294
-
JonasSandor #127 Ja értem én szeretem a gamet bejön ez a stílus. Zenéit hogy lehet módosítani? -
#126 Neem, maga a jatekmenet lassu, nem a geppel van baj. -
JonasSandor #125 Milyen géped van?,mert ha elfut rajta a gta 5, batman archam knight akkor nem mondhatod hogy lassú. Én azért hagytam abba mert kegyetlen szarul fut 1 fps a hatalmas csatákban. -
#124 Hat megvasaroltam, kegyetlenul lassu es vontatott. Ahogy jottek az uj reszek ugy lassul be az egesz. Csak nyomod, nyomod a koroket es nem jutsz egyrol a kettore. :D -
JonasSandor #123 Ezzel a 3-mal nyomultál? -
#122 Csao!
Szep emlekek fuznek ehhez a jatekhoz, annak idejen jatszottam az 1-2. reszekkel is. Amolyan heroes klon volt, de megis egyedi. Amugy az 1 jobb volt, mint a 2. Most lattam, hogy az IG-n 4 euro, annyit boven meger. -
JonasSandor #121 A zenéket hogy lehet felülírni? -
JonasSandor #120 Nekem az egyik hadjáratban ott tartok, mikor 3 szintes pályán kell kinyírnom az ellenfeleket, de mikor nagyon sokan vannak a képernyőn akkor így 5-ik körtől kezdve 1 fps-re esik le a sebessége:D Így nagyon nehéz végigvinni. -
trigorin #119 Gyönyörű a térkép, csak épp ugyanúgy alig kivehetők rajta az egységek, mint a Shadow Magic-ben. Pedig aszittem, ezzel a full 3D-vel már átláthatóbb lesz a játék.
A csata képernyő is kaotikus, francért nincs valami egyértelműbb színkódolás. A zászlónak nevezett fecnikkel alig lehet megkülönböztetni, ki micsoda.
Utoljára szerkesztette: trigorin, 2015.05.19. 09:56:55 -
davidbog #118 Köszönöm a választ.
Meg is jelent az Eternal Lords Expansion, egész jól le is vannak árazva a korábbi dolgok. Hát ezt most kéne megvenni.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.14. 20:00:40 -
#117 Nekem megvan a jatek es en nem regeltem az oldalukon fiokot, minden tovabbi nelkul megy a jatek single player resze. Ha jol tudom fiokot regelni csak a multihoz kell. -
davidbog #116 Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, lehet ostobaság, de muszáj megkérdeznem:
Ha steamre veszem meg a játékot, ugye akkor a steam nem fog biztosítani nekem felhasználónevet és jelszevat a játékhoz? Ezt a steamtől függetlenül magamnak kell megcsinálnom az ageofwonders.com oldalon a profile fül alatt.
Ha nem csinálok profilt a hivatalos oldalon, akkor el se tudom indítani az eredeti steames verziót? -
Darkman86 #115 Április 14!
Utoljára szerkesztette: Darkman86, 2015.03.12. 10:25:30 -
Stief #114 Egyenlőre még csak tesztelik! Meg linux és mac átiraton dolgoznak. -
atibacsi1977 #113 És arról van valakinek infója, hogyvan e a játéknak magyar fóruma (ennél forgalmasabb persze)? -
#112 Azért ilyen kihalt, mert innét szerintem nagyon kevesen játszottak vele. A kiegészítőről nincs infóm, már nem követem a játék híreit. -
atibacsi1977 #111 Valaki meg tudja mondani mikor jelenik meg a dev journals kiegészítő? -
atibacsi1977 #110 Miért ilyen kihalt ez a topik?
Van egy másik topikja is? Azt nem hiszem, hogy senki nem nyüstöli ezt a remek játékot!!! -
Although #109 Hm :D Undead Cities: Necromancers can convert whole city populations into Ghouls. The population of these cities does not increase naturally over time, and doesn’t get population growth from farms or normal city upgrades like store houses. Undead Cities are also not subject to standard rules about city happiness, instead they get a permanent boost to their income, representing the fact that the undead require no rest or food to continue their labors.
Hiába a Triumph nem sokat változott az idők során, hiába telt el több mint egy évtized :) -
Although #108 Na ez vicces lett :D
-
Although #107 News
Érdemes végignézni.
Vannak érdekes dolgok és képek benne :)
Necromancer city és skillek valamint kozmikus események melyek befolyásolják majd a dolgokat.
-
#106 Nincs infóm -
Andrews2007 #105 Magyarítás készül hozzá nem tudjátok? -
Although #104 age-of-wonders-iii-dev-journals -
Jaqen #103 Hali. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele de eléggé besokalltam a random map generator-től. Nincs patchelve a játék, lehet ezt javították később de hiába veszem a Wetlands-ot meg a Barrenst minimumra (csúszka) akkor is telerakja a mapet wetlands-al. Barrens is előfordul. A Fertile plains majdnem maxon van, arctic 0 Tropical-ból kevés van. Szóval a probléma az, hogy tiszta vizes nádas f*s a map, és ha építkezek valahova belelóg a szántóföld a vízbe... Nem értem ha leveszem 0-ra minek rakja bele egyáltalán? Fertile plains-t akarok nem wetlands-et.... -
#102 kipróbálom, köszi -
#101 Ha jol tudom csata kozben a terkepen a kiindulo poziciodtol visszafele kell az egysegekkel haladni, tehat a start pozicio mogotti resz kell neked. Ezeken a hatszogeken a terkep szele fele mutato nyilak szerepelnek, ezekre ralepve lehet felvenni a nyulcipot. -
#100 alapjátékban el lehet valahogy menekülni a csatából?
Az agyam eldurran hogy a semmiből betámad valami 3fejű sárkány, csatára kényszerít és ott van vége. A csataképernyőn vannak valami nyilak, de hiába jutok el odáig, nincs választási lehetőség a visszavonulásra...mint pl. Expeditions: Conquistador-ban.
A főhős oké, majd hamvaiból támad, de a többi?
Elég vegyes eddig az élményérték. Elég stabil a motor, szeretem ha nem kell várni pikk-pakk működik, megvan a feeling is kb. 70-80%-ban. -
lammaer #99 Na ki is jött, párhuzamosan az Endless Legendssel... -
Although #98 Huu ez inkább mókásnak tűnik. :) -
#97 Hmm, köszi a videót :) -
Darkman86 #96 Golden Realms Expansion Revealed!
http://ageofwonders.com/golden-realms-expansion-announced/
-
Stief #95 Dlc mikor lesz basszus? -
twinr #94 valaki tudna segíteni. Megvettem steam-en, regisztráltam triumphra, de hol találom a regisztrációs kódot? egy játék sem csinált még ilyet...
köszi előre is! -
#93 Miért, valaki fordítja? -
Skyline #92 A magyarításról nincs valami hír esetleg?
-
#91 Igen, az, ha 20, akkor 15 körig tart a kifejlesztése. Ha mondjuk 150, akkor kettőig. :) -
nomiss #90 én csak most kezdtem el vele játszanni ,de hátha tud valaki válaszolni. van a knowledge nyersanyag a gyertya van belöle +20 de seimán ki tudom fejelszteni a 300 knowledgebe kerülö spelleket is , van ötlet miért ? -
#89 Nem tudom, de nem hiszem. A gépek javítását a Master's guild-al rendelkező városokban állomásoztatással tudod csak megoldani szerintem, ha nem Dreadnought vagy. -
tombadillo #88 akkor így jártam. nincs valami gépeket javító varázslat a teokratáknak?