294
-
Although #253 Például ha alacsony szinten játszol megjelennek javasolt dolgok amit érdemes fejleszteni a másik terület foglalás, építés a fő bázis terület populációtól függ. Megjelenik egy + jel ha bővíthetsz. Persze lehet ezeket már tudod. -
Although #252 Map nézet ugye ha ki be srollozol azt gondolom észrevetted. Átvált map nézetre majd vissza. -
Although #251 Oké van pár dolog amit figyelj. A map nézeten tudsz nézni gazdasági hadi és operációs nézetet.
Figyelj a felfedezésekre az alkalmazható operationsokra. 3 lépcső van minden téren legalább.
Figyelj arra upgradeld az egységeidet, a hősöket. Diplomáciázni is kell.
Tényleg jó ez a játék amúgy. -
JonasSandor #250 Jó rohadt erősek az ellenfelek főleg a lila, tele van jó emberekkel. Az elején mit kéne venni meg miket,hogy ne legyek hátrányban? -
JonasSandor #249 Ahogy haladok előre kezdek belejönni, várakat is tudok csinálni. Rá kellett jönni elsőnek. De azért van bugok is rendesen beakad a csata és nem lehet csinálni semmit aztán mehet a visszatöltés. -
JonasSandor #248 Ez a játék egy pofátlan alig lehet kinyírni az ellenfelet mert végig kihaggya a támadásokat, a 3 nem volt ennyire szar. -
JonasSandor #247 A másik probléma hogy a live közben kidob a játékból vagyis teljesen lehal és csak a reset segít, ledobtam a tálcára és akkor csinálja. -
JonasSandor #246 Planetfallban varázsolni is lehet? -
JonasSandor #245 A deluxe editítion-ba mi van benne?,az alapjáték megvan már, és érdemes beszereznem? -
hapi #244 nekem mindig crash to desktoppal van vége a játéknak. Másnak is állandóan kilép? -
#243 osszegyujtve az elso ertekelesek
CGMagazine - 8.5 / 10
GameMAG - 8 / 10
GameSkinny - 9 / 10
GameWatcher - 8.5 / 10
GamingBolt - 9 / 10
GideonsGaming - 9.5 / 10
God is a Geek - 9 / 10
IGN Italy - 9 / 10
IGN Spain - 7.5 / 10
PC Gamer - 85 / 100
PCGamesN - 9 / 10
PCWorld - 4 / 5 stars
TheSixthAxis - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10 -
JonasSandor #242 Én még nem néztem nagyon bele majd a szabim alatt. 2 hét szabi. -
atibacsi1977 #241 Koszike meg csak egyszer neztem, de nem jottem ra. De vallalom, inkabb legyek bena, csak legyen hot seat :) -
#240 lehet :) van hotseat, ugyanúgy működik mint a többi hasonló játékban
indítasz sima scenariot, és a map beállításoknál tudsz bármennyi Humant kiválasztani a játékosoknál
így e
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.08.08. 15:50:53 -
atibacsi1977 #239 Lehet én vagyok a béna, de hot seat módot nem találok. Pedig fiammal ezt vártuk nagyon. Így ugrik a vásárlás. 2t nem veszek 30ezerert.
Pedig eléggé rendben lenne... -
JonasSandor #238 Ez jó hír. -
eddig metacriticen is helyt all
igazabol a tutorial palyat csinaltam meg, plusz a kampany elso palyajaval vegzek kb ma, szoval toredeket nem lattam meg, de mar ez is meggyozott -
#236 Nyaralásból visszatérve kipróbálom. -
#235 kurvajo az uj resz, civ 4 / xcom mix "erzesre", ajanlom
nemtom van-e akkora fanbazisa hogy kulon topicot kapjon, megerdemelne -
JonasSandor #234 De az új részre gondoltam tegnap jött ki. -
Anonymusxx #233 https://sg.hu/forum/uzenet/1364461432/225 -
JonasSandor #232 Fordítható a játék? -
JonasSandor #231 Ez gyors volt időbe. Nincsen zenemappája? -
JonasSandor #230 Már számolják az időt visszafelé. -
JonasSandor #229 Kiegészítői is kéne akkor már úgy lenne fear. -
#228 Július 15. 19 óráig ismét ingyenes az Age of Wonders III, csak ezúttal közvetlenül a Steam -en!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.07.12. 06:27:08 -
JonasSandor #227 Na így tökéletes lett az újrakezdésre, csak addig míg nincs rendesen felrakva a win 10+tápcsere addig nem tudok belekezdeni sajnos.
