294
-
JonasSandor #213 1 dlc van hátra csak. -
Although #212 Biztos meglesznek előbb vele. Bár kicsit más műfaj lesz ahogy nézem.
-
JonasSandor #211 Kész a fordítás is 1 dlc van még hátra. -
JonasSandor #210 Remélem augusztus 6-ára kész lesz mert jön a planetfall. -
JonasSandor #209 Köszike az információt. -
Aryol #208 http://magyaritasok.info.hu/ticket/age-of-wonders-3/ -
Aryol #207 A fordítás készül, jelenleg 70%-on áll. -
JonasSandor #206 Én toltam egy időbe de az új vidikariig félreraktam. -
Anonymus1024 #205 Sziasztok! Esetleg lenne valaki(k), akik játszanák ezt a játékot vagy az ehhez hasonlóakat, mint pl: AoW1,2; Heroes 3,5 gamerangeren vagy egyéb formában? -
JonasSandor #204 Nincsen hozzá nem tudom hol tart vagy csinálja e valaki. -
cibi17 #203 sziasztok. tudnátok nekem linkelni valami használható magyarítást? köszönöm szépen :) -
JonasSandor #202 Rohadt durva volt ez a pálya most sikerült megnyernem. 45 óránál is több időbe telt.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.09.04. 21:12:10 -
JonasSandor #201 Most hogy ellenséggé változott azonnal össze vissza támadja a váraimat. -
JonasSandor #200 Ez a haverom elég idióta csak ott áll azt nem csinál semmit én meg nem győzöm kinyírni ezeket a dögöket kurva nehéz. -
JonasSandor #199 Várom nagyon a fordítást. -
ElCid0204 #198 Leszedtem, köszi! :-) -
#197 Szia!
Bocs, csak most láttam, hogy ezt kérted tőlem.
A program is benne van a tömörített fileban. 8ld és xml között lehet vele konvertálni. -
JonasSandor #196 Jövőre jön az új rész abban is így lehet majd harcolni? -
ElCid0204 #195 Szia!
Szeretnélek megkérni, hogy tedd ismét elérhetővé az AoW3 fordítást (az előző linkek már nem aktívak).
Továbbá hogyan és milyen programmal lehet a 8ld kiterjesztésű fájlokat szerkeszteni?
Köszi! -
JonasSandor #192 Na igen kihozták már a maxot a 3-ból úgyhogy ez az egy maradt hátra. KB 2-őt meg multival lenne az igazi meg generátorral és saját magunk állíthatnánk össze a történetet maga lenne az álom örökké tartana.
De online-ba is eltudnám képzelni, mint a kínai heroes online volt annó.. -
JonasSandor #190 Jövőre jön ki a folytatása bejelentették már. Igen egy kings bounty 2-re nekem is fáj a fogam, meg a heroes 8-os hősökkel való aprítására. -
JonasSandor #189 Nem rossz jó játék az első pályái még gyengék aztán beindul ez úgy mint a fene. -
JonasSandor #186 Én is elkezdtem már nyomni újra a dlc-kkel.
Nem tudsz javítani a hangzáson mert nagyon rossz a hangja, olyan mintha egy ezer éves ocska vasból szólna. -
JonasSandor #184 Amúgy meg bejelentették az új részét is, ami az űrbe fog játszódni. -
JonasSandor #183 Igen csak jelezhettél volna vissza hogy mivan, nem az hogy eltűnsz szó nélkül. -
#182 Miért is kéne szégyellnem magam? Talán fizettél a munkámért???
Ugye, hogy nem!
Ígértem bármit is?
Megint csak nem...
Hogy magamat idézzem, még amikor elkezdtem:
"Ígérni nem ígérek semmit, de igyekszem lefordítani."
Elment a kedvem tőle, hogy minden szabad időm/energiám (ami amúgy sincs túl sok) erre menjen el, így egy ideje nem folytattam. Véleményem szerint nincs miért szégyenkeznem, vagy bocsánatot kérnem.
Ha valaki kéri, akkor hajlandó vagyok megosztani az eddigi (ingyenes) munkám eredményét képező fájlokat. Ha esetleg valaki folytatná, akkor nyugodtan tegye, nekem nincs azzal gondom, hogy felhasználja az eddig elkészült fordításomat hozzá. -
JonasSandor #181 Az nem kifejezés jó nagy szarban hagyott minket szégyelje össze vissza magát. -
pa13 #180 Sziasztok! Elég durva, hogy ilyen állapotban félbemarad... -
JonasSandor #179 Fordítás nélkül maradunk úgy nézem. -
JonasSandor #178 sajnos nem válaszol -
JonasSandor #177 okés köszi. -
Anonymusxx #176 szerintem nem lesz belőle semmi, esetleg kérdezz rá a facebookján; a profilján megtalálod a nevét... -
JonasSandor #175 Senkit nem érdekel már hogy áll? -
JonasSandor #174 Mi a helyzet a fordítással? -
JonasSandor #173 Dobozosan csak az alapot lehet megvenni? -
JonasSandor #172 Hol tart a fordítás? -
JonasSandor #171 Hogy áll a fordítás? -
JonasSandor #170 64 biten sokkal jobban fut. -
JonasSandor #169 Ja értem okés. -
#168 Még nem tudom, most per pillanat nincs időm rá, de mindenképp folytatom majd.