1429
-
mester1987 #42 Olyan magasra tennék a lécet? Ááá..bár az Infinity Ward ki tudja mire lehet képes. -
Game over béjef! :D -
nofene -
Gabe18 #39 Hát már enyhén szólva is ideje... -
Lehet újra feltámad hamvaiból a széria?
Én mindenesetre drukkolok nekik!
-
Új grafikus motort kap és szerdán jelentik be a Call of Duty: Ghosts-ot? -
Május 1.-én hivatalos bejelentés -
-
Cod 2 utan egyikse fogott meg,meg az mw1 jo volt csak abban az volt a hiba,hogy nem 2.vh-s :D -
Ha nem a Valve hatáskörébe tartozik, akkor értelemszerűen le. Steam "csak" egy áruház. -
Értem, akkor tehát hiába reportolom a steamprofilját, leszarják? -
Csak akkor néznek utána, ha Steam téren csal (visszaél a kliens szolgáltatásaival, mint áruház, community, stb), vagy VAC védelemmel ellátott játékban. Tehát csak a saját házuk táján sepregetnek. Ha COD-ban csalnak, akkor a COD fejlesztőit kell értesíteni. Valve-nak semmi köze hozzá (kivéve, ha VAC-os a játék.) -
Amúgy kicsit offtopic, de ha jelentem a Steamen a csalót annak valamikor utánanéznek, vagy vígan éldegél tovább? -
Ha második világháborúsba megy vissza, lehet ott még kihozni dolgokat. Pl Kamikaze akció behívása 5-7 kill után :D Ezt úgy a farkaskutyák és a tüzérség mellé bedobni. -
Puhos #26 Megvan az MW2+2 dlc, MW3+2 dlc, BO és a BO2 (poszter+bögre) de egyik sincs már a gépen. Sajna úgy döntöttem, hogy a BO2 volt a COD szériából az utolsó amit megvásároltam. Majd ha tesznek a csalók ellen valami hatalmas fejlődést akkor esetleg, de addig nem (esetleg a singel-t virágboltival kipróbálom)! -
A MW3-at én is megvettem még karácsonyra, de egyszerűen annyi a csaló, h gyakorlatilag élvezhetetlen a játék... :( -
Most tettem épp fel az mw2 őt én is nosztalgiázni :D -
Én még mindig tolom az MW2-t multiban, de szinte minden körben van egy vagy több csaló, teljesen tönkreteszik a játékot. :S
-
Puhos #22 Az jó hogy telepakolják a játékot mindenféle úgymond csúcstechnikával, meg majd lassan bukfencezés közben is lehet majd lőni, de a csalók ellen megint nem fognak hathatósan fellépni. Ez a legnagyobb baj. -
Megy is vissza a játék a II. világháborús stílusba?! Ajaj! Tartok tőle hogy nem lesz hasonló a MW3-hoz/BO2-höz, mert talán nem lesznek modern kill/scorestreakek pl. Counter UAV, assault drone, EMP, remote sentry, guardian, hunterkiller, Death Machine, Lodestar.. És fegyók modern kiegészítőjükkel?! Pláne az UAV RADAR (minimap)?!
Mit gondoltok?
márc. 14-től bannolva lettem a COD BO2-ből...! Pedig NEM csaltam! Sose használtam hacket!! És mégis! Várom köv. COD-ot, reméltem hogy az is modern warvare-s lesz... de nem úgy tűnik...
Addig elvagyok a COD4-gyel.
-
"jövőben fog játszódni, de mostani fegyverekkel, mivel egy hirtelen fordulat végett rákényszerülnek embereink, hogy „régi” fegyverekkel szálljanak szembe ellenségeikkel." -
waw 2-t a népnek! -
Dehogynem változott, sokkal szarabb multi pályákat csináltak az MW2 óta...az volt a beszt multiban eddig szerintem :) -
nem a történettel van a probléma, mert eddig is jók voltak a sztorik.
A probléma a multinál vannak, nincsenek szerverek, ha vannak akkor szarok és laggolnak, fél évvel a megjelenés után is, a játék alapvetően lófaszt nem változott az mw2 óta, néhány új skin és modell(fegyverek és emberek), ezen kívül semmi. Ugyan azok az autók, házak, hordók vannak minden egyes pályán, mint ami a Modern Warfareban volt. És ez itt a gáz :D -
Lövés közben lehet oldalazni. -
ígyvan,na akkor tényleg kapnánk egy jó játékot -
kb a mw1-3-ig kéne lennei egyaz egyben egy szimpla call of duty modern warfare-nek! terjedelmében, meg kb mindenben ugyanaz ajátéknak kéne lennie :D -
Remélem lesznek benn ufók, meg űrlények, meg plazmafegyver meg hasonló baromságok... Ez a játék is már az "évente ontjuk a tucattermékeinket" szintre süllyedt, mint a NFS, Fifa stb. -
mester1987 #12 Vidd végig a Modern Warfare trilógiát nem fogsz csalódni! Nagyon jó az egész történet. -
modern warfare 1 még hozta az elődök színvonalát,utána nagyon dúrván leesett a szint,legalábbis én így látom,minden őj cod részt kipróbálok,de sajnos csalódom bennük -
mester1987 #10 Én csak az Infinity Ward miatt, mert ő tőlük származik a legelső is és a Modern Hadviselés is hozta az elvárt szintet.
Ott rontották el, hogy minden évben adtak ki egy részt (World at War aztán Black Ops és Black Ops II - aminek ugyan a zombi módját nem übereli szerintem eddig semmi) -
még a cod3 is király volt : D
aztán rotty :/ -
van még olyan ember egyáltalán,aki a 27. kod részt is ugyanúgy várja mint a legelsőt? -
dehát a CoD 2013-ban már lesznek új mozdulatok is, amik fú de hasznosak lesznek majd meg fasza töltő képernyők.
hú de várom!
MW3 volt a legjobb idáig, amiben a legnagyobb újítás a kill confirmed volt, és még reklámozták is
-
úgy érzem ez is a kreativitás fellegvára lesz -
Retom #2 Gamestar cikk -
Retom #1 Infók : Itt