294
Age of Wonders 3

• gandrus
    Köszi! Ezek szerint, ha munkából hazaérek, már tudom tölteni Steamen. (Otthoni idő szerint 18 óra, az itt 17, akkor ér véget a műszakom és egy órával később érek haza)

Kivéve persze, ha nem bírják a szerverek a túlterhelést. Remélhetőleg ilyen gond nem lesz.
  • Nos
    Innen az infó, de jó lenne már délelőtt egy kellemes meglepetés.
    release
  • gandrus
    Miért, lehet tudni, hogy mikortól lesz elérhető a holnapi napon?
  • Nos
    Az a baj, hogy elég későn jön elméletileg, pedig pont szabadnapos vagyok.
  • gandrus
    Holnap jön a nagy nap! Remélem nem lesznek túlterheltek a Steam szerverek. :)
  • Although
    Pár értékelés amit a banshee közzétett.

Rewievs

• gandrus
    Ma felkerült a Warlord class is.
  • Nos
    Nagyon várom. Én például egyáltalán nem bánom, hogy van benne valami Civ V utánérzés. Igen, olyan Civ V, Heroes és Fallen Enchantress keveréknek tűnik, ha az elmúlt években megjelent játékokhoz akarjuk hasonlítani. Remélem mindegyikből a legjobb dolgokat viszi tovább, és tanult azok gyengéiből.
    Igazi hiánypótló, régóta várok már egy hasonló fantasyt.
  • Agamemnon
    Napról-napra több videó van fent a Youtube-on. Azok alapján, egész jó kis játék lesz, egy pár órát biztosan eltöltök vele én is.
  • gandrus
    Első online multiplayer video (két játékos közt, az egész játék hat videoban)
  • gandrus
    Goblin theocrat video és class page
  • b-type
    háát. :(
    Nekem kicsit vegyes, a térkép tényleg Civ5, a lények hősök nagyjából Fallen Enchantress, a várostrom Age of Wonder.
    Szinte biztos hogy meglesz, márcsak azért is mert körökre osztott.
    Képi világban jobban örültem volna egy Eador Master of the Broken World térképnek és lényeknek Age of Wonders szerkezetben.
  • Agamemnon
    Szivesen, remélem tényleg jó játék lesz...
  • gandrus
    Köszi! Elő is rendeltem a deluxe verziót. :)
  • Agamemnon
    <span style="color:blue"><span class="bb-style-bold"><span class="bb-style-xlarge"> Pre-Orders start on Steam & GoG + New Video + Release March 31st! </span></span> </span>

Pre-Orders start on Steam & GoG + New Video + Release March 31st!

• Agamemnon
    Reméljük, hogy tudják is tartani a márciusi megjelenést :)

Ha valaki talál egy jó bannernak való képet, szóljon, berakatom.
  • gandrus
    Igen, és nem csak a Steam szerint. Mint azt a 22-es hsz-ben linkeltem, januárban írták a készítők, hogy késő márciusra tervezik megjelentetni.
  • nomiss
    márc 31. steam szerint
  • Although
    Fura ez a játék. Régi emlékeket hoz fel, kevés azok közül amivel sokat játszottam, az első és második részel. Mostanában nagyon ritkán érzem azt valamin hogy előre lépés a régi részekhez képest. Ez mintha az lenne. Huh pedig hány hajnal ment el úgy hogy nem bírtam abbahagyni a játékot a második résszel meg az elsővel :)
  • Agamemnon
    Köszi az infót, lustáknak itt a videó:

• gandrus
    Felkerült az Archdruid osztály a class infok közé.
  • Agamemnon
    Új infók érhetőek el a Rogue class-ról a honlapon.

• Agamemnon
    Helyes, már ideje volt, 2013 őszéhez képest ez csak egy fél éves csúszás :)
  • Although
    Hát mintha a Sas Lénárd az magyar név lenne :)
    Csodás kis sorozat volt, kíváncsi vagyok milyen lesz az új rész.
  • mnorbi2
    nagyon várom
  • gandrus
    Késő márciusban jelenik meg a játék elvileg. :)
  • gandrus
    A borító:

Forrás.
  • Agamemnon
    Tenyleg jo kis video :)
  • gandrus
    A Dreadnought trailer elképesztően jó! :)
  • Agamemnon
    Nem tartja az idei megjelenési dátumát az Age of Wonders 3.

