1429
-
Mit csinál az EA?
Ott pc-n a nextgen lesz csak valami más engine nem lesz használható, az csak a környezetért felelős, 3D-s közönség.
De szerintem a Fifa 2014 még nem lesz nextgen, de ha az is nem hallottam hogy PC-n bármi megvonás lenne majd. -
Ahogy az EA is megcsinálja ezt a FIFA 14-gyel, úgy az Acti is nyugodtan megléphetné. Nyilván a konzolgyártókat zavarná az a tény, hogy az új konzolok mellett létezne egy másik platform, amellyel ugyanúgy élvezni lehetne a nextgen grafikát, ezért inkább lefizetik a kiadót, hogy mellőzzék PC-n. -
Hát a fene tudja, engem már kicsit zavar ez az x rész után is még mindig a szájba rágja a társ, hogy most lassan, most húzódj le, mint emberünk valami hülyegyerek lenne akit most szedtek össze az utcáról. Grafika a teljes képernyősön nem volt egy nagy szám de a végén a több helyszínes szélesvásznún elég jól festett. Kíváncsi leszek a pc-s gépigényre! -
Fasza lesz mint mindig! -
Bebaszna. -
A látottak alapján, a City Interactive is készíthette ezt a játékot, sőt akkor még talán is jobb lett volna.
-
nincs ebbe semmi, REX is beugrott az ablakon az intróba...:D -
Van egy olyan csúnya gondolatom, hogy a nextgen grafikát csak az Xbox One és PS4 kapja meg, a PC-s verzió pedig a butított 360/PS3-ét. -
Fent van ez a rész valahol hd minőségben?
-
-
mester1987 #272 Jaja, de ezek csak minimális dolgok lesznek. 2015-2016 és 8 magos gépek dübörögnek majd. -
Hát nem volt olyan mint a Killzone 4, de azért ne tévesszen meg hogy ez félig még a régi generáción futó motor, a Killzone 4 csudiszép volt, de az tisztán már nextgen.
Nem is vártam olyat, nem is lehetne, hiszen a Nextgen konzolokba nagyon nagy erő lesz első 1-2 évre számítva.
Multiplayer címek nem lesznek annyira álleejtősek, FPS-ben még majd a Halo 5 lesz. -
Azért a texhnikai előny megint a konzoloknál lesz....:)
És nem azt nézzük hogy nem lehet majd olyan PC konfigot összerakni amellyel hasonló vagy jobb lesz, de az átlag user gépek nem fogják olyan szinvonalon futtatni egy darabig az biztos :) -
Hát igen kérdés az hogy PC-n most hogy lesz akkor?
Oda már a nextgen content lesz? Vagy ki-be kapcsolható mint a Tomb Raider Legend-nél?
Meg ha lesz nextgen content akkor futni fog-e a gépemen? :) -
Nálam ez kellemes, de az állam azért nem keresem....
szép szép, de várjuk ki a jövő hetet...:)
-
mester1987 #267 Csak az only konzolosok veszik majd észre jobban a grafikai újítást. -
Oks de most látványra sem lehet panasz...:) -
Mondjuk engem az idegesít hogy sok ember az nem fogja fel agyilag hogy nem lesz akkor ugrás a két genereció között mint régebben a ps2-ps3 és az xbox és xbox360 között...
Ennek a miértjét meg nem is érdemes keresni, már a jelenlegi generáción is csodákat müvelték, de megvolt kötve a kezük a hardver miatt....most ez oldják fel a nextgen konzolok....meg egyébként is szerintem még nem láttunk semmit :D -
mester1987 #264 jaja, de logika benne = 0 -
mind1 megy a fika mindenhol, de az eladás rekordot fog dönteni :D -
mester1987 #262 Ráugrik az, csak lehet 1 küldetésben. Mondjuk láttam benne egy animációs hibát, de az talán javul a végére. -
Mondtam én hogy ez akkora újítás?
Csak másnak nem jutott eddig eszébe.
De nem csak a jelenlte, hanem ahogy alkalmazzák, a rendezés, a story a cselekmény. -
mondjuk én a kutyát úgy képzeltem el hogy jön velünk és ráugrik néha az ellenre....szerintem egész jó....persze még csak mostj ön az e3 várunk még az év játéka címmel :) -
mester1987 #259 A sok újítás maga a nagy játéktér, a vízalatti pálya és egy kutyát irányítasz minirobot helyett. Nem tudom mi ekkora ebben. -
nah ez a 360fokos videó legyakta a lelkivilágom, kéremszépen ki merem mondani, felér az eddig látott nextgen anyagokhoz... -
Biztos izgalmas lesz a single, de ennél több kell, mert aztán elfelejti az ember.. -
Kemény. Tudtam én hogy számíthatok az Activision-ra! :) -
Hát baszod gondold el, multiplayerben ilyen mapokkal meg kutyákkal, gecijó....
Mennyit mutatnak még? csorog a nyálam...:D -
Nekem izgalmas, nem biztos hogy több pixel mint egy BF4-vagy Crysis 3, nem erre célzok, de tiszta éles kép, nincs felesleges homályosítás a fényekkel...baromi jó, izgi, 60FPS, nekem ennyi elég volt...már tudom mivel játszom évvégén!
Jó nem nextgen konzolon de jó lesz prevgen-ben is, HA lesz kutya ott is! -
nah jó, nem szoktam cod-ra, ezt mondani, de ez kell :D
Kutyát imádom.... -
mester1987 #252 Akik nagyon-nagyon ritkán játszanak azoknak vétel lesz. -
azám, ez geci izgi, a cod-okat ezért szeretem, cső játék de piszok ötletes a single...ezt tutkóra elsőnek tolom majd végig...
Beszarás...SEMMI felesleges nyálkás effekt. TISZTA ÉLES KÉP! -
A kutya, aki teljes csöndben leteperi az ellenfelet... a templom, ami pont akkor zuhan a szakadékba, amikor odaérnek... paródia az egész, de annak jó :D -
Végre valahogy kinéz az ember.
Lopakodó kutya
-
Gyerekek, ez év játéka lesz :D -
Ki is nyomtam. Mekkora paródia... beszarok... -
mester1987 #246 Ennyiből nem nagyon lehet levenni, de ez a kutyairányítás érdekes. -
ezek a karakterek piszok jól néznek ki. -
wooooooooooooooooow
-
:DDDDDDDDD
mit mondtam? :D