Akkor most már jöhet az augusztus 6. -
Although #226 Kevesen köszönik meg az ilyen csendes oldalakon. :) Nekem jó az angol verzió. Azért hiszem lesznek kevesen akik a fordításotok miatt veszik meg a "csodát" :) Jófajta lett. -
ElCid0204 #225 Elkészült a teljes fordítás: https://paradoxmagyarorszag.hu/elerheto-az-age-of-wonders-iii-minden-dlc-jenek-a-magyaritasa/
-
totya4 #224 Nem látok benne konvertálási hibát, és a fájlok ideje is azonos, tehát kizárásos alapon a programommal készült. Egyébként közben kíváncsiságból rákerestem más fordításra is, egy spanyolra bukkantam, és hát abban is voltak hibák. Ráírtam a szerzőjére, mondom neki, mivel csinálja a konvertálást? Azt mondja o2tools-al. Mondom neki, akkor hogy-hogy csak 3 file rossz? Azt mondja hogy-hogy három?! :) Írtam neki melyek azok, megköszönte, és ki is javította rögtön. De mondom neki hogy hogy csak volt 3 rossz neki mikor ez a konverter tömegével rontja el a fájlokat? Azt mondta, tapasztalta ő is hogy rosszul működik, ezért mindig visszaellenőrizte ami elkészült, és ha hiba volt újrakreálta és újra és újra... (mégis 3 kimaradt). Szóval nem csak a magyar fordítók szívnak ezzel, hanem mindenki aki használja. De a probléma végülis már a múlté, mert "valaki" vette a fáradságot és megcsinálta. :) -
#223 Írtam nekik, elsőnek azt írták hogy a legújabb verzió van fent, aztán pár órával később este 10-kor :) kaptam egy levelet hogy felrakták a javított, jó verziót!! -
totya4 #222 Teljesen mindegy ki veszi át, ha ugyanazt a hibásan működő átalakító programot használja :) -
#221 Igen, szoktam is csinálni de láttam hogy ezt a magyarosítást mintha valami komoly cég vette volna át, így azt hittem nem lesz gond, pláne nem akkora hogy 10 varázslatból 3-ra null-t hoz, így fogalmam sincs mit fog csinálni, fejlesszem e ki, döntenem kellett :) , de szerencsére az uninstall, majd újra játék letöltés, install után a mentett állások jók voltak. -
totya4 #220 Nekem sajnos nincs jogosultságom más fordítói munkáját megosztani, amúgy szívesen feltenném valahová. Én egyébként már korábban javasoltam a fordítónak hogy tegye közzé a helyesen konvertált változatot, ne szívassuk a játékosokat feleslegesen... s lám. Írjál nekik szerintem, mivel a világon semmi értelme nincs annak, hogy egy hibás változat legyen elérhető. Valószínűleg aki nem játszik vele, nem érzékeli a probléma súlyát.
Annyira nem kell egyébként a játékot újratelepíteni, elég csak a Language\Text könyvtárról másolatot készíteni friss telepítés után az eredeti angol nyelv megőrzése végett. -
#219 Pont tegnap kellett újratelepítsem, mert már játszhatatlan volt a sok null-hiba miatt, és most magyarosítás nélkül játszom, nekem nem gond, de a 2 gyerkőcöm azóta nem játszik vele, szal nagyon jó hír! Köszönjük!
Ma még nem javította, ugyanaz a rossz verzió van fent, de figyelni fogom mikor jön ki a javított. ez még a rossz -
totya4 #218 Olvasgattam a témát, és egy dolgot tegyünk tisztába. Időközben én is szembesültem a magyarítás "tesztelőként" azzal, hogy sok null hiba van a magyarításban, hiányzó nevek/városfejlesztések, használhatatlan varázslatok stb. Szóval aki annak idején ezt jelezte még a gandrus-féle fordításnál, annak teljesen igaza volt. Megtaláltam mi a hiba okozója, és ez pedig maga az o2tools program, egyértelműen hibásan csomagol 8ld-be a fájlok egy részénél, így az eredmény szemét lesz, és így nyilván a szemét xml fájl összes szövege null lesz. Az o2tools szerzőjével felvettem a kapcsolatot, aki elküldte nekem a konvertáló rutin kódját, azon alapulva pedig elkészítettem egy teljesen jól működő konvertáló programot, ami ráadásul vissza is ellenőrzi a konvertálás eredményét. Ezt felhasználva természetesen egy darab null hibával nem találkoztam azóta. ElCid-nek (aki folytatta a magyarítást) eljuttattam a programom, szóval innentől kezdve null hiba mentes magyarítást tud kiadni. Jó játékot mindenkinek! -
JonasSandor #217 Bezsebeltem. -
#216 Két napig ingyenes az Age of Wonders III a Humble Bundle -ön!
(Steam kulcs.
A Steam nem ad extra másolatot, ha már megvan. Pár napon belül be kell aktiválni, vagy érvényét veszti a kulcs.)
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.05.09. 19:32:01 -
JonasSandor #215 Első videók alapján egész jónak tűnik. -
Although #214 Igen arra céloztam hamarabb meglesznek vele mielőtt ez kijön.
Kérdés mennyire lesz azonos a rajongó tábor miközben ez sci-fi lesz.