1999-ben jelent meg a legelső Age of Wonders rész, melyet a Triumph Studios és az Epic Games közösen álmodtak meg. A februárban bejelentett harmadik részen pedig már három éve dolgozik a csapat, mely elméletileg év végén látott volna napvilágot PC-n. Ma azonban bejelentették, hogy ez nem fog bekövetkezni.

A hivatalos indoklás szerint az Age of Wonders III lesz a széria eddigi legtartalmasabb és legnagyobb része és ennek elkészítéséhez még időre van szükségük. Szóval jelen állás szerint csak 2014-ben lesz elérhető a termék, annak is az első felében.

Forrás: SG
  • Agamemnon
    Dev Journal II: Hero Mounts

Hosszú, úgyhogy nem másolom be a szöveget, aki el szeretné olvasni:

http://www.ageofwonders.com/dev-journal-ii-all-sorts-of-mounts/
  • Agamemnon
    A 20. oldal (a 21. reklám...):

• Agamemnon
    Köszönöm :)
  • lammaer
    Gondolom ezt keresed....
  • Agamemnon
    Valakinek nem jár véletlenül a PC Gamer UK? Kíváncsi lennék a 20-21-oldalra...

During the Game Developers Conference in San Francisco we had one of the friendly editors from PC Gamer UK over to join us for a game of Age of Wonders III. And in the new June issue you can read all about it on pages 20 and 21. Don’t forget to pick up a copy!

http://www.ageofwonders.com/aow3live/preview-in-pc-gamer-uk/
  • Agamemnon
    Community Q&A

QUESTION (from Tyler Dallmann @Facebook) Do you think that AoW 3 will surpass the cult popularity of the original? What popular aspects of the previous games will we see return to the stage?

TRIUMPH: Age of Wonders 3 is a sequel staying true to the genre’s roots with many improvements to gameplay, presentation and interface. Although we hope to reach new people, we haven’t dumbed the game down – on the contrary!

QUESTION (from Rudolf Walker @Facebook): Will you be able to pre-order? And when? Is there gonna be a physical copy or downloads only?

TRIUMPH: The game should be available for pre-order, details will follow closer to release. The game has a digital release in multiple international digital stores, as well as physical copies in certain territories where there’s still a healthy demand for PC games on disc.

QUESTION (from GeorgBrombeere @Twitter): Will there be plenty of time to explore, research & build an empire or will you have to hurry before enemies get too strong?

TRIUMPH: This really depends on the scenario type. Some might be more focused on battle where you quickly need to get to action. Other maps focus on adventure or empire building giving you more time. The totally rewritten random map generator allows you to generate scenarios according to your wishes at the click of a button.

TRIUMPH: Music Maestro @Michiel has returned to make the music for the game and some classic themes will reappear! Stay tuned for a feature on his music!

QUESTION (from EirikHH @Twitter): Does a party still contain max 8 units and do you use the aow or aow2 wall-mechanic?

TRIUMPH: A party now contains 6 units, but we allow 42 units in a single battle from adjacent hexes. AoW3 will have the AoW3 wall-mechanic :D

QUESTION (from RandallBlandin @Twitter): Will there be signposts in a map editor that players can use to name features on custom maps? Like Skullbreaker Canyon?

TRIUMPH: We’ll release the tools to the game and we can confirm they include the options to edit signposts.

• Agamemnon
    Ezt mindig elfelejtem beírni...

http://www.ageofwonders.com/aow3live/
  • Agamemnon
    Otthonról én is meglesem majd :)
  • lammaer
    Nézz rá a Fallen Echantressre ha érdekel ez a téma, az már jó ideje kinn van, nem kell várni az AOW3-ra.
  • r4pt0r
    Kiváncsi leszek, Civ 5 jó volt, ahoz még egy kis mágia és fantasy még jó is lehet. :D