1429

• DarkSector
    Mit csinál az EA?
    Ott pc-n a nextgen lesz csak valami más engine nem lesz használható, az csak a környezetért felelős, 3D-s közönség.

De szerintem a Fifa 2014 még nem lesz nextgen, de ha az is nem hallottam hogy PC-n bármi megvonás lenne majd.
  • Jaka923
    Ahogy az EA is megcsinálja ezt a FIFA 14-gyel, úgy az Acti is nyugodtan megléphetné. Nyilván a konzolgyártókat zavarná az a tény, hogy az új konzolok mellett létezne egy másik platform, amellyel ugyanúgy élvezni lehetne a nextgen grafikát, ezért inkább lefizetik a kiadót, hogy mellőzzék PC-n.
  • Shep
    Hát a fene tudja, engem már kicsit zavar ez az x rész után is még mindig a szájba rágja a társ, hogy most lassan, most húzódj le, mint emberünk valami hülyegyerek lenne akit most szedtek össze az utcáról. Grafika a teljes képernyősön nem volt egy nagy szám de a végén a több helyszínes szélesvásznún elég jól festett. Kíváncsi leszek a pc-s gépigényre!
  • grebber
    Fasza lesz mint mindig!
  • DarkSector
    Bebaszna.
  • balintk
    A látottak alapján, a City Interactive is készíthette ezt a játékot, sőt akkor még talán is jobb lett volna.
  • kill3r21
    nincs ebbe semmi, REX is beugrott az ablakon az intróba...:D
  • Jaka923
    Van egy olyan csúnya gondolatom, hogy a nextgen grafikát csak az Xbox One és PS4 kapja meg, a PC-s verzió pedig a butított 360/PS3-ét.
  • DarkSector
    Fent van ez a rész valahol hd minőségben?
  • Fpocok
  • mester1987
    Jaja, de ezek csak minimális dolgok lesznek. 2015-2016 és 8 magos gépek dübörögnek majd.
  • DarkSector
    Hát nem volt olyan mint a Killzone 4, de azért ne tévesszen meg hogy ez félig még a régi generáción futó motor, a Killzone 4 csudiszép volt, de az tisztán már nextgen.
    Nem is vártam olyat, nem is lehetne, hiszen a Nextgen konzolokba nagyon nagy erő lesz első 1-2 évre számítva.
    Multiplayer címek nem lesznek annyira álleejtősek, FPS-ben még majd a Halo 5 lesz.
  • kill3r21
    Azért a texhnikai előny megint a konzoloknál lesz....:)
    És nem azt nézzük hogy nem lehet majd olyan PC konfigot összerakni amellyel hasonló vagy jobb lesz, de az átlag user gépek nem fogják olyan szinvonalon futtatni egy darabig az biztos :)
  • DarkSector
    Hát igen kérdés az hogy PC-n most hogy lesz akkor?
    Oda már a nextgen content lesz? Vagy ki-be kapcsolható mint a Tomb Raider Legend-nél?

Meg ha lesz nextgen content akkor futni fog-e a gépemen? :)
  • kill3r21
    Nálam ez kellemes, de az állam azért nem keresem....
    szép szép, de várjuk ki a jövő hetet...:)
  • mester1987
    Csak az only konzolosok veszik majd észre jobban a grafikai újítást.
  • DarkSector
    Oks de most látványra sem lehet panasz...:)
  • kill3r21
    Mondjuk engem az idegesít hogy sok ember az nem fogja fel agyilag hogy nem lesz akkor ugrás a két genereció között mint régebben a ps2-ps3 és az xbox és xbox360 között...
    Ennek a miértjét meg nem is érdemes keresni, már a jelenlegi generáción is csodákat müvelték, de megvolt kötve a kezük a hardver miatt....most ez oldják fel a nextgen konzolok....meg egyébként is szerintem még nem láttunk semmit :D
  • mester1987
    jaja, de logika benne = 0
  • kill3r21
    mind1 megy a fika mindenhol, de az eladás rekordot fog dönteni :D
  • mester1987
    Ráugrik az, csak lehet 1 küldetésben. Mondjuk láttam benne egy animációs hibát, de az talán javul a végére.
  • DarkSector
    Mondtam én hogy ez akkora újítás?
    Csak másnak nem jutott eddig eszébe.

De nem csak a jelenlte, hanem ahogy alkalmazzák, a rendezés, a story a cselekmény.
  • kill3r21
    mondjuk én a kutyát úgy képzeltem el hogy jön velünk és ráugrik néha az ellenre....szerintem egész jó....persze még csak mostj ön az e3 várunk még az év játéka címmel :)
  • mester1987
    A sok újítás maga a nagy játéktér, a vízalatti pálya és egy kutyát irányítasz minirobot helyett. Nem tudom mi ekkora ebben.
  • kill3r21
    nah ez a 360fokos videó legyakta a lelkivilágom, kéremszépen ki merem mondani, felér az eddig látott nextgen anyagokhoz...
  • Bence94
    Biztos izgalmas lesz a single, de ennél több kell, mert aztán elfelejti az ember..
  • DarkSector
    Kemény. Tudtam én hogy számíthatok az Activision-ra! :)
  • DarkSector
    Hát baszod gondold el, multiplayerben ilyen mapokkal meg kutyákkal, gecijó....

Mennyit mutatnak még? csorog a nyálam...:D
  • DarkSector
    Nekem izgalmas, nem biztos hogy több pixel mint egy BF4-vagy Crysis 3, nem erre célzok, de tiszta éles kép, nincs felesleges homályosítás a fényekkel...baromi jó, izgi, 60FPS, nekem ennyi elég volt...már tudom mivel játszom évvégén!

Jó nem nextgen konzolon de jó lesz prevgen-ben is, HA lesz kutya ott is!
  • kill3r21
    nah jó, nem szoktam cod-ra, ezt mondani, de ez kell :D
    Kutyát imádom....
  • mester1987
    Akik nagyon-nagyon ritkán játszanak azoknak vétel lesz.
  • DarkSector
    azám, ez geci izgi, a cod-okat ezért szeretem, cső játék de piszok ötletes a single...ezt tutkóra elsőnek tolom majd végig...
    Beszarás...SEMMI felesleges nyálkás effekt. TISZTA ÉLES KÉP!
  • Fpocok
    A kutya, aki teljes csöndben leteperi az ellenfelet... a templom, ami pont akkor zuhan a szakadékba, amikor odaérnek... paródia az egész, de annak jó :D
  • Bence94
    Végre valahogy kinéz az ember.

Lopakodó kutya
  • Jaka923
    Gyerekek, ez év játéka lesz :D
  • Fpocok
    Ki is nyomtam. Mekkora paródia... beszarok...
  • mester1987
    Ennyiből nem nagyon lehet levenni, de ez a kutyairányítás érdekes.
  • DarkSector
    ezek a karakterek piszok jól néznek ki.
  • DarkSector
    wooooooooooooooooow
  • DarkSector
    :DDDDDDDDD
    mit mondtam? :D