olyan profik vannak az szopás lehet, mert a legjobbak is pár ezer ponttal zárják. Szal jobbak az elhúzódó, overtime-os meccsek, amelyek végig mennek.
Boxokat illetően egyelőre én trooper loot boxot szoktam venni, néha jó dolgokat dob, kb erre tudom a pénzt elkölteni, mert a hirók már majd mind unlockoltak. De rengetegszer ad duplikált karikat.
Fegyvereket illetően az Assault-hoz az összes fegyvert unlockoltam, nekem az utolsó, az EL-16HFE jön be, inkább nagyobb távról szeretem nézni, a dolgokat, de a aki belharcos annak a CR-2 a nyerő. Az utóbbit azért nem szeretem, mert kicsit izmosabb ellenfél, pl. feltápolt Heavy nem lőhető ki alapból a túlhevülésig. Az El-16HFE a kiegekkel iszonyat brutál automata mesterlövészpuska lesz. A dupla optika miatt jobb mint az alap mesterlövészpuska, sokkal dúrvábban sebez, és távolról tudsz akár egyedül eldönteni szitukat, mert mindenkit leszedsz vele. Ha nincs rálátás, bujkálós a pálya ott értelemszerűen nem érvényesül ez a képesség, de a legtöbb pályán lehet hozzávaló kempinghelyeket találni.
Sajnos, vagy nem sajnos, de a pályákat ki kell ismerni a Galactic Assaulthoz. Tudni kell, hogy mi az adott szakaszban a nyerési feltétel. Ha ezt támogatod, akár zéro killel, akkor nyer a csapat és te is kaphatsz pontot, ha például őrzöl egy helyet, vagy kilövöd a lépegetőt. Általában persze célszerű az ellenfél aprítása, de ha pontot kell foglalni ott is érdemes ezt úgy csinálni, hogy oldalába kerülsz és még azelőtt tűzharcolgatsz vele, hogy elérné a pontot. Ilyenkor is lehet, hogy kevés killed lesz, de a csapatod győzni fog, viszont nem kapsz valszeg még objective pontokat sem.
Szerintem ez egy elég élvezetes játék, de az alapfegyverekkel szopás. Addig farmolás, de ha megnyitottál egy neked passzoló fegyvert attól kezdve meg elég jó buli akkor is ha nem sok pontot érsz el. 😊
2 napja elkezdtem, azóta letoltam a kempingezést, de az újjáéledés verziót még nem. Nyomtam pár blast multit, azokban kezdőként is tudtam érvényesülni egész jól assault karival. De heroes, galactic assault modban nem tudok labdába rúgni. Melyik játékmódokkal érdemes és melyik karikat fejleszteni, ahhoz hogy normálisabban tudjak érvényesülni ezekben a játékmódokban is és legyenek értelmes modok, fegyverek? Választ köszi!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Sajna #metoo, egy fegyver kieget nem tudok behozni, bár az utána nem sokkal elért milestone után meg megkaptam a díjat.
Az EA dolgozik a problémán.
Hát hajrá, én egy ideig viszont hanyagolom, nehogy kitalálják, hogy kezdjük újra! 😞
Ja, olyan hogy gyak minden hős minden helyszínen lehet. Szóval Vader vadásza simán ott van a Kaminoi "űr"csatában, meg Maul a Fondori birodalmi gyárnál (ahol belefuthat Poe Demeronba). Földi csatáknál is ugyanez.
Hát ja. Csak az I. részben kevésbé a hírókról szólt az egész, véletlenszerűen jöttek be és nem termelődött újra az életük, legalább is nem mindegyiknek, ahogy emléxem. A II.-ben a Galactic Assaultot preferálom, mert egyrészt elég változatos, meg sok pontot ad, meg minden. De pl a Starkiller pályán lázadóként eldobok egy gránátot jó helyre esik, erre bejön a lebegős dodzsem, amivel tucatszám gázolom el a fehér bábukat, ha pont sokszorozó karim van pillanatokon belül bejön Luke is. Nekiálok dzsii-dzsú fénykardozni, a végén Lali király vagyok miközben egyetlen kanyi lövést nem adtam le!!!
Csak ez a gondom ezzel az FPS-nek nevezett MMO játékkal. 😉
Az I. rész ehhez képest elég kiegyensúlyozott volt.
Másik boldogság, hogy kínomban veszem a loot crateokat, de már tizenixedikre nem ad egy kanyi officer star cardot sem, röhely! A boost cardok közül van talán 2, csak pont nem az ami kéne, de akkor sem adja a többit!. Inkább duplikáltan ad minden faxságot folyamatosan, mellé meg max kapok egy új csubakka győzelmi pózt? Fasza! Nem fogom officernél hülyeségre elszorni a kraftpontokat, addig meg pihi. Ok kapja az ember véletlen szerűen a SC-t, de mi a ...nak rakták be ezt a duplikálást!? Ha nincs szerencsém még 3 hónap múlva sem kapom meg ami kéne? Fasza!
Amúgy a játék tök jó lenne, mert amikor nem baxák szét a hírók, akkor egész jók a meccsek, kiegyensúlyozott gyakás a végletekig. Az irányítás is meseszerű. Konzolon nyomom, de kontrollerrel ilyen jól irányítható játék még sose volt, mintha egérrel játszanék. Le a kalappal!
Csak a többi gyökérség ne volna!
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.01.29. 18:58:06
Én nem nagyon tolok olyan játékmódot amiben van hero, viszont így meg korlátozottak a lehetőségek.
B terv: unlockolsz te is egy szimpatikusat és felgyűrod, akkor aztán te alázol.
Először is nem feltétlenül az a gondom, hogy aki régebb óta játszik, az 1. ismeri a pályát, 2. feltápolta a Star Cardjait, 3. megnyitott minden menő fegyót. Ezzel azért együtt tudok élni, meg elég nagypapis a játékstílusom, szal 18-as szinttel nem gondolom, hogy mindíg dobogós helyezést kéne elérnem.
Azonban van 1-2 elbaxott pálya, ahol bejön egy feltápolt hero és mindenkit lealáz, értsd saját csapatból is. A Crait pályán, a nagybüdös rónaságban cammognak a lépegetők, erre jön Lea és mindenkit levadász, neki 64 killje van a meccs végén, a csapatából a legjobbnak talán 10. Az új rendből mi csak nézünk, kushadunk a lépegetők lábai között amíg Leia megint le nem vadász ezredszer is.
Aztán persze az első fázisban bukott a meccs, mert a lépegetők el sem érnek a fedezékig, ami azért megint csak egy művészet. Szal vége a meccsnek és az ember néz, hogy ez meg mia a fax volt!?
Az EA mentségére legyen mondva, hogy azóta, 3 napja 1X sem rakták be a Crait pályát, pedig végig toltam a hétvégét.
És ugye volt még 1-2 ilyen szitu, más pályán is amikor a pálya első felében valaki felszívja magát behozza a híróját és attól kezdve statisztának se vagy jó. de ez mindent vitt.
Mi a megoldás? Ki kell lépni a csába a játékból?
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.01.29. 16:36:25
Ha játék közben megnézem a ranglistát,több pontszámom van alul a saját eredményeimnél mint felül a ranglistán,és a meccs végén is a fenti kevesebb pontot kapom meg. Ez miért van?
Plusz itt a patch 1.1 is.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
- ellenőrizd a rendszerfájlokat
- töröld le a fájlt (C:\Windows\System32\pid.dll), indítsd újra a rendszert és hagyd, hogy a windows kijavítsa
- tedd fel újra az Origint vagy ha régebbi van, akkor frissítsd
- le is lehet tölteni a .dll fájlt, de van aki ezt nem javasolja(inkább házon belül jó megoldani a windows segítségével)
Talán valamelyik segít majd 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.01.15. 10:41:23
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Olyan kérdésem lenne,hogy az aim assist mit csinál pontosan a játék során,hogyan segít a célzásban?
Utoljára szerkesztette: denn03, 2018.01.11. 10:43:18
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
angelus1991ster.blogspot.hu